Panny Młode 2008 cz. III - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-30, 07:54   #3991
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Bukiet- Dzisiaj byliśmy w kwiaciarni rozejrzeć się za ceną bukietu, bo będę chciała mieć róże z gipsówką w delikatną łezkę. I babka powiedziała mi, że taka wiązanka może kosztować około 150zł do 180 max, ale lepiej żebyśmy zadzwonili do osoby, która je bezpośrednio wykonuje i dała nam wizytówkę. Także jutro poznam prawdziwą ceną i jak nie zostanie przekroczona ta wcześniej wspomniana to podpisujemy umowę. Babka mówiła, że jakby co to już trzeba zamawiać, bo mają dużo zamówień.
I dzisiaj moja mama pyta się ile mnie będzie wynosił bukiet. Kiedy podałam koszt uniosła się i wszczęła kłótnie . Zaczęła się mnie czepiać co tak drogo, bo moja siostra płaciła za swoją o wiele taniej (ale to nie ważne, że ślubowała 5 lat temu! ). Zaczęła mi zarzucać, że pewnie poszłam do pierwszej lepszej kwiaciarni i srogo przepłacę. I jeszcze do mnie mówi, że po co mi tyle róż przecież z np.9 też mogę mieć wiązankę, a ja wydziwiam. Dziewczyny tak mnie wyprowadziła z równowagi, że szkoda gadać. Ona jest strasznie czepialska, drobiazgowa i jak nie będzie po jej myśli to kaplica. Uparcie tłumaczyłam, że od kilku dni latamy z wywalonym jęzorem w te upalne dni i szukam jak najtaniej, szukałam w kwiaciarniach napotkanych przypadkowo, upolowanych w internecie, poleconych przez znajomych. Po za tym to my ponosimy koszt wesela, więc niech przystopuje z uwagami. Jej się wydaje, że jakby ona szukała to znalazłaby tańszą wiązankę. Więc jej powiedziałam proszę bardzo szukaj igły w stogu siania, jesteś taka mądra to szukaj.I w końcu zamilkła. Ale niestety ona ma taki charakter, że ona wie lepiej.

Brawo Pani kierowco

Ładne upięcie włosków.
Martuś przykro, że mama tak się zachowała, ale to może też trochę przez nerwy, kupisz taki bukiet, jaki będziesz chciała i za ile będziesz chciała, w końcu to ma być najpiękniejszy dzień w życiu i wszystko będzie takie, jak sobie zamarzyłaś

dzięki za gratulki i cieszę się, że fryzurka Ci się podoba
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Kolejny krok do przodu wykorzystalam moment i skonczylam dyplomy dla swiadkow .. Wklejam wam w sekrecie przed nimi ... Na dole imiennie sie podpiszemy...
śliczne po prostu, ale zdolniacha z Ciebie
Cytat:
Przeraziła mnie Twoja historia. Brat rzeczywiście kręcił, stąd wymówki, nie odbieranie telefonu. To naprawdę przykre zwłaszcza, że jest to Twoja najbliższa rodzina. Najgorsze jest to, że człowiek niepotrzebnie tylko się denerwuje, a każdy z nas inaczej reaguje na stres, zawiedzenie.

Ja też widzę, że niektórzy z mojej rodziny (kuzynostwo) zaczynają robić problemy. Moja kuzynka potwierdziła kilka miesięcy swoją obecność, a w zeszłym tygodniu całkiem przypadkowo drogą pantoflową dowiedziałam się, że jej prawdopodobnie nie będzie.
ach, z rodziną to najlepiej na zdjęciu
Cytat:
Mam już umówionego fryzjera na 9.00-11.00 (ale bez próbnej fryzury! ). Dałam kuzynce zdjęcie loków, powiedziałam jaką chce mieć górę, gdzie będzie wpinany welon i ona powiedziała, że znając moją strukturę włosów uczesze mnie od razu na ślubie. Nie ukrywam, że średnio mi się to spodobało, powiedziałam jej o tym, ale ona zapewniała, że będzie ok i żebym się nie bała. No to teraz mam dodatkowego megastresa.

Tydzień przed ślubem robię lekki balejaż, bo teraz mam naturalny blond. Może wtedy uda mi się ją namówić, żeby mi próbnego strzeliła a co!
Martuś poproś, żeby Ci zrobiła próbną, zawsze to przed ślubem mniej nerwów dla Ciebie
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Cześć laski Jak tam dzisiaj z kawkami? U mnie już po teraz zmykam troche poplotkować
hehe, ja właśnie kończę swoją popijać i trza sie zabrać do roboty, a tak mi się nie chce

miłego dnia kobietki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 08:04   #3992
jeszczepanna
Raczkowanie

Witajnie kochane. Dawno mnie tu nie było, wybaczcie ale mam sporo spraw. Piszecie o gosicach że odmawiają... wiem to przykre my dopiero zaczniemy prosić wiec nie wiem ile osób będzie u nas. Dziś odbieram buty slubne, zdjecie ich zamieszczałam wczesniej, mam tylko nadzieje ze wszytsko bedzie ok. Wczoraj odebralismy koszule Ł i w piątek moze dopasujemy surdut.
Mój bukiet najprawdopodobniej bedzie kosztował ok 200 zł wiec wasze to tanie
katathea ale Ty jesteś zorganizowana, wszyst zaplanowane - pięknie. Będę trzymac kciuki
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 08:05   #3993
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam z rana... Mam juz internet w pracy !!!!!
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Chyba ślepa jestem szukałam i nie znalazłam...
Mili specjalnie dla Ciebie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...06#post8268306 post 2694 zdjecie po wykonaniu i zdjecie biuz na mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...68#post8366368 post 3739
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 08:34   #3994
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

czesc dziewczyny

Cytat:
Witajcie

Sama nie wiem czy to coś złego... ciśnienie mam ok niestety puls mam prawie zawsze w okolicy 100... Czasem mam nagle skoki do 130- jeśli nałoży się na to jakiś (drobny) wysiłek to czuję się koszmarnie... czasem mdleje

powiem tylko... co się źle zaczyna to się dobrze kończy W koncu obierzecie piękne i idealne obrączki!
To faktycznie zrob badania i oby to nie bylo nic powaznego
a jaeslie chodzi o obraczki to mam ogromna nadzieje ze bedzie tak jak mowisz
Prosze was trzymajcie za te nasze obraczki kciuki zeby byly dobre i takie jak chcielismy i zeby byly juz w koncu dzisiaj

Wczoraj zamowilismy kosze dla rodzicow:
http://allegro.pl/item401717486_kosz...rodzicow_.html
troszke sie na to wykosztowalismy wiec zrezygnowalismy z tej ksiegi gosci za 150zl - kosze najwazniejesze bo dla rodzicow
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 09:06   #3995
asiuk
Zakorzenienie

Dzień dobry, kochane!

Chciałam Was wczoraj poczytać i co nieco poplotkować, ale net mi nawalał co chwilę.

Pepitko, witaj wśród nas Bardzo smutno czytać takie relacje. Nie rozumiem, jaki może być konflikt między rodzicami a dzieckiem, żeby nie chcieć przyjść na ślub Moim zdaniem, będą tego żalować. Suknię masz wprost bajeczną
Katathea, Twój brat zachowuje się bardzo nie w porządku Bardzo Ci wspołczuję. Mam nadzieję jednak, że sumienie go ruszy i chociaż na ślubie się zjawi.
Izuś, historia Twojej rodziny przeraża mnie najbardziej Czy z dzieckiem siostry ma kontakt tylko Twoja mama? Przecież to niedorzeczne! Przepraszam za szczerość, ale Twój szwagier to chory człowiek Nie rozumiem tych dziewczyn, ktore dają się tak omamić. Siostra Was odwiedza w ogóle? Rozmawia z Tobą? Nie uważa tego za nienormalne, że mąż jej zabrania przyprowadzać jej własne dziecko do swojej rodziny? Czy on ma rodziców, rodzeństwo? Jak się ich stosunki układają? (przepraszam za tysiąc pytań, ale jestem w szoku)

Kina, gratuluję zdania egzaminu!!!
Dziękuję, kobietki, za wszystkie gratulacje i życzenia z okazji mojej rocznicy z TŻ

Dziewczyny, wczoraj byłam na pierwszej w moim życiu rozmowie o pracę Trzymajcie kciuki, żeby coś z tego wyszło, choć podchodzę do tego lajtowo

Dziś może będziemy jeszcze malować kuchnię. 10 l farby już poszło Stare ściany rządzą się jednak własnymi prawami, niestety.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 09:15   #3996
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

dziewczyny dodzwonilam sie wreszcie do fryzjera ale niestety nie uczesze mnie na panienski bo soboty ma zajete juz na maksa... probna mam miec dopiero 19 sierpnia... jeszcze makijaz... i bede siedziec tak wystrojona w domu... super....
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 09:21   #3997
maugosia
Raczkowanie

Cytat:
Bukiet- Dzisiaj byliśmy w kwiaciarni rozejrzeć się za ceną bukietu,
wiwcie co tak se myślę, że to jest chyba najbardziej wnerwiające, kiedy przed ślubem najbliższa rodzina powinna wspierać, dodawać otuchym, a Oni nam jeszcze przyspażają nerwów - no cóż mówisz że Twoja Mama ma taki charakter - trudno. Ja z kolei mam taki, że mimo, że to byłaby moja Mama, to bym jej powiedziała, że sorrry, ale spodziewałam się z jej strony pomocy i wyrozumiałości, a dostaję dodatko wy stres.
Przykro mi baaardzo Martusia, ale najważniejsze, że sobie nie dałaś "po sobie pojechać" BARAWO !!!

a na marginesie ja za swój bukiet płacę też około 150 zł.

aha - fryz próbny - konieczność moim zdaniem. Z resztą dziś sie właśnie na taki wybieram

[quote=izka19855;8401279]Byłam na polowanku sukienki na poprawiny, nic nie kupiłam, bo za duże były a jedna mi wpadła w oczko...
Wklejam Wam ja, może kogoś zainspiruje...a co!

Załącznik 1632755/quote]

bardzo ładna sukieneczka

Cytat:
Napisane przez katathea Pokaż wiadomość
u mnie 4 dni i - zamążpójście
alkohole oklejone weselnymi etykietami i popakowane w kartony
prezenty na konkursy weselne zamieszkały w ozdobnych torebkach
paczuszki na bramy weselne zrobione
garnitur i ślubna kamizelka TŻ wiszą na wieszaku wyprasowane i straszą
zaczynam pakować "kosmetyczkę pierwszej pomocy"
oplacone prawie wszystko, pozostały ciasta i Tort
w piątek przedłużam sobie rzęsy ( trzyma 2 tygodnie) i odbieram sukienkę
w sobotę robie paznokcie, pakuję walizkę na noc poślubną w hotelu
w niedzielę trzymamy się według planu - idziemy wziąć slub -
uf, ale ten czas leci szybko
Nam do ślubu została równo dyszka z dzisiejszym dniem
Też jestem w amoku wielkich przygotowań:
Winietki gotowe
Zawieszki w trakcie wykonania
Księga Gości ukończona
Dziś prówny fryz
w piątek odbiór sukni
jeszcze musimy podszlifowac nasz pierwszy taniec
ojojoj musze zadzwonić do organistki - a nie mam wybranych jeszcze pieśni - szit
kupić koszulę na zmianę dla Pana Młodego
i kosz wiklinowy na maskotki - nie chcemy kwiatów
zadzwonić do D-ja
kupic serwetki
aaaa i blyszczyk do ust
a w przyszły czwartek mamy już wolne i wybieram się zrobić na bustwo u kosmetyczni - paznokietki, nawilżanie buźki, moze masaż - uwielbiam to

a no i bym zapomniała- w związku z tym że miałam tyle czasu do ślubu to zmieniła mi się koncepcja bukietu i stwierdziłam że chyba poszukam czegoś w trochę zywszym kolorze - czyli nie biały - ale florystka stwierdziła ze to normalka
maugosia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 09:22   #3998
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
w sobotę byłam na próbnej fryzurce, poniżej zdjęcia (ten welon miała fryzjerka, ja go założyła, żeby tylko zobaczyć, jak będzie wyglądał welon na koku, a nie wpięty od spodu)

a wczoraj miałam egzamin na prawko i ZDAłAM

buziolki Kochane
Fryz świetny,tylko może faktycznie ciut pofalowałabym te rozpuszczone włosienta
A co do prawka to

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane Ja wpadam tutaj "dorywczo", bo netu nadal w domu nie mam... "fachowcy" zamurowali mi zepsuty kabel w ścianie i teraz trzeba będzie rozkuwać mieszkanie...

Właśnie wróciłam z usg i wszystko w porządku, małe ma już 2,5 cm, widziałam główkę, rączkę i pępowinę
Gratuluję i cieszę sie,ze maleństwo rozwija się prawidłowo

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość

ale Ci fajnie, tez kce do Kazimierza jedziecie na festiwal? Nie wiem kiedy organizują ;p może już był ja raz byłam - dawno temu, było super
No akurat na festiwalu nie byłysmy,ale tak rekreacyjnie bujałyśmy sie po tym kazimierzu.Ja tam bywam dosyc często,ale kumpelki niekoniecznie,więc trochę je pooprowadzałam
Było świetnie,poza tym,że zwiedzałyśmy i mamy chyba z milion fotek,to popiłyśmy troche piwka i pojadłyśmy pysznej rybki

Cytat:

Dziewczyny współczuje Wam i niestety rozumiem... To strasznie przykre, że osoby nam bliskie, pomimo tego, że wiedzą jak ważna dla nas jest ich obecność w TYM dniu zawodzą... Ja organizuje obiad weselny - miało być 30 osób będzie najprawdopodobniej 6
Łooooj znam ten problem...U mnie rodzinka w przypadku niektórych osobników jest pożal sie Boże...Narazie nie wiem do końca jak bedzie z frekwencją u mnie na slubie,bo nie rozdałam wszystkich zaproszeń,ale już czuję,ze niektórzy wyskoczą z jakąs głupią wymówką...

Dobra,idę na ogródek się ciut poopalać,bo cos blado wygladam
Stary 2008-07-30, 09:41   #3999
wiiniii
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

częśc KObietki kochane

mam sporo roboty wiec mało pisze ale podczytuje WAS
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 09:46   #4000
LilStar
Wtajemniczenie

Hej Kochane

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków i wysyłanie dobrych myśli w Naszą stronę.
powoli się układa, wypędzilismy trola (swoją drogą chyba sama go-ją wywołałam-) i wszystko idzie ku dobremu
dużo nerów i siły mnie to kosztowało i nie tylko mnie ale jesteśmy na prostej
jeszcze raz dziękuję

będę powoli wracać do Was-przyjmiecie mnie mam nadzieję
ściskam Was mocno

***do wieczorka
Stary 2008-07-30, 09:49   #4001
wiiniii
Rozeznanie

Arrow Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez agata r Pokaż wiadomość
dziewczyny dodzwonilam sie wreszcie do fryzjera Ale niestety nie uczesze mnie na panienski bo soboty ma zajete juz na maksa... Probna mam miec dopiero 19 sierpnia... Jeszcze makijaz... I bede siedziec tak wystrojona w domu... Super....

Agatko a moze panieński zrób w piątek

uczesz sobie jakąs lekka fryzurke
żeby świeżo i młodo wygladac
koki juz sa beeeeeee feeeeeee

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 09:49   #4002
soffera
Zadomowienie

Agata nie wiedziałam że na Allegro można kupić takie gotowe kosze dla rodziców Duża pomoc dla zabieganych PM, ale tak my zrobimy sami....

Katathea chciałabym mieć wszystko gotowe na kilka dni przed ślubem tak jak Ty

Na razie wstepnie odmówiły nam dwie pary, znajomi mojego A. jedni maja jechac na wczasy ( o slubie wiedzieli 9 miesiecy wczesniej) a drudzy cos kombinuja....
Nastepne dwa małżeństwa są pod znakiem zapytania, jedna kobietka w dniu naszego ślubu bedzie miesiąc przed porodem a druga niecały miesiąc po porodzie. Akurat to są sprawy zrozumiałe...No też się wyżaliłam

Lilus dobrze że juz ok

Najzabawniejsze jest to że ja się obijam na wizażu a moj A. robi porzadki hihi Na dodatek zapuścił mi jakieś romantyczne piosenki hihi
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 09:58   #4003
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Hej Kochane

