![]() |
#4441 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4442 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Oveijta Ja inhalator kupię już po urodzeniu w razie potrzeby, akurat u mnie w okolicy jest spoko hurtownia z dziecięcymi rzeczami w tym inhalatory itp., więc w razie czego nie problem tż podjedzie i kupi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4443 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z owsikami to pewnie pediatra coś zaradzi. Cytat:
![]() Cytat:
Mam jedną taką t-shirtową ciążową sukienke z hm i jedną taką zwykłą maxi która idealnie nadaje się do ciąży, bo jest odcinana pod brzuchem. W spódnicach maxi też chodzę- zakładam je albo pod brzuchem i długa bluzka ciążowa zakrywająca brzuch albo zakładam nad brzuchem i upycham koszulkę do spódnicy- wtedy mam ją taką do pół łydki ![]() Cytat:
Możecie mnie poklepać po ramieniu, bo razem z jutubem ściągnęłam tapicerkę z fotelika. Ale boję się, że to była ta łatwiejsza część. Najwyżej powiem tż, żeby założył, podobno jest inżynierem ![]()
![]() |
![]() |
#4444 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ile macie ręczników z kapturkiem dla malucha?
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Inhalator pewnie się przyda w późniejszym okresie ![]() U nas również zebrały się chmury, choć obawiam się, że trochę pokropi i zrobi się większa duchota niż była :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4446 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak mój gin ostatnio zobaczył moją opalenizne to dostalam opieprz, że ciężarna ma byc w cieniu a nie na słońcu :p Cytat:
![]() ![]() Mąż poszedl na negocjacje, na pewno sobie poradzi! Juz jestem z niego dumna. Co do deszczu to na polnocy poki co bez szans - niebo bezchmurne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4447 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaa miałam Ci napisać jak kocyk, więc podoba mi się bardzo i myślę, że po praniu trochę zmięknie ![]() ![]() U nas grad bije, jakby kamienie z nieba spadały.. aaaaaa IMG_20180529_141539-1040x780.jpgIMG_20180529_141725-1040x780.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
Co do ręczników,nie mam jeszcze żadnego,ale 2 w zupełności wystarcza.
Jakie kupowalyscie i gdzie? Elcia piekny kocyk! Mąż pojechał po chleb i.po moją zachcianke-frytki. Ja leżę i wtedy nie czuję bólu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4449 |
Wtajemniczenie
|
Elaa piękny jest
![]() Zua mój to zaleca słońce, nie tylko ciężarnym z racji tego jak ważna jest witamina D ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanych wizyt.
Ewka jest dzisiaj takim marudnym potworem, że mam już dosyć. Na szczęście jeszcze tylko godzina i ma przyjechać siostra z dzieciakami na ciasto to może się ogarnie. Ja mam trzy ręczniki z kapturkiem, więcej nie kupuję. Mama kupiła młodemu kocyk Smiki i jest boski ![]() Rożki mam ale nowego nie kupowałam. Będą bardziej służyć jako mata, na bawałnie zawsze chłodniej i milej niż na kocyku w taką pogodę. Dorka przykro mi, że z mieszkaniem tak wyszło, niepotrzebnie tylko się nastawiłaś na zmianę. Niepoważni Ci ludzie. Tak czytam, że na gbs powinno się badać między 35 a 37 tc więc nie wiem dlaczegi mi nie chciała ostatnio pobrać próbki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4451 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ta promocja w kappahl to 3 takie same trzeba wziąć?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4452 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4454 |
Zadomowienie
|
Ja nie mam jeszcze ręczników, ale planuje 2. Patrycja na owsiki Pyrantelum jest bez recepty, kup jak najszybciej i trzeba cała rodzine odrobaczyc oprócz Ciebie. Nie pamietam co jeszcze miałam odpisywać. Załatwiłam prace, bibliotekę zakupy w Pepco jakieś drobne i odebrałam przesyłki w paczkomacie, nie mam nawet siły ich otworzyć, a przyszły mi prześcieradła do dostawki i otulacz, pieluszki i jeszcze coś. Po lekarzu będę otwierać.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez te upały jesto tak niedobrze, że chyba skończę przytulajac się z kibelkiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-05-29 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak pola pracuje z domu. Znacznie mi łatwiej z dystansu kiedy nie musze dojeżdżać pociągiem taki kawał. Oczywsicie mam stały kontakt z wsyztskimi przez Skype. Do 20 czerwca a pozniej mam5 tygodnie urlopu do wykorzystania. Czyli oficjalnie na macierzyński dopiero ide w planowany dzien porodu 25 lipca. Cytat:
Oj mi tez juz ciezko. Brzuszek wadzi. Trzeba uważać, ciezko sie schylać a gdzie tu jeszcze dwa miesiace. Cytat:
Skąd ja to znam 🤣. Ja mam rozkładana kanape. To znaczy naciskam i mnie rozkłada to jest dosyc wygodne teraz ![]() Cytat:
Szkoda z mieszkaniem mam nadzieje ze znajdziecie cos większego i bardziej praktycznego z czasem. Moi sąsiedzi z naprzeciwka sprzedali wlasnie dom. Mowi ze znaleźli kupca w ciagu 7 dni. Nasz ten tez poszedł jak świeża bułeczka bo znaleźliśmy go po 5 dniach od wystawienia na rynek. Ma, nadzieje ze tak tez bedzie kiedy bedziemy sie wyprowadzać. A co do malowania to wlasnie mam pana od malowania ścian. Na razie malujemy jedynie w kuchńi i salonie. Cytat:
Gratulacje udanej wizyty!!! 3 kg toz to prawie nic. Ja wlasnie tez kupiłam duluxa bo juz nim wczesniej malowałam dlatego wiem ze wietrzeje dosyc szybko. Cytat:
Jasne Wszytskie zrzucimy! Cytat:
Powodzenia w negocjacjach dla meza! Cytat:
Emma ja tez mam dwie sztuki i raczej nie planuje więcej. Moje USG w sumie nie wiem czy sie martwić czy nie... Maluszek wazy tylko 1800 w 32tygodniu. Niby to w normie ale przyrostu spodziewali sie troche większego porównując wagę z wcześniejszych USG. Niby łożysko jest ok, ilośc płynów tez i przepływ przez pępowinę tez dobry jednak za tydzien mam kolejny skan aby sprawdzić ten przepływ raz jeszczez i kolejne USG za kolejne dwa tygodnie. Jesli bedzie mało przybierał na wadze to dostanę sterydy i wywołają poród w 37 tygodniu. Jednak mowi ze to moze tez byc błąd maszyny. Także na razie nic pewnego. Jesli chodzi o tego mięśniaka to powiedIala ze on jednak jest dosyc daleko i nie powinien stanowić problemu. Wywoływać beda z tego względu ze przy IVF jest większy odsetek martwych narodzin. Ale jelsi bede chciała to moge miec bez wywoływania naturalny poród tylko wtedy bede mnie dokładniej badać pod sam koniec ciazy. Tz dzwonił do kuzyna lekarza ktory ma sie podpytać o ta moja sytuacje znajomego ginekologa wiec bedziemy miec pewne dosyc jasna i subiektywna i bezstronna opinie. Dostałam babybjorn i jeszcze cos. Jak rozpakuje to sie pochwale bo od rana cały czas w trasie. Byłam juz trzy razy w miescie. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4457 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pochwal się zakupami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4458 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
Karolina jak sprawa z meblami?
Blanka.lepiej Ci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
Nie za bardzo. Leżę bez życia, ale chyba idzie burza, to jak zrobi się chłodniej może będzie lepiej..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W koncu Tz kazał mi dwa materiały zamowic wiec wzięłam dwa. Zielony ten siatecKowy a chyba kremowy ten cieplejszy. Zaraz otworze ![]() Meble, meble... zgadnij ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolina to.kpina.Wplacalas im jakues pieniądze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4463 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A z meblami współczuje, jak tylko jest szansa odstąpić od tej umowy to się nie zastanawiaj. To jakaś kpina przecież.. U mnie się tak przyjemnie chłodno zrobiło, że czytam książkę z nogami pod kocykiem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4465 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Chwilę mnie nie było a tyle tematów się przewinęło. Gratuluję wam udanych dzisiejszych wizyt. U mnie idzie burza, wszystkie okna pozamykane i jest taka duchota w mieszkaniu że szok. Dzisiaj spędziłam od godziny 8.30 do południa czas z tż nad jeziorem, wczoraj wieczorem zawiozłam go na ryby i spędził całą noc na nich. Rano przywiozłam śniadanko, kawkę i nawet zimne piwko dla niego. Był zadowolony ![]() W poniedziałek mam wizytę i będę miała pobierane próbki na gbs a będzie wtedy u mnie 35+3. Ręczniki też mam 2 i więcej nie będę kupować a zamawiałam u hubiego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4466 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli jeszcze zdążyłam, to trzymam kciuki za wszelakie wizyty! Ja wracam w mój tryb aktywny ![]() ![]() ![]() Ja czekam bardzo niecierpliwie na moje usg i decyzję o porodzie... Zakładam, że Beni może już nawet 3 kg przekroczyć! Chyba od jego wagi będę w dużej mierze uzależniać decyzję o cc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4468 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A czy wszystkie macie też teraz badanie na HCV robione? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U nas burza przechodzi bokiem. Ciekawe czy dotrze do nas...
![]() |
![]() |
#4469 |
Zadomowienie
|
Odnośnie ręczników jeszcze nie mam zakupionych, ale planuje kupić 2 szt.
![]() ~Blanka współczuje mdłości gorac daje sie we znaki niestety. ~Elaa A u mnie ani jednej chmurki, takze nie zapowiada sie niższa temperatura niestety :-(, ale duzo wody z cytryna. Sorbety owocowe i jakoś przetrwam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4470 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja właśnie zaległam po obiedzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.