![]() |
#4771 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mi gin zalecila zjesc cos slodkiego lub napic sie kawy przy niskim cisnieniu. Podala tez nazwe takich pastylek do ssania z glukoza, ale nie ma mnie w domu wiec nie mam jak sprawdzic jak sie nazywaja... jak Ci zalezy to wieczorem sprawdze i dam Ci znać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4772 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie, ważną kwestię poruszyłaś - to, czego najbardziej pragnę, to być sprawną po porodzie, żeby móc małą się zajmować. Dziękuję bardzo za polecenie plastrów, chociaż jak tabletki przeciwbólowe nie pomagają, to plastry pomogą? Ogólnie boję się takich rzeczy, żeby się od nich nie uzależnić. ![]() Nie wiem czy fajny ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dużo zdrówka dla Maksia, oby wyszedł z tego jak najprędzej! Jak teraz się czuje? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4773 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Maksio to starszy będzie o 12 lat od Benia, dobrze kojarzę? Ja też jestem o tyle starsza od mojego brata i wspominam to jako klęskę, bo byłam mu prawie matką. Duuużo obowiązków miałam ![]() Cytat:
Cytat:
Polu, to już wiem skąd te orgazmusy ci w głowie ![]() ![]() Ja też dziś nawlekłam na siebie taką koszulkę na ramiączkach oversize, ma całe plecy i boki odkryte, co chwilę mi cyc wyłazi. Tż-towi oczy skaczą jak szalone ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Norciu ja to nie wiem,gorąco jest ,a apetyt i.tak mam
Summer nie zaszalejemy,poczekam.do 37+0 Co do strony orgazmus,to jest taka i jest przepis na ten sernik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4775 |
Wtajemniczenie
|
Blanka twój mąż wymiata
![]() Też się spotkałam z tym hasłem, że rodzimy ![]() a z wagą to też mam ok 2kg więcej w przeciągu ostatnich 6tyg, może nawet dłużej, jakoś nam tak przystopowała waga i dobrze ![]() ![]() ![]() My już po obiedzie, piłam te słynna Warkę 0,0% ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4776 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4777 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Norciu, ale ty chyba teraz żadnych tabletek nie bierzesz? Bo mi chodziło o to, że te plastry to na okres ciąży, kiedy nie można brać żadnych przeciwbólowych czy przeciwzapalnych. Po prostu przenikają tylko przez skórę, nie docierając głębiej, nie szkodzą maluszkowi. Po porodzie to domyślam się, że będę tramal wciągać jak cukierki ![]() Jak ty sobie zerwałaś te więzadła? To chyba wcale nie takie proste jest - co innego naciągnąć czy nadwerężyć mięsień, a co innego zerwać więzadło! No a jeszcze teraz to na pewno nie ma szans na regenerację, spore obciążenie dochodzi... Ale po porodzie musisz coś z tym zrobić. Podczas porodu to faktycznie - leżenie na plecach to jakaś masakra. Teraz, jak mnie tak rozłożyło, to mogę tylko na prawym boku leżeć. I koniec. Jak sobie wyobrażę, że miałabym na plecach i to jesZcze przeć.... bLE. Na porodówce się nie spotkamy, ale jak będzie ciepły sierpień/wrzesień to wpadaj z maluchem i tż-tem do Lublina na wycieczkę, zorganizujemy jakieś atrakcje ![]() Polu, jak wpisuję w goglach orgazmus to mi nic kulinarnego nie wyskakuje :P Norka, no to właśnie ja jestem tą kruszyną, co tak przytyła ![]() ![]() P.s. jesteś fizjo, masażystką czy jak? Gdybyś była facetem, to bym się zakochała w tobie ![]() Edytowane przez summer_overture Czas edycji: 2018-05-31 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4778 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam ten dylemat, ze w staniku goraco a bez stanika mam zwis i tez jest gorrąco
![]() ![]() ![]() Poki co sukienki maxi i spokdnice maxi są spoko- zaslaniaja slonie stopy, sa przewiewne i nie uciekają... Jeżu... musze kupic stanik do karmienia ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4779 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Niii, w ciąży nie biorę żadnych prochów, skąd! ![]() Z tymi więzadłami, to mnie też to zastanawia. Gdybym miała zerwane, toż bym ruszać się nie mogła, więc może są naderwane? Przez niespełna rok opiekowałam się babcią, która miała postawę typowo dla chorych na Parkinsona, pod pachy za plecami i idziemy/niesiemy.. ![]() Mam takie same BLE co Ty. Nie zmuszą mnie. ![]() Jak tylko będziemy jechali do Lublina, to spotkanie obowiązkowo. ![]() ![]() Orgazmus - kto to wymyślił? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, czym wybielacie poszarzałe ubrania? Jakieś skuteczne domowe sposoby czy gotowy kupczy płyn/proszek? Ratujcie.. ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-05-31 o 14:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4780 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze zastanawiam sie nad tym stanikiem, ale mam stosunkowo duży biust- aktualnie chyba 75E/F wiec boje sie ze nie bedzie mi pasowac... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4781 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pola a podaj przepis??? Ty dobre ciasta robisz a taki sernik na zimno bym zjadła. Cytat:
Teraz mi sern8k na zimno chodzi po głowie. Basen ale macie przyjemnie. Cytat:
Bo u nas Tz wyczytał ze jak dziewczyna to kobieta tyje a jak chłopak to mezczyzna. Ale moj Tz to chyba jeszcze stracił. Taki malutki jakis sie zrobił. Zawsze byl malutki ale teraz to nawet brzuszka nie ma. Co za dziwna pogoda. Pojechałam do miasta pada ale jest gorąco. I na dodatek mi sie chyba klimatyzacja zepsuła ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#4783 |
Wtajemniczenie
|
Pola widze że u Ciebie erotycznie dziś
![]() Tez kocham bób, musze znaleźć w warzywniaku ! Kropko pokaz tutorial jak skladasz w wałek ![]() Nie jedziemy dzis na sesje - ten gorac dobija ! Dziewczyny mąż skręcił łóżeczko ! ![]() Teraz robi obiad a ja dalej prasuje i skladam. Juz mnie plecy bolą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4784 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jest vanish oxy do bieli i do koloru- spróbuj namoczyć na kilka godzin sukienkę- może pomoże... Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4785 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Spróbuję namoczyć, tylko ten granat chyba psuje cały efekt, bo ta biel, która już jest szarością, łapie go.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że vanish pomoże... Ja kiedyś miałam bluzkę w biało czarne paski i niestety po pierwszym praniu już była szaroczarna i wyglądała po prostu na brudną ![]()
![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo przepis: http://orgazmum.com/2017/06/sernik-n...uskawkami.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4788 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dokładnie tak wygląda teraz sukienka.. ![]() Dziewczyny, macie/kupujecie inhalator? Bo ja mam na oku inhalator firmy Sanity (raczej jedeń z tańszych, ale opinie ma najs). Kompletnie na tym się nie znam, więc mam pytanie - jak go się używa? Przy katarze?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-05-31 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4789 | |
Zadomowienie
|
Hahahaha! Ależ tu dziś bosko wesoło
![]() Dziękuję za pytanie o Maksia ![]() Cytat:
![]() Tak, 12 lat, racja. 6 lat starszy od Kaja, potem 4,5 roku młodsza Lidka i 1,5 roku później Beni. Staramy się baaardzo, żeby Maks miał wyważone obowiązki i przyjemności! Tż ma 3 młodsze siostry, z najmłodszą 14 lat różnicy, też się sporo nią opiekował i opowiada Maksowi, że za parę lat jak będą sami zostawać w domu, on oczywiście jako najstarszy i odpowiedzialny trochę za młodszych to tylko będzie palcem pracował - rozkazywał, co które ma zrobić ![]() Na szczęście myślę, że moje dzieci są bardzo zżyte ze sobą. Nieraz już Wam pisałam, jak chłopcy się kłócą, który będzie się bawić z Lidką lub biegną do niej na wyścigi jak się obudzi. Maks też zawsze jest przeszczęśliwy, jak zamiast wykonania jakiegoś obowiązku domowego ma popatrzyć na Lidkę, a ja zrobię daną rzecz. Poza tym chcę, żeby moi synowie byli zaradnymi mężczyznami i potrafili zrobić co trzeba w domu, a nie maminsynkami. Zresztą u nas od zawsze taki model zwany zwykle partnerskim był i taki przykład dajemy dzieciom. Mamy XXI w., kobiety pracują zawodowo, a mężczyźni na równi z nimi powinni zająć się domem i dziećmi, a nie jakieś "pomaganie". Zawsze mnie to irytuje, jak ktoś pyta np. czy ciężko jest z 3 dzieci i czy mąż mi pomaga. Przecież to tak samo jego dzieci i dom, jak i moje, a ja przez większość życia pracuję zawodowo tyle samo co i on ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4790 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
Folinka święta prawda!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4792 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4793 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ooo, na pewno sporo też popełniliśmy błędów, a resztę czas i życie zweryfikuje ![]() ![]() Cytat:
![]() Nieraz już kropko odnosiłam wrażenie, że mamy bardzo podobne podejście do życia w różnych sprawach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
Folinko każdy z nas popełnia błędy,to normalne. Ważne,aby zdawać sobie sprawę ,wyciągać wnioski itd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4796 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tylko ze Ty bardziej doświadczona (przynajmniej w rodzicielstwie) wiec czerpię od Ciebie informacje ile sie da ![]() Wiem, ze nie mialam... wiem ze mialam ograniczac, ale... znow mamy grilla ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4797 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
Kropka mnie to tak ciągnie do jedzenia,jakbym uzależniona była.
![]() Norcia no to Twój mąż już zdał jeden ważny egzamin. ![]() A mi jest tak gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4799 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dalej gorąco? U mnie wcześniej było 28 stopni tam gdzie siedziałam. Mi jest nieco lepiej, ale ja siedzę pół dnia i kompletuję zamówienia, a to Gemini, a to Hubi na BabyBoom, itd.
![]() |
![]() |
#4800 |
Zadomowienie
|
Folinka tez bardzo podoba mi się Twoje podejście do wychowania/rodziny. Co do obowiązków to wyznaję taką samą zasadę - nie na że Tż mi pomaga-po prostu obowiązkami się dzielimy. Nawet urlopem rodzicielskim planujemy się podzielić co jeszcze wyjdzie w praniu. Ale ja tez pracuje, zarabiam, mam swoje ambicje wiec nie widzę powodu żebym miała jeszcze wszystko w domu ogarniać. Wiadomo, teraz jak jestem w domu to nie gonie go np do sprzątania bo obowiązków i tak ma dużo. Mnie dziś upał wykańcza, ale spacer nad rzeka był. I chyba na nic nie mam już siły. Zobaczcie jakie ładne widoczki.IMG_1562.jpgIMG_1566.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.