|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Dzień dobry
Mi dalej jest jakoś dziwnie. I niestety nie mam własnego babskiego grona, do obejrzenia filmu... Wcinam sobie na 2 śniadanie winogrona. Wiem, że winogrona nie są zbyt dietetyczne, trudno. Będę jadła zdrowe rzeczy o odpowiednich porach dnia (a nie paczkę Delicji 23)(u mnie bardzo częste)(czasem jeszcze kebab koło północy...). |
|
|
|
#3602 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Planuje Warszawe ![]() Cytat:
Ale jak trzeba to trzeba. Tylko, że ja biorę podstawe i ogólnie to jakoś marnie to widzę, że dostane się na UW. Podobno najlepeij wszystko na poziomie rozszerzonym, a ja jeszcze polak na podstawie... Ale chciałabym studiowac w stolicy... miałabym koleżankę już...z wizażu.
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
No ja historię też podstawową piszę.
Reszta na rozszerzeniu leci.
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Jestem cała i zdrowa, było przewspaniale, ale już strasznie tęsknie za ludźmi.. ![]() Idę nadrabiać.. Może zdążę do obiadu ![]() Edit: No i przeczytałam.. Wybaczcie że się nie odniosę ale jest tego strasznie dużo ![]() ![]() Napiszę coś od siebie. Było wspaniale, żałuję że tylko dwa tygodnie, bo poznałam mnóstwo wspaniałych ludzi z całego świata. Wielkiego postępu w moim angielskim nie ma, ale na pewno nie mam takiej bariery językowej. Londyn jako miasto mi się podoba, ale Anglicy są bardzo specyficzni. A tak w ogóle to jest mi źle, chyba złapałam jakiegoś doła, najgorsze jest to że nie wiem dlaczego.. ![]()
Edytowane przez organizm Czas edycji: 2008-07-27 o 14:52 |
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
a ja nie poznaję sama siebie.Straszny stres, jakiego nigdy nie przechodziłam. Chciałabym być już "po".____________________ organizm witaj
|
#3606 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula, nie denerwuj się. Od tego praktycznie nic nie zależy. No dobra, przesadzam.
Poza tym nie ma się co roztrząsać "Co będzie, jeśli...?", bo na pewno Ci się powiedzie chciałam napisać, że świat się nie zawali itp, ale to bez sensu, bo na pewno będzie dobrze. Wszyscy tutaj będziemy trzymać kciuki ![]() A na stresa niestety nie znam dobrego sposobu, więc pomóc mogę tylko tymi kciukami
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to, że ja wiem, że nic się nie stanie jak nie zdam od razu.
Ale stresu tym jakoś nie obniżę. ![]() Marzę, żeby to było już za mną. ![]() A potem Kraków, Praga.
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jestem pewna, że nie jest taki diabeł straszny jak go malują! Nie Ty pierwsza i nie ostatnia masz egzamin, to jest do przeżycia, ba, ja jestem pewna że sobie świetnie poradzisz!! Będę trzymać kciuki! Przepraszam że tak z innej beczki, ale wróciłam a tu już problemy.. Pokłóciłam się z TŻem.. Powiedziałam mu że jest mi smutno że musiałam się rozstać z wszystkimi ludźmi bo byli wspaniali, a on mi na to że jak wyjeżdżałam do Londynu to nie było mi smutno zostawić go.. Odparłam tylko że jest mi przykro że mnie tak osądza i nie mam zamiaru się tłumaczyć, no to się rozłączył. Czasem mam wrażenie że żyjemy na zupełnie innych planetach i że lepiej byłoby się rozstać i żyć po swojemu.Przepraszam Was że zaraz po przyjeździe tak Wam truję, ale musiałam się komuś wyżalić ![]()
|
|
|
|
|
#3609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przyna jmniej tak mi się wydaje. Może, jak sobie to przemyśli, zmieni zdanie i się odezwie ![]() A mam jeszcze do Ciebie takie pytanko - jestes z Wielkopolski?
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam- te dzieciaki to diabły wcielone
![]() Paula- będzie dobrze Ja się zaczynam stresować egzaminem, a nawet terminu jeszcze nie mam Dziś próbowałam trochę pojeździć z tatą, a że on miał zły humor i się na mnie darł jak coś mi nie wychodziło to niechcący wjechałam w fosę Wkurzyłam się, wyszłam z samochodu i poszłam ![]() organizm- ułoży się z TŻtem na pewno, sama przechodziłam przez coś takiego jak Ty teraz tylko że ja nie wytrzymałam po jednym z moich wyjazdów i zerwałam
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
organizm , witaj z powrotem
Ja z własnego doświadczenia wiem, że powroty po dłuższej nieobecności są trudne, więc życzę Ci (i jestem prawie pewna ) że wszystko się ułoży i będzie jak wcześniej ![]() Paula, będziemy trzymać kciuki Na pewno wszystko pójdzie dobrze, jeśli tylko będziesz pewna swoich umiejętności Głowa w górę!
|
#3612 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Nie nie, ja z Górnego Śląska jestem ![]() Cytat:
Cytat:
Jakie macie plany na jutro? Ja idę do okulisty, bo z moimi oczami ciągle to samo, raz lepiej raz gorzej, ale to ciągle nie moje oczy.. Już mam dość, ciągnie mi się to od początku czerwca
|
|||
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko na pewno się ułoży
Jak nie z nim to z kimś innym ![]() Ja jutro yh to co zwykle od 8 do 14 praca, później o 17 jazda, a po tym wszystkim może pójdę gdzieś ze znajomymi. Za szybko lecą mi wakacje przez tą pracę Ja chce spać do 12 w spokoju
|
#3614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A miejsce zamieszkania pytałam, bo już myślalam że spotkalam tutaj kumpelę z klasy, hehe A ja na jutro konkretnych planów jakos nie mam... jak zawsze
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie też największym problemem byłoby właśnie niewysypianie się, ale praca ma też dużo swoich plusów, o których chyba nie trzeba mówić
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
organizm, trzeba się wspierać w trudnych chwilach, nie?
![]() ![]() Plany na jutro? Mam zamiar wstać o 7 i iść biegać Może teraz, jak Wam tutaj o tym napisałam będę miała większą motywację ![]()
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi by nawet napisanie tu nic nie dało i tak wiem, że nic by z tego nie wyszło
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko mi się sypie.
Miałam jechać do Krak. a teraz kuzynka dzwoni, że mają zacząć w tym mieszkaniu remont i dopiero da mi jutro znać, czy to nie będzie przeszkadzać. A miałam się odstresować. organizm będzie dobrze, facetami chyba nie warto się przejmować. ksh bieganie o 7? Jak Ci się to uda, to zostaniesz moją idolką. wszełko ja się z moim tatą stresuję jeździć Ty się egzaminem jeszcze nie stresuj, masz czas.
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, abyś niczego nie robiła pochopnie. Słuchaj, bądź wyrozumiała dla tż. Jego również rozumiem, bo to zależy (tak mi się wydaje) od tego jak kto jest uczuciowy. Wydaje mi się, że ja zachowałabym się podobnie jak on ![]() W sytuacji gdyby tak strasznie tęsknił za ludźmi których gdzieś zostawił, a nie mówił mi wcześniej, że tak strasznie tęskni za mną. Zrobiłoby mi się pewnie bardzo przykro. Naprawdę dobrze jest dać sobie trochę czasu, żeby potem nie musieć czegoś żałować. Musisz z nim pogadać na żywo, i mu jeszcze raz wytłumaczyć - tak po chłopsku - swój punkt widzenia. |
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja biegałam, ale mój zapał przeszedł jakoś
![]() Może żebym miała z kim biegać byłoby łatwiej:P organizm, będzie dobrze |
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Paula mam jednak nadzieję że Twój wyjazd do Krakowa wypali! Ja już idę spać. Rano mnie nie będzie, dopiero popołudniu. Będę trzymać kciuki za Paulę!! |
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
organizm, facet to facet, cóż poradzić. Musimy jakoś z nimi wytrzymywać i najczęściej być dla nich po prostu pobłażliwe
Ale ja jestem głupia Jak mogę iść biegać, skoro całą prawą stopę mam w bąblach i plastrach a w domu specjalnie chodzę w miękkich kapciach?
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
ksh, takie coś nie pomaga:P
Mi trzeba kogoś takiego, kto mi da kopa w dupę i będzie biegał obok mnie, wtedy bym nie rezygnowała Ale za to brzuszki właśnie robiłam i takie inne pierdoły
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
ksh to co zrobiłaś w stopę?
![]() Faceci eh a ja jak zwykle muszę się zabrać za wspominki i czytam stare archiwum na gg Napawam się komplementami jakie pisał mi pewien facet eh ![]() a co do komplementów przypomniał mi się dzisiejszy tekst mojego 7-letniego kuzyna do mnie ![]() K: Lubię Cię! Ja: Dziękuje ![]() K: Bo jesteś taka stara. Ja: ![]() ![]() K: ale to był komplement Planowałam na wakacjach biegać- ale eee nie chce mi się
|
#3626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Haha Dobry kuzyn Dzieciaki to są najszczersze na świecie ![]() Nie ma to jak rodzina ![]() Jak dzisiaj powiedziałam, że muszę iść na Batmana do kina, to mama (która nie chodzi do kościoła ) stwierdziła, że musi dać na mszę za mnie
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, bieganie i rozmowa przez telefon?:P
Dobre
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
powróciłam
Gdańsk jak zawsze a teraz nadrabianie
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
sydunia, aż tak się chyba nie rozpisałyśmy
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
sydunia
![]() wiecie co raz próbowałam biegać i słuchać mobilizacji mojej koleżanki przez telefon ze śmiechu musiałam się zatrzymać i tyle z tego było
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

Ale chciałabym studiowac w stolicy... miałabym koleżankę już...z wizażu.

a ja nie poznaję sama siebie.
Chciałabym być już "po".

Jak Ci się to uda, to zostaniesz moją idolką.