|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
kochane ja nawet jak bym chcila to nic w pracy nie bede mogla zjesc, facet za jedzenie w czasie pracy swojego cukierka dostal 5 tygodni kary, tzn zakaz pracy i wstrzymana wyplata. po reszta to dziewczyna co tam pracuje mowila ze jak zobacze jak anglicy i ci inni robia te kanapki to mi ie od razu odechce
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]()
#2073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A, a ja mam pytanko, co myślicie o tej fryzurce? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1217325283 a, aktualne w załącznikach. Bo ja kurcze nie wiem, czy mi ładnie będzie w krótkich.. bo teraz mam długie i co? Zetnę, a jak będzie nieładnie.. ![]() ![]() PS. Mam nadzieję, że mnie nikt nie wywali za offtopy takie ![]() edit: Ska dziękuje za życzonka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
Wieeem, ale nie chcę skazać siebie na wieczne prostowanie włosów..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
mnie sie obydwie fryzurki podobaja.ale czy bedzie ci sie chcialo je ciagle krecic?w tamtej pierwszej chyba by bylo ci lepiej.a ja wlasnie jem...arbuza i brzoskwinie
![]() ![]()
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do diety - u mnie jakaś jedna wielka porażka, aaała to bol.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Rozeznanie
|
Oj, ale dzisiaj goraco!
Ochoty na jedzenie tez nie mam...sniadanie bylo o 12 (twarozek nat z TIPa i maly pomidor), potem 2 nektarynki i 2 brzoskwinie - Majka tez mam do nich slabosc ![]() Bylam tez na rowerze ok. 1,5h ![]() ![]() Teraz siedze na sloneczku i czytam ksiazke... jennuś nie martw sie tym zalamaniem...dziewczyny dobrze mowia - to minie - uwierz mi ![]() Marzenko pierwsza fryzurka lepsza ![]() onaella Twoje karteczki są śliczne ![]() ![]() Do uslyszenia poniej... P.S. Marzenko dlaczego Twoja dieta to porazka, co tam sie stało kochana?
#2079 |
Zakorzenienie
|
Aaa, Domi szkoda gadać. Coś przeginam z tym jedzeniem. W takim tępie, to ja na pewno do tych 65 nie dojdę. No, ale cóż. Jutro będzie lepiej.. oby.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
a dziękuje i zapraszam częściej do oglądania i komentowania
![]() ale sobie rekalmę wątku zrobiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zadomowienie
|
przez te 5 dni dostałam porządną dawkę prawdziwej wiedzy od dietetyka, bo siostra mojego brata, która ma swoją firmę i odchudza ludzi siedziała ze mną w kasie
![]() sukcesem zdrowego odżywiania i pięknej sylwetki jest akceptacja siebie. wtedy nie myśli się ile się zjadło i co. organizm sam decyduje czego i w jakich ilościach potrzebuje. z tego co obserwowałam jej dietę to je b. zdrowo i w ogole się nie przejmuje jeśli czasami ma ochotę na jakiś grzeszek. mnie osobiście kręci zdrowe odżywianie, jakaś wykwintna kuchnia, a co się wiąże - zdrowa kuchnia ![]() sama mam problemy z akceptacją, ale jest coraz lepiej. jeśli moje nastawienie zda egazmian to schudnę do tego 52kg prędzej czy później ![]()
#2082 |
Zakorzenienie
|
a u mnie jest taki problem ze ja akceptuje swoje cialo i dlatego nie moge schudnac.bo sobie mysle ze jedno ciasteczko nie zaszkodzi a potem zamienia sie w 20;/ no i cwiczyc mi sie przez to nie chce itd.mimo ze widze ze jestem gruba zwlaszcza na dole to nie mam jako takiej motywacji.bo gdybym byla zalamana swoim wgladem to bym cwiczyla az do upadlego zeby schudnac a tak to szkoda slow;/;/;/
![]()
#2083 |
Zadomowienie
|
a podobasz sie sobie?
![]()
#2084 |
Raczkowanie
|
Jupi!!!!!!!!
![]() kochane, schudłam 1 kg! xD Marzeniątko, pierwsza fryzurka bardziej mi się podoba, bo w moim przypadku nie musiałabym prostować xD Ty masz takie falowane z przodu. Co do drugiej musiałabyś ciągle je kręcić.. Decyzja należy do Ciebie słońce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() gratuluje ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do fryzurki - to jeszcze trzeba to przemyśleć. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Raczkowanie
|
Witam, Marzenko mnie też podoba sie pierwsza fryzurka, a i zmień mi w slim liście wagę na 54 kg, dziękuję. A ja jak grzeszę to tylko orzechami lub migdałami, więc to takie troszkę dozwolone grzeszki, bo do innych rzeczy mnie nie ciągnie, a slodycze to wogóle moglyby dla mnie nie istnieć.. Mariolenko ślicznie Ci kg znikają, gratuluję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem gruba, mam dość mocną budowę ciała, szerokie ramiona, szerokie biodra, itd. Jeśli chodzi o ciuchy, to potrafię się ładnie ubrać, wchodzę w typowy rozmiar 40 czy L. Dziś np. kupiłam na wyprzedaży w Reserved 2 spódnice i przymierzając je i oglądając się w wielkim lustrze pomyślałam: hmm, nieźle ![]() Nie wyglądam na 70kg. Koleżanka z pracy, która waży 68kg wygląda na o wiele grubszą, ma więcej tłuszczu na brzuchu, na plecach... A ja mam taką mocną budowę po prostu ![]()
![]() |
#2090 | ||
Raczkowanie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8397081]A ja dziś właśnie dostałam kurierem maszynke do robienia lodów z allegro
![]() ![]() Mi również bardziej podoba się perwsza fryzurka, ale na twoich włosach to chyba naprawde powazne wyzwanie, moze nie szukaj niczego konkretnego tylko przejdz sie do fryzjera i poros zeby cos Ci zaproponował(a). Masz takiego zaufanego ?? ![]() Nardzo podobne rzeczy wyczytałam ostatnio ale nie zawsze latwo sie do nich zastosowac. Stare nawyki ![]() ![]() gratuluje ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
dziękuję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja dziś wszamałam herbatniki...sporo (70g) herbatników Bebe - czyli 5 (słownie pięć !!!!!) malutkich paczek ![]() ![]() ![]() ![]() Idę zrobić trochę brzuszków chociaż i coś na uda...może trochę mi się przez to humor poprawi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
Pat bardzo Ci dziękuję za linki. Chętnie przemyślę, któreś z tych fryzurek.
![]() Ale ja najprawdopodobniej pójdę do fryzjerki i poproszę o lekką grzywkę i ładne wymodelowanie włosów, oraz lekkie podcięcie. Chyba nie chce się z nim rozstawać, mam je za łopatki. Rok temu ścięłam, co prawda w miarę odrosły, ale wtedy nie byłam zadowolona. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Rozeznanie
|
i
Cytat:
![]() ![]() A ja dzisiaj: Grzechy: 5 łyżek lodów śmietankowych (dzięki bogu łyżeczki od herbaty), 4 wafelki, 5 pierników, 2 krówki, pół czekolady białej Śniadanie:jajecznica z pieczarką II Ś: jajko na twardo, pół papryki Obiad: duszone pomidory z ziołami i połową piersi z kurczaka Podwieczorek: Lody z połowy serka naturalnego i 2 łyżek kawy Kolacja: chyba zrobię wieśniaka z resztką papryki i chudą polędwicą ![]() Dzięki Ci boze, że mam taki metabolizm, że to co złe od razu wydalam, więc tych grzechów już nie ma ![]()
![]() |
#2094 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja chyba zacznę porządnie I fazę od sierpnia bo to jest straszne co ja wyrabiam, od teraz zaczynam bez słodyczy życie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
A u mnie jadłospis na Redukcję równa się jadłospisowi na Przytycie, wrrr
Ś grahamka z plasterkiem serka żółtego light + kilka plasterków pomidorka i ogórka + wieśniaczek II Ś 0,5 litra lodów i mały lodzik, ha genialna jestem -__- a i parę herbatników czekoladowych O zupka chińska - barszczyk czerwony P kanapka razowego, 2 serki homo K zapewne jakieś ciasteczka, bo jeszcze cd urodzin. wrrrrr, okropnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Raczkowanie
|
Hm..moim jedynym grzeszkiem dzisiaj jest kolacja.. =.=, a mianowicie omlecik z 2 jajek i słodzika, z dodatkiem.. no właśnie, dwóch łyżek mąki z amarantusa.. ;/ a to dlatego, że od kilku dni.. niezbyt często odwiedzam wc :P
No i musiałam zgrzeszyć również moją ukochaną kawusią.. z dodatkiem słodzika i mleka 0%.. Kawa strasznie wypłukuje minerały =.="ale raz na ruski rok nie zaszkodzi.. ![]() edit: za 6 dni owocki.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moze to przez to, ze u mnie w domu zawsze nas gonili zeby zjadac do konca bo sie zmarnuje, a jedzenia sie nie wyrzuca bo "zebys kiedys glodu nie zaznala" Marzeniatko z tych ktore podala Pat wg mnie ta bylaby bardzo fajna : http://www.collegecandy.com/wp-conte.../823_mandy.jpg ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 |
Rozeznanie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8399315]
Marzeniatko z tych ktore podala Pat wg mnie ta bylaby bardzo fajna : http://www.collegecandy.com/wp-conte.../823_mandy.jpg ![]() Mnie też się podoba- dziewczęca i są fale, więc akurat na Twoje włosy ![]() ![]() ![]()
#2099 |
Raczkowanie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8399315]Tez mam z tym problem. Nie umiem np odstawić ciastka w połowie bo już mi nie smakuje
![]() ![]() ![]() Moze to przez to, ze u mnie w domu zawsze nas gonili zeby zjadac do konca bo sie zmarnuje, a jedzenia sie nie wyrzuca bo "zebys kiedys glodu nie zaznala" Marzeniatko z tych ktore podala Pat wg mnie ta bylaby bardzo fajna : http://www.collegecandy.com/wp-conte.../823_mandy.jpg ![]() Skądś to znam.. też nie jestem w stanie odstawić w połowie jedzonka..Jak już zacznę to muszę skończyć. W kilogramy zapędziłam się jedząc po kryjomu jak najwięcej, bo mama cały czas zwracała uwagę na to co jem i non stop, to jedz, tamtego nie jedz, biorąc jedno ciasteczko, już wlepiała we mnie oczy. Taka "nadkontrola" która nie pomogła a zaszkodziła..Bo od dziecka w taki sposób jem.. no i widać teraz skutki ;/ Ale staram się z tym walczyć co najważniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;8388774]Cześć dziewczynki... Fakt czasem podglądam, ale jakoś był brak czasu pisać.....bo cały czas zajmuje nowy TŻ ![]() ![]() A jesli chodzi o jedzenie to jem wszytsko i waga wacha sie od poniżej 51 do max 52 więc nie tyję i trzymam wagę. ![]() super ze dalej sie trzymasz. gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.