|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() dzięki za gratulki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() miłego dnia kobietki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Raczkowanie
|
Witajnie kochane. Dawno mnie tu nie było, wybaczcie ale mam sporo spraw. Piszecie o gosicach że odmawiają... wiem to przykre my dopiero zaczniemy prosić wiec nie wiem ile osób będzie u nas. Dziś odbieram buty slubne, zdjecie ich zamieszczałam wczesniej, mam tylko nadzieje ze wszytsko bedzie ok. Wczoraj odebralismy koszule Ł i w piątek moze dopasujemy surdut.
Mój bukiet najprawdopodobniej bedzie kosztował ok 200 zł wiec wasze to tanie ![]() katathea ale Ty jesteś zorganizowana, wszyst zaplanowane - pięknie. Będę trzymac kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana... Mam juz internet w pracy !!!!!
![]() Mili specjalnie dla Ciebie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...06#post8268306 post 2694 zdjecie po wykonaniu i zdjecie biuz na mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...68#post8366368 post 3739 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
![]() Cytat:
![]() a jaeslie chodzi o obraczki to mam ogromna nadzieje ze bedzie tak jak mowisz ![]() Prosze was trzymajcie za te nasze obraczki kciuki zeby byly dobre i takie jak chcielismy i zeby byly juz w koncu dzisiaj ![]() Wczoraj zamowilismy kosze dla rodzicow: http://allegro.pl/item401717486_kosz...rodzicow_.html troszke sie na to wykosztowalismy wiec zrezygnowalismy z tej ksiegi gosci za 150zl ![]() ![]()
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, kochane!
Chciałam Was wczoraj poczytać i co nieco poplotkować, ale net mi nawalał co chwilę. Pepitko, witaj wśród nas ![]() ![]() ![]() Katathea, Twój brat zachowuje się bardzo nie w porządku ![]() Izuś, historia Twojej rodziny przeraża mnie najbardziej ![]() ![]() Kina, gratuluję zdania egzaminu!!! ![]() Dziękuję, kobietki, za wszystkie gratulacje i życzenia z okazji mojej rocznicy z TŻ ![]() Dziewczyny, wczoraj byłam na pierwszej w moim życiu rozmowie o pracę ![]() ![]() Dziś może będziemy jeszcze malować kuchnię. 10 l farby już poszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Rozeznanie
|
dziewczyny dodzwonilam sie wreszcie do fryzjera
![]() ![]()
#3997 | |
Raczkowanie
|
wiwcie co tak se myślę, że to jest chyba najbardziej wnerwiające, kiedy przed ślubem najbliższa rodzina powinna wspierać, dodawać otuchym, a Oni nam jeszcze przyspażają nerwów - no cóż mówisz że Twoja Mama ma taki charakter - trudno. Ja z kolei mam taki, że mimo, że to byłaby moja Mama, to bym jej powiedziała, że sorrry, ale spodziewałam się z jej strony pomocy i wyrozumiałości, a dostaję dodatko wy stres.
Przykro mi baaardzo Martusia, ale najważniejsze, że sobie nie dałaś "po sobie pojechać" BARAWO !!! a na marginesie ja za swój bukiet płacę też około 150 zł. aha - fryz próbny - konieczność moim zdaniem. Z resztą dziś sie właśnie na taki wybieram ![]() [quote=izka19855;8401279]Byłam na polowanku sukienki na poprawiny, nic nie kupiłam, bo za duże były ![]() ![]() ![]() Wklejam Wam ja, może kogoś zainspiruje...a co! ![]() Załącznik 1632755/quote] bardzo ładna sukieneczka ![]() Cytat:
![]() Też jestem w amoku wielkich przygotowań: Winietki gotowe Zawieszki w trakcie wykonania ![]() Księga Gości ukończona Dziś prówny fryz w piątek odbiór sukni ![]() jeszcze musimy podszlifowac nasz pierwszy taniec ojojoj musze zadzwonić do organistki - a nie mam wybranych jeszcze pieśni - szit ![]() kupić koszulę na zmianę dla Pana Młodego i kosz wiklinowy na maskotki - nie chcemy kwiatów zadzwonić do D-ja kupic serwetki aaaa i blyszczyk do ust ![]() a w przyszły czwartek mamy już wolne i wybieram się zrobić na bustwo u kosmetyczni - paznokietki, nawilżanie buźki, moze masaż - uwielbiam to ![]() a no i bym zapomniała- w związku z tym że miałam tyle czasu do ślubu to zmieniła mi się koncepcja bukietu i stwierdziłam że chyba poszukam czegoś w trochę zywszym kolorze - czyli nie biały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3998 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do prawka to ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Było świetnie,poza tym,że zwiedzałyśmy i mamy chyba z milion fotek,to popiłyśmy troche piwka i pojadłyśmy pysznej rybki ![]() Cytat:
Dobra,idę na ogródek się ciut poopalać,bo cos blado wygladam ![]()
![]() |
#3999 |
Rozeznanie
|
![]()
częśc KObietki kochane
mam sporo roboty wiec mało pisze ale podczytuje WAS |
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków i wysyłanie dobrych myśli w Naszą stronę. powoli się układa, wypędzilismy trola (swoją drogą chyba sama go-ją wywołałam-) i wszystko idzie ku dobremu ![]() dużo nerów i siły mnie to kosztowało i nie tylko mnie ale jesteśmy na prostej jeszcze raz dziękuję będę powoli wracać do Was-przyjmiecie mnie mam nadzieję ![]() ściskam Was mocno ![]() ***do wieczorka |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Agatko a moze panieński zrób w piątek uczesz sobie jakąs lekka fryzurke żeby świeżo i młodo wygladac koki juz sa beeeeeee feeeeeee |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4002 |
Zadomowienie
|
Agata nie wiedziałam że na Allegro można kupić takie gotowe kosze dla rodziców
![]() Katathea chciałabym mieć wszystko gotowe na kilka dni przed ślubem tak jak Ty ![]() Na razie wstepnie odmówiły nam dwie pary, znajomi mojego A. jedni maja jechac na wczasy ( o slubie wiedzieli 9 miesiecy wczesniej) a drudzy cos kombinuja.... Nastepne dwa małżeństwa są pod znakiem zapytania, jedna kobietka w dniu naszego ślubu bedzie miesiąc przed porodem a druga niecały miesiąc po porodzie. Akurat to są sprawy zrozumiałe...No też się wyżaliłam ![]() Lilus ![]() ![]() Najzabawniejsze jest to że ja się obijam na wizażu a moj A. robi porzadki hihi Na dodatek zapuścił mi jakieś romantyczne piosenki hihi |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciesze sie ze juz jest dobrze.... W kazdym zwiazku zdarza sie problem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |||
Zakorzenienie
|
Dzięn dobry słoneczka moje
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4005 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4006 | |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agata ja też mam próbny fryz w środku tygodnia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4007 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | |||||
Zakorzenienie
|
Helooooł kumaczki moje!
![]() Witam Was w pięęękny i słoneczny środowy poranek! <a właściwie to już przedpołudnie> ![]() Znów troszkę czytania było i pracy w międzyczasie, że pisze dopiero o tej godzince! ![]() Cytat:
![]() Hem?? To do mnie? Rumienię się ![]() Buziak ![]() Cytat:
Miło, że o mnie pamiętasz! ![]() Fajna ta sukieneczka, tylko ździebko chyba za krótka ![]() Cytat:
![]() Jednak ta sukienka jak dla mnie <bardzo przepraszam ![]() ![]() Sam krój idealnie tak jak chciałam, ale te koronki i to wiązanie gorsetowe ![]() Jednak bardzo bardzo mocno dziękowac Ci dobra kobietko za znalezienie czegokolwiek dla mnie ![]() A co do tej niebieskiej... wydaje mi się, że ona jest taka przygaszona- wpadająca w szary kolorek... a w takim wyglądam źle! No nic... poszukiwania nadal trwają! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jesteś Bosssska dżastinko! ![]()
![]() |
#4009 | ||||
Zakorzenienie
|
c.d.
Cytat:
Zdolniacho ![]() Cytat:
![]() I wg mnie fajnie wygląda jak Panna Młoda na poprawiny jest ubrana na biało ![]() Cytat:
![]() Podziw jak najbardziej się należy i jest w tym przypadku wskazany O to on: ![]() Cytat:
Wróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóć! Tensknimy okropniaście!!! Ale dobrze, że już dobrze!!! Buziaczek słodki 4U ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4010 |
Rozeznanie
|
![]()
Soffera masz juz streska?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Kobietki
![]() poczytałam, poczytałam i tylko się witam i smacznej kawki życzę ![]() trzymam kciuki za obrączki ![]() ![]() ![]() Pewnie jeszcze zajrzę przed wyjazdem - dzisiaj podpisujemy umowę najmu ![]() ...mam nadzieję, że uda się tam podłączyć jak najszybciej internet... ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A internet to podstawa ![]()
![]() |
#4013 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozumiem wszystkie PM, którym rodzina robi problemy z przyjściem. Niektóre z Was może pamiętają jakie ja miałam przeboje z moim jedynym bratem. Najpierw wymyślał, że w ogóle nie przyjdzie, bo on takich imprez nie lubi. Na parę dni przed weselem stanęło jednak na tym, że będzie. Wyobraźcie sobie, że przez całe wesele siedział ze swoją dziewczyną przy stole, albo na dworze, a zaraz po torcie (po godz. 23) pojechali do domu. Na poprawinach się nie pojawił. Pomijając fakt, że jego dziewczyna nie raczyła się nawet porządnie ubrać.... Niestety rodziny się nie wybiera... |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4014 |
Wtajemniczenie
|
ładnie to tak z durnowatej kulezanki się śmiać??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oczywiście żartuje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4015 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() to dla Was ![]() ![]() ![]() prawda co powiedziała m.a.r.t.a nasza-problemy ujawniają się w nasilonej skali tuż przed ślubem-ale jesteśmy siebie pewni ![]() perfidia niektórych osób sięga granic-żeby zniszczyć posuną się nawet do fotomantażu-jak dla mnie to przypadek nadający się na ostry dyżur do psychiatry. na całe szczęście Wasze dobre myśli pomogły odpędzić tą Dziewuchę ![]() ***nie kupujcie sukienek na allegro chodzi o tą fioletową japan. B. bratowa kupiła ją ostatnio i przyszła fatalna-zupełnie nie zgadza się z tą ze zdjęcia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Zakorzenienie
|
Babeczki wczoraj byliśmy u księdzorka!
Spisaliśmy protokół i już wszystko mamy załatwione <nic nawet nie mówił o poradni, że nie mamy zaświadczeń ![]() Teraz trzeba tylko dać na zapowiedzi w parafii Ukaszka i przynieść papierka, że zapowiedzi się już odbyły! I wsio! Mój serdeczny przyjaciel, na którego prymicjach ostatnio byłam będzie udzielał nam ślubu! Bardzo się cieszę!!! ![]() Daliśmy w kopertce 300zł i tyle. Trzeba jeszcze do organisty podjechać i go zamówić. Aaaaa i dziś kuzynka dała mi cynka, że może uda jej się załatwić na nasz ślub skrzypaczkę ![]() Alez by było cudownieee! Co do wczorajszych betoniarek: Podjechaliśmy do nich pod domek zaraz po pracy i dzwoniliśmy dzwoneczkiem 3 razy i nikt nam nie otworzył <a ich auto stało pod domem> . Czyżby zepsuty dzwonek?? ![]() ![]() Dziś jedziemy z misiem na zakupki. Kupimy mam nadzieję koszulę i kamizelkę! Chociaż zapomnieliśmy marynarki od garniaka wziąć ![]() Muszę jeszcze za tym strojem popatrzeć! ![]() ![]() Nooo... się nagadałam! Nie zanudziłam, mam nadzieję?? Buziak ![]()
#4017 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mozecie sie ze mnie smiac ale ja ciekawska jestem i lubie wszystkie szczegoliki znac hehehhehe ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wierzę słoneczko, że wyjdziecie z tego tylko silniejsi, i z całego serca Ci życzę, żeby ten troll zniknął gdzieś już na zawsze ![]()
![]() |
#4019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie brzmi to za ciekawie ![]() Tak mnie nastraszyłyście dziewczyny, że teraz ja zaczynam się bać i będę czekała na jakąś katastrofę... ![]() ![]() ![]() Myszeńko zgadzam się co do tych fioletowych sukienek japan!!! Też widziałam <po komentarzach takich sprzedawców> , że są zupełnie inne i wcale nie są japan tylko made in china, tanie śmierdzące i źle odszyte! Nie polecam! A dla Ciebie moja stokrotko buziaczek ![]() I dla Dżastinki- mojego foszusia ![]()
![]() |
#4020 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz to może być już tylko lepiej jestem tylko zła na siebie że tak mnie podeszła-wygrała bitwę ale wojnę ja ![]() Cytat:
![]() ![]() z przyjemnych spraw zamówiliśmy podziekowania dla Rodziców do których dołączymy bonsai przyszły taśmy do robienia girland robią się nam winietki na stoły i podziękowania dla Gości ![]() przez ostatnie dni straciłam zapał do tych spraw-ale teraz zabieram się spowrotem od dzisiaj miesiąc ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.