|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Dzień dobry Dziewczyny
za wszystkie zakupy!Ja zrezygnowałam na razie z zakupu paletki Hudy Rose Gold Remastered, choć nie wiem na jak długo bo wciąż mi chodzi po głowie Ale za to kliknęłam paletkę Soft Glam Cytat:
, mam nadzieję że szybko pozbędziesz się tego ciężkiego bucika.Cytat:
.Tak samo jest chyba z angielskim, wydaje mi się, że w mniejszych miejscowościach może być większy problem z komunikacją w tym języku. Jak zwiedzaliśmy z mężem Włochy to tylko raz nam się zdarzyło spotkać osobę która kompletnie nic nie rozumiała po angielsku, a była to sprzątaczka w hotelu. Podsyłam też kody rabatowe Douglas -20% na Twój ulubiony kosmetyk do makijażu kod: 18GIFT Clinique 6 miniatur do każdego zamówienia. kod: MINI6 |
||
|
|
|
#4772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Cytat:
Na temat zachowan niektorych dzieciakow czy to w barach, restauracjach, sklepach, na lotniskach , w samolotach nie wypowiadam sie bo mnie zbanuja! Zgadzam sie rodzice sa odpowiedzialni za dzieci. Dzieciakow tez szkoda ze nia maja dobrych wzorcow dookola siebie ... Ja uwazam ze zachowanie , maniery dziecka to lustro rodzicow. nie pisze wiecej bo sie nakrece niepotrzebnie. ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym lewka nie oddała No te boxy w cult są extra, tylko ta cena
|
|
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez nie mam wolnych 17o ps...ale kusi... |
|
|
|
|
#4775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 tygodni i luzik, wiem, że sezon rolkowy już za mną, teraz kombinuję jak jako pasażer wejsć na motocykl i gdzie kule trzymać podczas jazdy Cytat:
to prawda, ja jeszcze wczoraj jak Lord koło mnie latał, mówie spoko dam radę, ręce zdrowe, no ale jak się trzyma kule to już jest problem, człowiek nie zdaje sobie sprawy jaki jest ułomny w takich przypadkach nie podpieram się zresztą jak źle kuśtyknę to boli a co dopiero się oprzeć o nią
|
||
|
|
|
#4776 | |
|
only smart shopping
|
Cytat:
I moje, tradycyjnie skromne denko:
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak jest z jakością cieni w paletkach Too Faced? |
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, czy moge prosic kogos z goldem o zakup 1 rzeczy w S?
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amyz, Sand ![]() Za denka ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Aniyam moge być wrednie szczera?
Wybaczysz? ![]() pigmentacja w zależności od edycji. Dla samego zapachu wyczuwalnego przez zamkniętą nawet paletę to fajnie miec taki bajer, ale do uzywania na powiece to juz nie bardzo. Guerlain też pachnie a całość trzyma bardziej poziom. Paleta ma sporo cieni o roznej jakosci, takze fajnie wyglada jesli ma sluzyc za wyglądacza ale mnie nie uwiodła( mówie o brzoswkince) Sa rozne maty ktore nie umywaja sie do Maca i smarowalne maslane shimerki o satynowym wykonczeniu ktore zuzywam( zdepotowalam niektore z palety czyli wydłubałam kruszonkę z ciasta) W to miejsce wolę jeden cien z make up for ever, urban decay, smashboxa, maca, czy chocby inglota
|
#4782 | |
|
only smart shopping
|
Cytat:
![]() Dawno Cię nie było .
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Kjd kupisz ten podoczny ? ja aktualnie dumam, dla mnie nie jest zły.---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Ale miłość przenosi góry, nawet jeśli jest limited edition
"Biorąc pod uwagę ile kosmetyków YR przewinęło się przez moje ręce, to powinnam już biegle mówić po francusku."Junebug Edytowane przez Rapsodia Czas edycji: 2018-06-01 o 11:05 |
|
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
moje tez bedzie skromne, non stop sie dziwie ile czasem dziewczyny zuzywaja i jak to robia ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
wlasnie myslalam nad torba jakas..
|
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4786 | |||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
dobrze że nie wiem gdzie na cult tego szukać ani że nie śmierdzę ani 1 funtem ![]() a jak te plastry collistara? dziala to coś? ![]() ja mam z TF paletę Boudoir eyes i takie se to mam wrażenie że dośc szybko znikają z oka nawet na bazie. Złe nie są ale więcej nie kupię ten marki bo mnie nie zachwycila Cytat:
Cytat:
polak potrafi!!! ![]() musisz sobie jakiś ładny plecaczek kupić z tej okazji ![]()
|
|||
|
|
|
#4787 | ||
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
Oby jak najszybciej, tęskni mi się. Zapakowałam koszyk w Cult, ale się powstrzymuję. Co kupujesz i czemu w Cult? Jeśli nikt się nie zgłosił to zapraszam na pw ![]() Cytat:
Lewek to piękny gość, rasy golden retriever. Przyjechał do mnie na trzy tygodnie na wczasy, złamał serce i pojechał. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Ogłoszenie! Mam chciejstwo w Cult na 40 funtów. Jeśli któraś z Was czai się na boxa, a jej brakuje to się z chęcią dołożę. |
||
|
|
|
#4788 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
Też nie śmierdzę, ale maila niestety dostałam. |
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Super zestaw.
Mojej mamy siostra ma goldenka. Fajna psina taki przutulak. Miał kiepskie życie bo pracował w pseudo hodowli. Przywiązany do łańcucha i często głodny. Przygarneli go bo już był tam niepotrzebny i właściciel chciał się go pozbyc. Za to teraz ma super życie. Śpi na kanapie i dostaje codziennie dużą dawkę miłości i glaskania Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4791 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() S ![]() cult kusi... najbardziej mi się podoba paletka ABH z boxa ale nie mam wolnych tylu funtów ![]() wiadomo czy i kiedy ABH wchodzi do PL?
|
#4792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to już nie chcę, dziękuję To jednakk dalej zastanawiam się na szanelkami ![]() Cytat:
potrzeba matką wynalazku ![]() Cytat:
coś Ty, nie stać mnie na takie zachcianki |
|||
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Kjd
Cytat:
dziekuje. Bardzo dziękuje. Tak, zgadzam sie to temat ktory jest niefajny i moze popsuc humor. Ale jednak cos napisze bo skoro tu na forum mamy tak odmienne opinie nt pielegnacji, jedzenia, wszystkiego..i zyjemy to czemu nie można i o funkcjonowaniu w społeczeństwie. Choćby w wersji mini ![]() Wydaje mi sie ze dzieci niegrzeczne domagają się uwagi, a skoro wtedy kiedy są upiornymi bestiami TYLKO wtedy otrzymuja uwagę i zainteresowanie opiekunow, to co z nich rośnie? Coraz większe bestie.. umiejące zarządzać tym co koncentruje ich uwagę. Samonapędzacz. Ale jest to tak uciążliwe że naprawdę czuję sie sterroryzowana przez wrzaski wszędzie.
|
|
#4794 | |
|
only smart shopping
|
O który pytasz?Cytat:
Ja też .![]() Oczywiście na odchudzanie nie ma co liczyć, ale myślę, że skóra jest nieco ujędrniona. Dosyć komfortowo nosi się plaster (8 godz), dobrze przylega. Używałam w dni większej aktywności, wtedy trochę rozgrzewał. Ogólnie ok, ale efekt nie jest na tyle spektakularny, abym kupiła ponownie .
Edytowane przez kjd3 Czas edycji: 2018-06-01 o 11:39 |
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to odpuszczam TF, teraz przyglądam sie Chanel Ty już przestać żadnych torebek i plecaczków, plus jest taki , że zamówiłam 3 pary szpilek w Venezii ale nie opłaciłam, więc anuluję to zamówienie, po co mi chwilowo szpilki, może za 5 tyg będzie lepsza okazja Nie, nie, nie stać mnie na tego boxa, ale jak się pojawia zawsze to lubię pooglądać i pomarzyć. Teraz wiesz, siedzę unieruchomiona w domu to klikawica się włączyła i tak przeglądam S |
|
|
|
|
#4796 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#4797 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja sie zastanawiam czy kupić krem do ryjka Embryolisse, tak chwalony wszędzie, ze aż kusi
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za mądrą decyzję boxową, ale PRZED akcją nigdy nie wiadomo czy Mick Jagger wie o czym spiewa "after action satisfaction" ![]() czyli dopoki nie wytarmosisz boxa, nie wiadomo czy warto ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- yonelle, też próbkowałam i nawet mi przypasił
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4800 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też, ale to się zmieni za kilka(naście) godzin
![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
jak se poczytałam kwc i inne peany blogosfery a póżniej zapłakałam nad własna naiwnością... Cori i stale się na to nabieram, i żeby to raz było.. ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
i w kwestii klikawicy, i pomarzenia i uwielbienia dla chaneli.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

za wszystkie zakupy!
, mam nadzieję że szybko pozbędziesz się tego ciężkiego bucika.
.

.jpg)
ale nie mam wolnych tylu funtów