|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
sydunia, witaj znów na wątku
widze, że z wyjazdu zadowolona
|
#3632 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Anuu
Suspense Nika ja ją znam na tyle, że wiem, że jakiekolwiek moje argumenty w tej chwili do niej nie przemówią. ona teraz już na pewno uważa, że ja jestem zazdrosna o jej życie. że taka ze mnie wielka przyjaciółka niby była, a teraz nagle się okazuje jaka jestem naprawdę. zresztą nie chcę się wgłębiać w sytuację jaka jest. kontakt nam się siłą rzeczy nie urwie całkiem, tzn jesteśmy w jednej klasie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale przeczytać trzeba ![]() ![]() więc tak. w tamtą stronę stałam w gigantycznym korku. już wytrzymać nie mogłam. ![]() wynagrodziłam sobie to na zakupach później obeszłam wszystkie interesujące mnie sklepy w Galerii Bałtyckiej, a wyszło na to, że wszystko co k.upiłam jest z H&M wszystko czyli spodnie, torebka i chustka. a butów jak nei miałam tak nie mam.dzisiaj byłam chwilę na jarmarku. kupiłam jedynie herbatkę o smaku: wiśnia z rumem ponoć to jest hit i byłam jeszcze na plaży chwilkę, woda o dziwo w miarę ciepła. przekąpałam się i trzeba było wracać. no bo trzeba było a to do tej,a to do tamtej rodziny wstąpić i tak po kolei. byłabym wcześniej, gdyby tata nie wymyślał sobie skrótów, które były dłuższe. no i znów powróciła silnie myśl o studiowaniu tam. tylko jechać trochę daleko. fakt, że w roku akademickim korków by nie było po drodze, no ale... sama nie wiem. zresztą musieliby otworzyć geodezję na politechnice, bo gosp przestrzenna jest tylko na uniwerku i w dodatku zajęcia głównie w Gdyni. no a czy otworzą, to czas pokaże.
|
||||
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Zapowiada się piękna pogoda wreszcie ![]() Paula trzymam kciuki Mam nadzieję że jak wrócę to przeczytam że zdałaś ![]() Miłego dnia
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się dobrze spało. I o dziwo nie śnił mi się egzamin.
![]() Dzień dobry Słońce świeci, mam nadzieję, że mi strasznie w oczy razić nie będzie. ![]() Oby było dobrze, oby, oby, oby. Za godzinę wyjeżdżam, to będzie ![]() Dzięki za wsparcie Miłego dnia.
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
trzymamy kciuki!
|
|
|
|
#3636 |
|
Rozeznanie
|
Trzymamy!
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
I ja i ja też trzymam
|
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
trzymamy
![]() jejku, muszę chyba na jakiś czas przestać czytać horrory, kryminały itp itd. mam tak zeschizowany od nich umysł, że od jakichś 2 tyg praktycznie codziennie mam koszmary dzisiaj obudziłam się o 4 w nocy i bałam znów zasnąć.no i upał na dworzu. az się nie chce nigdzie ruszyć |
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz do fryzjera idę, bo mama wczoraj zadzwoniła do takiej swojej koleżanki, którą strasznie lubię, bo jest zawsze na bieżąco. Nie wiem tylko konkretnie co mam zrobić i się trochę boję, bo jak wyjdzie nie wiadomo co:P
![]() Ale włosy nie kapusta, odrosną:P |
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
ja to włosy (chyba) zostawiam w spokoju aż do studniówki. żadnych drastycznych cięć nie przewiduję w tym czasie, bo na studniówkę chcę długie. najwyżej w razie potrzeby podetnę grzywkę czy minimalnie końcówki. chociaż szczerze powiedziawszy wolałabym nawet i te końcówki tknąć dopiero przed studniówką. a grzywkę, to sobie sama ciachnę
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Podcinanie końcówek sprawia, że włosy szybciej rosną, więc nie radzę z tego rezygnować
Dziewczyny, orientujecie się kiedy zaczyna się zbiór polnych malin? :P |
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
monia, nie wiem, kiedy jest zbiór malin, ale w kazdym razie u mnie na działce już są
![]() ciekawe, jak tam Paula
|
#3643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wlosy mam juz prawie do pasa, wiec do stycznia moga byc juz za pas zastanawiam sie nad lekkim ich wycieniowaniem, bo mam rowne, grzywke tez musze troche skrocic![]() ech...ja na zakupach dawno nie bylam, ale mam nadzieje, ze zaczne prace juz od piatku, ostatecznie-od przyszlego poniedzialku,wiec kasa bedzie ![]() marza mi sie cudowne, fioletowe buty z venezii i fioletowy lekki szalik,moze znajde. dzisiaj odbieram dowod (wreszcie!) i spotykam sie z przyjaciolka, wiec dzien raczej zajety. jeszcze taki upal... ![]() pozdrawiam was wszystkie!
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie zapuszczają, a na studniówkę i tak pewnie będą spinać
![]() ...ale ja też nie chcę ścinać ![]() ![]() Jednak bardziej zależy mi na zrzuceniu paru kilogramów do tamtego czasu W ogóle co to będzie, wybieranie sukienki, butów, fryzury i tak dalej ![]() Pamiętam, jak to było przed półmetkiem, ile szukało się odpowiedniej sukienki
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
ksh ja spinać nie będę. chyba
![]() w 1 klasie LO jechałam na wesele, poszłam do zaufanej fryzjerki, chciałam żeby mi zrobiła loki, a ona uznała, że podepnie mi je delikatnie, to sie lepiej będą trzymać. wyglądałam jak stara baba wróciłam do domu i od razu umyć włosy. musiałabym znaleźć jakieś piękne zdjęcie, a jakaś fryzjerka musiałaby mnie zapewnić, że będę wyglądać tak samo jak na nim.tylko ze ja w tej chwili nawet nie znam dobrej fryzjerki. obecnie chodzę do takiej, która hmmm krzywdy raczej nie zrobi, ale cudów nie wymyśli. no i jedyne co dobre, że bardzo bardzo tanio bierze. i ja nie wiem czy chciałabym jej powierzyć moje włosy na studniówkę. więc gdzie pójdę, nie mam pojęcia. póki co mam 2 koncepcje fryzurowe na studniówkę i obie są z rozpuszczonymi włosami
|
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
tak to jest - powierzyć się fryzjerce
Ja chodzę (chodzę może dwa razy na rok ) to pewnej pani, która pracuje w salonie u nas na osiedlu. Jest bardzo niezwykle miła i zawsze doda jakiś fachowy komentarz ![]() Ja na pewno nie pójdę w rozpuszczonych ![]() A na półmetek uczesałam się sama i nie narzekałam, o!
|
#3647 |
|
Zadomowienie
|
paula i jak?
ja mam włosy strasznie podatne na kręcenie i wystarczy im odrobina wilgoci i już każdy w inną strone więc też napewno nie pójde w rozpuszczonych. i grzywke zapewne również zepne bo po weselu mojego brata mam nauczke. jak zobaczyłam na zdjęciach co się z nią stało, to... i powiedziałam sobie, nigdy więcej grzywki na imprezach gdzie się tanczy i robione są zdjęcia a wizyt u fryzjera to ja sie boje bardziej niż u dentysty ! mam ciężkie do strzyżenia/układania włosy więc prawie zawsze jest coś nie tak ![]() uh. właśnie wróciłam z włoch i powiem wam,że 12 godzin w samochodzie to jest stanowczo ZA DUŻO. paaaaadaaaaaaam
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
suspense, ooo tak, grzywka na imprezach, na których się tańczy to jest porażka na całej linii
Gorzej, gdy bez grzywki człowiek wygląda... ekhm, średnio Ale na pewno warto było poświęcić się i jechać te 12 godzin w aucie dla wakacji we Włoszech
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie na fryzurę studniówkową mam kilka koncepcji
![]() 1. włosy upięte w kokardkę. Ostatnio moja fryzjerka robiła takie cudo dziewczynie na wesele i się zakochałam. 2. fryzura z załącznika. Tylko grzywka na bok,a nie do góry. 3. Zostawię swoje loki rozpuszczone, grzywkę na bok,za uchem zepnę wsuwką czy czymś i wsadzę małą jeszcze dobrze nierozwiniętą różyczkę. Ja zawsze zaczynając od dyskotek,a kończąc na weselach zostawiam włosy rozpuszczone, ewentualnie lekko upięte przy twarzy i zawsze jestem zadowolona,nie jest gorąco ani nic z tych rzeczy |
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam zamierzam mieć fale i koniec xD
[szkoda tylko, ze po 2 godzinach będą proste druty... xD ]
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już po
![]() Z długości zeszłam jedynie centymetr, żeby je odrobinę odżywić i zrobiłam tą "uniwersalną grzywkę", odrobinę przerzedziłam i, jak to ta miła pani nazwała, "przypazurkowałam" z przodu. Wg mojej mamy zmiana na korzyść, wg mnie chyba też
|
|
|
|
#3652 |
|
Rozeznanie
|
Najważniejsze, że fryzjerka krzywdy nie zrobiła
![]() Noi ciekawe, jak tam nasza Paula?
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie już opija swój sukces
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po przerwie!
też miałam nie za ciekawe doświadczenia z fryzjerkami. Dwa lata temu na wesele pozwijała mi włosy w strąki na czubku głowy i spryskała toną lakieru, co nazywało się kokiem . ale na pólmetek koleżanka, która praktykuje w salonie fryzjerskim zrobiła mi gęste loki. początkowo czułam sie jak pudel, ale wytrzymały 9 godzin parkietowych szaleństw i przymierzam się do trwałaj - myślę, żeby sobie ją rąbnąć po maturce, a co! Nie wiem, czy już można gratulować Pauli, ale jeszcze się wstrzymam, niech się pojawi
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Z fryzjerami nie mam strasznych przeżyć
Chodzę do znajomego ojca, facet jest niezły- zawsze chce mnie ściąć na zapałke Ja też zapuszczam do studniówki włosy i za nic nie planuje ich skrócić Mimo że i tak pewnie będę mieć kok bo wiadomo impreza, tańczenie= włos każdy w inną stronę ![]() Ciekawe jak tam Paula
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
idę do ZOO. nie wiem jeszcze jak ja tam przeżyję taki upał, ale
może nie padnę tuż pod klatką lwa
|
|
|
|
#3657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do studiowania tam, to myślę że lepiej pojechać na studia do miasta, które lubisz i czujesz się w nim dobrze, niż np. jechać do Wrocławia bo blisko, chociaż źle się tam czujesz. Mam nadzieję że otworzą Twój kierunek właśnie tam ![]() A co do kłótni w związku, to też uważam że zawsze będą, ale wydaje mi się że ostatnio są zbyt często.. I zbyt często mi się wydaje że do siebie nie pasujemy i powinniśmy się rozstać. Za parę dni może zmienię zdanie, bo już kiedyś miałam takie myśli i to nie raz, ale skoro one ciągle co jakiś czas do mnie powracają to może jednak coś w tym jest?? ![]() Cytat:
I też muszę jeszcze kilka kg zgubić, ale nóg chyba nigdy nie będę miała szczuplutkich.. ![]() Cytat:
Mam nadzieję że udały Ci się wczasy i wypoczęłaś przed tym (wcale nie trudnym ) rokiem Ja nareszcie w domu.. Doktorka przepisała mi kolejne krople mam nadzieję że tym razem mi pomogą, zobaczymy. Ciekawa jestem jak tam Paula, pewnie już opija
|
||||
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, właśnie, coś długo naszej Pauli nie ma
![]() Autokarem do Włoch to się jedzie pewnie z dwa dni Ja do Bułgarii jechałam 30 godzin, a tam jest jeszcze dalej
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie coś długo jej nie ma...
Ale może cieszy się już ze zdania
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Może od razu wzięli ją na instruktora
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

a ja nie poznaję sama siebie.
Chciałabym być już "po".

wszystko czyli spodnie, torebka i chustka. a butów jak nei miałam tak nie mam.
Mam nadzieję że jak wrócę to przeczytam że zdałaś 

dzisiaj obudziłam się o 4 w nocy i bałam znów zasnąć.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)