|
|
#4951 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXVIII
Cytat:
Jakbym cos takiego zobaczyla to chyba bym przeryczala pare dni. Czyli wiadomo o co mu chodzilo, gdy mowil, ze chce sie wyszalec. Ciekawe kiedy bedzie chcial powrotu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4952 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ja nie chcę Pierdziele Dziewczyny czy jest jakiś sposób żeby mi się nie wyświetlał jako aktywny w mesendzerze???? Bo mimo że nie mam go w znajomych nigdzie to nadal mam go czasem w "aktywni" na górze na pasku |
|
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4954 |
|
Raczkowanie
|
Mnie też to bardzo denerwowało ja swojego ex zablokowalam jest taka opcja że nawet jak będziesz chciała go wyszukać to nie znajdziesz go . I jeśli masz jeszcze jakieś wiadomości z nim to usuń i nie powinno się już pokazywać
|
|
|
|
#4955 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4956 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#4957 |
|
Rozeznanie
|
Masakra nie radzę sobie
Dzisiaj byłam na zakupach przechodziłam obok naszego mieszkania Az miałam odruch wymiotny tak mi się przykro zrobiło |
|
|
|
#4958 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzeba to po prostu przebolec. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4959 |
|
Konto usunięte
|
nie musisz go usuwać. wejdż w ustawienia czatu, zaawansowane, czat aktywny dla wszystkich z wyjątkiem.... i wybierz jego imię i nazwisko. on też przestanie widzieć czy ty jesteś online
|
|
|
|
#4960 |
|
West Coast
|
Cześć dziewczyny, czy można dołączyć?
Ten wątek bardzo mi pomógł, kiedy 5 lat temu rozstawałam się z moją pierwszą, wielką miłością po 4,5 roku związku. Ponad rok później zakochałam się znów...i wracam do Was po 3,5 letnim związku, z ponad rocznym wspólnym mieszkaniem. Poradziłam sobie po jednym ciosie, ale po tym nie umiem. Jutro minie miesiąc odkąd mnie zostawił. Przez ostatnie miesiące nie układało się między nami zbyt dobrze, racjonalnie myśląc uważam, że bardzo dobrze się stało, że się rozstaliśmy, bo ten związek ciągnął mnie w dół. Mam bardzo dobrą prace, sporo zarabiam, studiuję zaocznie na dobrej uczelni, miałam wiele planów i ambicji na przyszłość, chciałam podróżować, spełniać swoje marzenia. Mam wrażenie, że wspólne mieszkanie pokazało pewne różnice nie do pokonania. Mój były (wciąż ciężko mi tak mówić) mimo tego, że mija mu 27 rok życia, okazał się nie do końca dojrzałą osobą, żyjącą z dnia na dzień, bez większych planów, oszczędzania, dla którego często spotkania z koleżkami były ważniejsze niż ja Myślę, że od jakiegoś pół roku czułam się samotna w tym związku, nie miałam oparcia, nikt nie cieszył się z moich sukcesów, nie motywował mnie, by chcieć od życia czegoś więcej. Ja chyba zaczęłam się wtedy trochę odsuwać, chyba nie chciałam po prostu dawać więcej niż dostaję... Na przełomie tych miesięcy miało miejsce kilka niepokojących sytuacji z jego strony, które sprawiły, że zaczęłam zadawać sobie pytanie, czy wyobrażam sobie tak życie, czy to jest człowiek, którego chciałabym za ojca moich dzieci? Z drugiej strony wciąż miałam w głowie te dobre momenty i myślałam, że to po prostu kryzys.Chciałabym żyć dalej normalnie, ale nie potrafię. Wszystko mi o nim przypomina. Wyprowadzka z jego mieszkania, szukanie na szybko pokoju, anulowanie wakacji, które mieliśmy wykupione, wyzbycie się marzeń o wspólnej przyszłości-to wszystko mnie przytłoczyło. W jednej chwili czuję, że go nienawidzę i zmarnowałam tyle lat, z drugiej chciałabym pobiec do niego, żeby powiedział, że to wszystko tylko zły sen i mnie przytulił. Mam nadzieję, że możliwość wygadania się Wam i przeczytanie Waszych historii mi pomoże
|
#4961 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przykro mi, ze przez to przechodzisz. Nie mniej jednak dobrze, ze widzisz wady swojego ex i potrafisz sobie to wszystko racjonalnie wytlumaczyc- wiele dziewczyn dochodzi do tego etapu dopiero po baaaaaaardzo dlugim czasie od rozstania. Ból jest normalny. Te wszystkie emocje też. Placz bo to pomaga. Zresztą wiesz.. przerabialas to juz kiedys. Jesli wiecej Was różniło niz laczylo to lepiej, ze sie rozpadlo. Dzieki temu masz szanse poznac kogos przy kim nie bedziesz sie zastanawiala 'czy to na pewno ten?'. Ściskam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4962 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie , ze mną tez się rozstał facet po 5 latach , niestety boli mnie to do teraz i chce kontakt ze mną mieć kolezenki nie godze sie na to bo jednak ... dlaczego mam miec z nim kontakt jest bardzo porywczy i nerwowy bardzo bym chciała z nim być .
Ale sceny które robi z byle powodu krzyczy , wpada w szał wyzywa , błahe można nazwac! i ja mam dosyć tego np ze zle umocowalam telefon do uchwyty samochodowego " boże czy ty taka tępa i nie zaradna musisz byc " ... i jeszcze mnie ciagnie wciąż do niego ... i nie idzie mu wytłumaczyc dlaczego on jest taki NERWUS...
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
|
|
#4963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślałaś o wizycie u psychologa? Bo to mi raczej wyglada na uzaleznienie emocjonalne od toksyka, nie miłość. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4965 |
|
Rozeznanie
|
Miałam do niego nie pisać
Ale wczoraj napisałam sms że czekam na kasę Nie odpisal |
|
|
|
#4966 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Odpuść. Albo zalatw to jakoś inaczej ale nie pisz do niego, bo on ma to w głębokim poważaniu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4967 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zobojętniałam i miałam dosyć huśtawki. Trzeba sobie wbijać do głowy mantrę "to nie powinno tak wyglądać".
Oglądałaś taki sympatyczny film "Kobiety pragną bardziej"? http://www.filmweb.pl/film/Kobiety+p...j-2009-453958#
|
|
#4968 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czytam natomiast książkę 'Mężczyźni, którzy nie potrafią kochać' i powiem szczerze, że daje do myślenia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4969 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj mi się snil
Az mi niedobrze Czemu nie mogę zapomnieć czemu ciągle o tym myślę Myślicie że on też cierpi? |
|
|
|
#4970 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie zastanawiaj si3 czy cierpi. to ty i twoje uczucia się liczą nie jego. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#4971 |
|
Rozeznanie
|
Nienawidzę być sama
|
|
|
|
#4972 |
|
Rozeznanie
|
ja tez. po raz pierwszy w życiu jestem tyle sama. i raczej nic nie zwiastuje zmian.
wręcz boję się być sama Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
#4973 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tyWysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#4975 |
|
Rozeznanie
|
To jeszcze nie jest tak dlugo, ale rozumiem, ze sie dluzy i sama czulabym sie samotna. Czytalam kiedys twoj watek, bardzo przykry
![]() Ja sie tutaj po prostu udzielam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4976 |
|
Rozeznanie
|
W zasadzie to ja już swoje życie pozbieralam . udzielam się czasami i czytam jeszcze
służyć się dłuży ale to chyba mój wybór bo jakoś nie chce się w nic emocjonalnie pakować Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
#4977 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Lubie czytac ten watek, bo mimo, ze dziewczyny przychodza tutaj ze strasznymi historiami to milo poczytac jak sie podnosza i jakie sa silne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem mężatką I też często tu zaglądam
widzę siebie sprzed paru lat. Nie umiałam być sama, być szczęśliwa bez faceta. Dopiero jak się tego nauczylam to przyszła prawdziwa miłość mówią : "żeby kogoś pokochać najpierw trzeba się nauczyć kochać samego siebie". Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślałam ze po odwołaniu slubu to juz nic dobrego sie nie wydarzy. Ponad rok temu świat mi się zawalil po raz kolejny.
Nauczylam sie byc sama, zainwestowałam w siebie. Bylo mi dobrze. A teraz mam świetnego faceta. Czas leczy rany i chociaż teraz sie wydaje ze gorzej juz być nie może. To pamiętajcie ze jeszcze kiedyś wszystko się ułoży. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

Jakbym cos takiego zobaczyla to chyba bym przeryczala pare dni. Czyli wiadomo o co mu chodzilo, gdy mowil, ze chce sie wyszalec. Ciekawe kiedy bedzie chcial powrotu?

Myślę, że od jakiegoś pół roku czułam się samotna w tym związku, nie miałam oparcia, nikt nie cieszył się z moich sukcesów, nie motywował mnie, by chcieć od życia czegoś więcej. Ja chyba zaczęłam się wtedy trochę odsuwać, chyba nie chciałam po prostu dawać więcej niż dostaję... Na przełomie tych miesięcy miało miejsce kilka niepokojących sytuacji z jego strony, które sprawiły, że zaczęłam zadawać sobie pytanie, czy wyobrażam sobie tak życie, czy to jest człowiek, którego chciałabym za ojca moich dzieci? Z drugiej strony wciąż miałam w głowie te dobre momenty i myślałam, że to po prostu kryzys.