Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-27, 20:40   #2101
Katarzynka86
Raczkowanie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

heh dzięki dziewczyny za wsparcie,przynajmniej mam się gdzie pożalić i na Was zawsze można liczyć
Stary 2008-07-27, 20:51   #2102
Rybulka
Zakorzenienie

Basiu, będzie, będzie
Madzialenko, bardzo ładne mieszkanie! Podoba mi się oświetlenie salonu i te wielgachne okna Teraz juz wiem co miałas na mysli, jak pisałaś, że nie dosięgałaś, żeby je umyć porządnie A ta zieleń za oknem- bajka!
Kasiu, widzę, że miałaś kryzys z Tadzikiem... Czytałam to wszystko z zapartym tchem i ciesze się, że sobie wszystko wyjaśniliście
Strippi, wrócił temat anoreksji... Nie miałam okazji czytać Twojego bloga, ale muszę to napisać: jesteś śliczną i dzielną dziewczyną!

P.S. Jestem na 32 stronie... Trochę dziwnie sę czyta posty z takim opóxnieniem, kiedy Wy juz wszystkie wiecie co było dalej

EDIT:
Baja, Rosette, pięknie dziękuję za prośby o zaprzyjaźnienie Miło mi się zrobiło
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 20:57   #2103
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Kasiu, widzę, że miałaś kryzys z Tadzikiem... Czytałam to wszystko z zapartym tchem i ciesze się, że sobie wszystko wyjaśniliście
ja też się bardzo cieszę teraz jest o niebo lepiej

Rybulka a ja Ciebie nie ma w przyjaciołach

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 21:04   #2104
Rybulka
Zakorzenienie

Kasiu, nie miałaś mnie w przyjaciołach, bo jak się zapraszałyście, ja byłam z TŻem na wakacjach Ale już się zaprzyjaźniłam z Tobą
Stary 2008-07-27, 21:37   #2105
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jestem dopiero na 11 stronie!
Juz jednak mogę powiedziec tyle:
Martuś, dobrałaś sobie suknię ślubna idealnie do Twojej urody! Już sobie Ciebie wyobrażam w dniu slubu- będzie bosko!
Madzia, cieszę się bardzo, że Wam sie wszystko tak pieknie w Holandii ułożyło Zazdroszczę mieszkania nad morzem! Wszystkiego dobrego

Zdjęcia z wakacji wrzucę może jutro, najóźniej we wtorek
Co mam opowiadać? Cudnie było Z TŻem zawsze tak jest Ostatni wieczór przed powrotem przepłakałam... Tak mi było smutno, że to juz koniec...
Ogromnie się cieszę, że udało nam sie zwiedzić Kraków- byłam tam przedtem 2 razy, ale zawsze z wycieczką ze szkoły, a wiecie jak wtedy wygląda zwiedzanie... Jeszcze bardziej zakochałam sie w Krakowie, chciałam wszystko zobaczyć, ale oczywiście się nam to nie udało przez 8 godzin Znaleźlismy Centrum Taniej Książki i oczywiście sobie pobuszowałam, bo uwielbiam czytać i kupowac książki. Kupiłam 3 nowe książki i zapłaciła 30 złotych! Taniocha! Książki były przecione z 30 złotych na 9, 7...
W tym miejscu, w którym spędziliśmy wakacje byłam juz po raz 14. TŻ po raz 3- wszystkie razy ze mną. Kocham tę wieś, jestem zauroczona ludźmi tam mieszkającymi, pięknymi miejscami i spokojem
Raz skusiłam się tam na placki po góralsku... TŻ juz dostał swoja porcje, a ja chyba musiałam na nia czekać 30 minut... TŻ nie jadł, chcąc zaczekac na mnie i przyszła do nas kelnerka, oznajmiając TŻowi: "Niech pan komsumuje, bo widzę, że pan czeka na dziewczynę, ale placki sie muszą dobrze wysmazyć i to troche potrwa". Kelnerka powiedziała to tak głośno, że wszyscy goście restauracji się poodwracali w naszym kierunku! Kelnerka poszła, a ja tylko powiedziałam TŻowi przez zęby żeby jadł Już wszyscy wiedzieli co zamówiłam I wiem, że to była pierwsza i ostatnia przygoda z plackami po góralsku- nie zjadłam ich ze smakiem...
dziekuje za komptelent

zdradz nam co to byla za miejscowosc w ktorej bylas? bo tak bajkowo o niej piszesz ze az mnie ciekawosc wziela a placki byly chociaz smaczne?

Cytat:
Napisane przez Katarzynka86 Pokaż wiadomość
strippi jak sie kochacie i macie zamiar sie pobrać to co to za problem
no ale jeśli jeszcze nie jesteś gotowa to trzymam kciuki, żeby dzidziuś nie doszedł do skutku :P

a ja dziewczyny jestem troche w szoku, mój ślub i wesele miał być 05.09.2009, no ale oczywiście jak to my dopiero wczoraj zaczęliśmy jeździć za salą no i jak sie można domyślać nic ciekawego i wolnego nie było. Lokal który chcielibyśmy wynająć jest wolny albo w maju albo w październiku, no i po rozmowach z moim Tż doszliśmy do wniosku, że będzie to 30 maja, bo w październiku moze byc już zimno, no i ogarneło mnie troche przerażenie, bo to 3 m-ce wcześniej! no ale teraz nie wiem co z zespołem i czy da się kościół przełożyć, mam nadzieję, że nie będzie problemu bo z tego co sie wczoraj zorientowaliśmy to maj raczej nie jest popularny na branie ślubu...
dziewczyny ja to chyba zgłupieje, już nawet przeszło mi przez myśl żeby ślub przełożyć na 2010...
jutro napisze czy udało sie przesunąć kościół i załatwić zespół,
ojej ale się rozpisałam
das zrade - kosciol latwiej przesunac niz sale wiec mysle ze niebedzie problemu, z zespolem tz sobie poradzicie
i ta cala sytuacja to jedynie plus ze szybciej bedziesz zonka

Cytat:
Katarzynko, trzymam kciuki, żeby wszystko sie fajnie poukładało z terminami

Cały czas nadrabiam zaległości:
Basiu, gratuluję pracy! Na pewno dasz z siebie wszystko i zatrudnią Cię na stałe
Marta albo Samba coś wspominała o spotkaniu panien młodych 2009 ze Śląska Jakby co, to się piszę "Hipnoza", to koło mojego wydziału, bo ja właśnie na filologicznym studiuję. A propos Katowic, to w najbliższym tygodniu musze tam jechać oddac książki do Biblioteki Śląskiej... Z karą niestety, bo termin oddania minął jak byłam na wakacjach...
tak tak hipnoza swietne miejsce w sam raz do pogadania posiedzeni i zjedzenia czegos dobrego - i oczywiscie napicia sie
jesli tylko bedziecie mialy ochote to piszcie
Rybulka ja zaproszenie tez wyslalam nie bylo cie jak byla akcja zapraszania ale ne martw sie, Ciebie tez ona nie ominie..

a ja mam jutro ciezki dzien - 3 egzam na prawo jazdy, juz sie denerwuje.. to jest bledne kolo bo mam stresa przez sam egzam a do tego jescze ze znowu oleje i kolejny egazmin i kolejny i tak w kolko....
ide jutro do Iwi do szpitala.. boje sie o nia bardzo.. Olek prosil zeby do niej nie isc dzis ale mi sie serducho wralo.. wiem tyle ze nadal nie ma z nia jakiegos konkretnego kontakty, lekarze robia wszytko zeby spala, bo ja bardzo boli... nie wiadomo... jutro ma byc jakis specjalista bo nikt nie wie co jej jest... bedzie lykac wszytkie rurki, miec badania jamy brzusznej i costam jeszcze.. denerwuje mnie to ze trafila tam wieczoreem w piatek a ma je dopiero teraz - bo byl week i nie bylo lekarzy - no cholera jasna.. to cale 2 dni moze bylo juz cos zaradzic a tak tylko moja kruszynka sie meczy...
Stary 2008-07-27, 21:45   #2106
Rybulka
Zakorzenienie

Martuś, od 14 lat jeżdżę do Sromowiec Niżnych w Pieninach u podnóża Trzech Koron. Kocham to miejsce Wiesz co? gratuluję takiej imponującej średniej! Szczęka mi opadła POWODZENIA jutro!
Placki nie bardzo mi smakowały- to były grubaśne placki ziemniaczane dość mocno przysmażone, polane gulaszem... Nazwa mnie po prostu zaciekawiła, ale w smaku... No cóz, zjadłam troszkę, bo głodna byłam Z Tobą tez się własnie zaprzyjaźniłam
Dużo zdrowia dla Twojej przyjaciółki!

Witam wśród nas Elfika85

Agnes208, piękna ta suknia Cudnie w niej wyglądasz, tak ładnie na biuście leży! Zdecydowałas się juz na nią? Mogę jeszcze zapytać ile kosztuje? Bo mnie też się ogromnie podoba!

P.S. Jestem na 41 stronie
Stary 2008-07-27, 21:54   #2107
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martuś, od 14 lat jeżdżę do Sromowiec Niżnych w Pieninach u podnóża Trzech Koron. Kocham to miejsce Wiesz co? gratuluję takiej imponującej średniej! Szczęka mi opadła POWODZENIA jutro!
Placki nie bardzo mi smakowały- to były grubaśne placki ziemniaczane dość mocno przysmażone, polane gulaszem... Nazwa mnie po prostu zaciekawiła, ale w smaku... No cóz, zjadłam troszkę, bo głodna byłam Z Tobą tez się własnie zaprzyjaźniłam
Dużo zdrowia dla Twojej przyjaciółki!

Witam wśród nas Elfika85

Agnes208, piękna ta suknia Cudnie w niej wyglądasz, tak ładnie na biuście leży! Zdecydowałas się juz na nią? Mogę jeszcze zapytać ile kosztuje? Bo mnie też się ogromnie podoba!

P.S. Jestem na 41 stronie
musze wziasc ta miejscowosc pod uwage przy planowaniu wakacji
co do sredniej to dziekuje jakos tak sie udalo... chyba dlatego ze lubie to czego sie uczylam.. i robilam to z pasja...

nie martw sie jeszcze tylko 30 stron
moj tz wyslal mi kawalejj0 sielesian sound - bedzie dobrze i mnie nim katuje zeby poprawic mi humor... jest kochany...
Stary 2008-07-27, 22:09   #2108
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
P.S. Jestem na 32 stronie... Trochę dziwnie sę czyta posty z takim opóxnieniem, kiedy Wy juz wszystkie wiecie co było dalej

EDIT:
Baja, Rosette, pięknie dziękuję za prośby o zaprzyjaźnienie Miło mi się zrobiło
Podziwiam Cię, że chce ci się tyle nadrabiać
Nie ma co dziękować nie wyobrażam sobie nie mieć Ciebie w tym gronie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a ja mam jutro ciezki dzien - 3 egzam na prawo jazdy, juz sie denerwuje.. to jest bledne kolo bo mam stresa przez sam egzam a do tego jescze ze znowu oleje i kolejny egazmin i kolejny i tak w kolko....
ide jutro do Iwi do szpitala.. boje sie o nia bardzo.. Olek prosil zeby do niej nie isc dzis ale mi sie serducho wralo.. wiem tyle ze nadal nie ma z nia jakiegos konkretnego kontakty, lekarze robia wszytko zeby spala, bo ja bardzo boli... nie wiadomo... jutro ma byc jakis specjalista bo nikt nie wie co jej jest... bedzie lykac wszytkie rurki, miec badania jamy brzusznej i costam jeszcze.. denerwuje mnie to ze trafila tam wieczoreem w piatek a ma je dopiero teraz - bo byl week i nie bylo lekarzy - no cholera jasna.. to cale 2 dni moze bylo juz cos zaradzic a tak tylko moja kruszynka sie meczy...
trzymam bardzo mocno za jutrzejszy egzamin, który na pewno będzie zdany
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 22:12   #2109
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
strippi jak cos bedziemy ciociami
no wolalabym po slubie aby to sie sprawdzilo a nie 2 miesiace przed slubem

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

no no no co ma być to będzie my tu na wizazu będziemy się cieszyć z kolejnego wątkowego dzidziusia a tak poważnie to żeby było po twojej myśli
no ja na razie moglabym poczekac te 11 miesiecy jeszcze hehe ale juz bardzo chce miec i chyba moj tż tez
no ale wiadomo ze najlepiej po slubie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ojejku Strippi i Ty z takim spokojem to przyjmujesz ja ze względu na niechęc do dzieciaków nie dałabym się uwieść nawet jakbym sie upiła
ale ja juz pragne miec dzidziusia
wiec widzisz nawet jakbym teraz byla to bym sie cieszyla choc pokzyzowalo by plany weselne

Cytat:

no bo z drugiej strony kasiu strippi wcale by sie niezesmucila..
no dokladnie

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
póki nic nie wiadomo na 100% to chyba nie ma się co załamywać w ciąże wcale nie jest tak łatwo zajść co nie znaczy, że strippi się upieklo
trzymam kciuki, żeby bylo po Twojej mysli
no tez tak slyszalam
no zobaczymy gdzies za 3 tyg jak o jest ze mna

[quote=n.ik.a;8372509]strippi myślę, że wszystko będzie dobrze trzymam kciuki...
ps mój TŻ ostatnio zachwyca się nad każdym małym dzieckiem...ale jeszcze nie czas

no dokladnie jeszcze nie czas....po weselu

Cytat:
Napisane przez Katarzynka86 Pokaż wiadomość
strippi jak sie kochacie i macie zamiar sie pobrać to co to za problem
no ale jeśli jeszcze nie jesteś gotowa to trzymam kciuki, żeby dzidziuś nie doszedł do skutku :P

a ja dziewczyny jestem troche w szoku, mój ślub i wesele miał być 05.09.2009, no ale oczywiście jak to my dopiero wczoraj zaczęliśmy jeździć za salą no i jak sie można domyślać nic ciekawego i wolnego nie było. Lokal który chcielibyśmy wynająć jest wolny albo w maju albo w październiku, no i po rozmowach z moim Tż doszliśmy do wniosku, że będzie to 30 maja, bo w październiku moze byc już zimno, no i ogarneło mnie troche przerażenie, bo to 3 m-ce wcześniej! no ale teraz nie wiem co z zespołem i czy da się kościół przełożyć, mam nadzieję, że nie będzie problemu bo z tego co sie wczoraj zorientowaliśmy to maj raczej nie jest popularny na branie ślubu...
dziewczyny ja to chyba zgłupieje, już nawet przeszło mi przez myśl żeby ślub przełożyć na 2010...
jutro napisze czy udało sie przesunąć kościół i załatwić zespół,
ojej ale się rozpisałam
mam nadzieje ze wszystko sie ulozy...

no kochamy sie i jest fajnie i chcemy dzidzi...no ale wolalabym po slubie...zeby nie przekladac wszystkiego

Cytat:
Strippi, wrócił temat anoreksji... Nie miałam okazji czytać Twojego bloga, ale muszę to napisać: jesteś śliczną i dzielną dziewczyną!
no zobaczymy jak to bedzie z moja dzielnoscia...wczoraj dalam sie troche poniesc i zjadlam kawalek ciasta...
na razie 5 kg za mna
Stary 2008-07-27, 22:13   #2110
kaska87
Zakorzenienie

zapomniałam napisać, że disiaj rano tak mnie głowa bolała, że nie mogłam wstać z łózka wczoraj też mnie bolała, ale trochę mniej

Strippi Twój blog mnie przeraża a pisałaś, że to już było a ja widzę daty np dzisiejszą wczorajszą? wiesz, że jak zaczniesz jeśc normalnie to to wróci a nawet więcej?! lepiej chudnąc powoli i długotrwale niż szybko....

Stary 2008-07-27, 22:26   #2111
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

Strippi Twój blog mnie przeraża a pisałaś, że to już było a ja widzę daty np dzisiejszą wczorajszą? wiesz, że jak zaczniesz jeśc normalnie to to wróci a nawet więcej?! lepiej chudnąc powoli i długotrwale niż szybko....
ale ja nie zaczne jesc normalnie...
po prostu wtedy zaczelam jesc normalnie bo myslalam ze umiem zyc jak kazdy czlowiek...no ale nie...ja musze byc szczupla...inaczej nie rozbiore sie....
upaly sa a ja chodze w czarnych jeansach....
ani razu nie bylismy nad jeziorem ani nie opalalam sie...ciagle czarne spodnie i tuniki szerokie
Stary 2008-07-27, 22:28   #2112
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
ale ja nie zaczne jesc normalnie...
po prostu wtedy zaczelam jesc normalnie bo myslalam ze umiem zyc jak kazdy czlowiek...no ale nie...ja musze byc szczupla...inaczej nie rozbiore sie....
upaly sa a ja chodze w czarnych jeansach....
ani razu nie bylismy nad jeziorem ani nie opalalam sie...ciagle czarne spodnie i tuniki szerokie
wie, że ja może nie jestem dobrym doradcą w sprawach żywienia, ale APELUJĘ do Ciebie jedź powyżej 1000! przyganiał kocioł garnkowi

Stary 2008-07-27, 22:31   #2113
sas
Wtajemniczenie

czesc kcohane dwa dni mnie nie bylo i nie moge narobic za wami....tyle piszecie... ja dzis przyjechalam do polski do domku i niestety rozpoczela sie moja tesknota z tzem on zostal w anglii i dopiero za 2 tyg przyjedzie chyba sie zatesknie za nim i bede wam mraudzic o ile mnie bedziecie sluchac wogole.....postaram sie jutro ponadrabiac wszystko moze mi sie uda
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 22:32   #2114
zielony_motylek
Rozeznanie

Rybulka a ja właśnie uwielbiam placki po węgiersku.góralsku/zbójnicku czy jak je tam różnie zwą, w każdym razie z gulaszem, z tym, że ja zawsze jem placka i sosik a mięsko je TŻ bo ja nie przepadam hihi po za tym to też dodaje Cię do przyjaciół

martucha84 sory że pytam, ale droga taka firma organizująca ślub i wesele? Bo zawsze mnie to zastanawiało. Po za tym kurcze no niewesoło z Twoją przyjaciółką, Polska służba zdrowia niestety jest do d... mam nadzieje, że wszystko dobrze się skończy i za egzamin na prawko też trzymam kciukasy

Myśmy dziś z Lukim się troszke poopalali, poleniuchowali i na koniec zrobiliśmy sobie grilla, rodzice wrócili z Zakopanego więc troszke z nimi też posiedzieliśmy i wypoliśmy piwko.

aa strippi u mnie też tak jest, że TŻ choćby nie wiem co to normlanie nie skusze go na to, żeby może tak dzidzie zmajstrować no ale może też mi się uda tak jak tobie w każdym razie życze rozwiązania takiego jakie ty byś chciala
Stary 2008-07-27, 22:38   #2115
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc kcohane dwa dni mnie nie bylo i nie moge narobic za wami....tyle piszecie... ja dzis przyjechalam do polski do domku i niestety rozpoczela sie moja tesknota z tzem on zostal w anglii i dopiero za 2 tyg przyjedzie chyba sie zatesknie za nim i bede wam mraudzic o ile mnie bedziecie sluchac wogole.....postaram sie jutro ponadrabiac wszystko moze mi sie uda
wytrzymasz, tu w Poslce będziesz maiła na pewno mnóstwo spraw do załatwienia, więc czas ci zleci szybciutko i ani się obejrzysz a Tż będzie już u ciebie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Rybulka a ja właśnie uwielbiam placki po węgiersku.góralsku/zbójnicku czy jak je tam różnie zwą, w każdym razie z gulaszem, z tym, że ja zawsze jem placka i sosik a mięsko je TŻ bo ja nie przepadam hihi po za tym to też dodaje Cię do przyjaciół
ja również uwielbiam placek po węgiersku Może sobie jutro na obiad zrobię, bo taką smakę mam na nie
Stary 2008-07-27, 22:43   #2116
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
wie, że ja może nie jestem dobrym doradcą w sprawach żywienia, ale APELUJĘ do Ciebie jedź powyżej 1000! przyganiał kocioł garnkowi
nie umiem...zle sie czuje
wczoraj zjadlam 900 kcal i sie zalamalam.. czulam sie grubo...wyrzuty sumienia mi na to nie pozwalaja....jak zjem powyzej 500 to juz zle sie czuje a co dopiero 1000 kcal
Stary 2008-07-27, 22:45   #2117
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
musze wziasc ta miejscowosc pod uwage przy planowaniu wakacji
co do sredniej to dziekuje jakos tak sie udalo... chyba dlatego ze lubie to czego sie uczylam.. i robilam to z pasja...

nie martw sie jeszcze tylko 30 stron(...)
Weź, weź! Gorąco polecam Mogę Ci posłużyć za przewodnika, choćby wirtualnego
Na razie utknęłam na 48 stronie... Nie zdąże dziś juz wszystkiego przeczytać...

Cytat:
Podziwiam Cię, że chce ci się tyle nadrabiać
Nie ma co dziękować nie wyobrażam sobie nie mieć Ciebie w tym gronie(...)
Dzięki serdeczne, Basiu A co do nadrabiania, to po prostu miałabym wyrzuty sumienia, gdybym tego wszystkiego nie przeczytała

Cytat:
KochanaMusisz sobie czas zorganizowac porządnie, żeby się nie zatęsknić

Cytat:
Rybulka a ja właśnie uwielbiam placki po węgiersku.góralsku/zbójnicku czy jak je tam różnie zwą, w każdym razie z gulaszem, z tym, że ja zawsze jem placka i sosik a mięsko je TŻ bo ja nie przepadam hihi po za tym to też dodaje Cię do przyjaciół (...)
No właśnie tyle nazw na te same placki... Mnie tam gulasz smakuje, ale taki, jak robi moja mama
Dzięki za zaproszenie
Stary 2008-07-27, 22:49   #2118
zielony_motylek
Rozeznanie

strippi przeslalabyś mi też adres tego bloga? baardzo prosze..
baja ja sobie w piątek jadlam tyle że akurat w piątek to z grzybowym sosem -babcia mi zrobiła mmm... też były pyszne
Stary 2008-07-27, 22:50   #2119
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
strippi przeslalabyś mi też adres tego bloga? baardzo prosze..
baja ja sobie w piątek jadlam tyle że akurat w piątek to z grzybowym sosem -babcia mi zrobiła mmm... też były pyszne
a jak w ogóle robisz sos do tych placków? ciekawa jestem co poza mięsem tam dodajesz, bo wiadomo, że każdy robi inaczej
Stary 2008-07-27, 23:02   #2120
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
wytrzymasz, tu w Poslce będziesz maiła na pewno mnóstwo spraw do załatwienia, więc czas ci zleci szybciutko i ani się obejrzysz a Tż będzie już u ciebie
Cytat:
KochanaMusisz sobie czas zorganizowac porządnie, żeby się nie zatęsknić
dziekuje kochane mam nadzieje,ze jakos to bedzie..tylko, ze ciezko jest...my w symie prawie poltorej roku mieszkamy razem-dzien w dzien ze soba i kazde rozstanie na pare dni jest ciezkie ehhh chyba bede marudna jak kasia

moze wreszcie porzymierzam suknie podczas pobytu...oby
Stary 2008-07-27, 23:05   #2121
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje kochane mam nadzieje,ze jakos to bedzie..tylko, ze ciezko jest...my w symie prawie poltorej roku mieszkamy razem-dzien w dzien ze soba i kazde rozstanie na pare dni jest ciezkie ehhh chyba bede marudna jak kasia
Stary 2008-07-27, 23:05   #2122
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
aa strippi u mnie też tak jest, że TŻ choćby nie wiem co to normlanie nie skusze go na to, żeby może tak dzidzie zmajstrować no ale może też mi się uda tak jak tobie w każdym razie życze rozwiązania takiego jakie ty byś chciala
blog wyslany

no ja sama sie zdzwilam ze on po prostu tak z siebie...on mnie musial namawiac hehehehe myslalam ze jest nieprzytomny to rano sie znowu zaplytalam to powiedzial ze wiedzial co robi
Stary 2008-07-27, 23:17   #2123
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:

moze wreszcie porzymierzam suknie podczas pobytu...oby
Doskonale wiem o o chodzi, bo ja jak spędzam z TŻem całe dni, a potem mamy się rozstać, po prostu głupieję i ryczę jak bóbr...
Stary 2008-07-27, 23:43   #2124
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje ci bardzo tak raczej jestem juz zdecydowana no chyba ze w kolekcji 2009, do stycznia kiedy to bede zamawiac suknie, pojawi sie jakas inna która mnie urzeknie to moze mi sie cos zmienić dodam jeszcze ze to jedyna suknia jaka mierzyłam moze zle robie i powinnam była jeszcze zmierzyc inne modele ale tak mi sie spodobała ze juz tego nie zrobiłam. W salonie w ktorym mierzyłam kosztowała 1990zł ale ktoras z dziewczyn mi pisała ze w innym kosztowała 1800zł. jeśli ci sie podoba to napisze ci jeszcze ze jest opcja z trenem lub bez tren jako taki jest gładki bez zadnych zdobien ale pani powiedziała ze mozna go ozdobic poprstu zaznacza sie przy zamowieniu. Dodam jeszcze ze suknienka jest bardzo wygodna no i nie ma strachu ze cos sie bedzie zsuwac i ładnie modeluje figure nawet taki wielorybek jak ja wydaje sie szczuplejszy
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 23:53   #2125
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Dziekuje ci bardzo tak raczej jestem juz zdecydowana no chyba ze w kolekcji 2009, do stycznia kiedy to bede zamawiac suknie, pojawi sie jakas inna która mnie urzeknie to moze mi sie cos zmienić dodam jeszcze ze to jedyna suknia jaka mierzyłam moze zle robie i powinnam była jeszcze zmierzyc inne modele ale tak mi sie spodobała ze juz tego nie zrobiłam. W salonie w ktorym mierzyłam kosztowała 1990zł ale ktoras z dziewczyn mi pisała ze w innym kosztowała 1800zł. jeśli ci sie podoba to napisze ci jeszcze ze jest opcja z trenem lub bez tren jako taki jest gładki bez zadnych zdobien ale pani powiedziała ze mozna go ozdobic poprstu zaznacza sie przy zamowieniu. Dodam jeszcze ze suknienka jest bardzo wygodna no i nie ma strachu ze cos sie bedzie zsuwac i ładnie modeluje figure nawet taki wielorybek jak ja wydaje sie szczuplejszy
Powiem Ci, że jeszcze żadna suknia mi się tak bardzo nie spodobała, jak ta Bardzo mi zależy na takiej, która nie będzie się zsuwać. Nie chcę na dzień dzisiejszy sukni bez ramiączek, bo chyba bym sie w niej niekomfortowo czuła... Najbliższy salon to chyba Tychy... Jak mnie nic innego nie zauroczy, to się tam wybiore pod koniec roku

Z tego, co doczytałam:
Mona_ja, Szczypiorkowa, Kajao18 witam Was gorąco
Sas, gratuluję dostania się do szkoły
Asi_kol, pokazywała Wam salę, w której będzie miała wesele... My też tam chcieliśmy mieć nasze weselicho, ale na 2,5 roku terminy były pozajmowane... A szkoda, bo sala zauroczyła nas od pierwszego wejrzenia. W ogóle, nie wiem czy Wam pisałam, ale my z Asia miałysmy przyjemność kilka miesięcy temu się poznac osobiście, ale tak tylko przelotnie niestety... Asia to kuzynka mojego TŻa Ciągle mam nadzieję, że spotkamy się za niegłuo z naszymi TŻami we czwórkę

Czytam wątek od popołudnia i padam na twarz... Dobrnęłam do 61 strony... Doczytam jutro, bo już nie mam siły. Dobranoc
Stary 2008-07-28, 00:09   #2126
sas
Wtajemniczenie

Rybulka jutro chyba wpadne w taki trans czytania jak ty dzis jeszczenie mam sily..eh normalnie tyle sie zloszcze na tego mezusia mojego i tak mnie wkurza czasem, ale kazdy dzien i noc bez niego jest okropny jak ja zniose te 2 tyg ;( a teraz trzeba mykac do lozia samej bez przytulaka okropniestwo
Stary 2008-07-28, 00:53   #2127
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
a ja moge zobaczyc fotki?
Stary 2008-07-28, 08:11   #2128
kliwia
Zakorzenienie

Witam po weekendzie!

jaga super pierścionek

martucha trzymam kciukasy za zdany egz!
I jak zdrowie koleżanki?

strippi też chcę linka do bloga

Byłam raz na plaży! yeah
Ale i tak się spiekłam bardziej na spacerach
W zasadzie poparzyłam się, i nawet filtr 15 nie pomógł a żeby się posmarować dziecięcą 60 nie przyszło mi do głowy
Jakoś przeżyję te kilka dni do póki poparzenie nie zejdzie. Aha no i jestem opalona w piękną bluzkę na szerokich ramiączkach! :/ masakra jakaś kiedy ja to zrównam ?
W przysżłym roku, całe lato się będę wystawiać w długim rękawie i w golfie - żeby nie było takiej sytuacji jak ta okropieństwo. No ale w ubraniu wyglądam super

Smutno było mi wyjeżdżać, w pociągu normlanie łzy mi same leciały, ale za dwa tygodnie zobaczę znowu siorkę i jej małego diabełka. hiihi

oooo agnes ja też chcę zobaczyć jaka to suknia

cmok cmnok
dzień dobry.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 09:20   #2129
kaska87
Zakorzenienie

witam ja już po sniadanku a zaraz lecę z mama na zakupki

Stary 2008-07-28, 09:35   #2130
Katarzynka86
Raczkowanie

hejka a ja dzisiaj będę załatwiać zespół życzcie powodzenia

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości