|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik
Dome centrum Szcecina
No nie jak cię spotkam to ucałujeMadziusia 10000 lat |
|
|
|
#3062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Zadomowienie
|
MIN TŻ UKĄSIŁO 7 KOMARÓW a ja jestem pijana a ty MDZIUSIA 27 lat obchodzisz twoje zdrowie i dalej duuużo spełnionych marzeń
A tak pozatym to ten celluilt itp to ja w cale nie jestem idealna ale zadowolona ze swojego ciała, trochę olejków naturalnych i jesteśmy cudne
|
|
|
|
#3065 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Madziusia moj buziaczek super nie mam plam to jest cos o czym tylko marzylam i do tego juz nic nie piecze jestem w szoku jedynie na brodzie mam skorupe i popekana skore jestem juz na lekkim rauszu jezyk mi sie placze moj 3 browarek za twoje zdrowie , ale tak sobie mysle ze te browary musze ukrocic bo bede miala nastepny problem duzy brzuchol ![]() BUziaczki |
|
|
|
|
#3066 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co , a może te plamy nie znikają, tylko przenikają głębiej i dostają się do mózgu ?
Mnie np . dzisiaj głowa boli, a nic nie piłam. Hmm, a może to ból abstynencki ?
|
|
|
|
#3067 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny kończę 2 butelkę
Czy zadna z was nie chce jechać do Portugalii?To chyba niezbyt dobrza inwestycja na kupno "hasiendy" 100 lat Madziusia , gdzie ty się podziewasz, nasza kochana solenizantko |
|
|
|
#3068 |
|
Zadomowienie
|
Plamy to my chyba mamy wszędzie i na mózgu też ale innego gatunku
na szczęście Dziewczyny jesteśmy piękne i faceci za to nas kochają No i mój facet bezwarunkowo też.
|
|
|
|
#3069 |
|
Zadomowienie
|
...no to ja jadę ... nie wiem tylko KTO mnie do Ciebie puści ... mam Dzieci i Męża ...
|
|
|
|
#3070 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mój facet zapytał się czy mogła bym pójść jutro do pracy w obcisłych spodniach
bo wieczorem jutro przyjeżdżają goście Nie dam mu tej satysfakcjii ogląda aktualnmie boks i widzi rozebraną na wpół panienkę![]() Madziusia czy ta malinówka cię rozebrała |
|
|
|
#3071 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No tak. Mój Mąż TEŻ OGLĄDA B O K S |
|
|
|
|
#3072 |
|
Zadomowienie
|
Mój TŹ mówi że nie kupi mi następnej porcji wina w PORTUGALII jak będę pić do laptopa
Jest zazdrosny bo mamy piwniczkę z okloło 500 sztyk wina mogła bym zrobić miesięczną imprezę porócz tym tch win dla koneserów
|
|
|
|
#3073 |
|
Zadomowienie
|
Co tam dzieci i mąż Portugalia jeset spartańska , ale słońce świeci i ocean nadal jest
basen też i no restauracje też tylko na nasz czas o 9 godzinie no i te ich przysmaki rozpływam się i już tam chcę być |
|
|
|
#3074 |
|
Zadomowienie
|
..no to masakra ...na imprezie u madzi ... uchlałyśmy się we dwie ... cassattka ... we dwie ... masakra
![]() :p ijemy:![]() :pi jemy:![]() :pij emy:
|
|
|
|
#3075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3076 |
|
Zadomowienie
|
zobacz, ja się upoiłam i ... zdjęcia umieszczam
|
|
|
|
#3077 |
|
Zadomowienie
|
Już jestem wstawiona i to dorze, widzę potrójnie i chyba nie mogę więcej, Madziusia dalej wszystkiego najlepszego i pięknego życia
|
|
|
|
#3078 |
|
Zadomowienie
|
,,, spadam ... pod laptop - a ... buzianty wszystkie bezplamiaste i plamiaste w każdym stopniu ...
Jak ja jutro wstanę ????????????????????????? ????????????????????????? ????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() : cool:![]() ![]() :c ool:![]() ![]() :co ol:![]() ![]() :coo l:![]() ![]() :cool :![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : cool:
|
|
|
|
#3079 |
|
Zadomowienie
|
co wy kobitki z tymi plamami na mózgu???? czy juz sie tak nawalilam czy nie rozumiem co piszecie??????dome- ty sobie wmówiłas że masz plamy . JA TAM NIC NIE WIDZE. MOJE PLAMISKA TO BYŁY TAK WIDOCZNE ŻE Z KILOMETRA MNIE PRZEZ NIE ROZPOZNAWALI.ALE CIĘŻKO MI PO TEJ MALINÓWCE....
|
|
|
|
#3080 |
|
Zadomowienie
|
JUTRO KACC JAK NIC, OJ CIĘŻKO BEDZIE WSTAĆ
KOBITKI NIEŁADNIIE UPIJAĆ SIE DO SAMEGO LAPTOPA . TO JAKAŚ NOWWA CHOROBA , IDE SPAĆ ...JUTRO DOCZYTAM O TYCH PLAMACH NA MÓZGU![]() , BO DZIŚ CIĘŻKO MI POKUMAĆ.NO TO DZIĘKUJĘ ZA TOWARZYSTWO I DO JUTRA |
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
ale dalyscie czadu wczoraj.I jak tam lepetynki dzisiaj? KAC???
cassatta,czekaj ja walizke pakuje .Moge tez pieski zabrac do portugali? dome,rzeczywiscie na tym drugim zdjeciu (solarka) nie widac plamy. madziusiu,kiedy sie pilo do lusterka-dzisiaj do laptopa.Musze sie przyznac,ze odkad was mam,to wiecej chleje .Lepiej mi sie was rozumie po lamce![]() jakies dwa pryszcze mam na brodzie .
|
|
#3082 | |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny!
Madziusia wybacz, ja chora jestem i padam jak detka wieczorami, nie mam sily przy kompie siedziec wyobrazacie sobie upierdliwa ngine w srodku lataMadziusia, buntowniczko Ty nasza - 100 lat 100 lat ja Ci zycze, buzieczki bez 1 plamki i duuuzo zdrowia ![]() Przeczytalam prawie cala wczorajsza impreze, ale tu sie ..cuda dzialy !Cytat:
ja moze troche wiekszy chudzielec bo przy 1.7m waze zazwyczaj 48 a zdaza sie ze kiedy brak mi apetytu (jak teraz) to nawet 46kg, dobra dobra nie smiejcie sie![]() Mam dokladnie to samo; kocham slodycze i zamiast "normalnej" kolacji wole czasem zjesc np nalesniki z serem albo kawal ptasiego mleczka czy szarlotki ![]() ![]() ..wymiary prawie te same tyle ze w pasie mam 61 a w biodrach, biuscie - po 86cm ..no i tez zwiedzilam portugalie, przejechalismy ja z moim facetem 6 lat temu - wzdluz wybrzeza bo zataczalismy okrag polwyspu iberyjskiego. Cassata, czy Ty jestes podobny rocznik? PS. i rowniez do wod krajowych nie wchodze bo az strach ![]() lazur uwielbiam, uwazam ze to najlepsze plaze Europy
|
|
#3083 |
|
Zadomowienie
|
Buczacza- a co ty taki ranny ptaszek????? mi ciężko było sie pozbierać do pracy
a plamy na mózgu masz???? .bo ja tak- po cosmelanie to mania oglądania i dostrzegania wszelkich niedoskonałości cery u innych....a szczególnie przebarwień .
|
|
|
|
#3084 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze umiem pare innych rzeczy ale nie powiem jakich PS. jak juz sie wygadalas to rzuc jakimis przepisami ![]() Dziewczyny ja to chyba jakas dziwna jestem..nie przepadam za winem (beznadziejnie sie potem czuje na drugi dzien) piwa wrecz nie znosze (oprocz paru markowych germanskich, niefiltrowanych) alkoholu na codzien nie pijam wcale bo ciagle sie przemieszczam w ciagu dnia a wieczorem brakuje mi czasu jedynie w weekendy szaleje z alkoholami ciezkiego kalibru ![]() uwielbiam tequile i po niej czuje sie swietnie, to moj ulubiony trunek no a zaraz potem whiskacz
|
|
#3085 |
|
Zadomowienie
|
Oj oj oj
nie wolno mnie dzisiaj ruszać ból głowy jestem dalej na rauszu nie mogę prowadzić i jestem w pracy z ludzmi .Odezwę się wieczorem jak się lepiej poczuję - nigdy więcej takiego picia do laptopa
|
|
|
|
#3086 |
|
Zadomowienie
|
No tak......pozostało mi tylko pozbierać butelki po wczorajszej imprezie.Nie zdążyłam bo wylegiwałam się na jeziorem a potem stałam w korku
![]() Madziusia 100 lat.Nigdy nie przemijającego szczęścia,urody i humoru ! Moll_y ja też jestem szczupła,ale ty to sama skóra i kości Gdy wychodziłam za mąż ważyłam i mierzyłam tyle co ty .Kochana pewnie klimatyzacja cię zgubiła?Dużo zdrówka życzę cassatta nie jadę z tobą! ![]() dome ja też wolałam solarium od opalania na plaży.O dziwo wydawało mi się nawet,że po sztucznych lampach moje plamy tak bardzo nie ciemniały jak po słońcu.Teraz czekając na zabieg mam luz......Opalam ciało a twarz chronię filtrem i kapeluszem,ale bez paniki. Dziewczyny ja już wszystko rozumiem co się bedzie ze mną działo po zabiegu,ale jedno mi się nie mieści w głowie.JAK MOŻNA SIĘ NIE MALOWAĆ ? Nawet po winie nie mogę sobie tego wyobrazić !
|
|
|
|
#3087 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Megi
Ja to bylam zawsze chuda a w podstawowce mowili na mnie "szkieletor"(ten od HI-Mana) w szkole sredniej zaczelam autotuczenie ktore zaowocowalo 13kg de plus jednak to nie byla "moja" waga i szybko zrzucilam polowe z tego, jedzac co popadnie lata mijaly a ja mialam juz rozepchany zoladek i tylam w oczach doszlam do wagi 62kg i powiedzialam STOP! mialam grube uda i masywne ramiona, za duzy jak na moj osobisty - gust biust (duze C) i ogolnie czulam sie zle.Radykalnie zmienilam sposob odzywiania i przez ok 2 lat wyrzekalam sie moich ukochanych slodyczy, w efekcie wrocilam do swojej wczesniejszej wagi sprzed lat a potem sie zakochalam nie jadlam i nie spalam a kg same lecialy w dol...teraz jem duzo mniej bo i nie mam czasu na jedzenie oprocz weekendow ale wtedy robie full wypas i biegam po resto pieke ciasta i odwiedzam z kolezankami kawiarnie gdzie rzadko odmawiam sobie ciasteczek ![]() A solarium to moja znienawidzona forma opalania, zaczelam bardzo pozno ze sztucznym sloncem i nie wiem sama po co to zrobilam po kilku min (oczywiscie z filtrami na paszczy!) w solarium moje plamy sciemnialy a po kilku nastepnych utrwalily sie i problem gotowy.Masz racje, klima w samochodzie zrobila chyba swoje poprawie sie i nie bede juz robic sobie w upaly, alaski w aucie ![]() ![]() PS. ja tez nie wyobrazam sobie jak mozna sie nie malowac ![]() PS.2) Madziusia i Buczacza -->
|
#3088 |
|
Zadomowienie
|
![]() :kwasn y:![]() ![]() :yy yy:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..UMIERAM...NA KACA GIGANTA ... żeby tak zżurzyć się na madzi urodzinach ...jaaany gdzie kultura ... mój Małżonek zadał mi dzisiaj pytanie ...o której jesteś dzisiaj umówiona ? Ja na to "umówiona - gdzie? ja nigdzie nie wychodzę, przecież nawet auta nie mogę prowadzić w TYM STANIE .." miałem na myśli ... Twoje Dziewczyny z Forum"... rzekł ci ON... masakra ... Edytowane przez dome Czas edycji: 2008-07-28 o 14:22 |
|
|
|
#3089 |
|
Raczkowanie
|
Madziusia I Buczacza jakos tak widzialam siebie juz prawie bez plam a dzisiaj jakies jednak widze no nie wiem o co chodzi w tych miejscach gdzie byly intesywne widze jakby takie cienie Boze mam nadzieje ze zniknie to wszystko ??? powiedzcie ze tak bo jakos sie troche zalamalam
moze za szybko zaczelam sie cieszyc i chwalic i dlatego zapeszylam ale dol |
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
agnieszka,to tak zawsze! Cienie zostaja,ale pozniej znikaja
moll-y,a jak czesto uzywasz cosm.2 i ile trzymasz?Bo mnie zaczelo pod prawym okiem podrazniac ,nie wiem czy od cosm.,czy od filtrow.AAAAA smarujjesz filtrami oczeta?madziusia,dome,cassatta trzeba bylo tyle nie pic i wziasc przyklad od buczaczy-tylko poltora butelki wypilam i czuje sie swietnie
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

No nie jak cię spotkam to ucałuje

:mdlej e:

Mnie np . dzisiaj głowa boli, a nic nie piłam. Hmm, a może to ból abstynencki ?

.Kochana pewnie klimatyzacja cię zgubiła?Dużo zdrówka życzę 

:kwasn y: