Maturzyści 2009... :) - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-27, 11:38   #3601
beoneself
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009... :)

Dzień dobry

Mi dalej jest jakoś dziwnie. I niestety nie mam własnego babskiego grona, do obejrzenia filmu...

Wcinam sobie na 2 śniadanie winogrona. Wiem, że winogrona nie są zbyt dietetyczne, trudno. Będę jadła zdrowe rzeczy o odpowiednich porach dnia (a nie paczkę Delicji 23)(u mnie bardzo częste)(czasem jeszcze kebab koło północy...).
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 11:43   #3602
szarmancka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
no to chociaż Ty mi nie będziesz mówić,że dziennikarstwo jest do bani
a gdzie się wybierasz?

a w ogóle to 18 masz dziś? jeśli tak to wszystkiego naj naj naj

na uniwersytet wrocławski. chyba
chociaż ja bym bardzo chciała do poznania ale tam nie ma public relations
a Ty?

Planuje Warszawe

Cytat:
Napisane przez Anuu Pokaż wiadomość
No właśnie niestety tylko wos i historia a ja tak nie chcę tej historii zdawać...
Tez nie chce historii zdawać. Ale jak trzeba to trzeba. Tylko, że ja biorę podstawe i ogólnie to jakoś marnie to widzę, że dostane się na UW. Podobno najlepeij wszystko na poziomie rozszerzonym, a ja jeszcze polak na podstawie... Ale chciałabym studiowac w stolicy... miałabym koleżankę już...z wizażu.
szarmancka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 11:57   #3603
Anuu
Zakorzenienie

No ja historię też podstawową piszę.
Reszta na rozszerzeniu leci.
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 13:09   #3604
organizm
Zakorzenienie

Wróciłam

Jestem cała i zdrowa, było przewspaniale, ale już strasznie tęsknie za ludźmi..

Idę nadrabiać.. Może zdążę do obiadu

Edit:

No i przeczytałam.. Wybaczcie że się nie odniosę ale jest tego strasznie dużo

Napiszę coś od siebie. Było wspaniale, żałuję że tylko dwa tygodnie, bo poznałam mnóstwo wspaniałych ludzi z całego świata. Wielkiego postępu w moim angielskim nie ma, ale na pewno nie mam takiej bariery językowej.
Londyn jako miasto mi się podoba, ale Anglicy są bardzo specyficzni.

A tak w ogóle to jest mi źle, chyba złapałam jakiegoś doła, najgorsze jest to że nie wiem dlaczego..

Edytowane przez organizm
Czas edycji: 2008-07-27 o 14:52
organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 18:13   #3605
paula007
Zakorzenienie

Witam Dziewczęta, to już jutro... a ja nie poznaję sama siebie.
Straszny stres, jakiego nigdy nie przechodziłam. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Chciałabym być już "po".

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 19:48   #3606
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Paula, nie denerwuj się. Od tego praktycznie nic nie zależy. No dobra, przesadzam.
Poza tym nie ma się co roztrząsać "Co będzie, jeśli...?", bo na pewno Ci się powiedziechciałam napisać, że świat się nie zawali itp, ale to bez sensu, bo na pewno będzie dobrze. Wszyscy tutaj będziemy trzymać kciuki
A na stresa niestety nie znam dobrego sposobu, więc pomóc mogę tylko tymi kciukami

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 19:59   #3607
paula007
Zakorzenienie

Najgorsze jest to, że ja wiem, że nic się nie stanie jak nie zdam od razu.
Ale stresu tym jakoś nie obniżę.

Marzę, żeby to było już za mną.
A potem Kraków, Praga.

Stary 2008-07-27, 20:26   #3608
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczęta, to już jutro... a ja nie poznaję sama siebie.
Straszny stres, jakiego nigdy nie przechodziłam. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Chciałabym być już "po".

Paula, ja nie wiem co czujesz, bo to dopiero przede mną, kurcze no nawet kursu nie zaczęłam Ale jestem pewna, że nie jest taki diabeł straszny jak go malują! Nie Ty pierwsza i nie ostatnia masz egzamin, to jest do przeżycia, ba, ja jestem pewna że sobie świetnie poradzisz!! Będę trzymać kciuki! A teraz się nie stresuj, bo nie ma czym, postaraj się zrelaksować i myśleć o czymś innym.

Przepraszam że tak z innej beczki, ale wróciłam a tu już problemy.. Pokłóciłam się z TŻem.. Powiedziałam mu że jest mi smutno że musiałam się rozstać z wszystkimi ludźmi bo byli wspaniali, a on mi na to że jak wyjeżdżałam do Londynu to nie było mi smutno zostawić go.. Odparłam tylko że jest mi przykro że mnie tak osądza i nie mam zamiaru się tłumaczyć, no to się rozłączył. Czasem mam wrażenie że żyjemy na zupełnie innych planetach i że lepiej byłoby się rozstać i żyć po swojemu.
Przepraszam Was że zaraz po przyjeździe tak Wam truję, ale musiałam się komuś wyżalić
Stary 2008-07-27, 20:30   #3609
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość
Przepraszam że tak z innej beczki, ale wróciłam a tu już problemy.. Pokłóciłam się z TŻem.. Powiedziałam mu że jest mi smutno że musiałam się rozstać z wszystkimi ludźmi bo byli wspaniali, a on mi na to że jak wyjeżdżałam do Londynu to nie było mi smutno zostawić go.. Odparłam tylko że jest mi przykro że mnie tak osądza i nie mam zamiaru się tłumaczyć, no to się rozłączył. Czasem mam wrażenie że żyjemy na zupełnie innych planetach i że lepiej byłoby się rozstać i żyć po swojemu.
Przepraszam Was że zaraz po przyjeździe tak Wam truję, ale musiałam się komuś wyżalić
Z jednej strony mogło mu się zrobić przykro, jezeli taka sytuacja miala miejsce. Ale wcalę się nie dziwię, że miała, bo przecież wiadomo - byłaś podekscytowana wyjazdem, cieszyłaś się z niego i wiedziałaś że niedługo wrócisz do Tż-ta, wiec nie bylo nad czym rozpaczać... Poza tym jego zachowanie świadczy chyba o chorobliwej zazdrościPrzyna jmniej tak mi się wydaje.
Może, jak sobie to przemyśli, zmieni zdanie i się odezwie

A mam jeszcze do Ciebie takie pytanko - jestes z Wielkopolski?

30.37.45
75.74.50
Stary 2008-07-27, 20:33   #3610
wszełka
Zakorzenienie

Wróciłam- te dzieciaki to diabły wcielone

Paula- będzie dobrze Ja się zaczynam stresować egzaminem, a nawet terminu jeszcze nie mam Dziś próbowałam trochę pojeździć z tatą, a że on miał zły humor i się na mnie darł jak coś mi nie wychodziło to niechcący wjechałam w fosę Wkurzyłam się, wyszłam z samochodu i poszłam

organizm- ułoży się z TŻtem na pewno, sama przechodziłam przez coś takiego jak Ty teraz tylko że ja nie wytrzymałam po jednym z moich wyjazdów i zerwałam

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 20:34   #3611
ksh
Zakorzenienie

organizm , witaj z powrotem Co do TŻ... nie wiem, czy rzeczywiście mniej się smuciłaś gdy wyjeżdżałaś z Polski ale dla mnie to jest normalne, bo wiadomo, że do TŻta wrócisz, więc po co się smucić Ja z własnego doświadczenia wiem, że powroty po dłuższej nieobecności są trudne, więc życzę Ci (i jestem prawie pewna ) że wszystko się ułoży i będzie jak wcześniej

Paula, będziemy trzymać kciuki Na pewno wszystko pójdzie dobrze, jeśli tylko będziesz pewna swoich umiejętności Które oczywiście masz Głowa w górę!
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 20:44   #3612
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
Z jednej strony mogło mu się zrobić przykro, jezeli taka sytuacja miala miejsce. Ale wcalę się nie dziwię, że miała, bo przecież wiadomo - byłaś podekscytowana wyjazdem, cieszyłaś się z niego i wiedziałaś że niedługo wrócisz do Tż-ta, wiec nie bylo nad czym rozpaczać... Poza tym jego zachowanie świadczy chyba o chorobliwej zazdrościPrzyna jmniej tak mi się wydaje.
Może, jak sobie to przemyśli, zmieni zdanie i się odezwie

A mam jeszcze do Ciebie takie pytanko - jestes z Wielkopolski?

Dzięki Oczywiście że było mi smutno wyjeżdżając, tylko że ja jestem dość skrytą w sobie osobą i nie lubię mówić o swoich uczuciach.. Chociaż prawdą jest, że teraz jest gorzej bo mam świadomość że z większością z nich już się nie spotkam.. nigdy.

Nie nie, ja z Górnego Śląska jestem

Cytat:
Napisane przez wszełka Pokaż wiadomość
organizm- ułoży się z TŻtem na pewno, sama przechodziłam przez coś takiego jak Ty teraz tylko że ja nie wytrzymałam po jednym z moich wyjazdów i zerwałam
Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
organizm , witaj z powrotem Co do TŻ... nie wiem, czy rzeczywiście mniej się smuciłaś gdy wyjeżdżałaś z Polski ale dla mnie to jest normalne, bo wiadomo, że do TŻta wrócisz, więc po co się smucić Ja z własnego doświadczenia wiem, że powroty po dłuższej nieobecności są trudne, więc życzę Ci (i jestem prawie pewna ) że wszystko się ułoży i będzie jak wcześniej
Dzięki Wam wszystkim za tak szybkie odpowiedzi, to na prawdę bardzo wiele w takiej chwili! Jesteście najwspanialszymi wizażankami na świecie!! Prawda jest taka, że nam się od dłuższego czasu średnio układa, tzn najpierw jest wspaniale, a potem się kłócimy kłócimy. I w tych gorszych chwilach ja się zastanawiam czy to ma jeszcze sens, problem jest taki, że ja już raz z nim zerwałam i potem jak widzicie wróciliśmy do siebie, więc gdybyśmy mieli się rozstać, to chcę być na prawdę pewna że dobrze robię..

Jakie macie plany na jutro? Ja idę do okulisty, bo z moimi oczami ciągle to samo, raz lepiej raz gorzej, ale to ciągle nie moje oczy.. Już mam dość, ciągnie mi się to od początku czerwca
Stary 2008-07-27, 20:48   #3613
wszełka
Zakorzenienie

Wszystko na pewno się ułoży Jak nie z nim to z kimś innym

Ja jutro yh to co zwykle od 8 do 14 praca, później o 17 jazda, a po tym wszystkim może pójdę gdzieś ze znajomymi. Za szybko lecą mi wakacje przez tą pracę Ja chce spać do 12 w spokoju

Blogowo

Stary 2008-07-27, 20:56   #3614
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki Oczywiście że było mi smutno wyjeżdżając, tylko że ja jestem dość skrytą w sobie osobą i nie lubię mówić o swoich uczuciach.. Chociaż prawdą jest, że teraz jest gorzej bo mam świadomość że z większością z nich już się nie spotkam.. nigdy.

Nie nie, ja z Górnego Śląska jestem
To co podkreślilam... to samo chcialam Ci napisać(w sensie ze mialaś prawo wlaśnie z tego powodu bardzij rozpaczać z powodu rozłąki z nimi), ale jakos tak... przecież NIGDY NIE MÓW NIGDY

A miejsce zamieszkania pytałam, bo już myślalam że spotkalam tutaj kumpelę z klasy, hehe

A ja na jutro konkretnych planów jakos nie mam... jak zawsze

30.37.45
75.74.50
Stary 2008-07-27, 20:57   #3615
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko na pewno się ułoży Jak nie z nim to z kimś innym

Ja jutro yh to co zwykle od 8 do 14 praca, później o 17 jazda, a po tym wszystkim może pójdę gdzieś ze znajomymi. Za szybko lecą mi wakacje przez tą pracę Ja chce spać do 12 w spokoju
Kochana jesteś
Dla mnie też największym problemem byłoby właśnie niewysypianie się, ale praca ma też dużo swoich plusów, o których chyba nie trzeba mówić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-27, 20:58   #3616
ksh
Zakorzenienie

organizm, trzeba się wspierać w trudnych chwilach, nie? Ja bym na Twoim miejscu postawiła na czas... na razie starać się ,aby wszystko poszło jak najlepiej..

Plany na jutro? Mam zamiar wstać o 7 i iść biegać
Może teraz, jak Wam tutaj o tym napisałam będę miała większą motywację
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-07-27, 21:07   #3617
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
organizm, trzeba się wspierać w trudnych chwilach, nie? Ja bym na Twoim miejscu postawiła na czas... na razie starać się ,aby wszystko poszło jak najlepiej..

Plany na jutro? Mam zamiar wstać o 7 i iść biegać
Może teraz, jak Wam tutaj o tym napisałam będę miała większą motywację
No nieźle, podziwiam Mi by nawet napisanie tu nic nie dało i tak wiem, że nic by z tego nie wyszło
Stary 2008-07-27, 21:10   #3618
paula007
Zakorzenienie

Wszystko mi się sypie.
Miałam jechać do Krak. a teraz kuzynka dzwoni, że mają zacząć w tym mieszkaniu remont i dopiero da mi jutro znać, czy to nie będzie przeszkadzać. A miałam się odstresować.

organizm
będzie dobrze, facetami chyba nie warto się przejmować.

ksh bieganie o 7? Jak Ci się to uda, to zostaniesz moją idolką.

wszełko ja się z moim tatą stresuję jeździć wolę z instruktorem, który już jest przyzwyczajony do moich czasem głupich błędów.
Ty się egzaminem jeszcze nie stresuj, masz czas.

Stary 2008-07-27, 21:17   #3619
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Prawda jest taka, że nam się od dłuższego czasu średnio układa, tzn najpierw jest wspaniale, a potem się kłócimy kłócimy. I w tych gorszych chwilach ja się zastanawiam czy to ma jeszcze sens, problem jest taki, że ja już raz z nim zerwałam i potem jak widzicie wróciliśmy do siebie, więc gdybyśmy mieli się rozstać, to chcę być na prawdę pewna że dobrze robię..
Rozumiem Cię doskonale, znam taką sytuację...
Ważne, abyś niczego nie robiła pochopnie.

Słuchaj, bądź wyrozumiała dla tż. Jego również rozumiem, bo to zależy (tak mi się wydaje) od tego jak kto jest uczuciowy. Wydaje mi się, że ja zachowałabym się podobnie jak on
W sytuacji gdyby tak strasznie tęsknił za ludźmi których gdzieś zostawił, a nie mówił mi wcześniej, że tak strasznie tęskni za mną.
Zrobiłoby mi się pewnie bardzo przykro.

Naprawdę dobrze jest dać sobie trochę czasu, żeby potem nie musieć czegoś żałować.
Musisz z nim pogadać na żywo, i mu jeszcze raz wytłumaczyć - tak po chłopsku - swój punkt widzenia.

beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 21:23   #3620
Anuu
Zakorzenienie

Ja biegałam, ale mój zapał przeszedł jakoś
Może żebym miała z kim biegać byłoby łatwiej:P

organizm, będzie dobrze
Stary 2008-07-27, 21:29   #3621
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Ja biegałam, ale mój zapał przeszedł jakoś
Może żebym miała z kim biegać byłoby łatwiej:P

organizm, będzie dobrze
Anuu, to zróbmy tak, że dzisiaj wieczorem obie idziemy biegać
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-07-27, 21:36   #3622
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię doskonale, znam taką sytuację...
Ważne, abyś niczego nie robiła pochopnie.

Słuchaj, bądź wyrozumiała dla tż. Jego również rozumiem, bo to zależy (tak mi się wydaje) od tego jak kto jest uczuciowy. Wydaje mi się, że ja zachowałabym się podobnie jak on
W sytuacji gdyby tak strasznie tęsknił za ludźmi których gdzieś zostawił, a nie mówił mi wcześniej, że tak strasznie tęskni za mną.
Zrobiłoby mi się pewnie bardzo przykro.

Naprawdę dobrze jest dać sobie trochę czasu, żeby potem nie musieć czegoś żałować.
Musisz z nim pogadać na żywo, i mu jeszcze raz wytłumaczyć - tak po chłopsku - swój punkt widzenia.

I to jest właśnie największy problem. Po mnie wszystko spływa i się za bardzo nie przejmuję, a on bierze sobie wszystko do siebie, czasem aż za bardzo
Dzięki

Paula mam jednak nadzieję że Twój wyjazd do Krakowa wypali!

Ja już idę spać. Rano mnie nie będzie, dopiero popołudniu. Będę trzymać kciuki za Paulę!!
Stary 2008-07-27, 21:42   #3623
ksh
Zakorzenienie

organizm, facet to facet, cóż poradzić. Musimy jakoś z nimi wytrzymywać i najczęściej być dla nich po prostu pobłażliwe

Ale ja jestem głupia
Jak mogę iść biegać, skoro całą prawą stopę mam w bąblach i plastrach a w domu specjalnie chodzę w miękkich kapciach?
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-07-27, 21:47   #3624
Anuu
Zakorzenienie

ksh, takie coś nie pomaga:P
Mi trzeba kogoś takiego, kto mi da kopa w dupę i będzie biegał obok mnie, wtedy bym nie rezygnowała
Ale za to brzuszki właśnie robiłam i takie inne pierdoły
Stary 2008-07-27, 21:50   #3625
wszełka
Zakorzenienie

ksh to co zrobiłaś w stopę?

Faceci eh a ja jak zwykle muszę się zabrać za wspominki i czytam stare archiwum na gg Napawam się komplementami jakie pisał mi pewien facet eh

a co do komplementów przypomniał mi się dzisiejszy tekst mojego 7-letniego kuzyna do mnie
K: Lubię Cię!
Ja: Dziękuje
K: Bo jesteś taka stara.
Ja:
K: ale to był komplement

Planowałam na wakacjach biegać- ale eee nie chce mi się

Blogowo

Stary 2008-07-27, 21:57   #3626
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
ksh, takie coś nie pomaga:P
Mi trzeba kogoś takiego, kto mi da kopa w dupę i będzie biegał obok mnie, wtedy bym nie rezygnowała
Ale za to brzuszki właśnie robiłam i takie inne pierdoły
to ja Cię będę przez komórkę mobilizować

Cytat:
ksh to co zrobiłaś w stopę?

Faceci eh a ja jak zwykle muszę się zabrać za wspominki i czytam stare archiwum na gg Napawam się komplementami jakie pisał mi pewien facet eh

a co do komplementów przypomniał mi się dzisiejszy tekst mojego 7-letniego kuzyna do mnie
K: Lubię Cię!
Ja: Dziękuje
K: Bo jesteś taka stara.
Ja:
K: ale to był komplement

Planowałam na wakacjach biegać- ale eee nie chce mi się
założyłam nowe sandałki i poszłam na dłuugi spacer

Haha Dobry kuzyn Dzieciaki to są najszczersze na świecie

Nie ma to jak rodzina

Jak dzisiaj powiedziałam, że muszę iść na Batmana do kina, to mama (która nie chodzi do kościoła) stwierdziła, że musi dać na mszę za mnie
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-07-27, 22:00   #3627
Anuu
Zakorzenienie

Haha, bieganie i rozmowa przez telefon?:P
Dobre
Stary 2008-07-27, 22:03   #3628
sydunia
Zakorzenienie

powróciłam Gdańsk jak zawsze

a teraz nadrabianie
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 22:05   #3629
Anuu
Zakorzenienie

sydunia, aż tak się chyba nie rozpisałyśmy
Stary 2008-07-27, 22:08   #3630
wszełka
Zakorzenienie

sydunia nie napisałyśmy chyba tak dużo

wiecie co raz próbowałam biegać i słuchać mobilizacji mojej koleżanki przez telefon ze śmiechu musiałam się zatrzymać i tyle z tego było

Blogowo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości