|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
O dwie kreski sie staramy i zrzucamy zbędne kilogramy.
Zapraszam wszystkie dziewczyny z wątków staraniowych, które potrzebują motywacji do ćwiczeń i zrzucania przed ciążą zbędnych kilogramów.
Wątek powstał w celu wzajemnej motywacji, dzielenia się swoimi celami i osiągnięciami. Zachęcam wszystkich do aktywności fizycznej ![]() Nasza ekipa: Olusiaa_ wzrost/waga: 167cm, 62kg cel: 60kg dorotka1066 wzrost/waga: 165cm, 61,5kg, cel: 58kg Rower, Skalpel Chodakowskiej Kaamilaaa0508 22l. wzrost/waga: 163cm, 60kg, cel: 50kg Ćwiczenia na plaski brzuch, na uda i pośladki + codzienna aktywność (bieganie, tańce, spacery) + rower lub rower stacjonarny. krejzicatlady 29l. wzrost/waga: 170cm, ̶̶71̶,k̶g̶, 69kg, ![]() cel: 60kg Marsz, kółko do ćwiczeń mięśni mrzucha, DVD fitness. UltraMarryna 28l. wzrost/waga: 173cm, ̶6̶7̶,̶5̶k̶g̶,̶ 6̶5̶,̶5̶k̶g̶ 64,5kg, ![]() cel: 60kg Siłownia (+bieżnia +rower stacjonarny +orbitrek), marsz. wrzosova 22l. wzrost/waga: 164cm,̶ 75̶k̶g̶ 72kg, ![]() cel: 60kg cel: ko_91 wzrost/waga: 157cm, 62,5 kg, cel: 59kg Rower, rolki, Skalpel Chodakowskiej. motopana123 28l. wzrost/waga: 180cm, 82kg, cel: klamerka1987 31l. wzrost/waga: 165cm, 56kg, cel: 53kg Bieżnia, rower, programy Chodakowskiej, joga mala_biegaczka 31l. wzrost/waga: 158cm, ̶85̶k̶g̶ , 82,1kg, ![]() cel: 75kg Silownia ~3 razy w tygodniu (glownie cardio), okazjonalnie rower aassiiaa1988 30l. wzrost/waga: 153cm/60,4->55 kg cel: 47 kg Rower, Jillian, spacery Dopingują nam: Drocia Edytowane przez UltraMarryna Czas edycji: 2018-07-25 o 21:32 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dwie kreski sie staramy i zrzucamy zbędne kilogramy.
Pierwsza !
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
druga
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Jestem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeśli macie jakieś pomysły na 1 stronę czy w ogóle na ten wątek to dawać! Myślałam żeby było miejsce do luźnych rozmów na temat. Ale tez nie chciałabym żeby tylko na "gadce" się kończyło
![]() Piszemy się na pierwszej stronie? A jeśli tak to co? Nie wiem czy chciałybyście umieścić tam wzrost i wagę? To by było motywujące Burza mózgów! Dawać!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja narazie nie wiem na co sie zdecydowac w domu to i rowerek od rana byl w użyciu + cwiczenia na plaski brzuch, na posladki i uda a teraz to narazie chyba tylko jakies krotkie ćwiczenia rano + plus bieganie za mlodym od rana po podwórku ![]() moze jak tz do nas dolaczy to sie na rower zdecydujemy razem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja!
ja jestem na etapie stabilizacji wagi, mam 167 cm, waze 62 kg,w zeszlym roku dobilam prawie do 70, na szczescie w pore sie opamietałam. staram sie utrzymac ta wage i tak ze 2 kg jeszcze moglabym schudnąć ![]() proponuje codziennie wpisywac swoje menu + aktywnosci w ciagu dnia
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się
moze ten wątek mnie zmotywuje do ruszenia czterech literWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Jak najbardziej jestem za żeby na pierwszej stronie wpisać różne dane
![]() Ja z ruchu będę miała 30min marszu rano do pracy i 30 min w druga stronę więc 1h marszu dziennie plus DVD plus jakieś hantelki i tż ma taką rolkę na podłogę na ćwiczenia brzucha. Chyba zacznę wstawać wcześniej rano i ćwiczyć bo niezawsze na wieczór mi się chce cokolwiek jak jeszcze obiad trzeba gotować. Jutro się pomięrzę i jedziemy z koksem bo urlop w Polsce za 40 dni wiem że nie zrzuce tyle ile trzeba do tego czasu ale trochę wyszczuplić się zdołam mam nadzieję Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, subskrybuje
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Dolaczam sie jako poki co dopingowicz
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny,
od dłuższego czasu podczytuję wątki staraczkowe ale nie ujawniłam się, bo na razie jeszcze się nie staram, głównie z powodu pracy i warunków mieszkaniowych. jak zobaczyłam że jest planowany wątek na temat zrzucania kilogramów to stwierdziłam że się ujawnię, bo może w końcu coś mnie zmotywuje... sama zakładałam jakiś czas temu wątek o odchudzaniu ale niestety umarł teraz też podłączam się chwilowo bardziej jako obserwatorka, bo to nie jest dla mnie dobry moment na rozpoczynanie czegokolwiek, ale w drugiej połowie czerwca wracam z wojaży i mam nadzieję dołączyć już z pełnym zaangażowaniem ogólnie z takich informacji dość istotnych, zaczynam teraz pierwszy cykl po odstawieniu anty i też nie wiem jak mój organizm zareaguje, mam nadzieję że nie dodatkowymi kilogramami bo jest ich już wystarczająco dużo... w każdym razie chciałabym przed ewentualną ciążą trochę zrzucić i bardziej zadbać o siebie.trzymam kciuki za Was wszystkie i mam nadzieję że ten wątek będzie dla mnie dobrą motywacją która w końcu przyniesie jakieś rezultaty |
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w sumie nie mam jakiegoś jasnego celu. Chciałabym wrócić do wagi sprzed 2 lat, zrzuciłam już jakieś 2 kg, brakuje jeszcze 3. Ale gdyby jakimś cudem udało się więcej to będę przeszczęśliwa. Waga w sumie nie jest dla mnie jakaś strasznie istotna, bardziej chodzi mi o poprawę kondycji, zrzucenie troszkę tłuszczyku z brzucha, ogólne wzmocnienie mięśni i poprawienie swojego wyglądu. Pomimo tego że nie jestem jakaś strasznie gruba, mam wrażenie że wszystko mi się wylewa, mam otłuszczone plecy i ogólnie nie jestem zadowolona ze swojego wyglądu. Na razie ćwiczę skalpel Chodakowskiej, jeżdżę rowerem, ograniczyłam słodycze i zmieniam nawyki żywieniowe. Niestety do tej pory nie udało mi się osiągnąć jakichś większych efektów bo brakuje mi regularności. Są tygodnie gdzie ćwiczę 5 razy, a później np raz albo wcale. Dlatego też mam nadzieję, że udział w tym wątku pomoże mi się zmotywować.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra skoro piszemy na pierwsza strone rozne info no to i ja napisze :
163cm wzrostu, 60kg (wlasnie sie zwazylam bo u siebie wagi nie mam no ale teraz wiem ze jest jak myslalam waze tyle ile wazylam w 9msc ciazy ![]() ) czyli moj cel to -10kg czyli powrót do wagi sprzed 5lat (50kg) Ćwiczenia na plaski brzuch, na uda i pośladki + codzienna aktywność (bieganie, tańce, spacery ) + ewentualnie rower lub rower stacjonarny.No a diete to ciezko mi utrzymac teraz będzie przez te dwa miesiące dzis na pewno nic dietetycznego nie zjem bo wlasnie gotuje mlode ziemniaczki i beda swojskie jajka sadzone ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Kaamilaaa0508 Czas edycji: 2018-05-28 o 13:17 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
To ja mam 170cm i 71kg
![]() ![]() W zeszłym roku ważylam 10kg mniej a później kupiliśmy dom i czasu na gotowanie nie było w trakcie robót,potem wakacje i grille i picie a potem zima to juz wogole jak chomik zapasy tłuszczowe robiłam więc chce znów waży 60kg i nosić ciuchy z zeszłego roku ! Tżtowi też kilka kg przybyło z tych samych powodów więc myślę że jak razem będziemy dietetycznie jeść i się ruszać to damy radę ![]() Jutro się pomięrzę jeszcze i do roboty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to się chyba nie przyznaje do wagi
mam dziś 1dc, będęmusiała zjeść coś słodkiego! Dziś wolny dzień, ale jutro siłka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#20 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra jak siądę chwilę to powpisuje dane na 1 stronę. Jak ktoś ma coś jeszcze do dodania to proszę.
Uf dzisiaj mam akcję cały dzień. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Ja z kolei slodkiego to nie bardzo ale czipsy,paluszki....o tak
164cm, 75kg. Los pulpetos Ale cóż, Trzeba żyć dalej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączę i ja
![]() Miałam zacząć znów ćwiczyć ale dopadło mnie przeziębienie i od wczoraj zdycham ![]() Chciałabym zrzucić parę kg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Blagam tylko nie Kamilka![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mówimy o grzeszkach to z chwilowej ochoty na słodkości się uwolnilam. Niestety nadal pozostaje pepso i pizzohokikiem
Nie wiem czy będę miała na tyle silnej woli żeby się od tego uwolnić.PS. Powpisywalam dane na 1 stronę i przyszli niespodziewanie goście. Nie zapisałam i sesja wygasła Jutro uzupełnię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam,pomierzyłam się i dzisiaj wieczorem lecę z pierwszą sesją ćwiczeń ![]() Kondycję pewnie mam jak dętka ale spróbuje dać z siebie wszystko. Jeszcze wieczorem listę obiadów zrobię na cały tydzień i jutro na zakupy pojedziemy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.

Burza mózgów! Dawać!

ja narazie nie wiem na co sie zdecydowac 

moze ten wątek mnie zmotywuje

wiem że nie zrzuce tyle ile trzeba do tego czasu ale trochę wyszczuplić się zdołam mam nadzieję
ale nie ujawniłam się, bo na razie jeszcze się nie staram, głównie z powodu pracy i warunków mieszkaniowych. jak zobaczyłam że jest planowany wątek na temat zrzucania kilogramów to stwierdziłam że się ujawnię, bo może w końcu coś mnie zmotywuje... sama zakładałam jakiś czas temu wątek o odchudzaniu ale niestety umarł
teraz też podłączam się chwilowo bardziej jako obserwatorka, bo to nie jest dla mnie dobry moment na rozpoczynanie czegokolwiek, ale w drugiej połowie czerwca wracam z wojaży i mam nadzieję dołączyć już z pełnym zaangażowaniem
(wlasnie sie zwazylam bo u siebie wagi nie mam no ale teraz wiem ze jest jak myslalam waze tyle ile wazylam w 9msc ciazy 

Nie wiem czy będę miała na tyle silnej woli żeby się od tego uwolnić.