|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
pierwszy opis to z piosenki ' come home ' .
drugi ' without you im nothing.' . 3,4,5 i 6 . z ' meds '. 7 i 8 [ostatni]. z ' my sweet prince ' . . otul twarzą moją twarz ...
|
#3272 |
|
Przyczajenie
|
a twoje usta maja smak malin.
porwe cie dzis i schowam pod łózko. bedziesz tylko moj! ![]() jestes moim eliksirem szczęscia ![]() wczoraj mowiles Kocham a dzis...nawet nie napiszesz ![]() księzniczko..nie wszystkie bajki konczą sie szczęsliwie. na pewno nie twoja x( i znow zamkneli mnie w najwyzszej wieży i każą czekac na księcia. pociąg. perony. Ja i Ty.
|
|
|
|
#3273 |
|
Raczkowanie
|
Nie pamięta nikt tamtych jasnych dni
Nierealny dziki czar Zatruł moją krew Cały świat odwrócony plecami Zapamiętaj mój głos Nie pytaj już dokąd odchodzę Chłodno tak może widzę Ciebie już ostatni raz nie chcę wiedzieć że jutro Cię zabraknie w mieście, gdzie od dawna zakazano łez zanim będzie już za późno żeby śnić morza niewypowiedzianych słów dziś nie będzie żal póki jeszcze Twoje serce nie przestało dla mnie bić w Twoich oczach mam następny świt drogą aż do nieba lub na samo dno nawet jeżeli to wszystko kłamstwem jest proszę Cię okłamuj mnie
|
|
#3274 |
|
Raczkowanie
|
aha ; D
moje drogie <3 mam prośbę .. ; P potrzebuje opisów do sytuacji : 1. kumpela nocuje u mnie ;d plotki, filmy, gadka o facetach itp ![]() 2. wyjeżdżam na jakieś 2tyg i mam zamiar świetnie bawić.. i zapomnieć o 'niektórych' np. w poszukiwaniu szczęścia ;dd czy coś ;P POMOCY ! ; *** może? ; kee destinyxB MarcelinKaaa happysadowa oranzadkawproszku AnusiaPn cysiia frizzeloucious Domiiniisiia 12 Stonka teczulkaa mMee PaciiQ Kamma1507 Plotkaraaa Sabiina agattee kiah xd rOzunia Michalinka89 styrana bajeczka snk bo kocham wasze opisy ;** i kradne codziennie
|
#3275 |
|
BAN stały
|
Come little closer 'cause I'm lovin' You ;;* // podejdź nieco bliżej, bo jestem w Tobie zakochana //
You're like a magnet...! // jesteś, jak magnez...! // It's a chemistry! // To jest chemia! // I should hate it or should like it...? // powinnam tego nienawidzić, czy to lubić? //
|
|
|
|
#3276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja Cię też kocham. ;] 1 ploty & głupoty, | [imię] u mnie.;] łóżko, Ty i ja. ;d będzie genialnie.^^ |[imię] ; *** pijemy , jemy , obgadujemy. ;d |z nią. x333 2 za górami, za lasami /.only walke talke. ;] nie przeszkadzać! wakacjuję się.;] 14 dni wielkiego nicnierobienia. )
|
|
|
#3277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jedyna co mnie kocha ; D hah oczywiscie kradnę wszystkie ; *** aaa genialnee < 33
|
|
#3278 |
|
Przyczajenie
|
Mogłeś mieć wszystko, nie chciałeś nic
Nie sądzę, że ktokolwiek zrozumie 'Wypowiedział właśnie to, czego pragnęło jej serce, a czego lękał się rozsądek' 'Wolałabym nie mieć serca, bo tak boli' 'Miłość moja staje się wciąż bardziej namiętna i samolubna, a jego miłość stopniowo wygasa' Chcę być sobą, kimkolwiek jestem Oddam życie za jedną chwilę szczęścia Cały czas kłamałeś, udawałeś, a ja - szczera idiotka Żyłam dla chwil spędzanych z Tobą 'Zagubieni na rozstaju dróg'
*Czuje się to gdzieś między mostkiem i żołądkiem. Nieistotne są szczegóły: wygląd, wzrost, kolor włosów, zawód. Ten ktoś uszczęśliwia, daje ci poczucie ciepła, spokoju i bezpieczeństwa, sprawia, że masz ochotę się śmiać, okazuje, że Cię kocha, i poszłabyś za nim na koniec świata, a on za Tobą* |
|
|
|
#3279 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dziękuję ślicznie, ale niestety nie mogę chwilowo pomóc ; | na pewno inne dziewczyny coś super dla Ciebie znajdą, a ja obiecuję, że jak znajdę chwilę czasu to czegoś poszukam . pozdrawiam ; ** a tak btw , śliczne macie opisy [ colds i AnusiaPn - ubóstwiam < 3 ] ; * the most coveted thing in the world. women. Nie jest trudno być martwym, jednak być zapomnianym - to jest skur.wysyństwo ! Odwieczny dylemat kobiety : być różą czy kolcem? Nie zwlekaj z radością do jutra . ciężko jest łatwo żyć. Wiesz co we mnie drzemie, wciąż podnosisz mi ciśnienie. Czy nie czujesz, że jakoś tak do siebie bliżej nam? zagrajmy w coś prostszego, życie jest za trudne. W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta. ; ) bąbelki szampana uciekają na dno kieliszka. łap je, łap. chcę zjeść Twoje serce ; ) Ja mam w sobie niespodzianke! Zgadnij kotku co mam w środku. ; ) wszyscy mają miłość mam i ja ! ; ) Przymierze z diabłem, era dorosłych Pytasz o realia? w nich nie ma miłości. zamykam za sobą drzwi. ocieram tylko łzy. bez niepotrzebnych słów. nielegalnie szczęśliwa . Nie obudzę się z Ciebie. chyba nic się nie powtórzyło, a jeśli tak to bardzo przepraszam . mam nadzieję że w razie czego Plotkaraaaaaaaaaa się za bardzo nie podnieci . pozdrawiam ; ) |
|
|
|
|
#3280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co prawda nie ma mnie na Twojej liście, ale spróbuje pomóc ![]() 1. krejzi najt z moją wariatką ;* seans filmowy+ploty+żarcie+ona= nieprzespana noc! ;D niepowtarzalna noc! filmy, plotki itp ![]() 2. z dala od tych wszystkich brudnych spraw!/ wakacjuje ![]() poza zasięgiem na jakiś czas... dla niektórych! daleko. szczęśliwa. bez zmartwień. [miejsce do którego jedziesz].
|
|
|
#3281 |
|
Przyczajenie
|
moje kochane potrzebuje opisow o tym ze moj chlopak mieszka daleko. widujemy sie bardzo zadko. ale bardzo sie kochamy i tesknimy. blagam pomozcie
**
|
|
|
|
#3282 |
|
Raczkowanie
|
kiah xd nic się nie dzieje ; * poczekam xD nie zajac nie ucieknie ; ddd
dziendobry dziekowac dziekowac dziekowac Ci ; ***
|
#3283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale skoro jest tak jak mówisz no to cieszę się. 226 znaków to duuuuuuzo! <jupi> Aaaale ja się w Tobie nie kocham <haha> ^^ xD a tak poza tym to dodaj jakieś opisiki bo ślicznaśne dodajesz i kraaaaadne bezczelnie ale nie bij mnie. ![]() ![]()
Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-07-29 o 22:01 |
|
|
|
|
#3284 |
|
Wtajemniczenie
|
nadzieja, bo ona nigdy nie umiera...
bo nawet echo nie chce z mna rozmawiać.. ![]() bez Ciebie słońce nigdy nei wzejdzie... za oknem lato, a w sercu zimowy chłód... życie to bal, na którym łza tańczy z uśmiechem... i co mi pozostało z Twoich wielkich- małych słów?? i ciągle próbuję zapomnieć o wszystkim, gdy pale Twe fotografie... Tak, widziałam Was i zrozumiałam, że miłość przegrała... odszedłeś jak anioł, który skrzydła mi skradł... dlaczego tak jest, że najpiękniejsze w zyciu chwile psuje na sile?? jeszcze wierzę, że przyjdziesz, tylko proszę pośpiesz sie... siedze przy oknie, ścierając kolejna łże... smiertelnie chora... jedynym lekarstwem jesteś Ty bo zycie jest kawa, którą codziennie strasz sie przesładzać... nie oszukuj się, wystarczy ze inni to robią za Ciebie bo chciałabym ufać Ci tak, by w twych rękach zostawić swój świat... |
|
|
|
#3285 |
|
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-07-29 o 21:53 |
|
|
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj to historia. Jutro to tajemnica. Ale dzisiaj... dzisiaj to dar losu
![]() Nigdy nie będę Twoja. Jeden dobry pocałunek zasługuje na następny. [MM - uwielbiam ją <3] Bliżej i bliżej podejdź do mnie jeszcze . Chcę tylko wszystkiego. Tylko w Twoich snach... Kiedy mówisz mi 'kocham Cię' smutny się robi świat. Gdy odchodzisz rozkwita jak wiosenny kwiat. ![]() Tyle spraw przed światem ciągle chowam... Lepiej żeby mnie nienawidzili takim jakim jestem, niż kochali kogoś kim nigdy nie będę. Będę tym, kim pragniesz. Tylko ty zapragnij mnie. Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja. Na tym polega kłopot z najlepszymi przyjaciółkami. Czasami znają cię lepiej niż ty samą siebie. [I love it <3] Wiesz prosiaczku... miłość jest wtedy kiedy kogoś lubimy... za bardzo... Nie uciekaj. A jeśli uciekniesz zabierz mnie ze sobą... [<3] Masz takie ciepłe światełko w oczach i bardzo mi się to podoba. Skoro faceci są z Marsa, to niech tam k**wa wracają. ![]() Po każdym dniu trzeba postawić kropkę. Odwrócić kartkę i zaczynać żyć na nowo. Kocham, gdy się uśmiechasz, bo wiem, że ten uśmiech jest tylko dla mnie. Pozdrawiam
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#3287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super;* krade... i więcej prosze ;* |
|
|
|
|
#3288 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
żałosne :/ Cytat:
grzeczę z (imię) piżama party z najlepszymi rozrywkami plotki i romansidła zgoszczą dziś u Nas posiedzisz ze mną do rana i poczujesz się zmolestowana dziś nie mamy w planie spanie || nocne ploteczki z .... Tylko tyle wymyśliłam.
|
|
#3289 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
Cytat:
grzeczę z (imię) piżama party z najlepszymi rozrywkami plotki i romansidła zgoszczą dziś u Nas posiedzisz ze mną do rana i poczujesz się zmolestowana dziś nie mamy w planie spania || nocne ploteczki z .... Tylko tyle wymyśliłam. __________________- Przepraszam, nie wiem czemu się dodało dwa razy ;/;/;/;/
|
|
#3290 |
|
Raczkowanie
|
"Tęsknota bez dotyku Twojego nie blednie
rwąc me serce powoli, niezmiennie." Tam gdzie powietrze pachnie miłością, tą czystą, spełnioną, najsłodszą Nad codziennością unosząc się szukam sensu zgubionego gdzieś Nie wiem czy mi wystarczy sił, na te kolejne samotne dni Chcę już zawsze móc przy Tobie być pobudzać zmysły, być fantazją, marzeniem Popatrzę na Ciebie-w tym spojrzeniu mogę wiecznie tkwić Nie ma już dla mnie nikogo, poza Tobą, tylko dla Ciebie pragnę żyć Uczucie spokoju i niepojętej radości, wielka siła tęsknoty, pragnienie bliskości Bez fałszu,nieufności i maniakalnej zazdrości Damy sobie takie noce? -gdzie tylko księżyc przez szyby migocze- Twój cichy szept jak światło do celu prowadzi mnie I prosze dalej o wiecej opisow o tym ze ciągle mi małow słodkich całusów od mojego TŻ ![]()
|
#3291 |
|
Zadomowienie
|
Kilka opisików ode mnie:
* Gdzieś w każdym z nas jest dziecka ślad. ![]() * .głowa pełna marzeń. * Uważaj bo jak marzysz to zamykasz oczy, rzeczywistość wtedy łatwo ciosem Cię zaskoczy. * Nie bójmy się kochać - wspomnienia zostają na zawsze. * Niektórzy ludzie zasługują na oddzielne kartki..na innych szkoda nawet marginesu, * ..."Śmiej sie ze wszystkiego i wszędzie, nie przejmuj się tym co było i nie myśl, co będzie"... ![]() * ...bo jest taki dzień i każdy tak ma, że czasem jest źle i jakoś nie tak. ;( * Tak się bał ciemności, że jak mrugał oczami to wpadał w panikę. ![]() * Srebrną igłą znacze swoje małe sny..w kieliszku marzeń topie dni. * Mój cały świat - mała popiołu garść. * Mój cały świat - trochę dat. * Mój cały świat - kilka fałszywych prawd. * Są noce kiedy nie chcę żyć. Są..i nie mogę nic, nie zrobię nic. ![]() * Są czarne chwile, nie każda mija. Są..gdy jestem niczyja.. ![]() * .niebo całe we mgle. zanurzę się w niej. * .droga do nikąd. * ..nie wiem jak to robisz ale..wciąż zadziwiasz mnie. ![]() * .truskawkooowo. ![]() Wieczorem pora upić się.. Tak najłatwiej przełknąć łzy.. A potem gadka z byle kim.. do znudzenia..aż mnie mdli. Wracam sama chociaż ktoś, za rękę trzyma mnie. Może nawet kochać chcę. Ja udaję, że już śpię... Może ktoś coś wybierze...a ja PROSZĘ o jakieś śmieszne opisy.
|
|
|
|
#3292 |
|
Zadomowienie
|
Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć.
Kochać mnie to szaleństwo. Ale ja lubię szaleńców. [<3] -Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic-rzekł Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę-Chciałem się tylko upewnić,że jesteś... ![]() Punkt G mieści sie u kobiety na końcu wyrazu shopping. Każda kobieta powinna mieć cztery zwierzaki: lisa w szafie, jaguara w garażu, tygrysa w sypialni i osła, który za to wszystko zapłaci. Każda chwila to szansa, aby wszystko zmienić. Nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej i nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej. Kobieta nie stara się wyglądać dobrze dla faceta, lecz dla innych kobiet, by miały o kogo być zazdrosne. Najlepsze są prezenty pożyteczne. Na przykład: ja jemu chusteczki do nosa, on mi futro. ![]() Zawsze mi ufasz. To jest wielki błąd. Za dużo mówimy o zmianie świata, a za mało świat zmieniamy. Za dużo mówimy o miłości, a za mało kochamy. Gdy jest bardzo smutno, kocha się zachody słońca. Żyję, lecz bez ciebie jestem martwa. Miłość zaczyna się wtedy kiedy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż Twoje. Pieniądze to władza. I seks to władza. Seks za pieniądze to tylko wymiana władzy ![]() Moim zdaniem los wynagradza śmiałość, nie sądzisz? Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni. Nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią. Nie porywaj sie na Ferrari jeśli nie masz prawa jazdy. Trudno ocenić jak potężna może być miłość. Może nam dać siły w ciężkich chwilach lub zmobilizować do poświęceń. Może sprawić, że przyzwoity człowiek popełni straszny czyn. Może popchnąć zwykłą kobietę do szukania prawdy. Nawet kiedy odejdziemy miłość pozostanie. Wszyscy szukamy miłości, ale niektórzy z nas żałują, że ją znaleźli. [na gg się nie zmieści ale nie mogłam się opanować ]Odwrotnością miłości nie jest nienawiść, lecz obojętność. Jeśli mnie nienawidzisz, to znaczy, że nadal coś czujesz. _________________________ _________________________ _________________________ Proszę;* I cieszę się, że się podobają
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” Edytowane przez societygirl17 Czas edycji: 2008-07-29 o 22:25 |
|
|
|
#3293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aj lof ju tu 1. * gadka szmatka xd | noc z kochanką ;* *Nocne Manewry ![]() *Noc z mojąą ![]() *dziś ty mi zastapisz pluszowego misia noc z ...(imie tego z kim spisz xD)*pidżama party z (imię) ![]() JAZDA ! ![]() może cos sobie wezmiesz )))
|
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
Wczorajszy sen...
Spójrz i.. wróć ![]() Cisza i ja... Mówisz 'kocham' równocześnie mróżąc jedno oko.. ![]() nierealna miłość Tak już bywa... ![]() Chwila, może dwie.. Wieczne młodzi.. Odejdź!Na wieki.., wieków.. Amen. ![]() Bezduszni Zwą mnie 'Naiwna' ![]() Nie TU i nie TERAZ Nie w tym życiu skarbie.. To zły czas... Bezowocna walka.. Młoda, nie oznacza głupia..! ![]() Wciąż do przodu biec.. Życie z dodatkiem cytryny... ![]() |
|
|
|
#3295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 1) * Sto tematów na minutę przez całą noc ![]() * Zdecydowanie zero facetów przez całą noc, czyli damski wieczór ;D * Damski wieczór. Cała noc przed nami! * Nocne szaleństwo, damskie pogaduchy i obżeranie się z... * Seans filmowy, tysiąc tematów, zero nudy Damski wieczór.* Cała noc przed nami, kochana. 2) * Leniwa fala tworzy tą aluzję... Wakacyjne przemyślenia nad... * Uciekam od świata. Od myśli. Zapominam. * Popłynę ku wschodowi słońca, zapomnę tam o wszystkim co złe. * Poszukuję zapomnienia, porzucam wspomnienia. | Urlop. * Uśmiechem niebo zdobywać, porzucać wspomnienia. Wakacyjne przemyślenia. * W poszukiwaniu własnych myśli, wyruszam w... * W ciszy własnych myśli, wakacyjne zapomnienie. * Słodkie zapomnienie schowane między (np. falami, górami itp.) * Relax w... Uśmiechając się do obłoków na niebie ![]() Może coś sobie wybierzesz ![]() __ I na luzie coś ![]() * Przecież w marzeniach miało być lepiej. * Ja dla Ciebie jeszcze mam nierealny świat. * Czasem lubię zamknąć się w szafie i poudawać, że jadę windą. * Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru. * I nagle, nie wiem dla kogo. Biję się sama ze sobą. * Uwielbiam ten styl życia, niekończących się wakacji. * Gdy zatęsknisz naucz się doceniać.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
|
#3296 |
|
Wtajemniczenie
|
kee
yes 3martyna3 Madziiks prosze Was lale moje i RESZTE oczywiście o opisy związane z tym, że w niedziele jest festyn jumpreza... z kolezankami mamy się wypicowac na takie pewne siebie, śliczne, piekne, powabne laski i ma byc za***iaszczo i ZERO zmartwien i jakich kolwiek dołow macie coos ?;> prosze Was bardzo, licze na Wasze umiejętności
|
#3297 | |
|
xoxo
|
Cytat:
jesteśmy ładne, jesteśmy fajne na tej imprezie tanecznym krokiem na dżampreskę bo nic nie zepsuje nam dobrej zabawy zwarują sprzety przy badaniu alkomatem puder dwa kilo cienia będziemy królowymi tej zabawy dzisiaj w planie mamy dobrą zabawe i ostry podryw
|
|
#3298 |
|
Raczkowanie
|
bez słów patrzymy sobie w oczy i coś słodko zabawnego wyczuwamy
przytul znów i znów i jeszcze mocniej potrzebni sobie nawzajem zaczarowani Nie ma słów, a ty wśród chmur - kosmiczny dreszcz Serce jak spłoszony ptak To więcej niż MIŁOŚĆ! to powód, że niebo jest niebieskie Przyjaciel Kładzie Odrobinę Miodu Na Chleb Z Masłem Naszej Codzienności 30 minut, by mrugnąć okiem 30 minut, by zmienić nasze życie 30 minut, by przemalować umysł 30 minut, by ostatecznie zdecydować 30 minut, by wyszeptać Twoje imię 30 minut, by płomień objął ramię 30 minut szczęścia, trzydzieste wcielenie 30 minut, by ostatecznie zdecydować Jeżeli jestem księżniczką w łachmanach, mogę być księżniczką w duszy. A miało być tak pięknie ale to tylko słowa . . . Książe na białym koniu -a czego nie może być na czarnym -bo w bajkach jest na białym więc niech tak zostanie Księżniczka zamknięta gdzieś wysoko w ciemnej wieży, której strzegł łagodny... smok -w bajkach nie ma takich -ale w tej będzie! on też miał uczucia Książe zakochał się od pierwszego wejrzenia był nie co starszy ale w miłości nie widać różnicy kochał ją ponad życie Przynajmniej tak twierdził W wolnych chwilach a raczej co dziennie żeby zapomnieć o problemach chodził na siłownie. -A ona? Ona była zwykłą księżniczką, która jak wszystkie dziewczynki lubiła różowy kolor i wszystko co się błyszczy Kochał Ją ona kochała Jego jednak nie potrafił tego okazywać i to był JEJ BŁĄD! ,,Masz trzy szanse" jak w grze! ostatnia szansa i Game Over koniec...? To były Jego słowa Widać tak musiało być - przegrała! To księżniczka była wszystkiemu winna książe stał tylko z boku. Pojawiła się ostatnia kropla nadzieji, że znowu będą razem Ale spadła . . . Książe znalazł sobie inna - złą czarownice! -Ja jako księżniczka nie mogła bym już żyć -Widzisz myślicie podobnie Czy życie bez ukochanego księcia ma wogóle jeszcze jakiś sens? -Nie sądze -Cicho! to pytanie nie do Ciebie było Dla księżniczki na zawsze wszystko starciło sens Jednak zostanie w jej serduszku na zawsze! Kochała go i będzie kochać zawsze Oddała by za niego życie i nadał może oddać Ale to co było już nie wróci! -Pamiętaj -,,Doceniaj to co obok siebie masz! zanim to stracisz!?"
|
#3299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekuje za wyyyróżnienieWszystko z głowy. Spać mi się chce i nie bardzo myśle ale coś zawsze. ![]() * Zero smutku! zero łez! Dajemy czadu dziewczyny! ![]() * Piękne, zgrabne, ładne i powabne a co najważniejsze...skromne. ![]() * Dzisiaj świat należy tylko i wyłącznie do nas! ;D * Festyn z dziewczynkami. Cel - świetnie się bawić! ![]() * Dziewczynki dzisiaj zapominamy o wszystkich problemach i bawimy! ![]() * Mimo, że niekoniecznie jest tak jak być powinno..świetnie się bawimy! ![]() * Jak się bawić to się bawić! // FESTYN ![]() * Dziewczynki zmiana nie do poznania! piękne jesteśmy! ;P* ...Ha! To teraz możemy wyruszać na podbój świata!^^ ;D * Chociaż raz będę skromna i powiem że...cuuudne jesteśmy. xD // Bawimy! ![]() * Trzeba śiwrować żeby nie zwariować. // Bawimy na festynie. ![]() Kurcze nic więcej nie mogę wymyślić. Może jeszcze jutro coś wymyślę... a teraz to ja idę spać. ![]() Aha i jeszcze mi się jeden przypomniał jedna kumpela miała taki opis... możesz dać go jak wrócicie z festynu. ![]() * To była (był) imprezka (festyn) z cyklu: "Czego nie pamietamy tego nie było."
Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-07-29 o 23:42 |
|
|
|
|
#3300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
* r0zunia * oranzadkawproszku * Cysiia * agatte * 12 Stonka * xxxJuanaxxx * Michalinka89 * haaidi69 * kee * happysadowa * Domiiniisiia * Sabiiina * Plotkaraaa Licze na was no...dziewczynki przecież zdolne jesteście. ![]() PS. Uwielbiam wasze opisyyy i jeszcze kocham! ![]() Do bra noc^^ ;* po buziaku dla każdej i tutaj już nie wyróżniam!^^
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

No ale skoro jest tak jak mówisz no to cieszę się.