|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy cz.II
Cytat:
Geoniu, jak już będziesz dokładnie wiedziała, ile Ci mamy dopłacić (albo jak to obliczyć), daj znać.
|
|
#122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po prostu Bytom otwiera paczki - deklaracja ich też nie interesuje, natomiast faktura tak. I dopiero jak tej faktury nie ma, albo jest bez sum, każą sobie przysyłać potwierdzenie zamówienia, albo potwierdzenie zapłaty. Stąd moje zdziwienie - nie przyszło mi do głowy, że jakiś inny UC nie otwiera paczek, skoro mój robi to i to nierzadko :szok: A co do giftu - wedle polskich przepisów cło można naliczyć nawet od prezentu o wartości 1 euro, jeśli nie pochodzi od osoby prywatnej, tylko od sklepu internetowego. Nie clenie giftów to tylko dobra wola UC (o tym, że taki jest przepis przychodzi zawsze do mnie na laurce z Bytomia - sprawdziłam, rzeczywiście tak mówi).
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Czy można sie wstepnie zapisac na kolejny rzut LuckyScent?
![]() Narazie tylko próbki: Les Nereides - Imperial Opoponax Costes - Costes Keiko Mecheri - Oliban Tauer Perfumes - incense extreme Rock Crystal by Olivier Durbano Black Tourmaline by Olivier Durbano Olibanum by Profumum ...wyszlo 7 szt 24$Bylabym tez chętna na Kamali w przyszlosci... |
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Szukam chętnych do zakupu Gaiaca Micallefa.
Zakupy będą robione na luckyscent. Koszt całego flakonu to 176$. Do podziału jest 50ml. Poza tym szukam także chętnych na: Avignon Jaisalmer Z zestawu Incense Comme des Garcons też z luckyscent. Koszt całego zestawu to 310$, a jeden flakon to koszt 62$. |
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pieńkowa damo, a moglibyśmy połączyć z Twoim zamówieniem zakupy Bois Farine http://www.luckyscent.com/shop/detai...15239§ion= jeżeliby znaleźli się chętni do podziału flaszki? Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-07-27 o 12:07 Powód: Poprawka i dopisek :) |
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja bym była chętna na avignon ..jak wyglądają koszty przesyłki i reszta dopłat ? Szukalam juz w starym wątku, ale nie znalazlam... ![]() Wtedy probki i Kamali narazie odpuszcze
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Piszę się,jeśli można, na resztę(czyli 15-20ml) Gaiaca
|
|
|
|
#130 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
W przypadku tego zamówienia będziemy je dzielić na 5 osób więc jest to 8$ na osobę. Całość przesyłki to 40$. Na razie nie biorę pod uwagę cła, ponieważ jeszcze nigdy go mi nie doliczono. Więc lista chętnych wygląda tak: Psycha:Avignon Santorio: Jaisalmer Gaiac: Tharoon: 20ml Kagan: 10-15ml Secco: 15-20ml Tharoon, Kagan, Secco niestety nie posiadam w chwili obecnej żadnych atomizerków, więc będziecie musieli mi je dosłać. Planowany czas zakupów to koniec sierpnia/początek września. |
||
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda. Ale może to i dobrze, bo zaszalalam też na beauty
![]() Atomizerek doślę, mam 20 ml. Wyjeżdżam miedzy 22.08 - 30. 08. Wolalabym przelew i wysyłkę atomizerka zrobić po powrocie ( jezeli zaplanujesz zakupy na poczatek września ), ale jeżeli chcesz inaczej to się dostosuję. Policzylam tak " na oko " koszty i deklaruję 15ml. |
|
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kagan nie ma problemu. Zakup Gaiaca odbędzie się w innej turze niż Incense i to będzie tura nr 2 czyli raczej początek września. Zaraz postaram się założyć jakiś klub wspólnozakupowy, abyśmy tam już uzgadniali wszystkie szczegóły. Zakupy na luckyscent.com A propos jeszcze aromizerów. Jeśli chcielibyście mogłabym zakupić potrzebne atomizery u Gwaihally. Ale decyzja należy do Was. |
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biore Avignon na 100% |
|
|
|
|
#134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przed wyjazdem jeszcze skontaktuję się z tobą, bo prawdopodobnie na miejscu nie będę miała mozliwości korzystania z internetu. |
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
To jeżeli można się jeszcze dopisać na Gaiac to jestem chętna na 20ml
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
przypominam o zakupach Incense NORMA KAMALI - nadal mamy wolne ml do podziału, może ktoś jeszcze się skusi na wspólny zakup ?
szczegóły na stronach Klubu
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny i chopaki, jutro wieczorem zamykamy listę chętnych na atomizerki i robimy zamówienie. Kto jeszcze chce niech się zgłasza do jutra do klubu
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#141 |
|
BAN stały
|
Ja jakos na poczatku badz w polowie wrzesnia planowalabym zakup Loukhoum Keiko Macheri, najchetniej tak polowe flaszki, wtedy moze ktos chcialby zapisac sie na druga polowke z tym ze ja biore butelke
no i jeszcze kilka osob tez mogloby cos wziac tak zeby zmiescic sie w tych 400USD, Loukhoum kosztuje 80$ wiec zostaje jeszcze 320
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Jesli zamowienia oganiczają sie do 500$, to u Pieńkowej damy chyba nie da rady. Interesje mnie najszybszy termin. Sama się nie odwaze, poniewaz nie mam doswiadczenia z LuckyScent ...wolalabym się do kogos przylaczyc ![]() Jesli ktoras z was bedzie zamawiac w przyszłym miesiącu, dajcie znac...chętnie sie przylacze
Edytowane przez psycha Czas edycji: 2008-07-29 o 18:55 |
|
|
|
|
#143 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Czy to oznacza, że skrzykujemy wstępnie kolejną turę zakupów?
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
We wrześniu ja też chętnie się przyłączę,powiedzmy na około 90$.
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
I ja też wstępnie się zgłaszam - na 72 $ (Avignon) Dam znać jak najszybciej czy to na 100%, a jeżeli nie zaraz zwalniam miejsce
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
a ja jeśli mogę to dopisała bym sie na Zagorsk
na ten wrzesień
|
|
|
|
#147 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ja raczej zamierzam kupowac we wrzesniu, wiec jak nic wczesniej nie znajdziesz to jak najbardziej zapraszam![]() Cytat:
![]() to w takim razie zbierajmy chetne a potem zobaczymy czy da rade wyrobic sie na jedna ture czy lepiej bedzie na dwie badz wiecej tylko mam prosbe, fajnie by bylo gdyby kazdy kto zlozy zamowienie byl juz go pewny na 100% bo jednak organizujac zakupy na beauty wiem ze sporo jest liczenia i czuje ogromna odpowiedzialnosc za kase tamtych dziewczyn wiec licze kilka razy aby wszystko sie zgadzalo a jezeli ktos zmienia zamowienie kilka razy albo rezygnuje w ostatniej chwili gdy za kilka dni mamy juz zamawiac a pieniadze sa juz wplacane na moje konto to wydaje mi sie to troche nie fair w stosunku do mnie i innych zamawiajacych.
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozna "wstępnie" rezerwowac miesjce? Bo teraz czeka mnie przeprowadzka i nie wiem jak finansowo się potoczy.. styknie, albo nie Koniec sierpnia bym dała znac... Jesli nie da rady rezerwowac, to tez nie ma problemu... moze uda mi sie zalapac na kolejny rzut
Edytowane przez psycha Czas edycji: 2008-07-29 o 21:57 |
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Jak to było? Ktoś kiedyś organizował zakupienie Ottomańskiego Ciura. I na czym stanęło?
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

24$