|
|
#3691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak, to ja.
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paula to już w ogóle maturę ma i prawko ma, za niedługo się dowiemy że pracę magisterską też już ma ![]() (a prezentację też już masz zaliczoną, czy będziesz robić? )
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, właśnie największe szczęście, że prezentację też mam za sobą. Czasu zaoszczędzę.
![]() A emocje po prawku opadają, więc trzeba wrócić do geografii, angielskiego.
|
#3695 |
|
Rozeznanie
|
Paula, GRATULACJE!!!
Ale Ci zazdroszczę... eh eh
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy masz ten następny egz? Teraz już musisz zdać. Ja i Dżejms będziemy moooooooocno trzymać kciuki.
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, o kurczę, to bosko
![]() Choć ja akurat cieszę się na myśl o prezentacji, wydaje mi się taką przyjemną pracą, zbieranie materiałów na dany temat, czytanie ksiażek , pisanie tekstu i przygotowywanie całej oprawy ![]() Tylko żeby tylko temat był miły
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Wybierzesz sobie jakiś przyjemny temat, na pewno coś się znajdzie.
![]() Dobra, idę spać, bo ten fascynujący dzień mnie wykończył. ![]()
|
#3699 |
|
Rozeznanie
|
19 sierpnia.
Ale teraz jakoś inaczej do tego podchodzę, nie wiem, jak to opisać, ale wewnątrz czuję, że tym razem pójdzie
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
sonnerin, na pewno, będziemy wspierać duchowo i pójdzie
|
|
|
|
#3701 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry dziewczynki
![]() POOOOOBUUUUUUDKAAAAAAAA !!! ![]() sonnerin bedziemy trzymać kciuki jeszcze mocniej niż poprzednim razem :ppaula szczęściara i zdolniacha ! to ja tu chodze po księgarniach i staram się znaleźć jakąś magiczną książkę dzięki której dowiem się w końcu jak mam napisać wypracowanie na poziomie rozszerzonym na więcej niż 55 % a Ty możesz się spokojnie obijać i niczym nie martwić. nonono. nie ładnie tak ![]() eh, obudziłam sięo 7:30 i za nic nie mogłam dalej zasnąć ![]() no ale może przynajmniej na rower sobie pójde póki jeszcze chłodno edit: jezzzzu, jak sie zdenerwowałam. znalazłam świetny kierunek na ae w poznaniu - komunikacja w biznesie i wszystko byłoby super gdyby nie to,że tam trzeba albo geografie, albo historie, albo matematyke, albo informatyke. a WOS? kurde dlaczego nie można zdawać wosu?! przecież to na to samo wychodzi nooooooooo
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zaspałam Oj idę bo wyjdzie na to że wcale do pracy nie pójdę ![]() sonnerin- teraz się uda na pewno ![]() Lecę do tej roboty- ale taaak mi się nie chce
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kurcze, byłam wykończona po wczorajszym dniu a wstałam przed ósmą. ![]() Dziwny jest ten świat.
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wstałam dopiero.
Dzień dobry ^.^ |
|
|
|
#3705 |
|
Rozeznanie
|
No teraz to już muszę zdać, nie mogę Was, w końcu, zawieść
![]() Dzień dobry
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Zdasz, zdasz.
Tylko nerwy na wodzy.
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się cieszę na dzisiejszy dzień, bo namówiłam przyjaciółkę żeby przyjechała i żebyśmy pojechały do Wasilkowa na cmentarz, bo chcę trochę zdjęć porobić
![]() Trzeba się wprawiać, a nuż na tą fotograficzną specjalizację się dostanę:P |
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, gratuluję
Mam nadzieję, że rozpoczęłaś dobra passę u maturzystek i teraz każda po kolei zda od razu ja też
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie, po prostu mam zacząć brać nowe tabletki na trądzik bardzo silne no i trzeba zrobić badania, do tego będę brać hormony na babskie sprawki i tu też muszę.. Siedem światów ze mną
![]() Cytat:
Kurde, ja tu wczoraj mówiłam że będę Was budzić a ja tu ostatnia Obudziłam się o 7 i stwierdziłam że jestem taaaaka zmęczona że nie dojdę do poradni Poszłam spać dalej, pójdę w czwartek (mam nadzieję) ![]() Dzisiaj popołudniu spotykam się z przyjaciółką z gimnazjum
|
|
|
|
|
#3710 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula - nie miałam jeszcze okazji, bo mnie wczoraj nie było, więc teraz - gratuluję
![]() ![]() To teraz nas wszystkie bierzesz na przejażdzkę, rozumiem![]() Witam Ale u mnie dzisiaj grzeje...uf.. I boli mnie pośladek bo mnie wczoraj mrówka ugryzła
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Anuu, nie wiedziałam, że interesujesz się fotografią.
![]() Monia, dzięki Organizm, jak dzisiaj poszłam do sklepu, to nikt nie kupował niczego poza kuponami totka. Nika, jak załatwisz auto, to robimy rajd po kraju.
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Co do totolotka to tata opowiadał, że na naszym osiedlowym warzywniaku jeden facet krzyczał przy kolekturze, żeby nie grać tylko poczekać aż będzie 100mln.
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, a ja już mam auto, a jeszcze kursu nawet nie zaczęłam
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Organizm, ale Ci fajnie.
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już jak idę ulica albo koło parkingu to męczę rodziców "o ten samochód jest fajny, albo nie, tamten fajniejszy, mogłabym taki dostać" i słodkie oczka
![]() Paula, samochód to pewnie kwestia czasu,nie po to dawali na prawko,żeby leżało w szufladzie ![]() Chociaż mi ostatnio brat powiedział, żebym nie brała od rodziców samochodu bo będę musiała być na każde ich zawołanie (jemu chcieli kupić to powiedział,że nie chce,zarobił i kupił za swoje) a znając moją mamę to bardzo prawdopodobne :P
|
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, bardzo, ale jak na razie to baardzo amatorskie zdjęcia, bo jakoś brak czasu żeby na jakieś warsztaty pochodzić
|
|
|
|
#3717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też dzisiaj idę zagrać a jak![]() Cytat:
ja to już nawet nie mam komu zdjęć robić teraz jedynie TŻ co nie ucieka przed aparatem w zasadzie. a ja właśnie najbardziej lubię ludziom robić.znowu jest duuuszno. |
||
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat nikt mi na prawko nie dawał.
Przeznaczyłam na ten kurs swoje stypendium, które dostałam dzięki olimpiadzie. Tato nawet nie chciał, żebym szła na kurs, bo myślał, że nie dam rady. A wczoraj mi musiał zwrócić honor. Anuu, ale talent jest najważniejszy. Chciałabym go mieć, bo lubię fotografować, ale...
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Na ten cmentarz, na który wybiera się Anuu jest duuuzo starych figur i ogólnie jest położony w lesie,moim zdaniem dobre miejsce na fajne zdjęcia
Paula,a to w takim razie całkiem inna sytuacja A może to i lepiej. Zawsze lepiej samemu coś zyskać, większa satysfakcja no i pewność że w przyszłości nikt niczego nie wypomni. Przynajmniej ja tak wolę, oczywiście w ramach możliwości |
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wiem czy go mam...
W każdym razie staram uczyć się na błędach ^.^ sydunia, tak, są tam piękne anioły murowane i w ogóle
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

)

eh eh
Teraz już musisz zdać. Ja i Dżejms będziemy moooooooocno trzymać kciuki. 

Poszłam spać dalej, pójdę w czwartek (mam nadzieję)