|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
![]() a co ze ślubem tej dziewczyny? przecież to za niecałe 3 tyg ![]() mala Przyjmij ode mnie najlepsze życzenia |
|
|
|
|
#2192 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym dzisiaj mama o 7 zerwała mnie z łóżka,i pojechałyśmy z chrześnicą do lasu, grzybów zbyt wiele nie nazbierałyśmy, ale za to jaką miałyśmy frajdę Cytat:
, trudnego wyboru nie mieliśmy, gdyż w lokalu, w którym chcemy zrobić przyjęcie, był wolny tylko jeden termin 26.09.2009,więc go zamówiliśmy,data nam się podoba,tylko mam nadzieję, ze pogoda będzie ładna, bo we wrześniu, to różnie bywa...
|
||
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ze slubem.. nie wiadomo jeszcze 3 tygodnie wiec mysle ze wyzdrowieje - mam nadzieje modlimy sie o to.. ale jesli nie to chociaz moze przepustka. ile w takim stanie bedzie chyba niedlugo? nie wiem.. narazie odwolalam jej czyszczenie twarzy o panienski... olek powoli odkreca kawalerki.. teraz poprostu modlimy sie o zdrowie.. a my termin popsrostu wybralismy.. chcielismy cos z 8 i 8.8.09 to duzo osemek a ze byloi do tego troche weicej niz 2 lata to wszytko sie ugralo..
|
|
|
#2194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2195 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki, ja siedze sobie przed kompem z mulistą maseczką na buzi, kurcze czemu ja taka stara baba muszę jeszcze walczyś z krostkami
w niedziele wyjeżdżam, już zaczyna mi być smutno że zostawiam tu TŻa, pewnie gdzieś od piątku będę ryczeć i cały pierwszy tydzień też no a jak przyjadę we wrześniu to chyba z dwie części naszego wątku będę miała do nadrobienia
|
#2196 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na wyprzedazach kupilam super sukieneczke taka typowo letnia bez pleckow wizana na szyje taka opinajaca w paseczki bialo-zielono-zlote (bedzie na podroz poslubna) za 19 zl (a wczesniej kosztowala 99) jest sexy i tztowi bardzo sie podoba, do tego jeszcze spodenki z reserved za 49 zl tez swietne , i pasek zloty taki gruby jeszcze mierzylam taka sliczna bluzeczke ale stwierdzilam, ze za duzo tego dobrego, a jak za pol h wrocilam bo sie namyslilam zeby ja kupic to juz jej nie bylo w ogole cos mi sie stalo :P sukienke XS sobie kupilam bo inne byly za duze, mierzylam tez spodniczke S i lezala jak ulal ale nie kupilam w koncu a bluzka ktora mi wykupili byla 36. Chyba szyja teraz wieksze ubrania bo nie czuje zebym zbytnio schudla a dawniej nosilam M i L Oprocz tego kupilismy jeszcze spodenki i koszulke dla Tżta ![]() Cytat:
Czerwiec odpadl bo siostra przyjaciela Tż tez ma wesele w czerwcu i nie wiedzielismy dokladnie kiedy, poza tym tz jakos nie chcial, potem w sierpniu jakos mi sie nie widzialo bo to taki sezon wakacyjny i w koncu kazalam Tżtowi wybrac ze albo 28.08, albo 05.09 albo 12.09 i tz wybral 05.09 ![]() Cytat:
juz drugi raz taka sama sytuacja - chwala a oblewaja - swinie ;/ Mam nadzieje ze nastepnym razem juz bedzie super.Przykro mi z powodu przyjaciolki, trzymam kciuki zeby bylo lepiej i szybko wrocila do zdrowia. Mala wszystkiego naj naj |
||||
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas było tak
![]() razem 17.04 zaręczyny 17:04 ślub17.04 i w sobote wypada a ja chiałam 2010
|
#2198 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my w subie po prostu chcielismy wziasc slub w siepniu bo wtedy sa wakacje oboje mozemy sobie spokojnie wziasc urlop i jakos tak lubie ten m-ac poczatkowo mial byc to 08.08 ale niestety sala nie dopisala i musielismy zmienic na 15.08 ale ogolnie jestem zadowolona z tej datyCytat:
Przykro mi z powodu przyjaciolki, nie wiem jak to u was wyglada ale ja co dzien sie modle wiec za nia rowniez sie pomodle i mam nadzieje, ze jednak bedzie dobrze![]() mala wszystkiego naj naj ![]() a ja dzis juz upatrzyklam sobie sklepik z sukniami..i albo w tym albo w nast tyg chyba pojde i poprzymierzam pare sukien...moze cos mi sie spodoba.... eh i juz drugi dzionek bez mezusia troszke smutno...teraz sonbie czekam jak wroci z pracy i pogadamy na skype..
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
a co się dzieje z Zottel
|
#2200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale ograniczasz sobie pole do otrzymywania prezentów, bo wszystko w jednym dniu wypadnieCytat:
Te 12 dni (?) szybko zleci i będziesz już się tuliła do męża pochłoneło ją małżeńskie życie do reszty... Dawno też Scio nie było, pamiętam jak pisała, że zacznie z Tż mieszkać, ciekawe jak im się wiedzie |
||||
|
|
|
#2201 |
|
Wtajemniczenie
|
Jadę do pracy do Holandii, przedwczoraj dostałam grafik, więc najpierw jade na 5 tygodni, potem wracam i jestem 2 tygodnie w domu, potem jade na miesiąc i wracam na tydzień no i potem aż do śiwąt tam jestem. Ciesze się że co miesiąc będę zjeżdżać do domku no a w listopadzie ma TŻ do mnie dojechać tylko to jeszcze nie na 100%.
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny pamiętacie jak pisałam o tym zakątku pod lasem, gdzie jest ta chatka drewniana, staw i wszystko rośnie dziko? Znalazłam w galerii jednego fotografa z okolic kilka fotek z tego miejsca, ale niestety za dużo nie widać Pokażę jednak to co mamhttp://fotomaja.pl/galeria/index.html http://fotomaja.pl/galeria/index.html http://fotomaja.pl/galeria/index.html na tym widać od spodu tę strzechę z dachu edit ło kurcze nie widać ale powiem, że trzeba przesunąć strzałkę 9 razu do przodu i będzie to ostatnie zdjęcie pary młodej z gęsiami i potem kolejne 2 na następnej stronie
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za slowa otuchy dotyczace egzaminu i Iwonki.. ja sie egzaminem niemartwilam.. niezalezalo mi zeby zdac.. myslalmi bylam przy niej.. wiec bylam rozkojarzona.. moze dlatego przekroczylam predkosc no trudno.. nie prawo jazdy jest najwazniejsze..
co do Iwi to jest zle nieropoznaje miejsca wktorym jest nie wie gdzie jest od kiedy i czemu.. ma przeblyski na 2 trzy minuty a pootem znowu nic.. zasypia tak szybko jak sie przebudza... nie wie co sie do okola dzieje.. lekarz tez nie.. kolo czeartku Olek chce ja zabrac do szpitala w sosbnowcu - jakis specjalistyczny.. jestesmy tak zalamani ze chcemy zeby nam powiedzieli co to jest nawet jesli to cos powaznego ale zeby wiedziec co.. i czemu trzeba stawic czola.. bo nawet niewiadomo teraz jak jej pomoc.. co leczyc.. Olek jest zalamany, siedzielismy z nim troche, posprzatalam mu mieszkanie, wyprasowalam ciuchy i takie tam.. bo dla niego nie to jest najwazniejsze, on praktycznie nie spi, nie je tylko sie zamartwia.. zreszta sie nie dziwie.. caly czas mam wrazenie ze jest gdzies dalej.. jutro jade do niej bo trzeba ja wykompac a nasze siostry maja to gdzies.. i tylko dlatego mnie do niej wpuszcza.. a tak tylko Olek i rodzice.. chociaz ja przytule.. brakuje mi jej bardzo.. mam nadzieje ze szybko siadziemy z kubkami kakao u niej na lozku i bedziemy plotkowac...
|
|
#2205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale juz sie umowilam jeszcze na sobote na przymierzanie sukien w krakowie i jak tylko uda mi sie zdjecia zrobic to wkleje
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
Martucha trzymam mocno kciuki, żeby przyjaciółka szybko wyzdrowiała
![]() a ja już jestem trochę bardziej spokojna, bo dzisiaj załatwiliśmy sporo spraw po pierwsze sala już zaklepana po drugie termin ślubu przesunięty co prawda wcześniej miał być na 16:30 co by mi bardziej odpowiadało, ale 15:30 też może być ![]() po trzecie będziemy mieć super DJ na weselu z czego się chyba najbardziej ciesze no a po czwarte fotograf też załatwiony ![]() z tych ważniejszych spraw to został tylko kamerzysta może polecicie jakiegoś, bo się nie mogę jakoś zdecydować
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzisz.. wiedzialysmy ze wszystko sie ulozy ciesze sie razem z toba tyle problemow masz juz za soba![]() co do kamerzysty to musisz posuzkac na lubelskich pannach mlodych, jak cos to moze tez tu cos wynajdziesz..http://wesele.nethit.pl/forum/
|
|
|
#2208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i slowa typu nie martw sie bedzie ok, wszystko sie jakos ulozy jakos na mnie nie dzialaly a popewnym czasie wrecz sie wkurzalam ...jedyne co moge ci powiedziec to to zebys sie trzymala dzielnie i starala sie wierzyc w to, ze juz niedlugo wypijecie razem to kako..za to trzymam kciuki i pamietam w modlitwie..aha i przede wszystkim jak bedziesz chciala pogadac czy cos to wiesz ....jestem otwarta tak jak i chyba wiekszosc z nas
|
|
|
|
#2209 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za wsparcie i pomoc
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...straszne... Cholera człwoiek sobie wstaje rano i nie wie co go w ciągu dnia spotka... Ale musisz być silna i wierzyć, że wszytsko będzie ok- bo będzie na pewno... Najważeniejsze zeby lekarze znaleźli przyczynę, zeby wiedzieli co mają leczyc i jak....Trzymam kciuki, zeby szybko wyzdrowaiała |
|
|
|
|
#2211 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem co powiedzieć, to straszne wszystko..., nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie co czuje Olek wierzę, że ona musi wyzdrowieć. Dużo siły wam życzęCytat:
|
|||
|
|
|
#2212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...wiec wybralismy tydzien wczesniej wiec od sali powinnas zaczac Cytat:
mogla Ci darowac...ale wredna babkaa...... jaaa...ale bym sie wkurzyla
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero z pracy wrocilam i jak zwykle jest co czytac
![]() ale to juz moze jutro, bo siedzialysmy z mama w kuchni i nasluchiwałysmy czy to mysz gdzies u nas chodzi czy jej sie wydaje ![]() dobranoc kobitki
|
#2214 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje dziewczynki za zyczenia
martucha a co do przyjaciolki to wiem co czujesz bo ja tez sie lecze przez pol roku i nikt nic nie wie a do szpitala nie chca mnie polozyc a wogole mnie wszyscy wkurzaja bo mowia ze schudlam ze nic nie jem nie kurde wogole ale nie dociera do nich ze jestem chora i przez chorobe schudlam ze podejzewaja u mnie bialaczke lub chlonniaka moj dziadek zmarl na bialaczke ![]() jak im to powiedzialam to sie wkoncu zamkneli i zmienili temat chyba im sie glupio zrobilo bo oni chyba musla ze ja glupia i slepa jestem ze tego nie widze ze nie mam lustra w domu no holender debilem nie jestem i chybawidze ze cos jest nie tak ale co zrobie jem a i tak chudne a moja rodzina co przyjedzie to mi nie daje zapomniec o chorobie tylko non stop przypomina i juz poprostu do nich nie jezdze bo nie mam ochoty wysluchiwac jaka to ja chuda nie jestem. Ilez mozna!!!
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
wczoraj wieczorem i się melduję a teraz uciekam spać przydałoby się streszczenie tego co napisałyście.![]() baja przeczytałam tylko, coś o pracy od wrzesnia dostałaś jakąś?![]() martucha w takich sytuacjach nie wypada nic mówic... mala napewno wszystko będzie dobrze, sobie tez tak mówię, choć czasem mi trudno... ale wierzę i nie dam się .
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
mala2241 trzymaj się dzielnie, rodzinie i najomym warto powieezieć, własnie po to żeby wspierali, a nie komentowali co im się nie podoba itp. teraz już nie będą komentować
![]() Trzymam kciukaski bardzo mocno. a do wizyty masz jeszcze tak daleko ![]() martucha to jest straszne, i tak szybko postępuje Musicie być bardzo dzielni i uzbrojeni w cierpliwość i wiarę ![]() myszka_maj z datą ślubu radzę pomyśleć po sesji - sierpień, wrześień - ale poącztek września, bo a nóż zdarzy się poprawka itp. Po szkole dlatego, że przed sesją wymieniać dokumenty itp to raz, a dwa jeśli się będziesz bronić to już w ogóle porażka z dokumentami itp.najlepiej zamknąć jeden rozdział i rozpoczynać następny. i się nie martwić, bo jakby nie patrzeć ślub i przygotowania zabierają dużo energii i czasu ![]() ja sobie zaraz dorzucę śliwek do jogurtu żeby oczyścić jelitka. Plecy dalej mnie bolą ale nie przeszkodziło mi to w nauce walca. na stojąco mnie nie bolą.własnie znalazłam fajną babeczkę - lubię taki lekko luzacki styl PM ![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=401200736 Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-07-29 o 08:38 |
|
|
|
#2217 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za slowa pocieszenia, zaraz do niej jade... mam nadzieje ze bedzie dobrze..
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje wam kochane za pomoc. Myślę ciągle nad tym i raczej mój ukochany maj odrzucę ze względu na szkołe.
Chciaż bardzo żałuję. Został wiec sierpień i wrzesień (poczatek września). Tak jak radziłyście rozejrzymy się za sala i resztą upatrzonych rzeczy i chyba na tej podstawie wybierzemy termin. A jeśli chodzi o obronę to pewnie i tak będę miała ją dopiero poślubie ok. pażdziernika ( co mnie przeraża) wiec biegania z dokumentami chyba nie uniknę . Za 2 tygodnie idziemy z TZ na wesele jego siostry. Na razie wszyscy byli skupieni na weselu tej siostry wiec my zabardzo nie myśleliśmy o swoim. Ale teraz podejrzymy co i jak: czy fajny zespół, kamerzysta, sala no i potem musimy działać. Mam nadzieje ze wszystko co mamy " upatrzone" będzie pasowało. Pozdrawiam |
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie dzwonili do mnie z mojej pracy. W piatek zaczynam
fajnie wreszcie bede robic cos pozytecznego hehe bo przez ostatnie dni to tylko sie obijalam ale jak ja wstane na 6 tego nie wiem, bede musiala juz po 4 wstac bo zanim tam dojade to szok nooo ale ciesze sie wreszcie bede mogla cos zaczac dokladac do kasy zbieranej na nasze m bo jak na razie to tylko tz odkladal
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

Czym kierowałyście sie przy wyborze daty? Finanse, wolna sala, wolny termin wymarzonego zespołu, czy poprostu spojrzenie w kalendarz i WOW to bedzie ten dzień 
, trudnego wyboru nie mieliśmy, gdyż w lokalu, w którym chcemy zrobić przyjęcie, był wolny tylko jeden termin 26.09.2009,więc go zamówiliśmy,data nam się podoba,tylko mam nadzieję, ze pogoda będzie ładna, bo we wrześniu, to różnie bywa...
no a jak przyjadę we wrześniu to chyba z dwie części naszego wątku będę miała do nadrobienia
jeszcze mierzylam taka sliczna bluzeczke ale stwierdzilam, ze za duzo tego dobrego, a jak za pol h wrocilam bo sie namyslilam zeby ja kupic to juz jej nie bylo
w ogole cos mi sie stalo :P sukienke XS sobie kupilam 

nie wiem co powiedzieć, to straszne wszystko..., nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie co czuje Olek