|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II
Obeszlam kilkanascie aptek i w zadnej nie mieli. Wiec chyba tylko przyszpitalne mozeto maja, a i tez pewnie nie kazda.
------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
|
|
|
|
#2852 |
|
Rozeznanie
|
Jezu ja chyba myslec o tym nawet nie chce. Teraz sie zastanawiac czy to uplawy czy wody
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2853 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie ma co siać paniki! Oby żadnej z nas to nie spotkalo! Mam nadzieję, że i u mamyginekolog wszystko będzie dobrze!!!! Oby! 🤛🤛
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
#2854 |
|
Rozeznanie
|
No wlasnie. Trzeba trzymac kciuki zeby sie u nich wszystko dobrze skonczylo
![]() i u nas wszystkich bez żadnych niespodzianek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to się najczęsciej dzieje w okolicach 37tc kiedy dziec jest juz donoszony. a teraz mamy często wizyty i usg gdyby się działo coś niepokojącego napewno lekarz by o tym poinformował. Także głowy do góry, brzuchy do przodu i wszystkie zaciskają nogi do 37tc ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka
|
|
#2856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2857 | |
|
Jedi
|
Cytat:
W każdym razie nie ma co się stresować, jeśli coś takiego się zadzieje to najpewniej wyjdzie na badaniach Szczerze mówiąc, są dni takie, że mam tam naprawdę mokro, ale nigdy nawet nie pomyślałam, że to wody mogą się saczyc człowiek by musiał o niczym innym nie myśleć tylko się stresować w tej ciąży.
Edytowane przez So_close Czas edycji: 2018-05-22 o 22:51 |
|
|
|
|
#2858 |
|
Zadomowienie
|
To jakas czarna seria, bo matkaprawnik tez urodzila i dzidzius jest chory i jest w CZD..
Najedlismy sie truskawek az mloda fikala koziolki i mi brzuch skakal.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2859 | |
|
Jedi
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC6535LVW przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny kciuki za polowkowe!!!!
Edytowane przez Suqub Czas edycji: 2018-05-23 o 08:20 |
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kciuki za wizyty, czekamy na relacje!! ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki dziewczyny za badania
Ja sie wczoraj pomylilam wydawalo mi sie caly czas ze jest sroda i ze juz mi sie zaczal 21 tydz a to dzis czyli polowa za nami teraz to juz z gorki raczej bedzie U mnie dzis deszczyk fajnie bo wczoraj duszno bylo Chociaz widze prognozy ze ida upaly a ja tak nie znosze goraca
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
siemka
![]() ja mam połówkowe 1 czerwca przelozylismy z 28 maja bo godzina nam nie odpowiadała ![]() u mnie Kinga tak sie rozszalała wczoraj, a mąż zakochany ja w sobote zaczynam 21 tydzien
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 6 miesiącu już
jak ten czas szybko leci niedawno był 5. Dziwne bóle okołnerkowe wczoraj się nie pojawiały, wyniki moczu wręcz idealne. Jeśli dziś też będzie spokojnie to poczekam do wizyty jeśli jednak się pojawią jutro będę próbowała się wcisnąć do lekarza żeby to skonsultować Dzisiaj odebrałam paczkę z bodziakami, między innymi wpadł mi do koszyka taki komplet IMG_20180523_092248.jpegWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2865 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny! Ale to leci.. tez zaraz bede w 6 mies i mam juz 50,7% ciazy
ja od wczoraj probuje wynajac swoje mieszkanie i dzowni ktos non -stop.. Jakies pomysly dla mamy na Dzien Matki?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny !
Za dwie godziny wyruszam do kliniki a siedzę jeszcze w poszli, dopiero śniadanie zjadłam Ogarniałam jeszcze te moja listę wyprawkowa i dużo rzeczy wyrzuciłam, skupie się na niezbędnym minimum. Resztę dokupie na spokojnie w październiku albo nawet listopadzie jak już dzidzia się urodzi. Albo jak zajdzie taka potrzeba np. Katarek, organizer na łóżeczko, podkłady ceratkowe do przewijania (kupię najpierw jednorazowe), podgrzewacza, nawilżacz powietrza tez kupię dopiero na sezon grzewczy,bujaczek dostanę. A powiedzcie mi dziewczyny będziecie kupować śpiworek do wózka i kombinezonik zimowy czy tylko jedna z tych rzeczy ? W sensie będziecie używać kombinezoniku zimowego + grubego kocyka czy np lekkiego konbinezoniku + śpiworek zimowy ? Jutro odbieram od koleżanki fotelik maxi cosi pebble za 150 zł ! Przestępstwem byłoby nie wziąć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż dla młodszego dziecka chyba lepsza pierwsza kombinacja. Zimowy kombinezon plus kocyk (oczywiście mówię o zimie nie jesieni). Katarek przydawal mi się od samego początku żeby udrazniac nosek z glutow. Grucha nie dawała rady a patyczkiem ale bałam ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak trzeba będzie to wiadomo dokupie na szczęście to produkt który można normalnie w aptece dostać wiec nie będzie problemu Ale na razie w tej pierwszej wyprawce kupować nie będę. Nie bede tez na razie podgrzewacza do butelek kupować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jest to produkt w dalszym życiu maluszka niezbędny A ja na ten organizer dzięki Tobie się zdecyduję. Tym razem Nelka będzie u nas w pokoju więc moja komoda z przewijakiem do zadań specjalnych będzie w drugim pokoju. W nocy tam nie będę chodzić żeby małego nie obudzić. Także muszę sobie zorganizować kącik w sypialni a mam tam baaaaardzo mało miejsca. Sypialnie mamy w pionie gdzie wszyscy sąsiedzi kuchnię Muszę nawet kupić mniejszą ramę łóżka lub materac położyć na paletach bo inaczej łóżko się nie zmieści. Będzie ciasno!!!
|
|
#2870 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdarzyło się ![]() Cytat:
Cytat:
Z pozytywnych rzeczy powiem Wam, że mam dziś dzień sukcesów - posprzątałam w łazience i kuchni I jeszcze właśnie zamówiłam takie łóżeczko: https://lululaj.eu/pl/p/Lozeczko-dzi...ozne-kolory/43 Idę zaraz na leżak na taras, należy mi się teraz nagroda ![]() chupacabra88 my też mamy ciasną sypialnię i dlatego zamówiłam niestandardowe łóżeczko na tej stronie - 50x100. Wykonają mi na zamówienie, do tego materacyk też w tym rozmiarze Zerknij, może Tobie też będzie pasować.
Edytowane przez mwmwm91 Czas edycji: 2018-05-23 o 11:33 |
|||
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to dla Ciebie taki organizer jak znalazł ! Ja obok łóżeczka będę miała komodę z 6 szufladami IMG_2788.jpg Wiec będę tam wszystko dla dziecka pakować a cześć rzeczy w koszyczku na Półce no i niektóre w łazience w szufladzie (których nie używa się non stop) jakoś to sobie rozplanuje. Jak będę nieogarem to wtedy dokupie taki organizer na łóżeczko hehehe ;D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie mieścimy w niej wszystkie rzeczy, które nosimy, prócz tych, które wiszą na wieszakach. Na rzeczy dziecka planuję też z tej serii tylko niższą, bo chcę na niej postawić przewijak.
|
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja chce tam rzeczy dziecka mieć i cześć swoich bo w salonie będziemy mieli jeszcze wielka szafę na dwie ściany. Ale skoro mówisz ze pojemna to super bo bałam się ze się nie pomieścimy !!!!! Uff kamień z serca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
To rak zrobie odpuszczę sobie na razie śpiworek do wózka. Dzięki dziewczyny ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja mam na zimę 2 śpiworki - jeden po còrze z owczej wełny, a drugi cieńszy w zestawie wòzkowym jest. Wtedy kombinezon ubieram polarowy/misiowy. No i na to przykrycie wòzka, ale to już akurat wielce nie grzeje ![]() Organizer akurat też planuję kupić, ale to zależy czy będzie wygodne dojście, bo po zmianie łòżka na większe mamy miejsca na łòżeczko na styk
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie truskawki w normalnej cenie
Mezus nam kupil przed praca zjadlysmy teraz i chyba bardzo zmakuja bo nawet na stojaco czuje ciosy karate
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba moja ululalam ciepłym kremem z soczewicy i warzyw a teraz zamykamy się zobaczyć na usg ❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Milego spotkania z corcia
|
|
#2879 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
witam sie po badaniach ogolnie wszystko ok, dzidzi waży 347g juz i jak najbardziej zdrowe wkoncu udalo się poznać płeć i na 100% lekarz potwierdzil ze bedzie synek ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2880 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

i u nas wszystkich bez żadnych niespodzianek. 
to się najczęsciej dzieje w okolicach 37tc kiedy dziec jest juz donoszony.
a teraz mamy często wizyty i usg gdyby się działo coś niepokojącego napewno lekarz by o tym poinformował. 
człowiek by musiał o niczym innym nie myśleć tylko się stresować w tej ciąży.

jak ten czas szybko leci niedawno był 5. Dziwne bóle okołnerkowe wczoraj się nie pojawiały, wyniki moczu wręcz idealne. Jeśli dziś też będzie spokojnie to poczekam do wizyty jeśli jednak się pojawią jutro będę próbowała się wcisnąć do lekarza żeby to skonsultować
! Przestępstwem byłoby nie wziąć.