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków i wysyłanie dobrych myśli w Naszą stronę.
powoli się układa, wypędzilismy trola (swoją drogą chyba sama go-ją wywołałam-) i wszystko idzie ku dobremu
jeszcze raz dziękuję

ściskam Was mocno

***do wieczorka
A co to za pytanie? Jasne ze pyjmiemy.... I usciskamy.... wycalujemy
Ciesze sie ze juz jest dobrze.... W kazdym zwiazku zdarza sie problem...
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 10:05   #4004
agunia82
Zakorzenienie

Dzięn dobry słoneczka moje

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość

a jaeslie chodzi o obraczki to mam ogromna nadzieje ze bedzie tak jak mowisz
Prosze was trzymajcie za te nasze obraczki kciuki zeby byly dobre i takie jak chcielismy i zeby byly juz w koncu dzisiaj
już ściskam bardzo, bardzo mocno

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Dziewczyny, wczoraj byłam na pierwszej w moim życiu rozmowie o pracę Trzymajcie kciuki, żeby coś z tego wyszło, choć podchodzę do tego lajtowo
Dzisiaj ręce chyba będą boleć od kciuków, ale co tam, dla takich spraw warto się poświęcić. Mega kciuki za wynik rozmowy

Cytat:
Hej Kochane

jeszcze raz dziękuję

ściskam Was mocno

***do wieczorka
Liluś jak dobrze że wszystko zaczyna się układać, oby tak dalej! I bardzo proszę głupich pytań nie zadawać, bo Wracaj do nas jak najszybciej i już!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 10:05   #4005
katathea
Raczkowanie

Cytat:
czesc dziewczyny

Wczoraj zamowilismy kosze dla rodzicow:
http://allegro.pl/item401717486_kosz...rodzicow_.html
troszke sie na to wykosztowalismy wiec zrezygnowalismy z tej ksiegi gosci za 150zl - kosze najwazniejesze bo dla rodzicow
Wow piękne te kosze!!! prześlicznuchne!! ale Wasi rodzice się rozpłyną ze wzruszenia
katathea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 10:08   #4006
dzasta110
Wtajemniczenie

hejka

Cytat:
Hej Kochane

jeszcze raz dziękuję

ściskam Was mocno

***do wieczorka
no to najważniejsze, że się układa

Agata ja też mam próbny fryz w środku tygodnia i bardzo fajne te kosze

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 10:19   #4007
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Asiuk jeżeli to praca w Twoim zawodzie i/lub ma cos wspólnego ze ścianami i farbami to masz ja jak w banku

Cytat:
dziewczyny dodzwonilam sie wreszcie do fryzjera ale niestety nie uczesze mnie na panienski bo soboty ma zajete juz na maksa... probna mam miec dopiero 19 sierpnia... jeszcze makijaz... i bede siedziec tak wystrojona w domu... super....
To może jak juz będziesz taka wystrojona to Twój TŻ mógłby cos na to konto wykombinować, podszepnij mu to tak lekko albo sama coś wymyśl. W sumie szkoda tak siedzieć w domu, kiedy jest się zrobionym na bóstwo
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 10:24   #4008
kasienka1985
Zakorzenienie

Helooooł kumaczki moje!
Witam Was w pięęękny i słoneczny środowy poranek! <a właściwie to już przedpołudnie>
Znów troszkę czytania było i pracy w międzyczasie, że pisze dopiero o tej godzince!

Cytat:
nie ma obraczek... jutro bo zostala zle nabita proba zlota
pozostawie to juz bez komentarza
ja bym porządnie tego śmiesznego Pana jubilera nabiła!

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Kasienka ale z Ciebie ladna dziewczyna
Hem?? To do mnie?
Rumienię się
Buziak

Cytat:
Kasieńko nie wiem czy czegoś takiego szukasz ale natknęłam się na ta sukienkę
http://moto.allegro.pl/item394152939...ona_paris.html
hmm... dziękuję Ci bardzo skarbeczku mój!!!
Miło, że o mnie pamiętasz!
Fajna ta sukieneczka, tylko ździebko chyba za krótka

Cytat:
Kasieńka widziałam też coś w stylu takiej co kiedys pokazywałaś http://cgi.ebay.pl/LADIES-RED-BLACK-...ayphotohosting
ale mi pasuje do Ciebie ten niebieski co masz na zdjęciach z weekendu ostatniego moim zdaniem to Twój kolor
http://cgi.ebay.pl/GORGEOUS-KOOKAI-S...QQcmdZViewItem
idę oglądać sobie dalej ;p
Tobie też dziękuję słonko
Jednak ta sukienka jak dla mnie <bardzo przepraszam > jest troszkę burdelowa!
Sam krój idealnie tak jak chciałam, ale te koronki i to wiązanie gorsetowe
Jednak bardzo bardzo mocno dziękowac Ci dobra kobietko za znalezienie czegokolwiek dla mnie Lof
A co do tej niebieskiej... wydaje mi się, że ona jest taka przygaszona- wpadająca w szary kolorek... a w takim wyglądam źle!
No nic... poszukiwania nadal trwają!

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Słonka Wy moje, właśnie skończyłam pakowanie bo o 23. 46 fruuuu do Międzyzdrojów. Na krótko bo tylko do niedzieli ale 4 dni tyłek sobie posmażę
Bedziemy załatwiać nauki przedślubne- mam nadzieję że się uda Trzymajcie kciuki.
Skarbie udanego wypoczynku!

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
edit: a ja mam takie durnowate pytanie dlaczego niektóre z Was mają plusik przy nicku?? już od jakiego czasu się nad tym zastanawiam
Wybacz, ale

jesteś Bosssska dżastinko!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 10:26   #4009
kasienka1985
Zakorzenienie

c.d.

Cytat:
Kolejny krok do przodu wykorzystalam moment i skonczylam dyplomy dla swiadkow .. Wklejam wam w sekrecie przed nimi ... Na dole imiennie sie podpiszemy...
Piękne!
Zdolniacho

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Jak wieczorek u Was minął? Ja właśnie przeczytałam baję chrześniakowi, które został na wakacjach....
Kobietki jakie proponujecie piosenki na pierwszy taniec, wiem, że gdzieś to było tu na forum...macie jakieś w miarę szybsze, bo za wolnej też nie chcemy...niekoniecznie polska...poradzicie coś?
Byłam na polowanku sukienki na poprawiny, nic nie kupiłam, bo za duże były a jedna mi wpadła w oczko...
Wklejam Wam ja, może kogoś zainspiruje...a co!
Bardzo mi się w niej podobasz
I wg mnie fajnie wygląda jak Panna Młoda na poprawiny jest ubrana na biało

Cytat:
Napisane przez maugosia Pokaż wiadomość
Nam do ślubu została równo dyszka z dzisiejszym dniem
Też jestem w amoku wielkich przygotowań:
Winietki gotowe
Zawieszki w trakcie wykonania
Księga Gości ukończona
Dziś prówny fryz
w piątek odbiór sukni
jeszcze musimy podszlifowac nasz pierwszy taniec
ojojoj musze zadzwonić do organistki - a nie mam wybranych jeszcze pieśni - szit
kupić koszulę na zmianę dla Pana Młodego
i kosz wiklinowy na maskotki - nie chcemy kwiatów
zadzwonić do D-ja
kupic serwetki
aaaa i blyszczyk do ust
a w przyszły czwartek mamy już wolne i wybieram się zrobić na bustwo u kosmetyczni - paznokietki, nawilżanie buźki, moze masaż - uwielbiam to

a no i bym zapomniała- w związku z tym że miałam tyle czasu do ślubu to zmieniła mi się koncepcja bukietu i stwierdziłam że chyba poszukam czegoś w trochę zywszym kolorze - czyli nie biały - ale florystka stwierdziła ze to normalka
Achhhh... cóż za organizacja
Podziw jak najbardziej się należy i jest w tym przypadku wskazany
O to on:

Cytat:
Hej Kochane

jeszcze raz dziękuję

ściskam Was mocno

***do wieczorka
Myszeńko moja!!!!
Wróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóć!
Tensknimy okropniaście!!!
Ale dobrze, że już dobrze!!!
Buziaczek słodki 4U

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 10:35   #4010
wiiniii
Rozeznanie

Talking Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Soffera masz juz streska?
Stary 2008-07-30, 10:36   #4011
monai
Rozeznanie

GG do monai

Dzień dobry Kobietki

poczytałam, poczytałam i tylko się witam i smacznej kawki życzę
trzymam kciuki za obrączki i cieszę się, że u Lilusia już trola nie ma kombek kochana bo brakuje tu Ciebie

Pewnie jeszcze zajrzę przed wyjazdem - dzisiaj podpisujemy umowę najmu

...mam nadzieję, że uda się tam podłączyć jak najszybciej internet...

miłego dnia
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 10:40   #4012
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Pewnie jeszcze zajrzę przed wyjazdem - dzisiaj podpisujemy umowę najmu

...mam nadzieję, że uda się tam podłączyć jak najszybciej internet...
Genialnie

A internet to podstawa

Stary 2008-07-30, 10:46   #4013
Integra
Zakorzenienie

Cytat:
A tak na marginesie mam dziwne wrażenie, że po prawie każdej PM2008, która już została poślubiona ślad zaginął
To ja się melduję
Cytat:
Agatko wyciągnij TŻ chociaż na jakiś obiad poza domem. Ja miałam próbna fryzurę i makijaż w ciągu tygodnia, więc o imprezach nie było mowy, ale obiadek na mieście był fantastyczny. Poza tym zrobiłam sobie od razu zdjęcia do nowych dokumentów

Rozumiem wszystkie PM, którym rodzina robi problemy z przyjściem. Niektóre z Was może pamiętają jakie ja miałam przeboje z moim jedynym bratem. Najpierw wymyślał, że w ogóle nie przyjdzie, bo on takich imprez nie lubi. Na parę dni przed weselem stanęło jednak na tym, że będzie. Wyobraźcie sobie, że przez całe wesele siedział ze swoją dziewczyną przy stole, albo na dworze, a zaraz po torcie (po godz. 23) pojechali do domu. Na poprawinach się nie pojawił. Pomijając fakt, że jego dziewczyna nie raczyła się nawet porządnie ubrać.... Niestety rodziny się nie wybiera...

Integra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 10:54   #4014
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Wybacz, ale

jesteś Bosssska dżastinko!
ładnie to tak z durnowatej kulezanki się śmiać?? foch...
oczywiście żartuje sama jak przeczytałam co to znaczy to ----->

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 10:55   #4015
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Lilus dobrze że juz ok
Cytat:
A co to za pytanie? Jasne ze pyjmiemy.... I usciskamy.... wycalujemy
Ciesze sie ze juz jest dobrze.... W kazdym zwiazku zdarza sie problem...
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

Liluś jak dobrze że wszystko zaczyna się układać, oby tak dalej! I bardzo proszę głupich pytań nie zadawać, bo Wracaj do nas jak najszybciej i już!
Cytat:
hejka

no to najważniejsze, że się układa
Cytat:
Myszeńko moja!!!!
Wróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóć!
Tensknimy okropniaście!!!
Ale dobrze, że już dobrze!!!
Buziaczek słodki 4U
mili

dziękuję
to dla Was lof lof

prawda co powiedziała m.a.r.t.a nasza-problemy ujawniają się w nasilonej skali tuż przed ślubem-ale jesteśmy siebie pewni

perfidia niektórych osób sięga granic-żeby zniszczyć posuną się nawet do fotomantażu-jak dla mnie to przypadek nadający się na ostry dyżur do psychiatry.
na całe szczęście Wasze dobre myśli pomogły odpędzić tą Dziewuchę

***nie kupujcie sukienek na allegro chodzi o tą fioletową japan. B. bratowa kupiła ją ostatnio i przyszła fatalna-zupełnie nie zgadza się z tą ze zdjęcia
Stary 2008-07-30, 10:55   #4016
kasienka1985
Zakorzenienie

Babeczki wczoraj byliśmy u księdzorka!
Spisaliśmy protokół i już wszystko mamy załatwione <nic nawet nie mówił o poradni, że nie mamy zaświadczeń >.
Teraz trzeba tylko dać na zapowiedzi w parafii Ukaszka i przynieść papierka, że zapowiedzi się już odbyły!
I wsio!
Mój serdeczny przyjaciel, na którego prymicjach ostatnio byłam będzie udzielał nam ślubu! Bardzo się cieszę!!!
Daliśmy w kopertce 300zł i tyle.
Trzeba jeszcze do organisty podjechać i go zamówić.
Aaaaa i dziś kuzynka dała mi cynka, że może uda jej się załatwić na nasz ślub skrzypaczkę
Alez by było cudownieee!

Co do wczorajszych betoniarek:
Podjechaliśmy do nich pod domek zaraz po pracy i dzwoniliśmy dzwoneczkiem 3 razy i nikt nam nie otworzył <a ich auto stało pod domem> .
Czyżby zepsuty dzwonek?? Ciekawe

Dziś jedziemy z misiem na zakupki.
Kupimy mam nadzieję koszulę i kamizelkę!
Chociaż zapomnieliśmy marynarki od garniaka wziąć .
Muszę jeszcze za tym strojem popatrzeć! nie chce mi się nawet myśleć o nim a co dopiero go przymierzać i wywalać cielsko na powierzchnię przymierzalni!

Nooo... się nagadałam!
Nie zanudziłam, mam nadzieję??
Buziak

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-07-30, 10:55   #4017
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
ładnie to tak z durnowatej kulezanki się śmiać?? Foch...
Oczywiście żartuje Sama jak przeczytałam co to znaczy to ----->
dziewczyny powiedzcie mi gdzie tego plusika szukac i co oznacza
mozecie sie ze mnie smiac ale ja ciekawska jestem i lubie wszystkie szczegoliki znac hehehhehe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 11:05   #4018
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

perfidia niektórych osób sięga granic-żeby zniszczyć posuną się nawet do fotomantażu-jak dla mnie to przypadek nadający się na ostry dyżur do psychiatry.
Ahhh, czyli to znowu ta zazdrośnica co już próbowała nie raz namieszać. No jakbym ją dorwała to jak tak można w ogóle
Wierzę słoneczko, że wyjdziecie z tego tylko silniejsi, i z całego serca Ci życzę, żeby ten troll zniknął gdzieś już na zawsze

Stary 2008-07-30, 11:05   #4019
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:

***nie kupujcie sukienek na allegro chodzi o tą fioletową japan. B. bratowa kupiła ją ostatnio i przyszła fatalna-zupełnie nie zgadza się z tą ze zdjęcia
Fotomontaż???
No nie brzmi to za ciekawie
Tak mnie nastraszyłyście dziewczyny, że teraz ja zaczynam się bać i będę czekała na jakąś katastrofę...

Myszeńko zgadzam się co do tych fioletowych sukienek japan!!!
Też widziałam <po komentarzach takich sprzedawców> , że są zupełnie inne i wcale nie są japan tylko made in china, tanie śmierdzące i źle odszyte!
Nie polecam!

A dla Ciebie moja stokrotko buziaczek
I dla Dżastinki- mojego foszusia

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-07-30, 11:25   #4020
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Ahhh, czyli to znowu ta zazdrośnica co już próbowała nie raz namieszać. No jakbym ją dorwała to jak tak można w ogóle
Wierzę słoneczko, że wyjdziecie z tego tylko silniejsi, i z całego serca Ci życzę, żeby ten troll zniknął gdzieś już na zawsze
Aguniu
teraz to może być już tylko lepiej
jestem tylko zła na siebie że tak mnie podeszła-wygrała bitwę ale wojnę ja

Cytat:
Fotomontaż???
No nie brzmi to za ciekawie
Tak mnie nastraszyłyście dziewczyny, że teraz ja zaczynam się bać i będę czekała na jakąś katastrofę...

Myszeńko zgadzam się co do tych fioletowych sukienek japan!!!
Też widziałam <po komentarzach takich sprzedawców> , że są zupełnie inne i wcale nie są japan tylko made in china, tanie śmierdzące i źle odszyte!
Nie polecam!

A dla Ciebie moja stokrotko buziaczek
I dla Dżastinki- mojego foszusia
Kasieńko moja kochana nie zamartwiaj się limit na trolle i nieszczęścia został wyczerpany

z przyjemnych spraw
zamówiliśmy podziekowania dla Rodziców do których dołączymy bonsai
przyszły taśmy do robienia girland
robią się nam winietki na stoły
i podziękowania dla Gości

przez ostatnie dni straciłam zapał do tych spraw-ale teraz zabieram się spowrotem
od dzisiaj miesiąc

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości