![]() |
#2311 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Też mam Woombie od siostry, bo jej syn miał bardzo mocny ten odruch moro i używali dosyć długo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | ||
Konto usunięte
|
Rany, dziewczyny, jwk wy to robicie, że jesteście w stanie tyle przejść
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rożek kupiłam bawełniany, wklejalam tu zdjęcie. U mnie jest on wymagany w szpitalu i mi się przydał w domu też. Z kocykow mam dwa bambusowe, jeden cienki bawełniany i zamówiłam jeden grubszy na chlodniejsze dni, z jednej strony bawełna, z drugiej velvet, od Nimi Handmade z fb. Już jest wysłany, jwk przyjdzie to wkleje zdjęcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() Po pierwsze gratuluje udanych wizyt! ![]() ![]() ![]() Aniu - trzymam kciuki żeby ta zmiana wyszła Ci na lepsze i żebyś szybko wróciła do domu! angelajnaaa - ja sobie awaryjnie kupiłam rożek w Pepco za 20 zł ![]() ![]() Panterka - tak jak dziewczyny pisały dlaczego po prostu nie poprosiłaś o obsłużenie w pierwszej kolejności ze względu na to że jesteś w ciąży? Kłótnia to nie jest rozwiązanie problemu. A karma wraca. Chcesz być dobrze traktowana przez ludzi, to najpierw innych traktuj po ludzku.... Edytowane przez aga_89_4 Czas edycji: 2018-05-23 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam sobie te bańki chińskie, które polecała Chloestic, zrobiłam sobie pierwszy masaż ud bardzo delikatnie, żeby przetestować - i wydaje się to bardzo fajne, rzeczywiście czuć lekkie mrowienie ukrwionej skóry i lekko się ona wygładza od razu. Myślę, że to raczej cellulit wodny niż tłuszczowy, więc może nie zostanie z nami na długo... Cytat:
![]() Cytat:
Używam kremów, jedne działają lepiej inne gorzej, ostatnio trafiłam na taki super - i głupia w roztargnieniu wyrzuciłam opakowanie, a przydałby się bardzo. Kiedyś robiłam też pastą cukrową, efekt super, ale trzeba się namachać, w ciąży nie ma szans na taką zabawę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Rozeznanie
|
Ooo to i ja kupię te banki jak piszesz ze to calkiem fajne , nie zaszkodzi a może pomoże
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Nicole03 Czas edycji: 2018-05-23 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;83749886] ja mam dodany do koszyka espumisan. Ale to na wzdęcia, zwykle i tak w przyszłości nawet się przydaje. Jeśli będzie miał kolki to wtedy coś kupię, u Adasia sprawdził się Infacol. A potem mąż przywiezie mi z Niemiec sab simplex. [/QUOTE] Ja pomyślałam, popytałam i chyba kupię espumisan na wzdęcia i może delicol na florę bakteryjną (zwłaszcza gdyby było cc). Dzięki za odpowiedź ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja używałam i rożka i woombie. Rożka do noszenia, w ciągu dnia, jak ktoś z rodziny chciał wziąć małą na ręce i na początki bardzo się przydał (choć niedługo) a woombie później i tylko do spania, więc dla mnie dwie zupełnie różne funkcjonalności. Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Raczkowanie
|
A to na temat rożka się nie wypowiadam, nie miałam, bo uznałam, że latem się nie przyda, a w razie czego poprosiłabym męża o kupienie na szybko.
Myślałam, że o coś takiego chodzi: https://patiimaks.pl/files/fotob/product-24464.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zadomowienie
|
na youtubie jest sporo instruktaży jak się samemu masować z oliwką (tylko faktycznie delikatnie to trzeba w ciąży robić, żeby nie przesadzić z rozhulaniem ukrwienia - na filmikach niektóre dziewczyny się masują do mocnego zaczerwienienia skóry, ja znacznie ostrożniej, a efekty i tak czuć)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny! Ale napisałyście dużo
![]() Jutro mam krzywą cukrową. Poradzicie jak się przygotować, bo nie pamiętam z poprzedniej ciąży. W przyszły czwartek spadamy na wakacje, a po wakacjach zabieram się porządnie za wyprawkę. Widziałam, że padło pytanie o chustę. Ja sobie przy pierwszym dziecku bardzo chwaliłam. Młody niewózkowy, my mieszkaliśmy w bloku i wyjście z domu czasem to była masakra totalna. A tak, szybciutko w chustę i po zakupy ![]() Panterko...w tych nerwowych czasach ludzie skaczą sobie do gardeł. Czasem bez powodu. Niestety trzeba czasem zacisnąć zęby,bo bycie wrednym w niczym nie pomoże,a karma wraca.
![]() |
#2322 |
Rozeznanie
|
passionfruit - badania robi się w naturalnym środowisku więc jedź dziś tak jak byś jadła codziennie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i mialam potem spadek energii i bez drzemki chyba bym nie dała rady pracujesz do końca tygodnia ? będziesz miala czas na podszykowanie sie na przyjście małeństwa ![]() dobra więc ja kupię ten rożek tak czy siak jakis bawełniany, nie drogi ![]() no i chyba ten otulacz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zadomowienie
|
Ja 12 godzin przed krzywą nie jadłam a jakieś 7 nie piłam
![]() ![]() Ja też się czaje na otulacz. Jak coś fajnego znajdziecie to się podzielcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a gdzie polecacie kupić woombie i w jakim rozmiarze kupić? Nowy czy używany kupujecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wy tu piszecie o skokach energii, a ja chyba jestem po swoim. Teraz mam etap, że najchętniej to bym spała albo leżała. Niestety ani jedno ani drugie nie wchodzi w gre. Przepuklina mi bardzo dokucza, wieczorem to jestem już dętka totalna. Kolacje i usypianie młodej to robie na oparach. A gole się kremami i naprawdę sobie chwalę. Tylko faktycznie trzeba trafić na swój, bo niektóre są kijowe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Stella, Aga dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt, jakie już duże macie dzieciaczki
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2331 | ||
Konto usunięte
|
Hej, zaraziłam się od chłopaków
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Rozeznanie
|
NoBoTak - a u mnie się jakoś uspokoiło
![]() ![]() No to synek będzie mial dzis dzień pełen atrakcji ! ![]() Powodzenia na wizycie ! ![]() Berenika - współczuję bardzo ! w taka pogodę to udręką chorować, do tego w ciazy z milionom spraw na głowie :/ A na alergię cos mozna ? W jakim rozmiarze kupiłaś spioworek? bo 56 to chyba sobie daruje, moja koleżanka mowi ze jej synek już prawie drugi miesiąc chodzi w 62 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Raczkowanie
|
Jak macie korzystać z tulika/woombie, to nie ma co na razie kupować śpiworka moim zdaniem, noce będą ciepłe, zawsze można dziecko cieplej ubrać. Ze śpiworka grubszego zaczęłam korzystać dopiero w listopadzie. Zawsze lepiej mieć zresztą większy, na dłużej starczy.
Nie wiem jak z woombie, ale tulik ma dwa rozmiary, miałam oba i się sprawdziły, ten większy ma rozpinane otwory na ramiona więc działa też jako cienki śpiworek. Wtedy kupowałam w promocji nowego tulika, teraz szukałabym jakiejś używki, faktycznie są tak krótko używane, że to nie ma znaczenia. Berenika, współczuję samopoczucia, chorowanie latem to chyba najmniej przyjemna rzecz, do tego dzieci i różne sprawy na głowie, siły życzę! U mnie ze spaniem ok, zasypiam przy wierzganiu małej, w nocy pewnie też szaleje, ale śpię jak kamień, nawet nie rejestruję jak mąż wstaje do starszej. Wstawanie to już insza inszość, wyplątanie się z poduchy zajmuje trochę czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja do ubikacji już od jakiegoś czasu wstaję 2-3 razy w nocy, potem często idę sprawdzić czy córka się nie rozkopała, czasem zasnąć nie mogę. Oj, nie jest to porządne spanie w żadnym wypadku... [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;83764781]Hej, zaraziłam się od chłopaków ![]() ![]() [/QUOTE] Współczuję przeziębienia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.lulajkowyshowroom.pl/pl/c/Rozki/24 Z grubszych mam taki jakby robiony na drutach chyba to jest bawelna. Cytat:
Cytat:
Jak sie potem klei to po prostu zaaplikowac oliwke (gwizdnij od Boryska) i juu! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj przyszła paczka z usa od siostry Tz,pochwalę się,dużo dobroci
![]() Najbardziej się cieszę z chusty,była tu mowa wczoraj o chustach kołkowych,nawet zaczęłam takiej szukać,rozpakowałam paczkę i tadam! Świetna,lniana. Mieliśmy super niespodziankę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez yoona Czas edycji: 2018-05-24 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
U mnie z tym wstawaniem w nocy o dziwo sie ustabilizowało. Wstaje tak wczesnym rankiem koło 6:00-7:00 raz. Wcześniej miałam okres wstawania co godzine, dwie
![]() Berenika współczuje, zdrówka życzę - żeby jak najszybciej Ci przeszło ![]() passionfruit - tak jak dziewczyny już pisały. Dziś jedz normalnie jak zawsze, nie dietuj się żeby wyniki były wiarygodne. Od wieczora do rana tylko zachowaj post ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.