Zmniejszenie piersi cz.2 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-06-03, 21:18   #331
Lusia_em
Raczkowanie

Dot.: Zmniejszenie piersi cz.2

Wszystko na szczescie jest juz za mna, wiec teraz bez cienia zazdrości ( ;D ) trzymam kciuki za Was. Gdyby dodatkowo doszła jednostka w Katowicach to byłaby bajka, od razu rozładowałby kolejki w innych miastach. Naprawde, zycie z mniejszym biustem to zycie o 180* inne- wspanialsze. A jak juz sie weźmiecie za załatwianie formalności to naprawde leci.

Ten wątek zawiera 11 stron które opisują przeżycia, leki oraz (zwłaszcza) instrukcje jak przebiega cały proces. Kilka z nas (te, które maja juz większość formalnosci za soba) napisały krok po kroku co zrobic. Trzeba przejrzeć kilka stron- znajdziecie wszystko.
Lusia_em jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-03, 21:19   #332
kasia_kasia2018
Przyczajenie

Dodam tylko, że miałam rozmiar 75H, teraz mam stanik pooperacyjny z miseczką D, ale okaże się dopiero za trzy tygodnie kiedy będę kupować zwykły stanik
kasia_kasia2018 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-03, 21:21   #333
Lusia_em
Raczkowanie

Przepraszam, ma 12. stron.

Kasia_Kasia przepiękne piersi!😍😍😍😍
Stary 2018-06-04, 07:34   #334
kasia_kasia2018
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Lusia_em Pokaż wiadomość
Przepraszam, ma 12. stron.

Kasia_Kasia przepiękne piersi!😍😍😍😍
Dziękuję Kochana, co prawda marzyły mi się takie "patrzące" trochę wyżej - jak Twoje, ale jestem zadowolona. W końcu na wystawę nie idą, mężowi się podobają - choć trochę mu było żal poprzednich, twierdzi że jemu się podobały :-( ale wiadomo... miłość jest ŚLEPA ;-) Głównym celem operacji było odciążenie kręgosłupa i... właśnie sobie uświadomiłam, że od operacji o nim zapomniałam, czyżby przestał boleć??? Muszę dzisiaj zwrócić na niego uwagę ;-)
Stary 2018-06-04, 08:10   #335
werKA887
Przyczajenie

Ja wykonywałam zabieg w CZS w Warszawie i byłam bardzo zadowolona z efektu. Rany szybko się zagoiły. GosiaGorzow, ja miałam jeszcze jedną wizytę konsultacyjną przed samym zabiegiem. Spotkałam się z bardzo rzetelnym i konkretnym podejściem. Więc jak któraś z Was zastanawia się gdzie wykonać operację to zdecydowanie mogę Wam polecić CZS.
werKA887 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-04, 08:12   #336
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

Kasia piękne ja jak bym mogła to też już bym się poddała operacji ale w moim przypadku muszę chyba jeszcze poczekać do przyszłego roku. Muszę tam zadzwonić do Katowic i zapytać czy da się już umówić termin na przyszły rok?

klaudia77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-04, 11:47   #337
Miaustra
Przyczajenie

Werka co to a skrót CZS bo szukam 8 nie mogę zalezdz
Miaustra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-06-04, 13:18   #338
duzybiust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia_kasia2018 Pokaż wiadomość
Hej, już jestem i odpowiadam Operacje naprawdę są na NFZ Ja sama dowiedziałam się o tym szpitalu od jakiejś dobrej duszy przy okazji dopytywania o terminy. Wstawiam zdjęcia po operacji. Przed operacją zrobiłam tylko na potrzebę wysłania ich do p. doktor i zaraz skasowałam żeby ich przypadkiem ktoś nie zobaczył Jedno jest zrobione w dzień operacji przy okazji zmiany opatrunku i drugie po trzech dniach, jest z tak bliskiej odległości ponieważ też wysyłałam do p. doktor. Miałam zostawić opatrunek zrobiony we wtorek do soboty, ale przez te upały odparzył mi się plaster i musiałam zmieniać. Ogólnie czuję się dobrze, myślałam że to będzie większy ból, ale jest do wytrzymania. Bardziej doskwierały mi mdłości po narkozie niż sam ból Dzisiaj jest szósty dzień po i jest coraz lepiej. Najgorzej jest po nocy, spanie na plecach to męka, ponadto stanik trochę uciska, mam wrażenie że piersi zaraz eksplodują ale po godzinie to uczucie mija.
Nie ma się czego bać, po operacji przemęczymy się troszkę i reszta życia będzie komfortowa

