Scent Bar V - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-29, 22:06   #301
taiwa
Zadomowienie

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Aaa, to ja już wszystko rozumiem

U stóp są przecież duże paluchy

Miałam zapytać Taiwo o pieska. Czy już ok z jego zachowaniem?
Agnysko, z tego co sama zauważyłam będąc u rodziców i co mama mi relacjonowała przez telefon, to Lucky niechętnie ale już wychodzi sam na dwór. Na początek moja ambitna mater usiłowała uzyć siły, i tak go trzoszkę wypchnąć za próg, żeby zobaczył, że nic tam złego nie ma, ale spróbuj przemieścić doga niemieckiego który stawia opór Potem został wzięty sposobem na zazdrość, czyli głaskanie psa sąsiadów i to go zmobilizowało
Weterynarz z którym ama to konsultowała, powiedział, że najprawdopodobniej coś go bardzo wystraszyło, a to już jest stary pies, więc reaguje podobnie jak np. mały szczeniaczek.
W każdym razie sytuacja wraca do normy Bardzo miło, że pamiętałaś
Edit:
Fenris buty są absolutnie boskie, sama mam kilka par podobnych i ja kupowałabym bez zastanowienia Tylko nie wiem jak one się sprawdzą, jesli masz zamiar dużo w nich chodzić, tym bardziej do pracy, a z tego co pamiętam pracujesz na stojąco. Ja co prawda i co samochodu i do biegania po mieście nosze takie wysokie obcasy, ale ja się na obcasach urodziłam jeśli ktoś nie jest przyzwyczajony, to nogi mogą boleć
Stary 2008-07-29, 22:25   #302
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Sabbath - przecież wiesz, że gdybym się wybierała do Katowic dałabym ci znać

W Częstochowie byłam, jak się będę wybierać do SCC ( a chyba będe tam 20 sierpnia) to dam ci na bank znać.
Madziu... Kurczę, w okolicach 20 mnie nie będzie.

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Dziewczynki gdybym sie wybierała do SCC będąc w Rudzie, to dam znać, poinformowałam moja mamę o planach i chętnie by do mnie dołączyła. Nawet przeglądała Sab Twoje zdj na nk
Łomatulu! Zuziu, nie bałaś się pokazywać Mamie TAKICH zdjęć?!

Przybywajcie Obie.

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Wiesz głupota, to swoją droga, ale odwagę do czegoś takiego to też trzeba mieć. Ja nawet jak mam głupi pomysł, to nie mam odwagi, żeby go zrealizować ( nie lubię bólu ) A co do imponowania, to każdy czasami głupieje. Ja np dzisiaj, nie dałam się taryfiarzowi. Też głupota, bo o wypadek nie trudno, a efekty oglądam nader często. No ale tak mnie wkurzył, że pokazałam mu, że jak chcę to też potrafię. Poniosło mnie.
Taaaa... Ja z tych samych powodów nauczyłam się jeździć na jednym kole na motocyklu. I wielu innych równie kretyńskich rzeczy.
Chyba jestem beznadziejnym przypadkiem...

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Nie no z tymi ludziami to żartowałam :P my jeździmy strzelać albo do kolegi na strzelnice lub u siebie za domem mamy kawałek ziemi pustej i wtedy puszki żadko używam do strzelania treningowych kulek, wale od razu śrutem, nie lubie się rozdrabniać

postrzelałabym z łuku... ojj tylko skąd, jak, gdzie i z kim?
Z łukiem jest kłopot, bo i skarpa być musi, i spory teren, no i nie ma przebacz - zero przypadkowych ludzi. My strzelamy albo na starym poligonie, albo u kumpla za domem (ma zrobiony regularny tor łuczniczy).

Cytat:
Dobrze niuchasz do tej pory pracowałam w prokuraturze po wakacjach ide zasilić swą osobą policje

Marzy mi sie wydział zabójstw... oby sie spełniło choć to marzenie...
Ufff... No to mi się udało z tym tekstem o bezpieczeństwie przy strzelaniu.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 22:32   #303
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Sabbath - no to przed nami jeszcze wrzesień, październik.... Ale na poważnie - we wrześniu to już chyba nam się uda spotkać?

