|
|
#1321 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
dokładnie.... najlepiej nad wodę jechać !
ja na razie też siedzę w domu.... albo pójdę na ogródek i wodą ze szlaufa się poleję
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
pojechałabym nad wodę, ale nie chcę się już opalać, boli mnie jak jestem na słońcu :P
o tżcie nawet nie wsponę, ten to biedaczysko cały czerwony ![]() ale planujemy pojechać nad Mierzyn w weekend ten albo następny, zależy jak się ułoży tżtowi praca. Ciekawe jak długo się pogoda utrzyma. |
|
|
|
#1323 |
|
Rozeznanie
|
podobno to ostatni tydzień taki ciepły w wakacje :/ ja chce jeszcze w sierpniu takie ciepło
aah współczuje takiego dotyku słońca ... raz jak się spiekłam to skóra płatami odchodziła i maślanką trzeba było... aajj jak bolało :P teraz uważam
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
ja to bym wolala zeby sierpień nie był taki upalny bo będę jezdzić codziennie na praktyki do ZG. nie bardzo mi się więc uśmiechają 30stopniiowe upały
![]() no ale żeby było tak poporstu ciepło i przyjemnie ![]() Skóra mi na szczescie nie schodzi. już przechodzi w brąz, ale słońca i tak mam dość
|
|
|
|
#1325 |
|
Rozeznanie
|
heehhe
dokładnie, ciepło i przyjemnie ale nie taka garówa żeby nie można było wytrzymać nawet w cieniu brązik hhehe najlepiej to przebywać w wodzie w taki upał i też słońce łapie ^^
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie dotarłam do domku hmm chyba jestem pewna decyzji a jak o tyym mówie to jestem rzekonana musiał by się zmienić a to chyba raczej nie możliwe ale szczerze pisząc to nie jest do opisania to musiała bym opowiedzieć bo lepiej zeby ktosuslyszał niz pozniej co rusz ktos ma to czytac a to nic przyjemnego ehh
dziewczyny jak cos to ja jestem w domku jakbyscie ialy popludniu wolnet o umawiamy się i idziemy na piwko puki mam jeszcze piękną pogodę Buziaki miłego dzionka |
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
oli widzę, że Cie mocno zranił ;/
|
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
biiibiii a gdzie te praktyki bedziesz miała?? sprawdzałam na stronie oriflame i niestety nic mi nie znalazło... zadnego produktu
takze chyba wycofali...ale spróbuje jeszcze napisac do administracji czy moze kiedys powróci....ja własnie wróciłam z Zg... skwar niemozliwy.. cała pływam...dzisiaj nie mam ochoty juz na zadne wypady.. masakra... nic tylko wlazić do wanny i tam siedziec... aaa... była bym zapomniała... nowe kartki: klient zyczył sobie zeby nie było tak biało to dałam zółtawe róze tyż... a so...
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Isi
Jak się czegoś dowiesz o tym balsamie byłoby super mam kilka takich swoich perełek z Oriflame właśnie, które bardzo lubię i staram się mieć zapas. No chyba że po kilku opakowaniach mi się już znudzą ale ten balsam wyjątkowo polubiłam.btw, mam właśnie lakier do paznokci z O. z serii Visions czy jakoś tak. Kiedyś koleżanka zamówiła a jak przyszło zamówienie to się wycofała, a że ja składałam zamówienie jej razem z moim to już nie chciałam robić przyjaciółce zamieszania i oddawać więc wzięłam. Już go nie ma, bo pamiętam że był już ostatni raz. W ogóle go nie używałam, ale jakoś lekko wodą (??) podszedł od góry, ale sprawdzałam dziś to jest dobry, maluje ładnie a na niebiesko raczej nie więc mi się nie przyda a Tobie może posłużyć ![]() Kartka świetna! Jak zawsze ! Ale chyba bardziej mi się podobała ta z rysunkiem pary młodej niż z tymi różami. Kwestia gustu
Edytowane przez biiibiii Czas edycji: 2008-07-29 o 11:33 |
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
co do lakieru to mozliwe ze jak to opisałas "podszedł woda"
wystarczy wstrzasnąc i wróci do poprzedniej konsystencji... a jesli mozna to ja ten lakierek poprosze, przyda sie na pewno ;]a jak Ci sie para młoda podobała to Ci zrobie taka samą
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Przy najbliższej okazji Ci go oddam
Mam nadzieję, że się przyda ![]() Ja raz pomalowałam czarnym i nawet mi się spodobało Tżtowi nie bardzo bo powiedział że wyglądam jak hipis czy metal. Trudno, musi się przyzywczaić. Tylko ciężko się czarnym maluje bo widac każde niedociągnięcie;/ muszę się teraz zaopatrzyć w bordowy jakiś i czerwony, o !
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
nooo... przy czarnym widac wszystko... ale tak samo bedzie przy czerwonym
![]() a lakiery to polecam w sulechowskiej drogerii.. tej koło kodaka... maja takie wersje mini po 3 zł chyba... ja zazwyczaj kupuje tam te małe albo w mojej hurtowni w Zg, albo z katalogu... zadko kupuje coś w sklepach normalnych...
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
nie straszcie, ze cieplej pogody juz nie bedzie
Ja chcem nad morze jechac w sierpniu.
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
bedzie beeeeedzie pogodaa...... tez chcem zeby było ciepło ale moze nie az tak jak teraz
![]()
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
teraz jest masakra. Ja lubie jak jest tak 25 stopni i sloneczko.
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
noooo... to jest wtedy pogoda idealna Oli jak tam samopoczucie??
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
a promotora nie złapaliśmy. A do 30.07 trzeba podanie bylo zlozyc. Hehe. Chyba nas skreśla z listy studentów
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
o, musze pomyslec o tych małych lakierach, bo mam jakas schize, ze maluje moze z 1 czy 2 razy a potem już mi się nie chce i wyrzucam lakier;p a taki mały to bedzie akurat
![]() U nas niestety albo upały albo zimno czy leje ;/ nie ma właśnie takiej sredniej fajnej pogody;/ b. rzadko ;/ ale w sumie zeszłe lato spędziłam w Londynie więc niemal 3mce miałam prawie codziennie deszcze (akurat mi się trafiło najbardziej mokre lato od lat) więc teraz odbijam sobie to wszystko
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
nooo... małe lakiery sa dlatego fajne... pozatym duze jak dłuzej leża to gestnieja i sa do
dobra ja spadam spać... jutro pobudka o 6.... potem do pracy, a potem jeszcze kartke musze zrobic na akord... ehh... dobrej nocy dziewczyny
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już zmykam
![]() dobranoc
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() jej i znowu upał... heh |
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw Foteczki później opisy
![]() 1. Foteczka ze znajomym nie mieściłam się koło bibietek to załapałam sę na zdjęcie z Panem 2. Hmm Oliwka i Oliwka córeczka Pana z poprzedniego zdjęcia ![]() 3. W dyskotece 4. Błotko niby lecznicze ale na sam widok tego zdjęcia dostaję nudności żołądka 5 i 6 Daylan wyspa żółwi chcoiaż żadnego tam nie widziałam ale woda piękna czysta i jaka cieplutka no i słona ale i tak az się wychodzić nie chciało
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
dalej
![]() A to wszystkie nasze miłe towarzystwo i wspólne wieczorki
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
następna część
![]() 1. Na promie z Oliwcią w drodze na Rodos niespełna 24 goiny przed trzęsieniem ziemi 2. Pamukale stare miasto 3. Piękne kobietki 4. Pamukale tarasy wapienne 5. Port na Rodos 6. Widok z Rodos przy Akropolu
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Oli... pięęęęękne fotki
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Turcjaaaa Pamukale mi sie marzy. A w kapodacji bylas ?
Super fotki
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudowne fotkiiii !! widac, że zwiedziłaś sporo !! ![]() Też chcę w przszłym roku !! ![]() btw, Masz śliczną tą czerwoną sukienkę !! poluję na taką, ale nigdzie nie mogę dostać takiej która by na mnie ładnie leżała;/ |
|
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Biiibiii w Housie kupiłam sukieneczkę ale nie jest taka czerwona jak na zdjęciu
![]() W Kapodacji nie byłam bo za daleko to wtedy chyba na objazdówke trzeba by bylo sie zapisać do kapadocji jezdza ci ktorzy sa w Alanyii tam mają chyb bliżej
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Oli dzięki
w przyszłym tyg bede w ZG to wpadnwe do House'a, może będą jeszcze btw, 17 września otwierają Focus Park |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

takze chyba wycofali...ale spróbuje jeszcze napisac do administracji czy moze kiedys powróci....