![]() |
#931 |
Rozeznanie
|
Dot.: nowości kosmetyczne cz. II
[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;8275880]Treść usunięta[/QUOTE]
to taka bardzo malutka drogeria na targowisku ![]() zawsze u tej pani są najszybciej nowości w Słupsku jest Rossmann, Real, E.Leclerc - nigdzie jeszcze tego nie ma może właśnie poszukaj w takich małych niepozornych miejscach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Rozeznanie
|
Dalszy ciąg nowości Farmony
![]() http://www.farmona.pl/sklep/dermacos...ria/21_62.html
![]() |
#933 |
Przyczajenie
|
sztyft jest w Rossmannie http://www.rossnet.pl/produkty/?prdId=18424
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#935 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez d5e122ca61e6f552e62c3b063bbe18e6104816de_6588c601bcce8 Czas edycji: 2008-07-21 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Rozeznanie
|
[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;8296471]Treść usunięta[/QUOTE]
ta seria już od dawna jest w sprzedaży,chyba że coś w niej zmienili... ![]()
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;8296471]Treść usunięta[/QUOTE]
ja rok temu kupiłam ten szampon stoi u mnie w zapasach,a zapłaciłam jakieś 5zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Nowości Farmony z serii Tutti Frutti (ze strony www.naturella.com)
Balsam do ciała - Pomarańcza & Imbir Opis produktu: Opalizujący balsam do ciała ze złotymi drobinkami o pobudzającym zapachu pomarańczy i imbiru. Działanie: Opalizujący balsam do ciała zawiera imbir - najcenniejszą roślinę leczniczą w starożytnej medycynie chińskiej, indyjskiej i tybetańskiej. Opalizujacy balsam do ciała głeboko nawilża, odżywia i ujędrnia, sprawiając, że skóra staje się zachwycająco miękka, delikatna i aksamitnie gładka. Dzieki rozświetlającym drobinkom ciało kusi złocistą poświatą w blasku świec lub słońca. Delikatnie wmasować w skórę Peeling do mycia ciała - Pomarańcza & Imbir & Mięta Opis produktu: Odświeżający peeling do mycia ciała o radosnym zapachu pomarańczy z rześką nutą świeżej mięty. Działanie: Peeling do mycia ciała zawiera imbir - najcenniejszą roślinę leczniczą w starożytnej medycynie chińskiej, indyjskiej i tybetańskiej. Drobinki peelingujące, zanurzone w lekkim żelu, delikatnie złuszczają martwy naskórek i idealnie wygładzają ciało, a imbir i witaminy zostawiają skórę jedwabiście gładką, jędrną i elastyczną. Żel do mycia ciała - Pomarańcza & Imbir Opis produktu: Opalizujący żel do mycia ciała o radosnym zapachu pomarańczy z egzotyczną nutą imbiru. Działanie: Opalizujący żel do mycia ciała zawiera imbir - najcenniejszą roślinę leczniczą w starożytnej medycynie chińskiej, indyjskiej i tybetańskiej. Pobudzający żel myje i pielęgnuje ciało, a imbir i witaminy zostawiają skórę idealnie świeżą, jedwabiście gładką i aksamitną w dotyku. Cytrusowy zapach pobudza i dodaje energii na cały dzień.
![]() |
#939 |
Przyjaciółka KWC
|
Balsam jest już w KWC.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć może ta pomarańczka będzie nieco orzeźwiać całość. Ale z 2 strony imbiru za bardzo nie lubię ![]()
![]() |
![]() |
#941 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kończę właśnie antycellulita Lirene ale ten zapach jakos mi nie podszedł mimo, że lubię słodkie, no i drobiny są za ostre ![]() To jutro czeka mnie po praktyce wycieczka do Firlita ![]()
![]() |
![]() |
#943 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
widziałam w nowej gazetce Natura nowy płyn minceralny Ziaja i cała jakaś nowa niebieska seria
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Odniosłam wrazenie, ze peeling to jest żel z naprawde niewielką iloscia drobinek...
![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;8324946]Treść usunięta[/QUOTE]
no kurczę myślałam,tak jak Ty,że bede pierwsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Iwostin Solecrin Post - regeneracja skóry po opalaniu http://www.iwostin.pl/lines.php?id=42
Wypuścili dwa produkty - serum normalizujące po opalaniu i emulsję regenerującą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() widzialam dziś nowe maseczki Doliva: oczyszczająca, odswiezająca i witalizująca. 30ml kosztuje 15zł edit: w inermisie są nowosci o ktorych pisala ukrycior ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Paulinka_S Czas edycji: 2008-07-24 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam bez zakupów na Inermisie
![]() ciekawi mnie seria Tołpa SPA. z Nowości Tołpa- PEDIDERM regenerator- maska do stóp ![]()
![]() |
#953 |
Konto usunięte
|
Miss Sporty, błyszczyki-zawieszki do komórki. Mam nadzieję, że nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 | ||
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() a ja na razie koncze z inermisem ![]() ![]() Cytat:
wąchłam dzis te nowe balsamy eveline. ten z zielona herbatą niestety slabiutko pachnie, ładna jest wanilia i melon z kokosem (pachnie raczej melonem czy papają, nie kokosem ![]()
![]() |
![]() |
#955 |
Rozeznanie
|
Nowości JOANNY
Dezodoranty dla kobiet ![]() Jeśli już było to sory. ![]()
![]() |
#956 |
S. Sssss. SSSSS.
|
było, było...
![]()
![]() |
#958 |
S. Sssss. SSSSS.
|
taką aptekę niedaleko mnie
![]()
![]() |
#959 |
S. Sssss. SSSSS.
|
nie wiem co to za firma Naturalis ale pojawiły sie jakies nowosci:
http://www.inermis.pl/index.php?str=new i jeszcze Sephora Green Connection http://www.sephora.pl/klub/nowosci/nowosc/?prodId=5858
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Nowości od Deborah
![]() 1. Niewiarygodnie sexy. Całkowicie glamorous. Błyszczyk jest jednym z sekretów kobiecości. Z prawdziwą dumą Deborah przedstawia nowy błyszczyk D-Gloss z jego zadziwiającymi właściwościami, nowoczesną formułą, ekskluzywnym opakowaniem. Usta niewiarygodnie błyszczące, gotowe do eksponowania. Właściwości: nowy błyszczyk D-Gloss to iskrzące i odbijające światło refleksy. Ale to nie wszystko: wspaniała konsystencja zawiera Cherry Shine Complex, który regeneruje i głęboko nawilża usta, pozostawiając je delikatniejsze niż kiedykolwiek były. Formuła: specialne błyszczące drobinki dokładnie wyselekcjonowane przez Deborah. Dzięki nim D-gloss nadaje ustom niewiarygodny promienny połysk. Zawiera polimery, które perfekcyjnie przylegają do ust, tworząc ultra-błyszczący film, który wygładza usta i utrzymuje je błyszczące przez wiele godzin. Hydra Shine Complex działa zmiękczająco i ochronnie: olejek otrzymany z pestek wiśni bogaty w kwasy tłuszczowe, nawilża, odżywia oraz zapobiega wysychaniu ust. Witamina E, naturalny przeciwutleniacz, pomaga chronić skórę ust przed szkodliwymi czynnikami. Rezultat: niewiarygodnie delikatne usta, podkreślone przez niesamowity błyszczyk do ust. Tekstura: delikatnie pachnąca, łatwo przylegająca, nie tłusta formuła. Błyszczyk D-Gloss rozprowadza się bez najmniejszego wysiłku. Usta są gładkie i niewiarygodnie świeże. Dostępny w 10 niewiarygodnie błyszczących kolorach. 2. Dwustronnie zakończona kredka do brwi nadaje kształt i kolor:
3. Marker do brwi w dwóch kolorach. Nadaje kształt i kolor dosłownie jednym pociągnięciem. Nie mogłaś znaleźć łatwiejszego sposobu! Efekt tatuażu. Długotrwały efekt. Długotrwała formuła markera do brwi, które wygląda teraz naprawdę swietnie nawet w kontakcie z wodą- nawet podczas upalnego lata. 4. Nie tłusta żelowa formuła w delikatnym brazowym kolorze: podkreśla brwi i ożywia je przez cały dzień a nowet w nocy. Ultra delikatny żel rozczesuje, nadaje kolor i modeluje brwi. 5. Po raz kolejny Deborah wie czego kobiety oczekują i znalazła odpowiedź na ich potrzeby. Deborah Milano zawsze jest w czołówce w dziedzinie wypiekania. Tworząc kremową, perfekcyjnie wymieszaną teksturę, wysokiej jakości róż D-blush oferuje rewelacyjny kolor, aksamitne i gładkie wykończenie otrzymując w efekcie czysty i naturalny wygląd. Z wszechstronną formułą różu D-blush „3w1” otrzymasz 3 różne propozycje makijażu:róż na policzki, tylko na kości policzkowe bądź na twarz i oczy aby uzyskać bardziej wyszukany efekt. PROCES POWSTAWANIA: nowy róż D-blush szczyci się wyjątkową formuła wytwarzania, dzięki unikalnemu procesami wytłaczania/prasowania. Proces zmienia mieszankę pigmentów w emulsję zawierającą wysoką koncentrację pigmentów perły. Następnie wypiekane sa w temperaturze pomiędzy 40 – 50 stopni. To przyczynia się do odparowania, pozostawiając róż ze szczególnymi właściwościami: tekstura jest czysta i porowata, delikatna, gładka i kremowa. Łaczy się idealnie ze skórą i na długo pozostaje. Innowacyjny proces wytwarzania wzbogaca formułe poprzez niewiarygodnie dużą zawartość perły, dając rozświetlający i naturalny efekt. Róż można stosować na mokro i na sucho. Dostępny w 4 zestawach kolorystycznych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.