Która wygrała w Lotka - przyznać się Ja niestety nie... Nie kupię sobie platynowych wacików Wszystkie numery obok... Aż człowieka zalewa.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 22:59   #304
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Mam problem i potrzebuję rady
.
Fenris, ja bym na Twoim miejscu odpuściła sobie te buty. Przerzucić się z japonek i trampek na 10cio cm obcasy to masakra

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Jesli maja drewniane spody ,to trudno bedzie sie chodzilo bo paski beda spadac z piet.Drewniane spody i klapki tak , przy butach z paskami czy tez bardziej zabudowanymi nie zdaje to ogzaminu
Tereska ma rację Drewno i paski to mordęga dla stóp - ciągną niemiłosiernie przez to, że są sztywne i nie współpracują ze stopą
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 00:15   #305
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dziękuję za odpowiedzi. Dalej się zastanawiam...
Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Jesli maja drewniane spody ,to trudno bedzie sie chodzilo bo paski beda spadac z piet.Drewniane spody i klapki tak , przy butach z paskami czy tez bardziej zabudowanymi nie zdaje to ogzaminu
A w wypadku tych pierwszych na zdjęciu, które są wiązane wokół kostki z zapięciem?

Taiwa - w pracy tylko japonki, bo buty bym zniszczyła i 12h bym nie wytrzymała na szpilkach.

Tymena - mnie właśnie to drewno cieszyło, bo nie lubię jak mi się obcas wygina. Nie mogę wtedy chodzić po ziemi z kamieniami lub po kostce brukowej, bo co chwile mi obcas wpada i się wygina. Może z tym drewnem byłoby lepiej? Bez paska na kostce to już w ogóle nie pochodzę.

Kurczę, do jutra mam czas, a sama nie wiem. Teraz się zastanawiam też nad tymi z pierwszego zdjęcia, z "owijaniem" na kostce... :/
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 00:31   #306
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Która wygrała w Lotka - przyznać się Ja niestety nie... Nie kupię sobie platynowych wacików Wszystkie numery obok... Aż człowieka zalewa.
Mój TŻ wygrał! Miał oczywiście... (napięcie rośnie, werble w tle) trójkę Więc wypłacą za to coś koło 16 zł

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedzi. Dalej się zastanawiam...

A w wypadku tych pierwszych na zdjęciu, które są wiązane wokół kostki z zapięciem?

Taiwa - w pracy tylko japonki, bo buty bym zniszczyła i 12h bym nie wytrzymała na szpilkach.

Tymena - mnie właśnie to drewno cieszyło, bo nie lubię jak mi się obcas wygina. Nie mogę wtedy chodzić po ziemi z kamieniami lub po kostce brukowej, bo co chwile mi obcas wpada i się wygina. Może z tym drewnem byłoby lepiej? Bez paska na kostce to już w ogóle nie pochodzę.

Kurczę, do jutra mam czas, a sama nie wiem. Teraz się zastanawiam też nad tymi z pierwszego zdjęcia, z "owijaniem" na kostce... :/
Fenris moim skromnym zdaniem drewniana podeszwa i obcas to dobry pomysł, dla kogoś, kto nie nosi zazwyczaj szpilek, czy tam innych wysokich obcasów, bo są bardzo stabilne- przynajmniej ja je tak odbieram. Osobiście wole klapki, niż z wiązaniem wokół kostki, bo tak jak chyba Czarnazuzia pisała wcześniej, przez to, że podeszwa nie pracuje razem ze stopą, paski z takich butów lubią się zsuwać, lub odwrotnie, wbijać się w stopę.
Stary 2008-07-30, 01:46   #307
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Sałatka z buraków?
Genezę czaję, ale jak to brzmi w całości?
Przepis na sałatkę z buraków - wrzuć granat do bmw. Opowiadał bodaj P. Bałtroczyk.
Coś w tym jest, albo może było parę lat temu - teraz widuję coraz większy % zwyczajnych ludzi za kierownicą bmw, a i przyznam, że łysoli-sterydów z wizerunkami pitbulli na przedzie widziałam już chyba w samochodach wszelkich marek.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 08:20   #308
Zuziunia
BAN stały

Nie dostanę tej pracy gdzie złożyłam cv, po licencjacie nie przyjmują no to mam zwalony dzień już dzisiaj
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 08:32   #309
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Dobrze niuchasz do tej pory pracowałam w prokuraturze po wakacjach ide zasilić swą osobą policje

Marzy mi sie wydział zabójstw... oby sie spełniło choć to marzenie...
Mam kolegę w kryminalnej - przegwizdane chłopak ma - ale satysfakcja z pracy ogromna. Oczywiście nie rozmawiamy o jego pracy jako takiej nigdy - ale widać, że nią żyje
Trafił do policji odrabiając wojsko - i tak mu się jakoś zostało.

ivanna - jaką teraz trzeba skończyć szkołe, zeby pracować w policji ?
Mam na myśli to o czym marzysz
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 08:34   #310
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Moze być nawet liceum, ale najlepiej już mieć mgra więcej punktów sie dostaje przy rekrutacji. A to gdzie sie dana osoba dostanie, często decydują jej umiejętności.
Stary 2008-07-30, 08:36   #311
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Kagan - nocka cię czeka, rozumiem? Podziwiam, kobieto ze stali
Niestety, ale już wróciłam i zaraz idę spac

Cytat:
Ja nie wygrałam, ale jak można wygrać, jak się zapomniało zagrać
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 08:42   #312
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Mam kolegę w kryminalnej - przegwizdane chłopak ma - ale satysfakcja z pracy ogromna. Oczywiście nie rozmawiamy o jego pracy jako takiej nigdy - ale widać, że nią żyje
Trafił do policji odrabiając wojsko - i tak mu się jakoś zostało.

Jak dzwoniłam sie "wypytać" to miły pan policjant naczelnik hehe powiedział że jak studiuje prawo to ja zuch dziewczyna jestem i chętnie widzi takie osoby u siebie. Myśle że właśnie coś w strone prawa ew. może AWF sprawnościowo?? nie wiem... zapytał tylko czy nie boje sie trupów i czy mnie to rusza myśle że to tez na testach wyjdzie procentowo kto się nadaje... rozmowy z psychologiem i takie tam. Oby mi sie udalo

EDIT: mi dużo pomaga fakt, że pracowałam juz w prokuraturze i sie "obyłam", z resztą tam poznałam "typa" z zabójstw i on mnie tym zaraził
Stary 2008-07-30, 08:51   #313
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
nie wiem... zapytał tylko czy nie boje sie trupów i czy mnie to rusza
Mnie np. nie ruszają...chyba tylko zapachowo bym nie wytrzymała w prosektorium

Kierunki przydatne do policji to także resocjalizacja, psychologia, tak jak ivanna pisała prawo..., bezpieczeństwo narodowe, pewnie by sie cos jeszcze znalazło.
Stary 2008-07-30, 08:54   #314
ivanna
Zakorzenienie

mnie też nie ruszają, tak przez tą prokurature się znieczuliłam że aż mama patrzała na mnie jak na jakiegoś "obcego". Poprostu człowiek się przyzwyczaja... choć pierwsze 2 tygodnie nie jadłam i nie spałam bo mi sie sprawy po nocach śniły zdjęcia, filmy brr... a potem nauczyłam sie rozdzielać pracę od zycia codziennego.
Stary 2008-07-30, 08:55   #315
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Jak dzwoniłam sie "wypytać" to miły pan policjant naczelnik hehe powiedział że jak studiuje prawo to ja zuch dziewczyna jestem i chętnie widzi takie osoby u siebie. Myśle że właśnie coś w strone prawa ew. może AWF sprawnościowo?? nie wiem... zapytał tylko czy nie boje sie trupów i czy mnie to rusza myśle że to tez na testach wyjdzie procentowo kto się nadaje... rozmowy z psychologiem i takie tam. Oby mi sie udalo

EDIT: mi dużo pomaga fakt, że pracowałam juz w prokuraturze i sie "obyłam", z resztą tam poznałam "typa" z zabójstw i on mnie tym zaraził
Ciekawe czy ja po kierunku ekonomiczno -prawnym miałabym jakieś szanse
Ale i tak pewnie nie przeszłabym testu sprawnościowego

Od października będę bezrobotna, muszę więc szukac pracy i wciąż myślę o tym co sprawiłoby mi najwięcej satysfakcji - tak, zeby wylądowac gdzieś gdzie już zostanę na forever
Stary 2008-07-30, 09:00   #316
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:

Od października będę bezrobotna, muszę więc szukac pracy i wciąż myślę o tym co sprawiłoby mi najwięcej satysfakcji - tak, zeby wylądowac gdzieś gdzie już zostanę na forever
Przykro mi z powodu straty pracy

próbować warto zawsze a może akurat takiej osoby jak ty szukają w Policji?
Stary 2008-07-30, 09:19   #317
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Przykro mi z powodu straty pracy

próbować warto zawsze a może akurat takiej osoby jak ty szukają w Policji?
Jesli chodzi o stratę pracy. To ja wiedziałam od początku, że pracuję na czas określony - bo jestem w zastepstwie za kogoś. I tak ten okres przedłużał się kilka razy - aż w końcu pracuję 6 miesięcy dłużej niż było założenie. Wszyscy żałują, że odchodzę - bo umiem 100% więcej niż osoba, którą zastępuję - ale muszą ją przyjąć ( dziewczyna po urlopie macierzyńskim ) i nie ma możliwości stworzenia więcej etatów, niestety - Statut na to nie zezwala.
Jakoś sobie poradzę zawsze sobie radziłam - tylko teraz chciałabym robić coś co mnie naprawde wciągnie tak, że nie bede tego miała nigdy dość

Chyba, masz rację spróbuję - co mi szkodzi
Stary 2008-07-30, 09:20   #318
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

Kochana próbuj! Sprawnościowy przejdziesz, tylko zakup sobie piłkę lekarską, ja dopiero po 2 miesiącach rzucania doszłam o co chodzi, że nie trzeba silnych rąk a odpowiednio napiąć brzuch i plecy i masz ponad 5 m spokojnie. Reszta to pikuś, no te bieganie na końcu wykańcza strasznie.
Jeszcze nie masz 35 lat więc śmiało możesz się starać!

ivanna kiedy miałaś testy (TWO, TSF) i gdzie, ja w Legionowie, ale to 2 latka temu.
Teraz nawet nie trezba miec min 25 pktów aby zaliczyć TWO.
Stary 2008-07-30, 09:54   #319
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Kochana próbuj! Sprawnościowy przejdziesz, tylko zakup sobie piłkę lekarską, ja dopiero po 2 miesiącach rzucania doszłam o co chodzi, że nie trzeba silnych rąk a odpowiednio napiąć brzuch i plecy i masz ponad 5 m spokojnie. Reszta to pikuś, no te bieganie na końcu wykańcza strasznie.
Jeszcze nie masz 35 lat więc śmiało możesz się starać!

ivanna kiedy miałaś testy (TWO, TSF) i gdzie, ja w Legionowie, ale to 2 latka temu.
Teraz nawet nie trezba miec min 25 pktów aby zaliczyć TWO.
hah, czyli musiałaby, się śpieszyć .. bo do 35-tki niewiele mi zostało
Stary 2008-07-30, 10:37   #320
mskladaczek
Zakorzenienie

Cytat:
choć pierwsze 2 tygodnie nie jadłam i nie spałam bo mi sie sprawy po nocach śniły zdjęcia, filmy brr... a potem nauczyłam sie rozdzielać pracę od zycia codziennego.
Zdjecia i filmy to pikus, najgorszy jest hmm real => zapach zwlok, zwlaszcza znalezionych po jakims czasie to ma-sa-kra.
I mozna sobie zapach perfum zbrzydzic- ja na sekcje sadowo-lekarskie nosilam Prade I pozniej za kazdym razem, kiedy siegalam po flaszke, to mi sie ladnie mowiac zle robilo I teraz tak jak inni czuja trupa w Angelu, tak ja w Pradzie. Fuj
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 12:33   #321
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Abstrahując od tematów trupio-samochodowych : podpowiedzcie mi proszę: jak wkleić ch...ną tabelkę z Excela w slajd przygotowywany w Power Poincie? Tzn. samo wklejenie kłopotów mi nie nastręcza, chodzi o to co zrobić, zeby mi się to bydlę zmieściło w jednym slajdzie i do tego było w miarę czytelne Tabelka docelowo jest długa (3str. wydruku)
Stary 2008-07-30, 13:10   #322
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Abstrahując od tematów trupio-samochodowych : podpowiedzcie mi proszę: jak wkleić ch...ną tabelkę z Excela w slajd przygotowywany w Power Poincie? Tzn. samo wklejenie kłopotów mi nie nastręcza, chodzi o to co zrobić, zeby mi się to bydlę zmieściło w jednym slajdzie i do tego było w miarę czytelne Tabelka docelowo jest długa (3str. wydruku)
Osz w mordkę
w jednym slajdzie
Kombinuję właśnie,ale ... nie mieści się
Stary 2008-07-30, 13:14   #323
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Osz w mordkę
w jednym slajdzie
Toteż właśnie (bo to bilans jest, i P&L, w ostateczności może byc w dwóch osobnych)
Stary 2008-07-30, 13:18   #324
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
M
Łomatulu! Zuziu, nie bałaś się pokazywać Mamie TAKICH zdjęć?!

Przybywajcie Obie.
ślicznie na zdjęciach wychodzisz

Najadłam sie pierogów z soczewicą...chyba za dużo bo aż mnie brzuch rozbolał.

Stary 2008-07-30, 13:40   #325
miss natasha
Zadomowienie

dzień dobry.
zachorowałam na Ray Ban'y Wayfarer

taa...jakby nie było innych wydatków

ale one są takie piękne...!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_art_WAYFARER_II_RB_2143_974.jpg (27,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_art_WAYFARER_ORIG__RB_2140_956_32.jpg (40,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_art_WAYFARER_ORIG__RB_2140_962_40.jpg (25,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_art_WAYFARER_ORIG__RB_2140_901_A.jpg (42,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_art_WAYFARER_ORIG__RB_2140_968_3E.jpg (26,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_art_WAYFARER_II_RB_2143_919_32.jpg (25,1 KB, 11 załadowań)

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 13:47   #326
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
dzień dobry.
zachorowałam na Ray Ban'y Wayfarer

taa...jakby nie było innych wydatków

ale one są takie piękne...!
yyy nie w moim guście...
mój tato ma Ray Ban'y do latania, oczywiście w nich nie lata...takie wielkie muchy..może by mu zakosić nawet nieźle w nich wyglądam
Stary 2008-07-30, 13:54   #327
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
yyy nie w moim guście...
mój tato ma Ray Ban'y do latania, oczywiście w nich nie lata...takie wielkie muchy..może by mu zakosić nawet nieźle w nich wyglądam
każdemu podoba się co innego

do latania zaprojektowany był model Aviator [pamiętacie "Top Gun"? ]

kurczę, mogłabym wklejać i wklejać te fotki, ale już się spróbuję uspokoić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ray-ban-aviator-rb-3025_627.jpg (30,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg top-gun-tom-cruise-ray-ban.jpg (38,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kate-Moss121.jpg (47,0 KB, 8 załadowań)

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

Stary 2008-07-30, 13:59   #328
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

miss natasho - się pośliniłam teraz - na widok ostatniej pary na dole, tej czarno-białej na samym końcu:slina :. Marzę o takich kocich oprawkach, właśnie w stylu lat 60-tych, do moich okularów korekcyjnych. No niech mnie świśnie jak takich nie zdobędę

Ile kosztują takie cacka?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 14:01   #329
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
każdemu podoba się co innego

do latania zaprojektowany był model Aviator [pamiętacie "Top Gun"? ]

kurczę, mogłabym wklejać i wklejać te fotki, ale już się spróbuję uspokoić
O to to!!! takie właśnie ma mój tato. One chyba coś ponad 500zł ale nie jestem pewna.
Stary 2008-07-30, 14:03   #330
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
miss natasho - się pośliniłam teraz - na widok ostatniej pary na dole, tej czarno-białej na samym końcu:slina :. Marzę o takich kocich oprawkach, właśnie w stylu lat 60-tych, do moich okularów korekcyjnych. No niech mnie świśnie jak takich nie zdobędę

Ile kosztują takie cacka?
to, co jest do kitu to że w Polsce w ogóle nie opłaca się ich oglądać - cena w optyku oscyluje około 500zł w zależności od modelu
natomiast na obczyźnie nie tak tragicznie - http://www.otticanet.it/ray-ban.cfm?...RER_II_RB_2143

niech ja tylko zacznę zarabiać w funtach

edit:
Cytat:
O to to!!! takie właśnie ma mój tato. One chyba coś ponad 500zł ale nie jestem pewna.
to 'zakaszaj' kiedy możesz! też są cudne.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości