|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
yovi zgadzam się z dziewczynami. daj juz sobie spokoj z tym exem, wogole nie jest wart zadreczania sie nim.
Skup się lepiej na Epie i nauce na poprawkę agniesiu współczuję;/ miejmy jednak nadzieję, że paczka się znajdzie i dotrze do ciebie w całości... puchatko Tż właśnie dzownił, że dostał podwyżkę i już chyba wiem na co przeznaczymy nadwyżkę
|
|
|
|
#1652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś przecież powinien coś wiedzieć i umieć jakoś Ci pomóc. Po tak długim czasie bezskutecznego oczekiwania na przesyłkę osoba, która ją nadała powinna zgłosić na poczcie jej zaginięcie. I powinna ruszyć cała procedura. Raz miałam niestety taką sytuację, ale paczka się odnalazła na szczęście (ja wysyłałam, więc ja zgłaszałam na poczcie zaginięcie przesyłki).Cytat:
![]() kode, coś Cię nie widzę. Musiałam zjeść jakiś gorący kubek i zagryźć ciasteczkami. A TŻ dalej śpi Ja tu padnę do wieczora
|
||
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
ależ mi się nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzi
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w ogóle uważam,że ta instytucja powinna zostać zlikwidowana... ![]() Ja kiedyś otzrymałam otwartą paczkę i brakowało w niej czegoś i nikt nie poczuwał się do odpowiedzialności... Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
madzi na wycieczkę w góry
musze go jakoś urobić
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu, burczy mi w brzuchu. Chyba zaraz sama wyjdę
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też
![]() Wszyscy wybyli z domu ![]() a ja zajadam gołąbki Ostatni raz jadłam ponad półtora roku temu...![]() Jak tak ciągle bedziesz zostawać po godzinach to zostaniesz pracownikiem miesiąca ![]() Ja też chcę
|
|
|
|
#1659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
postaram sie... staram się...
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
madzik ale mi narobiłaś smaka na gołąbki! już nie pamiętam kiedy jadłam
![]() Yovi jesteś silna dziewczyna, a on to zwykły pajac.To ty masz nad nim przewagę. Poprostu go ignoruj |
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
i tak zawsze siedzę najkrócej w biurze
![]() O 17 wychodzę. puchatko mój TŻ jak zaśnie w dzień to też tak długi śpi a ja nie potrafie ![]() do wieczora dziewczyny
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
mój to wogole jest śpiochem! potrafi przespac cały dzień a i tak dalej jest śpiący
![]() Kode do wieczora
|
|
|
|
#1663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale TYLKO jednego Cytat:
![]() DO wieczora ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
madzia jednym to mi tylko smaka narobisz
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze jak TŻ chce zjeść coś,co ja bardzo lubię, to mu mówię,że mu nie dam,bo "mało mam"
nawet jeśli, tak jak w przypadku gołąbków sama jadłabym je przez dwa tygodnie
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tż nigdy nie mówi np. daj kawałek, daj sporóbwać tylko "Pokaż" a ja w tedy ostentacyjnie podnosze np. batonika i obracam dookoła i mówie że wygląda pysznie i tak samo smakuje. I zjadam sama
|
|
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już sobie to wyobrażam a bacik za co?? ![]() Targować się próbujesz? |
|
|
|
|
#1668 | |||
|
Konto usunięte
|
Od 12.00 wyprodukowałyście tyle postów, że ledwo nadążam.
![]() Niby nie bliska, ale ciacha przynosi. ![]() madziaczku, zdjęcia są rewelacyjne. ![]() Od razu widać, że jesteś szczęśliwa, bo widzisz ukochane rodzeństwo. Cytat:
![]() kode, z którego jesteś rocznika? ![]() Jeżeli z tego, co ja, to tak naprawdę jest między nami rok różnicy. ![]() Ty jesteś ze stycznia, a ja z prawie ostatniego grudnia. ![]() Cytat:
![]() Po co mu aż tyle? ![]() Cytat:
Dziewczyny, padam. ![]() Dużo ostatnio u mnie... wszystkiego.
|
|||
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
madzia noo na starcha Cię biorę
backie no ty taka ostatnio bardzo zabiegana jesteś
|
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co Ty takiego robisz??> No to może dwa w takim razie? ![]() zaraz wrzucę zdjęcia mojej satynowej bluzki ![]() i stroju (może...)
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Konto usunięte
|
Ja?
![]() <backie rozgląda się, czy nikt za nią nie stoi> ![]() Aktualnie się rozglądam. ![]() ![]() Czy Kozice mają jakieś nałogi? ![]() Poza Wizażem? ![]() Właśnie przed kilkoma minutami zwierzyłam się pani ze sklepiku osiedlowego , w jaki sposób udało mi się prawie sześć lat temu zerwać z nałogiem. ![]() Powiedziała, że chyba zastosuje tę metodę.
|
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i kiedyś paliłam papierosy...dużo i długo i rzuciłam z dnia na dzień
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
madzia a widzisz jeszcze kilka bacików i uzbiera się cała porcja
![]() pokazuj bluzkę i kostiummmm backie ja chyba tylko wizaż... chociaż... tż twierdzi, że zakupy. Ale ostatnio się ograniczam jak tylko moge
|
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
backie, nam się zawsze możesz wygadać
![]() A jaki miałaś nałóg ![]() Mój nałóg to niestety internet (w tym wizaż w duuuuuużym stopniu) no i słodycze ![]() Ja bym też chciała jednego gołąbka bo głodna jestem
|
|
|
|
#1675 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ile czasu trwałaś w nałogu madziaczku, zanim go rzuciłaś? puchatkowo, w skrócie paliłam przez mniej więcej sześć lat i rzuciłam z dnia na dzień, bo zakochałam się w sportowcu. Kiedyś przyjechał po mnie na uczelnię i zobaczył z papierosem. Było mi tak okropnie wstyd, że od tamtej pory powiedziałam - nigdy więcej. ![]() I tak już zostało. Historię opisywałam na Wizażu. ![]() |
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
No dobra... To wpadajcie z biiibiii na gołąbki
![]() ooooo nieee, tak łatwo ja ich nie oddam ![]() Cytat:
![]() backie paliłam przez 3 lata... ![]() no dooooooobra bluzeczkę kupiłam z myślą o spodniach,które też mam na tych zdjęciach ![]() Tylko jeszcze muszę je podwinąć wreszcie... bo od stycznia to robię![]() Bluzka jest z tyłu wiązana i trochę to widać na zdjęciu,ale że wiązałam sama to jest brzydko ![]() PICT9143.JPG PICT9145.JPG PICT9152.JPG PICT9153.JPG |
|
|
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem mam takie zaćmienia A tym razem zrzucę to na głód ![]() Jaka pogoda w Szczecinie ![]() madziaczku, to już lecę na te gołąbki ![]() A jeśli chodzi o fotki to mam tylko jedno do powiedzenia - od razu widać, że Tyś modelka Pięknie ![]() Jakie macie plany na wieczór?
|
|
|
|
|
#1678 |
|
Konto usunięte
|
Było lżej
, dopóki madziaczek nie powaliła mnie swoimi zdjęciami. ![]() madziaczku, jeżeli mam być szczera, to czarny nie jest moim ulubionym kolorem, ale figurę masz zdecydowanie modelową. Do mnie przychodzi kolega i będzie mi "grzebał" w komputerze.
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że tylko w komputerze backie
A co się zepsuło
|
|
|
|
#1680 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardzo fajne zdjęcia ![]() I brat Ci rośnie 'całkiem pozytywnie' ![]() Cytat:
![]() Bardzo mi się podobają te Twoje zdjęcia, takie profesjonalne hehe Cytat:
![]() Nie ma co sie denerwować, nerwami niestety pracy Poczty nie przyspieszysz, a tylko urodzie zaszkodzisz Cytat:
Tyle, że on zawsze się dzieli Ja nie zawsze ![]() Cytat:
![]() No aż mnie ciekawość zżera na to 'wszystko' ![]() Kurcze kolegami powiedział, żebym się zastanowiła nad wysłaniem swoich zdjęć do jakiś agencji fotomodelek itd... A ja myślę, że nie warto robic sobie nadzieję, kiedy wiem, że jestem za niska, nie mam takiej figury jak mieć powinnam... Jakoś tak marnie widze swoje szanse mimo wszystko... ![]() Jakoś to chodzi za mną pół dnia... EDIT: No proszę ja wam moimi żalami głowy zajmuje, a my już na Koziołkowym jedną modelkę mamy ![]() I to taką, że szczena opada ![]() madzik piękna figurka ![]() Chyba jednak pozostanę w mojej kafejce
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

Ręce opadają
Aż szkoda klawiatury, żeby to wszystko opisywać. Paczka idzie już do mnie 2 miesiące i nikt nie jest w stanie mi powiedzieć gdzie jest, co się z nią stało i czy w ogóle dojdzie. Porażka
Ktoś przecież powinien coś wiedzieć i umieć jakoś Ci pomóc. Po tak długim czasie bezskutecznego oczekiwania na przesyłkę osoba, która ją nadała powinna zgłosić na poczcie jej zaginięcie. I powinna ruszyć cała procedura. Raz miałam niestety taką sytuację, ale paczka się odnalazła na szczęście (ja wysyłałam, więc ja zgłaszałam na poczcie zaginięcie przesyłki).
Ja tu padnę do wieczora

w komputerze.