No, no, no pozazdrościć.... ładne są

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez duzybiust Pokaż wiadomość

Długo byłaś w szpitalu? Robili ci w szpitalu badania?
duzybiust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-04, 13:58   #339
kasia_kasia2018
Przyczajenie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Długo byłaś w szpitalu? Robili ci w szpitalu badania?
W niedzielę ok. 15 zgłosiłam się do szpitala, miałam konsultację z anestezjologiem. Wszystkie badania zrobiłam wcześniej (dostałam listę od p.doktor). W poniedziałek ok. 8 rysowanie i od razu do krojenia. We wtorek ok. 15 już jechałam do domu. Ekspresowo
Stary 2018-06-05, 09:37   #340
yo_anka
Raczkowanie

DO Miaustra

Ja czerwiec 2020
rok już mi minął w kolejce

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Hej, już jestem i odpowiadam Operacje naprawdę są na NFZ Ja sama dowiedziałam się o tym szpitalu od jakiejś dobrej duszy przy okazji dopytywania o terminy. Wstawiam zdjęcia po operacji. Przed operacją zrobiłam tylko na potrzebę wysłania ich do p. doktor i zaraz skasowałam żeby ich przypadkiem ktoś nie zobaczył Jedno jest zrobione w dzień operacji przy okazji zmiany opatrunku i drugie po trzech dniach, jest z tak bliskiej odległości ponieważ też wysyłałam do p. doktor. Miałam zostawić opatrunek zrobiony we wtorek do soboty, ale przez te upały odparzył mi się plaster i musiałam zmieniać. Ogólnie czuję się dobrze, myślałam że to będzie większy ból, ale jest do wytrzymania. Bardziej doskwierały mi mdłości po narkozie niż sam ból Dzisiaj jest szósty dzień po i jest coraz lepiej. Najgorzej jest po nocy, spanie na plecach to męka, ponadto stanik trochę uciska, mam wrażenie że piersi zaraz eksplodują ale po godzinie to uczucie mija.
Nie ma się czego bać, po operacji przemęczymy się troszkę i reszta życia będzie komfortowa
Dziękuję Dobra Kobieto!
Jakie śliczne i zgrabne! i MALUTKIE!!!

Ja ma 80J brytyjskie czyli jeszcze więcej.
Dzięki za opis i foty!

Edytowane przez yo_anka
Czas edycji: 2018-06-05 o 09:39
yo_anka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-05, 10:33   #341
paulina_maria1999
Raczkowanie

Cytat:
W niedzielę ok. 15 zgłosiłam się do szpitala, miałam konsultację z anestezjologiem. Wszystkie badania zrobiłam wcześniej (dostałam listę od p.doktor). W poniedziałek ok. 8 rysowanie i od razu do krojenia. We wtorek ok. 15 już jechałam do domu. Ekspresowo
A jak to jest z usg i ortopedą? Mam konsultacje w poniedziałek i wiadomo, że w tym tygodniu nikt mnie nie przyjmie. Czy będę musiała później pojechać jeszcze raz do niej z tymi zdjęciami i zaświadczeniem czy już do szpitala będę miała to ze sobą mieć?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
paulina_maria1999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-06-05, 10:56   #342
kasia_kasia2018
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paulina_maria1999 Pokaż wiadomość
A jak to jest z usg i ortopedą? Mam konsultacje w poniedziałek i wiadomo, że w tym tygodniu nikt mnie nie przyjmie. Czy będę musiała później pojechać jeszcze raz do niej z tymi zdjęciami i zaświadczeniem czy już do szpitala będę miała to ze sobą mieć?

Na konsultację nie musisz nic zabierać, to będzie tylko mierzenie i dostaniesz listę badań oraz zaświadczeń, którą trzeba zabrać ze sobą jak już przyjedziesz na zabieg. Będziesz miała pewnie m-c lub dwa na załatwienie wszystkiego

Wszędzie gdzie dzwoniłam mówili, że musi być skierowanie do poradni chirurgii plastycznej, a tu musiałam mieć do szpitala. Najlepiej wstrzymaj się z załatwianiem czegokolwiek, p. doktor jest raczej "elastyczna" Ja miałam takie oświadczenie od neurochirurga, którego w ogóle nie można było rozszyfrować, jak mi je wypisywał to coś tam mruczał pod nosem że nie powinien, więc do końca nie wiem co napisał ;-) P. doktor odczytała to na moją korzyść i powiedziała że może być dodatkowe zaświadczenie od lekarza pierwszego kontaktu, a ostatecznie nie wzięli ani jednego ani drugiego zaświadczenia. Wezmę je teraz na ściągnięcie szwów, może po prostu zapomnieli
Stary 2018-06-05, 12:56   #343
duzybiust
Rozeznanie

Cytat:

Kasiu, jak z tym dzwonieniem wygląda ?....

Są dwa nr telefonów
1/ Poradnia Chirurgii Plastycznej 32 832 14 44
2/ Sekretariat Szpitala szpitala 32 832 14 79

Czy ktoś się dodzwonił? Jakie są terminy na konsultacje ?
Jakie są terminy operacji?

Pod jeden i pod drugi nie można się dodzwonić.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:

Są dwa nr telefonów

Przed chwilką się dodzwoniłam pod nr telefonu

Poradnia Chirurgii Plastycznej 32 832 14 44

PANI, Z KTÓRĄ ROZMAWIAŁAM POINFORMOWAŁA MNIE, ŻE SZPITAL ROBI REDUKCJĘ PIERSI TYLKO KOMERCYJNIE.....
Stary 2018-06-05, 13:17   #344
kasia_kasia2018
Przyczajenie

Cytat:

Są dwa nr telefonów

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

PANI, Z KTÓRĄ ROZMAWIAŁAM POINFORMOWAŁA MNIE, ŻE SZPITAL ROBI REDUKCJĘ PIERSI TYLKO KOMERCYJNIE.....
Ja dzwoniłam do sekretariatu, dobrze że nie do poradni bo zrezygnowałabym słysząc że zabieg jest płatny. Oni dopiero w kwietniu ruszyli. Kiedy byłam na konsultacji to było pusto. Zdziwiłam się nawet, kiedy po miesiącu przyjechałam na operację własnym autem i okazało się że postawili barierki, a parking płatny 2,50/h, na szczęście coś tam chyba jeszcze nie działa bo zapłaciłam tylko 40 zł za dwie doby ;-) Lepiej przyjechać pociągiem Próbuj do sekretariatu szpitala, na pewno się w końcu dodzwonisz. Kiedy przyjechałam w niedzielę to jedyna poinformowana o moim przyjeździe była oddziałowa, musiała być jedna zaplanowana na ten dzień bo nikt nie pytał z jakiego oddziału i w dodatku okazało się że jest aktualnie na urlopie w Turcji więc raczej nikt do niej nie zadzwoni. Ponieważ było mało pacjentów wszyscy leżeli na urologii i panie pielęgniarki nawet nie miały pojęcia że takie operacje się u nich robi. Za to sala nowa z własną łazienką, jak w hotelu.Personel przemiły. Nie zniechęcaj się, dzwoń tak długo aż się dodzwonisz. Na pewno robią na NFZ, już chyba trzy dziewczyny z tego forum jadą tam w poniedziałek na konsultację. Powodzenia.
Stary 2018-06-05, 14:47   #345
paulina_maria1999
Raczkowanie

Cytat:

Są dwa nr telefonów

Ja jadę w poniedziałek na konsultację. Dzwoniłam pod nr. 32 832 14 79

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Ja jadę w poniedziałek na konsultację. Dzwoniłam pod nr. 32 832 14 79

Dzwoniłam w piątek więc nie czeka się długo na konsultację

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Zapomniałam zapytać. Ile dr Michalska bierze za konsultację? O czym pytać podczas konsultacji i na co zwrócić uwagę? Jak taka konsultacja przebiega? Muszę się przygotować.

Stary 2018-06-05, 16:31   #346
Ishikawa
Crazy turtle lady

GG do Ishikawa

Ja mam jakiegoś pecha z tym numerem . 32 832 14 79 - dzwonię od rana i nic, ale będę próbować

Byłam dzisiaj u rodzinnej i skierowanie i w sumie się zdziwiłam że wystawiła mi bez problemu.

Robiłyście jakieś badania dodatkowe na potrzeby konsultacji? (typu morfologia,tsh,krzepliwos c?)
Stary 2018-06-05, 16:57   #347
paulina_maria1999
Raczkowanie

Zapomniałam zapytać. Ile dr Michalska bierze za konsultację? O czym pytać podczas konsultacji i na co zwrócić uwagę? Jak taka konsultacja przebiega? Muszę się przygotować.

Stary 2018-06-05, 17:41   #348
Goncia89
Raczkowanie

Nie było mnie na forum parę dni a tu takie newsy!! Kurczę ja też chcę do Katowic. Dziewczyny skoro nie ma kolejek to wszystkie byśmy się załapały w miarę szybko! Tylko teraz kurczę skierowania nie mam, bo wysłałam pocztą do Bielska. A może powiem lekarzowi rodzinnemu, że mi się gdzieś zgubiło i żeby dał mi jeszcze raz???
Goncia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-06, 07:21   #349
kasia_kasia2018
Przyczajenie

Cytat:

Nie płaciłam nic za konsultację, chociaż w sekretariacie powiedziano mi że będzie płatna. Nawet p.doktor, o ile dobrze pamiętam, wspomniała przez telefon że będzie płatna więc zdziwiłam się bardzo kiedy na miejscu powiedziała że nic nie płacę bo to wszystko na NFZ. Jak już wcześniej pisałam konsultacja wyglądała tak, że p. doktor mnie wymierzyła, spisała listę badań jakie muszę przywieźć ze sobą na zabieg i na końcu wpisała datę operacji Trwało to wszystko 5-10 min. Badania wszystkie zrobiłam na NFZ, tylko za jedno płaciłam 30 zł. Mam taką fajną internistkę że dała mi nawet skierowanie na USG piersi. Mnie na konsultacji interesował tylko rozmiar Poprosiłam najmniejsze jakie się da i p. doktor pokazała mi (spłaszczając pierś) jakie będą - tak mniej więcej oczywiście. Wydawało mi się wtedy że za duże, ale usłyszałam że jeśli jest możliwość, to najlepiej zrobić na szypule, a wtedy nie mogą być takie malutkie. Ostatecznie kiedy spojrzałam w lustro po operacji to wydawały mi się za małe ;-) Padło pytanie o skierowanie. Ja też wcześniej miałam skierowanie do poradni chirurgii plastycznej i nawet je wysłałam już do Krakowa, mam tam termin konsultacji na wrzesień i za nic nie mogłam się tam dodzwonić żeby je wycofać. Zaraz będę próbować, bo szczerze mówiąc po operacji zapomniałam o tym. Tu potrzebowałam skierowanie do szpitala, a to zupełnie coś innego. Najlepiej nie załatwiać nic przed konsultacją. Jedyne co na pewno się przyda to oświadczenia o konieczności wykonania takiej operacji od specjalistów typu ortopeda czy neurolog, a tam wiadomo że nawet prywatnie się czeka więc o to jedno można się już starać. Listę pytań przygotowałam sobie jadąc na operację, zawsze miałam pod ręką karteczki i co mi przyszło do głowy to zapisywałam, wiadomo że na miejscu większość pytań wyleci z głowy. Mam nadzieję, że do końca roku wszystkie będziecie już po operacji

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Pytanie do dziewczyn po operacji - czy też tak miałyście że dopiero po tygodniu pojawiło się krwawienie na szwach? Dokładnie to nie leci tak żeby zaplamiła opatrunek, ale właśnie przy oczyszczaniu zmywam zaschniętą krew. Fakt, że p.doktor zaleciła dezynfekcję spirytusem salicylowym zamiast Octaniseptem, ale od poniedziałku używam jednak Octanisept. W niedzielę zrobiło mi się żal córci, uległam jej mince zbitego pieska i zrywałam z nią borówki. Wieczorem zaczęły mnie boleć brodawki, a rano podczas obmywania rany pojawiła się krew na gaziku. Trochę sobie te piersi przygniotłam przy okazji kucania, oczywiście od razu jak mnie zabolało oddałam tę fuchę mężowi , ale może to wystarczyło aby zaczęły krwawić. Wysłałam od razu zdjęcia do p.doktor i odpisała że kłucie, szczypanie i swędzenie to normalne, a rany goją się ładnie. Trochę mnie jednak ta krew niepokoi.

Edytowane przez kasia_kasia2018
Czas edycji: 2018-06-06 o 08:34

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-06-06, 12:47   #350
Ishikawa
Crazy turtle lady

GG do Ishikawa

Dodzwoniłam sie wreszcie do Geomedica w Katowicach i w sekretariacie mi powiedzieli ze p. Kasia Michalska ma przepełniony terminarz i dopiero w poniedziałek ktoś z sekretariatu się ze mną skontaktuje w celu umówienia wizyty.
Stary 2018-06-06, 13:13   #351
Goncia89
Raczkowanie

Ja też dzwoniłam do Katowic i udało mi się połączyć chyba dopiero za 30 razem. Pani wzięła ode mnie nr tel, ale powiedziała, że Pani dr Michalska nie przyjmuje na konsultacje. Jest jedynie na oddziale. Ale gdyby coś więcej się dowiedziała to zadzwoni i da mi znać.
Goncia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-07, 05:37   #352
JolaGG
Raczkowanie

Do Kasia Kasia 2018 Pani doktor tez kazala mi przyjechac 11 na konsultacje w sprawie moich nalesnikow ale z tego przejecia zapomnialam zapytac gdzie sie zglosic czy na oddzial czy do poradni chirurgii plastycznej.?Mam byc ok 8.00 a nie chce juz tam dzwonic I

---------- Dopisano o 05:37 ---------- Poprzedni post napisano o 05:36 ----------

Do Kasia Kasia 2018 Pani doktor tez kazala mi przyjechac 11 na konsultacje w sprawie moich nalesnikow ale z tego przejecia zapomnialam zapytac gdzie sie zglosic czy na oddzial czy do poradni chirurgii plastycznej.?Mam byc ok 8.00 a nie chce juz tam dzwonic I
JolaGG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-07, 07:12   #353
kasia_kasia2018
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez JolaGG Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 05:37 ---------- Poprzedni post napisano o 05:36 ----------

Jak wejdziesz do środka, to musisz podejść do portiera i powiedzieć że jesteś umówiona z tą panią. Jeśli tego nie zrobisz to sam do Ciebie podejdzie i wypyta Ja na konsultację byłam umówiona na 7.30 Do Katowic mam 400 km więc wiadomo, że nie wstrzelę się idealnie. Byłam na miejscu o 7 i portier nie miał pojęcia kto to jest dr Michalska i gdzie w ogóle przyjmuje. Zaproponował zaczekać w holu, później stwierdził że jak chcę to mogę pojechać na II piętro na plastyczną i tam poczekać. Odradzam bo można się minąć z p. doktor, ja akurat miałam konsultację na I piętrze więc mogłabym sobie czekać. Dr Michalska jest z Krakowa więc była na miejscu przed 9, dobrze że po godzinie do niej zadzwoniłam bo wypatrywałam osoby ze zdjęcia na jej stronie, a jest trochę nieaktualne ;-) Z tego co wyczytałam to będzie Was więcej, na pewno jej nie przeoczycie, a tym bardziej ona Was. Ja też będę 11-go na ściągnięciu szwów, ale na 14 więc się niestety nie spotkamy :-( Życzę powodzenia i dajcie znać na forum kiedy zaczynacie nowe lepsze życie bez zbędnego ciężaru
Stary 2018-06-07, 09:34   #354
JolaGG
Raczkowanie

Dzieki.Moze tym razem mi sie uda 😁I nie bede musiala czekac do 2021r😬😭
Stary 2018-06-07, 16:17   #355
Miaustra
Przyczajenie

werKa887 gdzie dokładnie robiłaś redukcję w Warszawie jaki to szpital?
Miaustra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-07, 21:31   #356
duzybiust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ishikawa Pokaż wiadomość
Dodzwoniłam sie wreszcie do Geomedica w Katowicach i w sekretariacie mi powiedzieli ze p. Kasia Michalska ma przepełniony terminarz i dopiero w poniedziałek ktoś z sekretariatu się ze mną skontaktuje w celu umówienia wizyty.

Dziewczyny .... dla mnie to jest coś nie HALO.... super jak będzie wszystko ok.
Trzeba dzwonić do sekretariatu szpitala, żeby się umówić na operację ???
Pani doktor oddzwania? Gdzie tak jest?
Dzwoniłam do Poradni Chirurgii Plastycznej w tym szpitalu- informacja Pań, że nie robią redukcji piersi na NFZ???

Próbuję to jakoś złożyć w jeden kawałek

Pewnie, że chciałabym się tam zakwalifikować na NFZ - tylko czy to możliwe jest?
Czekam na wiadomości od dziewczyn z konsultacji z 11 czerwca ... dajcie znać jak było... aczkolwiek pracując w marketingu przez lata mam pewne podejrzenia Na pewno podzielę się z nimi ale w swoim czasie...
Bardzo proszę wyprowadźcie mnie z błędu...
Oczywiście będę się starała dodzwonić do tego Sekretariatu ...

Wiadomo po co

Moja operacja to 07.2020r. też chciałabym już - bo czas leci i wiek już nie ten
Stary 2018-06-08, 06:28   #357
JolaGG
Raczkowanie

Podobno oddzial ma podpisana umowe z NFZ natomiast poradnia nie I kosz konsultacji u Dr Michalskiej to 200zl.Dla pewnosci sprawdze to w slaskim NFZ I dam znac..
Stary 2018-06-08, 09:12   #358
duzybiust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JolaGG Pokaż wiadomość
Podobno oddzial ma podpisana umowe z NFZ natomiast poradnia nie I kosz konsultacji u Dr Michalskiej to 200zl.Dla pewnosci sprawdze to w slaskim NFZ I dam znac..

Przecież Poradnia to jest część szpitala... Pierwszy etap przed szpitalem.
Odpowiedź Pani z Poradni była jednoznaczna - Szpital nie robi operacji na NFZ - dlatego mi coś tutaj nie pasuje
Czekam na wiadomość od Ciebie z niecierpliwością
Stary 2018-06-08, 10:09   #359
JolaGG
Raczkowanie

Sprawdzilam I jest!.Poradnia nie ma umowy ale szpital jest w sieci szpitali a to oznacza ze nfz refunduje w nim operacje plastyczne I rekonstrukcyjne .Tak wiec wszystko jest OK.Tez myslalam ze to jest zbyt piekne zeby bylo prawdziwe ale jednak.Teraz to trzymajcie kciuki zeby mi sie tym razem udalo zakwalifikowac a w poniedzialek dam znac co I jak.
Stary 2018-06-08, 10:28   #360
Lusia_em
Raczkowanie

Duzybiust- tez wydaje mi sie to podejrzane. Ale mam nadzieje, ze obie sie mylimy. I kolejne wakacje juz wszystkie bedziemy latac po plazy topless;D
Ja jestem juz po, ale trzymam kciuki za Was niesamowicie. Zycie z przecietnej wielkosci biustem jest znacznie lepsze i latwiejsze. W koncu prywatne szpitale (zwlaszcza nowe) zanim zaczna trzaskac kase jakos musza zarobic. A kontrakt z NFZtem to chyba najlepszy sposob...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości