Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-28, 08:51   #781
Puchatek M.
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

W sobotę był mój panieński Miałyśmy lożę w Efekcie Motyla, dostałam świetne prezenty, był też pyszny tort i super zabawa Mam kochaną świadkową
Stary 2008-07-28, 09:02   #782
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
W sobotę był mój panieński Miałyśmy lożę w Efekcie Motyla, dostałam świetne prezenty, był też pyszny tort i super zabawa Mam kochaną świadkową
to świetnie, czyli wesele też takie będzie SUPER
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 09:14   #783
Puchatek M.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
to świetnie, czyli wesele też takie będzie SUPER
Mam nadzieję
Stary 2008-07-28, 09:27   #784
agulla.@
Raczkowanie

Cytat:
a gdzie można dostać takie buciki wysokie ? chodzi mi o obcas i to podwyższenie co mówicie. mój mężczyzna jest wyższy ode mnie o 30 cm albo nawet więcej, i tez buty będzie miał podbijane bo rzeczywiście męskie buty też nie są zupełnie płaskie
Własnie jest problem z butami na wysokim obcasie (tzn min 10 cm). Jezeli juz sa to z ogromymi czubami, a dla mnie takie buty odpadaja. Mozna jeszcze spotkac buty takie troche mniej slubne, ale do mojej sukini raczej takie nie beda pasowac

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Widze ze imprezka sie udała Obys takie same wspomnienia miała z wesela!
Puchatku a gdzie kupowaliscie wodke na wesele?
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 09:27   #785
lilusto
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
heheh tez tak miałam, im więcej przeglądałam zdjęć tym mniej wiedziałam co i jak
Zobaczysz jak już znajdziesz auto to i ozdoby szybko sie znajda
Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Ja auto wykombinowałam cztery dni przed ślubem, a ozdoby zamówiłam u Pani od bukietów pozostawiając na jej głowie to jak będą wyglądać Także nie masz się co stresować
Serdeczne dzięki za pocieszenie! Może coś z tego wyjdzie, bo inaczej zostają tylko hulajnogi...
lilusto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 09:30   #786
Puchatek M.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agulla.@ Pokaż wiadomość
Widze ze imprezka sie udała Obys takie same wspomnienia miała z wesela!
Puchatku a gdzie kupowaliscie wodke na wesele?
Dzięki

Edytowane przez Puchatek M.
Czas edycji: 2009-01-19 o 19:43
Puchatek M. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 09:45   #787
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

gratuluję udanej zabawy
ja tam nie miałam panienieńskiego, ale specjalnie nie żałuję

pozdrawiam za to narzeczoną brata kolegi mojego męża ()oraz samego brata, którzy cichaczem czytają to forum, ale się nie udzielają (boją się) i potem wszystkim rozpowiadają jaką mieliśmy mieć wódkę na weselu
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-28, 10:41   #788
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

dziewczynki naprawde nie macie sie co stresować wzrostem. wiem ze kazda by z was chciała aby wszystko było idealnie ale wychodzicie za mąż za ukochanego który wybrał z wielu własnie ciebie. właśnie taką kruszynkę. dla niego zawsze bedzięcie najwieksze na świecie

dlatego wydaje mi się że taki obaciś 7,5 cm jest i na tyle wysoki ze wzrostu doda i na tyle wygodny ze noga podczas tańca się nie zmeczy
Stary 2008-07-28, 10:45   #789
Puchatek M.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
gratuluję udanej zabawy
Dzięki
Panieński nie jest obowiązkowy
Stary 2008-07-28, 10:52   #790
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
dziewczynki naprawde nie macie sie co stresować wzrostem. wiem ze kazda by z was chciała aby wszystko było idealnie ale wychodzicie za mąż za ukochanego który wybrał z wielu własnie ciebie. właśnie taką kruszynkę. dla niego zawsze bedzięcie najwieksze na świecie

dlatego wydaje mi się że taki obaciś 7,5 cm jest i na tyle wysoki ze wzrostu doda i na tyle wygodny ze noga podczas tańca się nie zmeczy
W sumie masz racje to jest najważniejsze, ale mój mężczyzna ma 190 wzrostu i waży 107 kilo a ja mam 160 i ważę 46 kilo i widać różnice bardzo. Wyglądam jak jego córka bardziej a nie przyszła żona, dlatego zależy mi na tym żeby obcasy były wysokie. Wiesz jak dziewczyna nie jest wysoka i zakłada suknie z kołem i do tego do ziemi to ją to wizualnie zmniejsza
Stary 2008-07-28, 11:20   #791
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
W sumie masz racje to jest najważniejsze, ale mój mężczyzna ma 190 wzrostu i waży 107 kilo a ja mam 160 i ważę 46 kilo i widać różnice bardzo. Wyglądam jak jego córka bardziej a nie przyszła żona, dlatego zależy mi na tym żeby obcasy były wysokie. Wiesz jak dziewczyna nie jest wysoka i zakłada suknie z kołem i do tego do ziemi to ją to wizualnie zmniejsza
a mnie się podobają takie pary. znam jedna taką i powiem szczerze ze aż miło się patrzy.
ona kruszynka a on miś . super

ona chodzi na obcasie ale jakoś specjalnie się nie podwyzsza

mój mężczyzna natomiast nie jest wyskoki a ja jak zakładam obcasy to jestem albo od niego wyższa albo równa wzrostowo. ale ani jemu ani mnie to nie przeszkadza i nie mamy kompleksów na tym punkcie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-28, 11:31   #792
agulla.@
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość

Madzia kochana jestes
Oczywiste jest, ze dopasowanie pod względem wyglądu zewnętrznego nie jest zadna gwarancja udanego związku Ja na codzien tak bardzo nie przezywam roznicy wzrostu miedzy nami. Czesto chodze na płaskim obcasie i jest ok. Ale jak napisałas, TEGO DNIA człowiek chce zeby wszystko było idealnie i roztrząsa najmniejsze szczególiki. Chyba musze sobie zrobic wolne od tych przygotowan, zeby potem moc znow spojrzec na wszystko trzezwym okiem
Pozdrawiam!
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 11:34   #793
kasiaher
Wtajemniczenie

ja nie mam kompleksów na tym punkcie tylko jakoś tak mi się wydaje że troszkę lepiej to będzie wyglądać jak będę miała wyższe obcasy i tak nie będzie ich widać pod suknią, a jestem przyzwyczajona do butów na obcasach ze względu na pracę.
Stary 2008-07-28, 12:24   #794
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Dokladnie tak dziewczyny,to absolutnie zadne kompleksy,jedynie jak pisze kasiaher,czy agulla chce sie aby wszystko bylo super!
Mysle ze 7,5cm zupelnie wystarczy by sie troche podwyzszyc a jednoczesnie by bylo wygodnie.
Nasza roznica wzrostu to tez 30cm()i to mi wogole nie przeszkadza!

kasiaher-pytala gdzie dostac butki na platformie,otoz kilka postow wczesniej sa podane stronki,butyslubne i bialebuty-i sa one wlasnie tam,nie zaszkodzi obejrzec.

Puchatku-to Ty juz w ta sobote slubujesz?!
Jak sie czujesz,pojawil sie juz u Ciebie jakis maly stresik?Pewnie wszystko masz juz dopiete?
Ciesze sie ze udal sie panienski wieczor,wczesniej myslalam ze nie chce takiego ale teraz to jestem pewna ze tak!takie male odstresowanie sie przed i zakonczenie zycia panienskiego

Dziewczyny pytanie z innej beczki
Orientujecie sie gdzie w Kielcach mozna kupic sekacze?
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 12:26   #795
marysia_258
Zadomowienie

PUCHATKU M ja tez miałam panieński w Efekcie Motyla Cieszę sie że zabawa sie udała Wesele tez będzie na 100% udane.

A co do obcasów moje miały 9 cm ( na co dzień noszę tak wysokie buty) i i tak różnica wzrostu była baaardzo duża. Jakoś wcale się tym nie przejmowałam

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 12:46   #796
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
gratuluję udanej zabawy

pozdrawiam za to narzeczoną brata kolegi mojego męża ()oraz samego brata, którzy cichaczem czytają to forum, ale się nie udzielają (boją się) i potem wszystkim rozpowiadają jaką mieliśmy mieć wódkę na weselu

ja również gratuluje udanej zabawy
Ja tez nie będę miała panieńskiego, jeśli juz to imprezę łączoną ale to tez nie jest pewne, a to dlatego ze przed cywilnym mialam wiec uwazam za bezsensowne robic drugą nie wiem tylko co na to moj Tz
Zreszta jak slysze ze trzeba zaszalec bo to koniec wolnosci to mam ochote sobie zrobic krzywde od tych piedrol

A co do butow , moje maja 5 cm , kupilam je na tej samej stronie co fenomenka
a ze na ogol nie chodze w obcasach a jak juz zaloze to zaraz mnie obcieraja wiec mam nadzieje ze taki obcas jest w sam raz
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 13:10   #797
DORIS0208
Rozeznanie

Cytat:
ja również gratuluje udanej zabawy
Ja tez nie będę miała panieńskiego, jeśli juz to imprezę łączoną ale to tez nie jest pewne, a to dlatego ze przed cywilnym mialam wiec uwazam za bezsensowne robic drugą nie wiem tylko co na to moj Tz
Zreszta jak slysze ze trzeba zaszalec bo to koniec wolnosci to mam ochote sobie zrobic krzywde od tych piedrol
Sprawa bardzo indywidualna!
bez panienskiego czlowiek naprawde moze zyc
Ty oniaczeq z tego co piszesz to juz mialas taki wieczor...a zastanawiasz sie nad drugim,niektore nawet jednego nie mialy albo nie zamierzaja miec
Ja sie przy nim nie upieram ale mysle ze fajnie byloby gdzies wyskoczyc ze znajomymi(zwlaszcza ze przwie wogole nigdzie nie wychodze) i pobawic sie
ale to oczywiscie nic pewnego.
Wiem ze nie piaslas tego do mnie bo o koncu "wolnosci"raczej nie wspomnialam
zreszta to nie wolnosc sie konczy tylko pewien stan-panienski-jak sama nazwa mowi!
Stary 2008-07-28, 13:17   #798
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
Sprawa bardzo indywidualna!
bez panienskiego czlowiek naprawde moze zyc
Ty oniaczeq z tego co piszesz to juz mialas taki wieczor...a zastanawiasz sie nad drugim,niektore nawet jednego nie mialy albo nie zamierzaja miec
Ja sie przy nim nie upieram ale mysle ze fajnie byloby gdzies wyskoczyc ze znajomymi(zwlaszcza ze przwie wogole nigdzie nie wychodze) i pobawic sie
ale to oczywiscie nic pewnego.
Wiem ze nie piaslas tego do mnie bo o koncu "wolnosci"raczej nie wspomnialam
zreszta to nie wolnosc sie konczy tylko pewien stan-panienski-jak sama nazwa mowi!
nie no pewnie ze tak , moje zdanie co do panieńskiego nie było skierowane do żadnej z Was
wiesz jak sie człowiek nasłucha o wieczorach (bardziej w sumie o kawalerskich) to sie odechciewa
Ja drugiego nie bede miała na bank bo nie widze takiej potrzeby, jeden mi starczy ewentualnie wyskoczy sie gdzies ze znajomymi ale to w mieszanym gronie

Biustonosze:

Stary 2008-07-28, 13:18   #799
DORIS0208
Rozeznanie

Dziewczyny i co z tymi sekaczami?
orientujecie sie gdzie je mozna kupic?(chodzi mi o takie ciasto,bo jak dzwonilam do jakiejs cukierni to mi powiedzieli o jakie sekacze mi chodzibo to podobno nazwa roznej potrawy zalezy od regionu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-28, 13:23   #800
DORIS0208
Rozeznanie

Cytat:
nie no pewnie ze tak , moje zdanie co do panieńskiego nie było skierowane do żadnej z Was
wiesz jak sie człowiek nasłucha o wieczorach (bardziej w sumie o kawalerskich) to sie odechciewa
Ja drugiego nie bede miała na bank bo nie widze takiej potrzeby, jeden mi starczy ewentualnie wyskoczy sie gdzies ze znajomymi ale to w mieszanym gronie
Ja tez tak mysle ze mozna isc razem i spedzic milo czas,w sumie na rozmowach o tym co juz za tydzien sie stanie
Nie wiem jak Wy ale ja tylko o TYM teraz myslec moge
sorki oniaczeqjesli Cie napadlam
Stary 2008-07-28, 13:25   #801
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Ja tez tak mysle ze mozna isc razem i spedzic milo czas,w sumie na rozmowach o tym co juz za tydzien sie stanie
Nie wiem jak Wy ale ja tylko o TYM teraz myslec moge
sorki oniaczeqjesli Cie napadlam

nic sie nie stało ja tez może troszkę za ostro napisałam o tym wieczorze (takie skrzywienie mam na ten temat )

Biustonosze:

Stary 2008-07-28, 13:53   #802
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Dziewczyny i co z tymi sekaczami?
orientujecie sie gdzie je mozna kupic?(chodzi mi o takie ciasto,bo jak dzwonilam do jakiejs cukierni to mi powiedzieli o jakie sekacze mi chodzibo to podobno nazwa roznej potrawy zalezy od regionu
wiesz co jest taka cukiernia Bajka. Tam na 100% kupisz. Zresztą poczytaj na stronie:
http://www.bajka.kielce.com/

Poza tym mysle że sękacze to raczej w lepszych cukierniach znajdziesz

A wogóle to ja dopiero dziś sie dowiedziała ze sękacz to nie tylko ciasto

Piszcząc o wysokości obcasów i różnicy wzrostowej nie chciałam powiedziec że wy macie kompleksy czy w jakis sposób was urazic. Chodziło mi o to ze ja i mój narzeczony nie mamy kompleksów spowodowanych tym ze jak zaloze obcasy (a non stop je nosze) to często gęsto jestem od niego wyższa . ma początku troszke je miewałam i marzyło mi sie żeby on był większy ale cóż zakochałam sie w takim właśnie "kurdupelku" i tak już zostąło
Stary 2008-07-28, 13:56   #803
gazelcia
Raczkowanie

Puchatku ja tez miałam panieński w minioną sobotę Miałyśmy lożę w Ultra Violecie (dawne Mefisto) - oczywiście zanim weszłyśmy, to nastąpił mega zgrzyt z panem selekcjonerem, który stwierdził, że mam za mały obcas... jakaś masakra - co on sobie myślał, że przy wzroście 175 cm włożę 10 cm obcasa?? Gbur jeden, loża zarezerwowana, zapłacona, a on ni chce mnie wpuścić... już miałam dzwonić po kierownika, ale moja świadkowa jakoś go zagadała - także humor na samym początku lekko oklapł... ale później już było super tylko klimatyzacja lekko nie wyrabiała - powinni nad nią popracować. Ale zabawa była udana - na koniec oczywiście nastąpiła kontrola wieczoru kawalerskiego

Teraz tylko byle do soboty - zapowiadają 30 stopni i bez deszczu - oby się nic nie zmienilo - w sprawie deszczu, bo jak będzie chłodniej to tym lepiej

Już sama nie wiem co mam jeszcze załatwić - może jakieś podpowiedzi z własnego doświadczenia, od świeżo upieczonych małżonek?? chętnie przyjme jakies złote porady

Nie mam jeszcze dekoracji na samochód... myślę nad świezymi kwiatami, ale chyba już na to za późno... kwiaciarnie mają urwanie głowy coś trzeba wykombinować.

I wogóle nie czuje się, jakbym miała wychodzic za mąż
Stary 2008-07-28, 14:01   #804
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez gazelcia Pokaż wiadomość
Puchatku ja tez miałam panieński w minioną sobotę Miałyśmy lożę w Ultra Violecie (dawne Mefisto) - oczywiście zanim weszłyśmy, to nastąpił mega zgrzyt z panem selekcjonerem, który stwierdził, że mam za mały obcas... jakaś masakra - co on sobie myślał, że przy wzroście 175 cm włożę 10 cm obcasa?? Gbur jeden, loża zarezerwowana, zapłacona, a on ni chce mnie wpuścić... już miałam dzwonić po kierownika, ale moja świadkowa jakoś go zagadała - także humor na samym początku lekko oklapł... ale później już było super tylko klimatyzacja lekko nie wyrabiała - powinni nad nią popracować. Ale zabawa była udana - na koniec oczywiście nastąpiła kontrola wieczoru kawalerskiego

Teraz tylko byle do soboty - zapowiadają 30 stopni i bez deszczu - oby się nic nie zmienilo - w sprawie deszczu, bo jak będzie chłodniej to tym lepiej

Już sama nie wiem co mam jeszcze załatwić - może jakieś podpowiedzi z własnego doświadczenia, od świeżo upieczonych małżonek?? chętnie przyjme jakies złote porady

Nie mam jeszcze dekoracji na samochód... myślę nad świezymi kwiatami, ale chyba już na to za późno... kwiaciarnie mają urwanie głowy coś trzeba wykombinować.

I wogóle nie czuje się, jakbym miała wychodzic za mąż
yyy ze jak? ze za maly obcas w bucie i z tego powodu nie chcial Cie wpuścić
Czego to nie wymyśla

A co do pogody dziewczyny ktore ślubują w ten weekend i następny , będziecie mieli super pogode , pozazdrościć

Biustonosze:

Stary 2008-07-28, 14:08   #805
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gazelcia Pokaż wiadomość
Najważniejsza złota rada: NIE STRESUJ SIĘ Masz być wypoczęta, zrelaksowana, uśmiechnięta, nie zadręczaj się myślami czy o czymś nie zapomniałaś, bo na pewno będzie idealnie. Ciesz się tym dniem razem z Mężem i myśl tylko o Was.
Jeżeli w ostatnich dniach zostaną Ci jakieś szczegóły do dogrania nie staraj się wszystkiego robić sama, zleć to innym, a sama tylko nadzoruj wykonanie. Ja przez to, że chciałam wszystko zrobić sama, w piątek przed ślubem jak wyszłam z domu o 8.00 rano tak wróciłam po 22.00, a połowę tych rzeczy mogli zrobić moi bracia, rodzice, czy teściowie.
Wszystko na pewno będzie idealnie!
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 14:09   #806
Puchatek M.
Rozeznanie

Gazelcia ten selekcjoner to jakiś debil Ja nie kontrolowałam kawalerskiego, bo panieński później się skończył

Mam nadzieję, że pogoda się utrzyma też i na przyszły tydzień, bo jedziemy na plener nad morze

Dziś w nocy po raz pierwszy śnił mi się koszmarek ślubny i potem nie mogłam usnąć Chyba zaczynam się troszkę stresować, że nie zdążymy wszystkiego załatwić

Jeszcze nie mamy napoi i nie zapłaciliśmy ZAIKSu Musimy spotkać się z fotografem, kamerzystą i DJem, żeby wszystko obgadać. Jutro idziemy do zakonnicy uzgodnić wystrój kościoła, w środę farbowanie włosów i regulacja brwi, ostatni zabieg wyszczuplający, w czwartek odbieram suknię, w piątek tipsy, no i jeszcze ze 2 razy na solarium- dziś i w czwartek. W piątek spowiedzi i zawieźć alkohol oraz napoje do lokalu.
Uffff, to chyba tyle. Zapomniałam o czymś
Stary 2008-07-28, 14:17   #807
fenomenka84
Raczkowanie

jjasia sukienka jest bardzo wygodna, zwiewna i bardzo się fajnie w niej czuje, taka sexy poza tym bardzo podoba się też mojej siostrze( a ona jest baaardzo wybredna) więc chyba musi być fajna

Byłam dzisiaj na przymiarce i już nie mogę sie doczekać kiedy sukienkę będę miała w domu, trzeba oczywiście ją skrócić, poza tym jest wszystko ok i za 2 tygodnie mam nadzieję będzie już wisieć u mnie
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-28, 14:20   #808
kasiaher
Wtajemniczenie

ale wam zazdroszczę że JUŻ tak blisko do waszych wesel. chciałabym mieć to już za sobą nie z tego względu że tyle rzeczy przede mną jeszcze do załatwienia i zaplanowania tylko chciałabym być już żoną mojego męża.

Wszystkie które ślubują w ten weekend lub najbliższe dni będą miały SUPER pogodę, ja również bawię się na weselu w przyszła sobotę ale tylko jako gość. Dobrze że mam tyle wesel w tym roku to będę mogła zwrócić uwagę na wiele rzeczy które mnie interesują
Stary 2008-07-28, 14:33   #809
gazelcia
Raczkowanie

My nie mamy napoi, szampana i owoców - ale to do kupienia w czwartek i piątek - także spoko

Hmm może uda mi się wkleić fotki z sesji prześlubnej Ogólnie zdjęcia były robione chwilę po burzy - jak jeszcze padał deszczyk - bo tak akurat trafiliśmy z pogodą ale fanie było - bo przecież zdjęcia można robić w różnym warunkach atmosferycznych

Jakościowo są słabe - bo dostaliśmy tylko podglądówki - a w większym rozmiarze będą razem ze ślubnymi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _FGM0538a.jpg (32,6 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _FGM0545aa.jpg (28,1 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _FGM0562aa.jpg (30,9 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _FGM0585.jpg (34,9 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _FGM0603a.jpg (38,3 KB, 112 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _FGM0581.jpg (38,8 KB, 68 załadowań)
Stary 2008-07-28, 14:35   #810
fenomenka84
Raczkowanie

Właśnie wgrałam sobie zdjęcia z przymiarki ,wkleję dwa a co mi tam :P (jakość taka sobie, ale coś tam widać)tylko nie mam z odpiętym trenem, wyleciało mi z głowy żeby zrobić, poza tym sukienkę jeszcze trzeba skrócić i uprasować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0366.jpg (82,8 KB, 184 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0363.jpg (80,9 KB, 144 załadowań)
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości