![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmniejszenie piersi cz.2
Wszystko na szczescie jest juz za mna, wiec teraz bez cienia zazdrości ( ;D ) trzymam kciuki za Was. Gdyby dodatkowo doszła jednostka w Katowicach to byłaby bajka, od razu rozładowałby kolejki w innych miastach. Naprawde, zycie z mniejszym biustem to zycie o 180* inne- wspanialsze. A jak juz sie weźmiecie za załatwianie formalności to naprawde leci.
Ten wątek zawiera 11 stron które opisują przeżycia, leki oraz (zwłaszcza) instrukcje jak przebiega cały proces. Kilka z nas (te, które maja juz większość formalnosci za soba) napisały krok po kroku co zrobic. Trzeba przejrzeć kilka stron- znajdziecie wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Przyczajenie
|
Dodam tylko, że miałam rozmiar 75H, teraz mam stanik pooperacyjny z miseczką D, ale okaże się dopiero za trzy tygodnie kiedy będę kupować zwykły stanik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, ma 12. stron.
Kasia_Kasia przepiękne piersi!😍😍😍😍 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Kochana, co prawda marzyły mi się takie "patrzące" trochę wyżej - jak Twoje, ale jestem zadowolona. W końcu na wystawę nie idą, mężowi się podobają - choć trochę mu było żal poprzednich, twierdzi że jemu się podobały :-( ale wiadomo... miłość jest ŚLEPA ;-) Głównym celem operacji było odciążenie kręgosłupa i... właśnie sobie uświadomiłam, że od operacji o nim zapomniałam, czyżby przestał boleć??? Muszę dzisiaj zwrócić na niego uwagę ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Przyczajenie
|
Ja wykonywałam zabieg w CZS w Warszawie i byłam bardzo zadowolona z efektu. Rany szybko się zagoiły. GosiaGorzow, ja miałam jeszcze jedną wizytę konsultacyjną przed samym zabiegiem. Spotkałam się z bardzo rzetelnym i konkretnym podejściem. Więc jak któraś z Was zastanawia się gdzie wykonać operację to zdecydowanie mogę Wam polecić CZS.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Rozeznanie
|
Kasia piękne
![]()
![]() |
#337 |
Przyczajenie
|
Werka co to a skrót CZS bo szukam 8 nie mogę zalezdz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No, no, no pozazdrościć.... ładne są ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Długo byłaś w szpitalu? Robili ci w szpitalu badania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Raczkowanie
|
DO Miaustra
Ja czerwiec 2020 rok już mi minął w kolejce ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Jakie śliczne i zgrabne! i MALUTKIE!!! Ja ma 80J brytyjskie czyli jeszcze więcej. Dzięki za opis i foty! Edytowane przez yo_anka Czas edycji: 2018-06-05 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wszędzie gdzie dzwoniłam mówili, że musi być skierowanie do poradni chirurgii plastycznej, a tu musiałam mieć do szpitala. Najlepiej wstrzymaj się z załatwianiem czegokolwiek, p. doktor jest raczej "elastyczna" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Kasiu, jak z tym dzwonieniem wygląda ?.... Są dwa nr telefonów 1/ Poradnia Chirurgii Plastycznej 32 832 14 44 2/ Sekretariat Szpitala szpitala 32 832 14 79 Czy ktoś się dodzwonił? Jakie są terminy na konsultacje ? Jakie są terminy operacji? Pod jeden i pod drugi nie można się dodzwonić. ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
Przed chwilką się dodzwoniłam pod nr telefonu Poradnia Chirurgii Plastycznej 32 832 14 44 PANI, Z KTÓRĄ ROZMAWIAŁAM POINFORMOWAŁA MNIE, ŻE SZPITAL ROBI REDUKCJĘ PIERSI TYLKO KOMERCYJNIE..... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Zapomniałam zapytać. Ile dr Michalska bierze za konsultację? O czym pytać podczas konsultacji i na co zwrócić uwagę? Jak taka konsultacja przebiega? Muszę się przygotować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Crazy turtle lady
|
Ja mam jakiegoś pecha z tym numerem . 32 832 14 79 - dzwonię od rana i nic, ale będę próbować
![]() Byłam dzisiaj u rodzinnej i skierowanie i w sumie się zdziwiłam że wystawiła mi bez problemu. Robiłyście jakieś badania dodatkowe na potrzeby konsultacji? (typu morfologia,tsh,krzepliwos c?)
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
Zapomniałam zapytać. Ile dr Michalska bierze za konsultację? O czym pytać podczas konsultacji i na co zwrócić uwagę? Jak taka konsultacja przebiega? Muszę się przygotować.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Nie było mnie na forum parę dni a tu takie newsy!! Kurczę ja też chcę do Katowic. Dziewczyny skoro nie ma kolejek to wszystkie byśmy się załapały w miarę szybko! Tylko teraz kurczę skierowania nie mam, bo wysłałam pocztą do Bielska. A może powiem lekarzowi rodzinnemu, że mi się gdzieś zgubiło i żeby dał mi jeszcze raz???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Pytanie do dziewczyn po operacji - czy też tak miałyście że dopiero po tygodniu pojawiło się krwawienie na szwach? Dokładnie to nie leci tak żeby zaplamiła opatrunek, ale właśnie przy oczyszczaniu zmywam zaschniętą krew. Fakt, że p.doktor zaleciła dezynfekcję spirytusem salicylowym zamiast Octaniseptem, ale od poniedziałku używam jednak Octanisept. W niedzielę zrobiło mi się żal córci, uległam jej mince zbitego pieska i zrywałam z nią borówki. Wieczorem zaczęły mnie boleć brodawki, a rano podczas obmywania rany pojawiła się krew na gaziku. Trochę sobie te piersi przygniotłam przy okazji kucania, oczywiście od razu jak mnie zabolało oddałam tę fuchę mężowi ![]() Edytowane przez kasia_kasia2018 Czas edycji: 2018-06-06 o 08:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Crazy turtle lady
|
Dodzwoniłam sie wreszcie do Geomedica w Katowicach i w sekretariacie mi powiedzieli ze p. Kasia Michalska ma przepełniony terminarz i dopiero w poniedziałek ktoś z sekretariatu się ze mną skontaktuje w celu umówienia wizyty.
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
Ja też dzwoniłam do Katowic i udało mi się połączyć chyba dopiero za 30 razem. Pani wzięła ode mnie nr tel, ale powiedziała, że Pani dr Michalska nie przyjmuje na konsultacje. Jest jedynie na oddziale. Ale gdyby coś więcej się dowiedziała to zadzwoni i da mi znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
Do Kasia Kasia 2018 Pani doktor tez kazala mi przyjechac 11 na konsultacje w sprawie moich nalesnikow ale z tego przejecia zapomnialam zapytac gdzie sie zglosic czy na oddzial czy do poradni chirurgii plastycznej.?Mam byc ok 8.00 a nie chce juz tam dzwonic I
---------- Dopisano o 05:37 ---------- Poprzedni post napisano o 05:36 ---------- Do Kasia Kasia 2018 Pani doktor tez kazala mi przyjechac 11 na konsultacje w sprawie moich nalesnikow ale z tego przejecia zapomnialam zapytac gdzie sie zglosic czy na oddzial czy do poradni chirurgii plastycznej.?Mam byc ok 8.00 a nie chce juz tam dzwonic I |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
Dzieki.Moze tym razem mi sie uda 😁I nie bede musiala czekac do 2021r😬😭
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Przyczajenie
|
werKa887 gdzie dokładnie robiłaś redukcję w Warszawie jaki to szpital?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny .... dla mnie to jest coś nie HALO.... super jak będzie wszystko ok. Trzeba dzwonić do sekretariatu szpitala, żeby się umówić na operację ??? Pani doktor oddzwania? Gdzie tak jest? Dzwoniłam do Poradni Chirurgii Plastycznej w tym szpitalu- informacja Pań, że nie robią redukcji piersi na NFZ??? Próbuję to jakoś złożyć w jeden kawałek ![]() Pewnie, że chciałabym się tam zakwalifikować na NFZ - tylko czy to możliwe jest? Czekam na wiadomości od dziewczyn z konsultacji z 11 czerwca ... dajcie znać jak było... aczkolwiek pracując w marketingu przez lata mam pewne podejrzenia ![]() Bardzo proszę wyprowadźcie mnie z błędu... Oczywiście będę się starała dodzwonić do tego Sekretariatu ... Wiadomo po co ![]() Moja operacja to 07.2020r. też chciałabym już - bo czas leci i wiek już nie ten ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
Podobno oddzial ma podpisana umowe z NFZ natomiast poradnia nie I kosz konsultacji u Dr Michalskiej to 200zl.Dla pewnosci sprawdze to w slaskim NFZ I dam znac..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przecież Poradnia to jest część szpitala... Pierwszy etap przed szpitalem. Odpowiedź Pani z Poradni była jednoznaczna - Szpital nie robi operacji na NFZ - dlatego mi coś tutaj nie pasuje ![]() Czekam na wiadomość od Ciebie z niecierpliwością ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
Sprawdzilam I jest!.Poradnia nie ma umowy ale szpital jest w sieci szpitali a to oznacza ze nfz refunduje w nim operacje plastyczne I rekonstrukcyjne .Tak wiec wszystko jest OK.Tez myslalam ze to jest zbyt piekne zeby bylo prawdziwe ale jednak.Teraz to trzymajcie kciuki zeby mi sie tym razem udalo zakwalifikowac a w poniedzialek dam znac co I jak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
Duzybiust- tez wydaje mi sie to podejrzane. Ale mam nadzieje, ze obie sie mylimy. I kolejne wakacje juz wszystkie bedziemy latac po plazy topless;D
Ja jestem juz po, ale trzymam kciuki za Was niesamowicie. Zycie z przecietnej wielkosci biustem jest znacznie lepsze i latwiejsze. W koncu prywatne szpitale (zwlaszcza nowe) zanim zaczna trzaskac kase jakos musza zarobic. A kontrakt z NFZtem to chyba najlepszy sposob... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.