|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wlasnie a reszta swietuje? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
IR w dalszym ciągu masz mały błędzik literowy w sentencji maxa pod naszą sławetną listą
![]() guma do zucia ![]()
#4473 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Konto usunięte
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8399793]A co tam jest zle, bo zglupialam
![]() może o to chodzi że jest "guma do zucia" a ma być "guma do żucia" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Raczkowanie
|
dziękuje wszystkim wizazanką za wsparcie
![]() więc tak: egzamin miałam rozpocząć o 9 więc o 8.30 już tam byłam a egzamin zaczęłam o 11 ![]() ![]() ![]() Potem jak już wyjechałam w miasto to stres trochę minął jednak przez niego miałam straszne problemy zeby ładnie ruszać. praktycznie na każdym skrzyżowaniu przy ruszaniu nami trzęsło ![]() Jeszcze zawracanie na skrzyżowaniu też mi za bardzo nie poszło bo wjechalam trochę w sąsiedni pas, no ale nic się nie odezwał. Do samego końca byłam przekonana ze mnie obleje za te błędy. Nawet kiedy powiedział wynik egzaminu pozytywny ja nie do konca uwierzyłam i sie spytałam: naprawdę?? a on tak życzę szerokiej drogi ![]() Gdyby nie to że maiłam tak fajnego egzaminatrora, bo kilka razy powtarzał mi koemndy jak czegoś nie zrozumiałam to mi wyjaśniał, oraz 6godz wyjeżdzonych jeszcze przed egzaminem z czego 3 wczoraj to na pewno bym sobie nie poradziła. dziękuje jeszcze raz wszystkim ![]() Trzymam mocno kciuki za jutrzejsze zdające ![]()
#4476 |
Zakorzenienie
|
Jane, ja czekałam też mniej więcej tyle, co Ty.
![]() ![]() ![]() Dobrze, że zdałaś. ![]()
#4477 |
Konto usunięte
|
Jane... za drobne błędy się nie oblewa, ale ludzki egzaminator też się przydaje
![]() Na szczęście teraz juz możesz świętować i cieszyć się że niedługo bedziesz mogła jeździć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluje tym co zdaly
![]() ![]()
#4480 |
Raczkowanie
|
Jak miło czytać o przebiegu egzaminu zakończonego pozytywnym wynikiem i mieć świadomość,że ludzcy egzaminatorzy też się zdarzają
![]() Jednak przy moim szczęściu trafi się jakiś "kosiarz" ![]() Pozdrawiam Was wszystkich i proszę, nie zapomnijcie o mnie w czwartek o 13.45. Bardzo Was potrzebuję. Do "usłyszenia" w piątek ![]()
#4481 |
Raczkowanie
|
Annasuwalska ja mam dopiero o 20... więc ty już będziesz po
![]() ![]() Ja zdając w Warszawie nie mam obawy o wylosowanie samochodu...u nas tylko Toyoty ![]() Powodzenia dla wszystkich którzy "walczą" jutro.
#4482 | ||
Zakorzenienie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;8394710]Ja co prawda juz zdałam (też zdawałam łączony), a ze zdających teraz chyba beoneself (ona chyba nawet zdaje tak jak Ty w Bytomiu o ile się nie mylę), papryka85, kasientos, chyba zabka5, może inni też sie ujawnią[/quote]
A no ja też mam łączony, i wcale się nie cieszę. Jak nie zdam teorii to będzie straszny wstyd. Męczę te testy, dzisiaj już zdaję prawie za każdym razem ![]() Ale jestem wściekła na siebie, że tak późno się za to zabrałam!!! ![]() Wogóle się nie stresuję praktyką, tylko tą nieszczęsną teorią ![]() Cytat:
![]() No oby!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak juz zdasz to chetnie poslucham jak bylo ![]() Annasuwalska za Ciebie tez oczywiscie trzymam kciuki ![]()
WYMIANA Edytowane przez mary_alice_young Czas edycji: 2008-07-30 o 00:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Egzamin mam jutro o 12, wczesniej na 10 wzielam jeszcze jazdy.. Mam nadzieje ze dobrze zrobilam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Raczkowanie
|
heh lubię tu zaglądać :p szkoda, że ja jestem już PO tym wszystkim: stresie, jazdach :P i egzaminie. Szkoda, że nie odkryłam tego forum wcześniej :P Nie mogę jakoś się doczepić tego tematu bo już zdałam egzamin ale będę obserwowała mogę odpowiedzieć na jakieś pytania
![]() pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim zdającym !! ![]()
![]() |
#4486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzisiaj wsiadłam za kierownice i 2 godzinki śmigałam po mieście po 3 tygodniach przerwy i (byłam w szoku ) szło mi nawet lepiej niż 3 tygodnie temu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hmmmm... prawie wierzę... Trzymam kciuki za zdające dzisiaj!
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
yassue powodzenia na egzaminie ![]() ![]() ![]() No a tak przy okazji to paru panów też tutaj mamy na tym wątku, a jakoś często są zapominani ![]() Cytat:
gazela ja tam wcale nie żałuję że jestem po stresie, jazdach, egzaminie ![]() Max jak fajnie że zajrzałeś, bo jakoś Cię tu ostatnio brakowało ![]() W co trudno Ci uwierzyć: że gazela żałuje że jest po egzaminie ![]() ![]() a dopiero teraz odkryła ten wątek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
Ja już dzisiaj wyjeżdżam, ale kciuki trzymam nadal.
![]() Dacie radę! ![]() A jak zobaczycie na początku nazwisko egzaminatora, o którym słyszałyście, że kosiarz czy coś, co nie wierzcie, nie przejmujcie się, bo jak widać nawet taki może przepuścić. ![]() I stresować się przed, a nie w trakcie! ![]() Trzymajcie się ![]()
#4490 |
BAN stały
|
-
Edytowane przez dahufka Czas edycji: 2008-08-06 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Nie uda mi sie niestety przebrnąć przez wszystkie posty, więc napiszę, że wszystkim gratuluję, a tym za tych, którym się nie udało trzymam kciuki następnym razem.
A poza tym: Paula ![]() ![]() ![]() ![]() Dahufka bardzo mi przykro z powodu prababci ![]() ![]()
#4492 |
Konto usunięte
|
Dahufka współczuję bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Gatulacje tym ,które wczoraj zdały i powodzenia wszystkim, którzy zdają dzisiaj
![]() No cóż niestety nie zdałam i dzisiaj jest mi tylko przykro ![]() A wczoraj byłam wściekła na siebie, bo kończyłam już jazde ( okropnie się denerwowałam przez cały egzamin) i byłam na środku skrzyżowania żeby skręcić w lewo i wracać do wordu, miałam już wjeżdzać i ciach egzaminator po hamulcch nie zauważyłam samochodu który wyjechal z jednego z pasów. A patrzylam się i nic nie widziałam dlatego, że oślepiało mnie słońce i samoochód wyjechał nagle z dużą szybkością ![]() Miałam tak miłego egzaminatora, pomagał jak mógł i wiedział że sporo błędów robiłam tylko z nerwów. Nawet powiedział, że bardzo dobrze jeżdze i sam sie zapytał czy nie widziałam tego samochodu. Teraz termin mam zadziwiająco szybko bo 7 sierpnia ( kobieta w wordzie bardzo mnie polubiła i wcisneła jak najszybciej sie da) na 10 rano. Przed egzaminem wykupilam dodatkowe godziny i teraz mam nadzieje, że nie pokona mnie stres i bede 10 razy patrzeć na tamtym skrzyżowaniu czy nic nie jedzie ( zinstruktorem kiedyś tez nie zauważyłam samochodu gdy tam stałam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam z mojej ostatniej jazdy, no i już nie jestem taka zadowolona jak wcześniej
![]() Jutro egzamin, a ja już dzisiaj na jazdach się tym wszystkim stresowałam, wszystko za szybko. I dwa razy hamując nie wcisnęłam sprzęgła więc ostro nami zatrzęsło i wiadomo. To mi się NIGDY wcześniej nie zdarzyło, no bo bez przesady ![]() Nie wiem czemu jestem taka zaćmiona dzisiaj, i niespokojna, i nieskoncentrowana. A mnie jeszcze czeka masa godzin uczenia się teorii. Jestem po prostu jakaś ułomna, jeśli chodzi o te cholerne testy! Czarno to widzę wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
marta oj szkoda, że nie zdałaś.
![]() ![]() Ale nie martw się ![]() ![]() be chyba wszystko przez to, że masz świadomość zbliżającego się egzaminu. ![]() ![]() Grunt w tym, żeby się nie dać jutro stresowi. Tzn. będziesz się stresować na pewno, ale oby już w trakcie egzaminu stres opadł. Będę trzymała mocno kciuki. ![]() ![]() Dasz radę i nie myśl o tym, że dzisiaj Ci coś nie wychodziło.
![]() |
#4498 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Można zmienić w liście na 3raz 21sierpień. |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
marta ![]() ![]() Cytat:
![]() Poćwicz jeszcze troche te testy i spróbuj opanować nerwy ![]() I uwierz że możesz zdać jutro: no bo przecież możesz ![]() Cytat:
![]() A jak potem na mieście Ci się jeździło? Fajnie że miałaś taką możliwość, bo juz wiesz jak to jest ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8404525]A ja wierze ![]() ![]() IR fajnie się to wszystko wspomina z perspektywy juz zdanego egzaminu, ale osobiście nie chciałabym ponownie zdawać egzaminu ![]() Nie wiadomo czy Maxowi chodziło o zaglądanie tu na wątek przez gazelę i inne osoby po egzaminie, czy o to że gazela napisała że trochę żałuje że jest PO egzaminie, bo nie umie się przez to tutaj tak "wkręcić" w ten wątek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.