|
|
#1501 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Cytat:
<backie doprasza się jakiejś relacji> ![]() kode, nie jestem autorką żadnego zdjęcia i sprzęt nie mój. ![]() Będą kiedy je przegram. ![]() blush, widzę że przygotowania pełną parą. Nie daj nikomu złapać welonu. ![]() puchatkowo, no ja zgłaszam oficjalny protest. Ja rozumiem, że na pierwszym zdjęciu brykająca górska kozica , w środku przystojny TŻ-cik , ale żeby moje świerszcze na tak trudną górską wyprawę ciągnąć. ![]() Ostatnie zdjęcie. ![]() O ile to świerszcz. ![]() No, ale Skrzata to on nie przypomina. ![]() A mówiłam, zabierzcie mp3. ![]() ![]() One autentycznie u mnie już nie grają. ![]() Śliczne zdjęcia.
|
|
|
|
|
#1502 |
|
Raczkowanie
|
No to jak wszyscy to ja też się pochwalę co prawda było to z jakieś 2 lata temu i aparat nie najlepszy i nie zdołał uchwycić tego piękna
ale warto było się wspiąć pomimo łez
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
oooo tu widze już gwarno jak zawsze
puchatko świetne foooooty ![]() mój tż zrobił na wyjezdzie prawie 600 zdjęc, z czego więkoszść to obiekty muzealne, widoki i statki... odnalazł nową pasję backie to już nasze 3cie podejście to spotkania. Za 4 razem musi się udać ![]() Ogólnie wyjazd był cudowny. Tutaj ukłony do backie i puchatkowej które się wstawiły za mną i załatwiły pogodę ![]() Pływaliśmy statkiem, pojechaliśmy na rowerach do niemiec i zjezdziliśmy ich kurorty, skakaliśmy na fale i różne inne cudactwa Chcieiśmy przedłużyć urlop, ale tż nie dostał więcej urlopu teraz więc musieliśmy wracać ;/ Ale i tak było świetnie ![]() Oczywiście nie obyło się bez małych szkód. Już pierwszej nocy.. Obudził mnie potężny huk. Okazało się, że tż przez sen zwalił nogą stolik który stał za łóżkiem. Spadł mój telefon, a na niego stolik..;/ Motorola K1, jak nówka ;/ miałam ją od stycznia ;/ Obudziłam tżta już po 7 :P becząc że zniszyczł mi telefon. Nooo, ale on ma kilka abonamentów i właśnie mu się skończył jeden z nich więc poszliśmy do ery i wziął mi nowy LG Shine Lubiłam tamtą motkę, była bardzo fajna w obsłudze i byłam z niej bardzo zadowolona, jak z zadnego innego telefonu.Chciałam wziąć taki sam, ale nie było i facet w salonie powiedział,że już cięzko dostąc;/ Do tego nowego narazie się przekonuję. Mam nadzieję, że będzie ok.ufff musiałam się wygadać już mi lżej
|
|
|
|
#1504 |
|
Wtajemniczenie
|
mhmmm Oska nam sie pokazała?
Puchatkowo nie ma co takie Koziołki jak my muszą miec przystojnych TŻ widze że twój potwierdza regułe ![]() Biiibiii dobrze że Ci wynagrodził straty, super że wyjazd Ci sie udał |
|
|
|
#1505 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeżeli utrzyma się pogoda, ja planuję tam wrócić. ![]() Byliście w Szczecinie? Robiłam dokładnie to samo... ze szczególnym naciskiem na inne cudactwa. ![]() Uciekam spać Kozice, padam! ![]() Pięknych snów! |
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Puchatko świetne fotki
![]() właśnie obrzejrzałam. Aż mi się zachciało teraz wyruszyć w góry ![]() Alicjo nie miał wyjścia zamarudziłabym się :P
|
|
|
|
#1507 |
|
Wtajemniczenie
|
ja w górach dawno nie byłam dobrze że sobie moge tu poogladac
i to jakie śliczne.....ja też zmykam, jutro znowu witam dzień prawie ze słonkiem
|
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
backie byliśmy ale w niedziele z samego rana (nie miałam serca Cię budzić)
Poszliśmy do McDonaldsa w Galaxy, chwile poczekaliśmy aż otoworzą sklepy, zrobiłam szybkie zakupy w Cubusie i jechaliśmy dalej. Może uda nam się jeszcze w tym roku wpaść w któryś weekend
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
backie i tak będe Cię męczyć o zdjęcia więc nie myśl sobie że zapomnę
![]() ![]() Osko co to za szczyt?? mam zdjęcie z podobnym widokiem ![]() fajnie że nam się pokazałaś ![]() Ja też zamieszczę zdjęcia z wczoraj i dziś ![]() Zdjecia zrobione przeze mnie w zoo postaram się jutro pokazać
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-07-29 o 10:41 |
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
z racji że już późna godzina jest...... zamieszczę zdjęcia psocących żółwi i skacowanego misia
![]() słoń chyba imprezował z misiem bo aż trąby nie jest w stanie utrzymać ![]() a tymczasem ja idę spać. dobranoc koziołki |
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj ostatnia dziś pierwsza
![]() Dzień dobry wszystkim..ale piękną pogodę mamy!!! Kozice wyspane?? Ja tak sobie...w nocy o mało zawału nie dostałam przez TŻ! Jest 2 w nocy, śpię spokojnie a za chwile słyszę "Gula!" i TŻ na równe nogi a ja z nim . Nie wiedziałam co się stało..pierwsza myśl że zostawiłam coś włączonego i na dole ( sypialnia jest na górze) pali się . Ale to nie to.TŻ słyszał jak ktoś zamek od drzwi przekręcał ![]() Staliśmy tak na górze i słuchaliśmy czy coś/kogoś słychać. Zeszliśmy na doł, drzwi były zamknięte..uzboroiliśmy alarm ale i tak strach był zasnąć ![]() uff dobrze że dzisiaj śpimy tam ostatnią noc
|
|
|
|
#1512 | ||
|
Konto usunięte
|
Druga?
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj idę na zakupy do Galaxy. Cytat:
![]() Miś jest rozbrajający. ![]() Leżę obok niego i się śmieję. ![]() Dobrze, że dzisiaj w nocy miałaś obok siebie TŻ-ta.
|
||
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
A ja drogie koziorożce zaraz lecę biegać, a potem do pracy... ufff, nie ma to jak wakacje studenta :P
|
|
#1514 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1516 |
|
Konto usunięte
|
Od kiedy biegasz metallwear i gdzie?
|
|
|
|
#1517 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą tam wytrzymywałam na plaży góra 2 godziny, taki był upał. Wcale mocno się nie opaliłam. A Ty siedziałaś chyba całymi dniami na plaży, co? ![]() Ale wczoraj trochę mnie słoneczko wzięło, gdy pływałam łódką z silniczkiem. Cytat:
Musi być 20 kilogramów i będzie. ![]() Z uwagi na to, iż nie uda mi się wziąć wszystkiego (jak choćby kurtki na jesień, na zimę, ciepłych swetrów czy ciuchów imprezowych, nie mówiąc już o kosmetykach ) biorę minimum. A kurtek wcale. Wszystko sobie tam kupię. ![]() Cześc madzik. ;* Cytat:
)Czekamy na zdjęcia. ![]() Cytat:
Czekamy też na Twoje, biiiibiii. Cytat:
I szzbko się tonie zmieni. Cytat:
![]() Zero dyskrecji, kode. Tak przyłapałaś te biedne zwierzaki. :P
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Witam...
ładna pogoda ale jakoś jestem zmeczona i niewyspana... mama w nocy zrobiła alarm ze ktos jest na podworzu bo jakies halasy a to bernardyn sasiada wyszedl i rozrabiał ... pozniej denerwował mnie komar i poszlam spać do mamyoj ciężka noc... takie lepsze zdjecie graffiti... robione poznym wieczorm i kotek mojej siostry Drops
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Następna ja
![]() Witam wszystkie ![]() kode znam ten strach, kiedyś mieliśmy podobą 'przygodę' usłyszałam jak ktoś buszował za moim oknem (złodzieje złomu, bo za domem leżało ruszotowanie), otorzyłam okno i zobaczyłam w nim gębę jakiegoś złodziejaszka. Tak się wystraszyłam, że cała zdrętwiałam i normalnie zaniemówiłam. Nie mogłam wydusić z siebie słowa. mata nie za gorąco na bieganie? u mnie od samego rana żar z nieba ;/ duszę się normalnie |
|
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
W Grecji średno spędzaliśmy czas na plaży od 12 do 16-17
![]() Ale dużo siedziałam w wodzie bo na piachu ciężko było wytrzymać..no i co dwie godziny smarowanie filtrem 20 twarz 30![]() ja nie wiem jak to jest że też takie rzeczy muszą się dziać na moich oczach ![]() Cytat:
Edit: jest godzina 13:50, za 10 minut zostanę na conajmniej godzinę sama w firmie Pracownicy produkcyjni dziś pracują tylko na jedną zmianę do 14. Szef z "prawdą reką szefa" pojechali coś załatwiać. właśnie wcinam ciastka dodali 50% gratis jak to zjem to pękne
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-07-28 o 13:52 |
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
kode i tak sama z tą wiertarą po firmie biegałaś ?
w szpilkach...i z ciastkami ? ![]() poszłam na chwile na dwór i jak szybko wyszłam tak i wróciłam. Upał nie do wytrzymania. Ale za to po obiedzie schowam się w cieniu i poczytam książkę
|
|
|
|
#1522 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Ja wreszcie dotarłam do domku, upał okropny, a niestety musiałam pobiegać po mieście i parę rzeczy załatwić Oczywiście wszystkiego mi się nie udało zrobić, takie moje szczęście![]() Piękne zdjęcia wrzucacie Kode zwierzątka urocze, ale żeby żółwikom aż do łóżka zaglądać i jeszcze foty im cykać w chwilach uniesienia![]() ![]() Yovi śliczny Drops A ja też Wam coś wrzucę
|
#1523 |
|
Raczkowanie
|
słodziutka ta Buffy
to ja też później pochwalę się swoim![]() Yovi a kociak to taki przyczajony tygrys |
|
|
|
#1524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj 8h. za biurkiem ![]() Cytat:
a to była mama-koza z cycami ![]() Cytat:
uwielbiam czarno-białe fotki |
|||
|
|
|
#1525 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja siedziałam na plaży od 9 do 11. Potem było już 50 stopni, woda miała 30 i nawet ona nie chłodziła. Około 16-17 też szłam, ale już tylko na krótko. Ja to w ogóle nie lubię się opalać. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo co robić gdy nawet w morzu nie da się wytrzymać ![]() Już wolę wrzesień lub czerwiec ![]() ale mnie podsumowałaś
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Drops, Buffy i Bono powalają
![]() jak ja chcę zwierzaczka! marzy mi się szczeniaczek! co bym go mogła wyszkolić na mądrego psiaka Już mam imię - Nicpoń tylok jeszcze psa nie mam. Mama coś nie bardzo chętna;/ale pracuję nad nią
|
|
|
|
#1528 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wchodzę na wątek, a tu koty, psy... ![]() Nie wiadomo za co się złapać. ![]() Chyba za wiertarkę kode. ![]() Bo na ciastka nie reflektuję. ![]() Widzę, że Koziołki mają pełen luz. Ja o sobie chwilowo nie mogę tego powiedzieć. ![]() |
|
|
|
|
#1529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój Tż też oszalał na jej punkcie, nawet bardziej niż ja. Aż się czasem robię zazdrosna![]() Hehe Nicpoń słodkie imię, pasuje do jakiegoś energicznego psiaka w ciapki Masz już jakiś pomysł na rasę?
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
agniesiu nie mam pomysłu na rasę, ale chyba chciałabym jakiegoś kudłatego kundelka
Zapewne wezmę ze schroniska, tylko boję się ze jak już tam pojadę to będę chciała wziąć wszystkie ![]() backie nie przemęczaj się za bardzo ![]() dobrze, że chociaz jest
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

... pozniej denerwował mnie komar i poszlam spać do mamy
Oczywiście wszystkiego mi się nie udało zrobić, takie moje szczęście
to ja też później pochwalę się swoim