|
|
#301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Potem został wzięty sposobem na zazdrość, czyli głaskanie psa sąsiadów i to go zmobilizowało ![]() Weterynarz z którym ama to konsultowała, powiedział, że najprawdopodobniej coś go bardzo wystraszyło, a to już jest stary pies, więc reaguje podobnie jak np. mały szczeniaczek. W każdym razie sytuacja wraca do normy Bardzo miło, że pamiętałaś Edit: Fenris buty są absolutnie boskie, sama mam kilka par podobnych i ja kupowałabym bez zastanowienia Tylko nie wiem jak one się sprawdzą, jesli masz zamiar dużo w nich chodzić, tym bardziej do pracy, a z tego co pamiętam pracujesz na stojąco. Ja co prawda i co samochodu i do biegania po mieście nosze takie wysokie obcasy, ale ja się na obcasach urodziłam jeśli ktoś nie jest przyzwyczajony, to nogi mogą boleć
|
|
|
|
|
#302 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przybywajcie Obie. Cytat:
Chyba jestem beznadziejnym przypadkiem... Cytat:
Cytat:
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - no to przed nami jeszcze wrzesień, październik....
Ale na poważnie - we wrześniu to już chyba nam się uda spotkać?Która wygrała w Lotka - przyznać się Ja niestety nie... Nie kupię sobie platynowych wacików Wszystkie numery obok... Aż człowieka zalewa.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, ja bym na Twoim miejscu odpuściła sobie te buty. Przerzucić się z japonek i trampek na 10cio cm obcasy to masakra
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję za odpowiedzi. Dalej się zastanawiam...
Cytat:
Taiwa - w pracy tylko japonki, bo buty bym zniszczyła i 12h bym nie wytrzymała na szpilkach. Tymena - mnie właśnie to drewno cieszyło, bo nie lubię jak mi się obcas wygina. Nie mogę wtedy chodzić po ziemi z kamieniami lub po kostce brukowej, bo co chwile mi obcas wpada i się wygina. Może z tym drewnem byłoby lepiej? Bez paska na kostce to już w ogóle nie pochodzę. Kurczę, do jutra mam czas, a sama nie wiem. Teraz się zastanawiam też nad tymi z pierwszego zdjęcia, z "owijaniem" na kostce... :/ |
|
|
|
|
#306 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc wypłacą za to coś koło 16 zł Cytat:
|
||
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Przepis na sałatkę z buraków - wrzuć granat do bmw.
Opowiadał bodaj P. Bałtroczyk. Coś w tym jest, albo może było parę lat temu - teraz widuję coraz większy % zwyczajnych ludzi za kierownicą bmw, a i przyznam, że łysoli-sterydów z wizerunkami pitbulli na przedzie widziałam już chyba w samochodach wszelkich marek.
|
#308 |
|
BAN stały
|
Nie dostanę tej pracy gdzie złożyłam cv, po licencjacie nie przyjmują
no to mam zwalony dzień już dzisiaj
|
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trafił do policji odrabiając wojsko - i tak mu się jakoś zostało. ivanna - jaką teraz trzeba skończyć szkołe, zeby pracować w policji ? Mam na myśli to o czym marzysz
|
|
|
|
|
#310 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety, ale już wróciłam i zaraz idę spac
Cytat:
|
|
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naczelnik hehe powiedział że jak studiuje prawo to ja zuch dziewczyna jestem i chętnie widzi takie osoby u siebie. Myśle że właśnie coś w strone prawa ew. może AWF sprawnościowo?? nie wiem... zapytał tylko czy nie boje sie trupów i czy mnie to rusza myśle że to tez na testach wyjdzie procentowo kto się nadaje... rozmowy z psychologiem i takie tam. Oby mi sie udalo ![]() EDIT: mi dużo pomaga fakt, że pracowałam juz w prokuraturze i sie "obyłam", z resztą tam poznałam "typa" z zabójstw i on mnie tym zaraził
|
|
|
|
|
#313 |
|
BAN stały
|
Mnie np. nie ruszają...chyba tylko zapachowo bym nie wytrzymała w prosektorium
![]() Kierunki przydatne do policji to także resocjalizacja, psychologia, tak jak ivanna pisała prawo..., bezpieczeństwo narodowe, pewnie by sie cos jeszcze znalazło. |
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też nie ruszają, tak przez tą prokurature się znieczuliłam że aż mama patrzała na mnie jak na jakiegoś "obcego". Poprostu człowiek się przyzwyczaja... choć pierwsze 2 tygodnie nie jadłam i nie spałam bo mi sie sprawy po nocach śniły
zdjęcia, filmy brr... a potem nauczyłam sie rozdzielać pracę od zycia codziennego.
|
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak pewnie nie przeszłabym testu sprawnościowego Od października będę bezrobotna, muszę więc szukac pracy i wciąż myślę o tym co sprawiłoby mi najwięcej satysfakcji - tak, zeby wylądowac gdzieś gdzie już zostanę na forever
|
|
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
próbować warto zawsze a może akurat takiej osoby jak ty szukają w Policji?
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś sobie poradzę ![]() Chyba, masz rację spróbuję - co mi szkodzi |
|
|
|
|
#318 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeszcze nie masz 35 lat więc śmiało możesz się starać! ivanna kiedy miałaś testy (TWO, TSF) i gdzie, ja w Legionowie, ale to 2 latka temu. Teraz nawet nie trezba miec min 25 pktów aby zaliczyć TWO. |
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mozna sobie zapach perfum zbrzydzic- ja na sekcje sadowo-lekarskie nosilam Prade I pozniej za kazdym razem, kiedy siegalam po flaszke, to mi sie ladnie mowiac zle robilo I teraz tak jak inni czuja trupa w Angelu, tak ja w Pradzie. Fuj
|
|
|
|
|
#321 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Abstrahując od tematów trupio-samochodowych
: podpowiedzcie mi proszę: jak wkleić ch...ną tabelkę z Excela w slajd przygotowywany w Power Poincie? Tzn. samo wklejenie kłopotów mi nie nastręcza, chodzi o to co zrobić, zeby mi się to bydlę zmieściło w jednym slajdzie i do tego było w miarę czytelne Tabelka docelowo jest długa (3str. wydruku)
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w jednym slajdzie ![]() Kombinuję właśnie,ale ... nie mieści się
|
|
|
|
|
#323 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Toteż właśnie
(bo to bilans jest, i P&L, w ostateczności może byc w dwóch osobnych)
|
#324 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#325 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry.
zachorowałam na Ray Ban'y Wayfarer ![]() taa...jakby nie było innych wydatków ale one są takie piękne...!
|
#326 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mój tato ma Ray Ban'y do latania, oczywiście w nich nie lata...takie wielkie muchy..może by mu zakosić nawet nieźle w nich wyglądam
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() do latania zaprojektowany był model Aviator [pamiętacie "Top Gun"? ]kurczę, mogłabym wklejać i wklejać te fotki, ale już się spróbuję uspokoić
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
miss natasho - się pośliniłam teraz - na widok ostatniej pary na dole, tej czarno-białej na samym końcu
![]() :slina :. Marzę o takich kocich oprawkach, właśnie w stylu lat 60-tych, do moich okularów korekcyjnych. No niech mnie świśnie jak takich nie zdobędę Ile kosztują takie cacka?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#329 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#330 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() natomiast na obczyźnie nie tak tragicznie - http://www.otticanet.it/ray-ban.cfm?...RER_II_RB_2143 niech ja tylko zacznę zarabiać w funtach ![]() edit: Cytat:
też są cudne.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

Bardzo miło, że pamiętałaś 

( nie lubię bólu ) A co do imponowania, to każdy czasami głupieje. Ja np dzisiaj, nie dałam się taryfiarzowi. Też głupota, bo o wypadek nie trudno, a efekty oglądam nader często. No ale tak mnie wkurzył, że pokazałam mu, że jak chcę to też potrafię. 

Opowiadał bodaj P. Bałtroczyk. 

Tabelka docelowo jest długa (3str. wydruku)