![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy cz.II
Cytat:
![]() Geoniu, jak już będziesz dokładnie wiedziała, ile Ci mamy dopłacić (albo jak to obliczyć), daj znać. ![]()
![]() |
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po prostu Bytom otwiera paczki - deklaracja ich też nie interesuje, natomiast faktura tak. I dopiero jak tej faktury nie ma, albo jest bez sum, każą sobie przysyłać potwierdzenie zamówienia, albo potwierdzenie zapłaty. Stąd moje zdziwienie - nie przyszło mi do głowy, że jakiś inny UC nie otwiera paczek, skoro mój robi to i to nierzadko :szok: A co do giftu - wedle polskich przepisów cło można naliczyć nawet od prezentu o wartości 1 euro, jeśli nie pochodzi od osoby prywatnej, tylko od sklepu internetowego. Nie clenie giftów to tylko dobra wola UC (o tym, że taki jest przepis przychodzi zawsze do mnie na laurce z Bytomia - sprawdziłam, rzeczywiście tak mówi).
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Czy można sie wstepnie zapisac na kolejny rzut LuckyScent?
![]() Narazie tylko próbki: Les Nereides - Imperial Opoponax Costes - Costes Keiko Mecheri - Oliban Tauer Perfumes - incense extreme Rock Crystal by Olivier Durbano Black Tourmaline by Olivier Durbano Olibanum by Profumum ...wyszlo 7 szt ![]() Bylabym tez chętna na Kamali w przyszlosci... |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Szukam chętnych do zakupu Gaiaca Micallefa.
Zakupy będą robione na luckyscent. Koszt całego flakonu to 176$. Do podziału jest 50ml. Poza tym szukam także chętnych na: Avignon Jaisalmer Z zestawu Incense Comme des Garcons też z luckyscent. Koszt całego zestawu to 310$, a jeden flakon to koszt 62$. |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pieńkowa damo, a moglibyśmy połączyć z Twoim zamówieniem zakupy Bois Farine http://www.luckyscent.com/shop/detai...15239§ion= jeżeliby znaleźli się chętni do podziału flaszki? Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-07-27 o 11:07 Powód: Poprawka i dopisek :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja bym była chętna na avignon ..jak wyglądają koszty przesyłki i reszta dopłat ? Szukalam juz w starym wątku, ale nie znalazlam... ![]() Wtedy probki i Kamali narazie odpuszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Piszę się,jeśli można, na resztę(czyli 15-20ml) Gaiaca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
W przypadku tego zamówienia będziemy je dzielić na 5 osób więc jest to 8$ na osobę. Całość przesyłki to 40$. Na razie nie biorę pod uwagę cła, ponieważ jeszcze nigdy go mi nie doliczono. Więc lista chętnych wygląda tak: Psycha:Avignon Santorio: Jaisalmer Gaiac: Tharoon: 20ml Kagan: 10-15ml Secco: 15-20ml Tharoon, Kagan, Secco niestety nie posiadam w chwili obecnej żadnych atomizerków, więc będziecie musieli mi je dosłać. Planowany czas zakupów to koniec sierpnia/początek września. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda. Ale może to i dobrze, bo zaszalalam też na beauty
![]() Atomizerek doślę, mam 20 ml. Wyjeżdżam miedzy 22.08 - 30. 08. Wolalabym przelew i wysyłkę atomizerka zrobić po powrocie ( jezeli zaplanujesz zakupy na poczatek września ), ale jeżeli chcesz inaczej to się dostosuję. Policzylam tak " na oko " koszty i deklaruję 15ml. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kagan nie ma problemu. Zakup Gaiaca odbędzie się w innej turze niż Incense i to będzie tura nr 2 czyli raczej początek września. Zaraz postaram się założyć jakiś klub wspólnozakupowy, abyśmy tam już uzgadniali wszystkie szczegóły. Zakupy na luckyscent.com A propos jeszcze aromizerów. Jeśli chcielibyście mogłabym zakupić potrzebne atomizery u Gwaihally. Ale decyzja należy do Was. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przed wyjazdem jeszcze skontaktuję się z tobą, bo prawdopodobnie na miejscu nie będę miała mozliwości korzystania z internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
To jeżeli można się jeszcze dopisać na Gaiac to jestem chętna na 20ml
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
przypominam o zakupach Incense NORMA KAMALI - nadal mamy wolne ml do podziału, może ktoś jeszcze się skusi na wspólny zakup ?
szczegóły na stronach Klubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny i chopaki, jutro wieczorem zamykamy listę chętnych na atomizerki i robimy zamówienie. Kto jeszcze chce niech się zgłasza do jutra do klubu
#138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
BAN stały
|
Ja jakos na poczatku badz w polowie wrzesnia planowalabym zakup Loukhoum Keiko Macheri, najchetniej tak polowe flaszki, wtedy moze ktos chcialby zapisac sie na druga polowke z tym ze ja biore butelke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Jesli zamowienia oganiczają sie do 500$, to u Pieńkowej damy chyba nie da rady. Interesje mnie najszybszy termin. Sama się nie odwaze, poniewaz nie mam doswiadczenia z LuckyScent ...wolalabym się do kogos przylaczyc ![]() Jesli ktoras z was bedzie zamawiac w przyszłym miesiącu, dajcie znac...chętnie sie przylacze ![]() Edytowane przez psycha Czas edycji: 2008-07-29 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Czy to oznacza, że skrzykujemy wstępnie kolejną turę zakupów? ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
We wrześniu ja też chętnie się przyłączę,powiedzmy na około 90$.
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
I ja też wstępnie się zgłaszam - na 72 $ (Avignon) Dam znać jak najszybciej czy to na 100%, a jeżeli nie zaraz zwalniam miejsce
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
a ja jeśli mogę to dopisała bym sie na Zagorsk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to w takim razie zbierajmy chetne a potem zobaczymy czy da rade wyrobic sie na jedna ture czy lepiej bedzie na dwie badz wiecej ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozna "wstępnie" rezerwowac miesjce? Bo teraz czeka mnie przeprowadzka i nie wiem jak finansowo się potoczy.. styknie, albo nie ![]() Jesli nie da rady rezerwowac, to tez nie ma problemu... moze uda mi sie zalapac na kolejny rzut ![]() Edytowane przez psycha Czas edycji: 2008-07-29 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Jak to było? Ktoś kiedyś organizował zakupienie Ottomańskiego Ciura. I na czym stanęło?
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.