|
|
#361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
2.Angel jest piękny i ja w nim trupiej nutki nie czuję ![]() 3.Ja w nocy w ogóle nie spałam-pracowałam. Spałam trochę w dzień, ale ktoś mi się pieklił, ze chce wyjść na dwór A co czytałaś?4.No pomysł z robakami rewelka Akurat przy jedzeniu |
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath - rany Julek, a myślałam, że mnie lubisz A ty mi tu sugerujesz wycinanie ran ewentualnie robaki Ale tak- zastosuję wszystkie wasze kuracje kolejno, a wycięcie sobie zostawię na finał
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#364 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() i dziekuje za gratulacje, gdzies mi sie wycięły
|
|
#365 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki spadam sie szykować...bo z mężusiem jedziemy na kolacje (3 rocznica slubu).]
|
|
|
|
#366 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życze miłego wieczoru
|
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane mam pytanie ,jaki powinien miec kolor świezy Angel?Niebiesko-granatowy?Ostatnio w Douglasie widziałam tak ciemny.
Kazda flaszka, która miałam z Allegro miała zabarwienie jasno niebieskie???
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
a propos policji:
powiedzcie mi czy żeby byc psychologiem policyjnym muszę wstapić do policji, czy moge pracować jako cywil? kusi mnie taka praca. a nie wiem czy chcialabym plątac się w szkołę policyjną , chociaz pociaga mnie to tez,nie powiem tylko nie chcialabym potem trafic np do drogówki
|
|
|
|
#370 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Etat psychologa, czy wychowawcy na przykład są to jednak etaty nie zaliczane do służby mundurowej.
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, teraz moja kolej na PMSa
Posprzątałam dzisiaj dość ostro w domu i nawet to mnie nie cieszy. Wpadłam w panikę: jutro ostatni dzień biblioteka otwarta (nasza wiejska), a ja mam tylko dwie i pół książki Cały sierpień będzie nieczynne, a co jak ja będę mieć nastrój akurat na coś, czego nie mam w domu? Jutro lecę się wymienić.A poza tym Edzik wpierdzielił dwie plastikowe osłonki z parówek, a wyszłam z kuchni na 10 sekund No mówię Wam, wszystkiego się dziś czepiam. Idę spać najlepiej. Dobranoc! I obyśmy się jutro obudziły wszystkie w lepszych humorach niż ja dziś.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-07-31 o 09:06 |
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
hmm pije sama tequille ( w drinku tequilla sunrise) wpadnie ktoś? bo głupio tak samej...
|
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Madziczko o ile wycinanie jest (ten teges) powiedzmy ciut drastyczne tak druga proponowana kuracja jest OK. Wrażliwi nie czytać: Te robaczki to larwy muchy plujki. na potrzeby oczyszczania ran stosuje sie je wyhodowane w sterylnych warunkach. Larwa muchy plujki żywi sie rozkładajacą sie tkanka wiec wszelkie ciezko gojace się rany nawet z zmianami martwiczymi czy gangrenicznymi oczyszczaja szybko i skutecznie. W ich ślinie jest enzym rozpuszczajacy rozkładajace sie miesko ale tylko to ktore jest "zepsute a na zdrowe nie działa. Mechanizmu oczyszczania nie bede tu publicznie opisywać. Oczyszczanie ran przy pomocy larw muchy plujki jest w niektórych szpitalach normalnie stosowane. Tak samo jak stosuje sie pijawki i pszczoły. A teraz dalej ide konsumować kolację bom strasznie głodna.
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam dzisiaj fajny dzień. W robocie się styrałam jak wół, potem byłam na koncercie z moimi chłopakami, napiłam się piwa, pośpiewałam sobie i przed chwilą wygrałam aukcję Ciekawa jestem co z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Eenax a smacznego życze
![]() Muchy plujki hehe
|
|
|
|
#376 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Dobrze, że tatuś twardszy. Cytat:
![]() 2. Też nie czuję. Mnie się ten zapach kojarzy ze świeża pościelą. ![]() 3. "Troję". Kończę drugi tom. 4. ![]() Wiem. ![]() Cytat:
Alez oczywiście, że Cię lubię Madziu. Pisałam przecież, że wycinania nie polecam. A i o odpowiednie robaki pewnie trudno. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Poryczalam sie ze zlosci.
Jak zwykle - moj bank. Auta - haha - nie wezme poniewaz moje konto, na ktorym zawsze sa pieniadze, regularnie wplywaja kolejne niestety nie spelnilo wymagan. Czemu nie spelnilo? bo na pytanie o adres ja podaje swoj, na pytanie - ile pod tym adresem - zgodnie z prawda podaje, ze tyle i tyle. Co sie okazuje... moj jechany w dupe bank kiedys zmienil mi adres na jakis nie wiem jaki i tam wyslal karty. Ja tego adresu nie znam, nie pamietam kiedy to bylo - wiem tylko o tym fakcie bom karty wtedy swoje wszystkie blokowala. I od tej magicznej daty nie przejde zadnego credit checku - ba! nawet nie jestem w stanie wziac sobie telefonu na kontrakt z tego konta. Wiec dzis miarka sie przebrala i dzwonie, nie dosc, ze pani mowila do mnie jak do ulomnej - powoooooli to jeszcze!!! twierdzi!!!!, ze z moim kontem wsio git majonez i w ogole super jest. Tlumacze - jak jest kurde super jak nie jest i chce wiedziec dlaczego albo zamykam to konto. A ta mi - my pani mozemy dac pozyczke, ile pani chce. Mowie - ze ja nie chce zadnej zasranej pozyczki od nich bo ich rata nie jest konkurencyjna w zadnym stopniu do zaproponowanej do dilera i ja nie po to dzwonie. 20 minut. Zeby sie NIC nie dowiedziec. Na dniach otwieram nowe konto w innym banku bo niespodzianek jakie funduje mi World's local bank nie zniese. To adres ktos mi zmienia, to karty sie blokuja, to moja debetowa przestaje dzialac w PL i te credit checki. |
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Dobrze niektórym co nie wiedzą co to PMS Jak mła |
|
|
|
|
#379 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama nie wiem dlaczego ![]() Ja nie mogę coś ostatnio w nocy czytać, bo zaraz zasypiam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#380 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Wszystkim wyjeżdżającym - udanych wakacji
![]() Zuziuniu - już pewnie jesteś po kolacji, mam nadzieję, że wieczór się udał ![]() Ja mam dzisiaj kiepski dzień, zaczął się rano łzami i krzykiem, potem w pracy kiepsko. Mój facet siedząc koło mnie skapnął się po 20 minutach, że płaczę. Wcześniej prowadził monolog dość mocno mnie dotykający... Tak mocno był zajęty grą na kompie, że nawet na mnie nie spojrzał. Wróciłam do domu po pracy i tak mocno o mnie myśleli, że z obiadu został mi aż jeden suchy naleśnik... Kulturka. I na dodatek znowu nic mi się nie układa. Kiepsko jest. Zamówiłam torebki na Allegro, okazało się, że to miniaturki, ledwo się portfel mieści i klucze. Buty też pewnie będą niewypałem. Dzisiaj był tylko jeden miły akcent... Babka stanęła na progu sklepu pytając gdzie może znaleźć Triumpha, a ja zaproponowałam, że może tutaj coś znajdziemy (bieliznę). Szukałyśmy, ale niestety potrzebowała czegoś innego. Na koniec stwierdziła, że napewno poleci ten sklep, bo ma bardzo miłą panią obsługującą. Sabbath - trochę dziki ten pomysł z robakami. Ja bym tak nie chciała. A pozatym nie wiem czy dobrze zrobiłam przelew internetowy do Niemiec, podali numer konta z literami DE na początku (DE123...) i tak wpisałam. Czy wpisuje się te litery czy sam numer? Od rana słucham "I don't care" Apocalypticy - genialne, idealne i w ogóle na mój nastrój. |
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dmuchanie baby w trakcie jej PMS-u to czynność wysokiego ryzyka![]() A Angel zawsze będzie mi się kojarzył świątecznie, korzennie, karmelkowo-czekoladowo Mniam ( może niedługo go sobie przypomnę dzięki Hiszpańskiej Myszce
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Warto sie meczyc? albo jest wyjatkowy albo Ty narazie zbyt slaba by odejsc. |
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris - ja naprawdę nie rozumiem dlaczego tkwisz w tym związku. Literalnie- staram się zrozumieć od iluś tygodni, co cię przy takim facecie trzyma. Nie wiem, nie znajduję odpowiedzi, może za mało wiem coś o życiu....
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, doobrze wpisalas. To sie nazywa IBAN a jeszcze potrzebny jest nr SWIFT - kominacja liter odpowiednia dla kazdego banku, do przelewu zagranicznego.
|
#385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(literacko)Fenris Myślę podobnie jak Madziczka, ale obawiam się wymądrzać ![]() Zaraz padnę na dziób, zjedzone niedawno lody mnie uśpiły. I pomyśleć, że zaleca się picie gorącego (fuuj) mleka przed snem, heh
|
|
|
|
|
#386 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Mam tylko IBAN i BIC CODE. Wpisałam tylko IBAN i dane... Ja nie kocham. Sama się zastanawiam od dłuższego czasu. Nie chcę odchodzić. Mimo, że często nie jest dobrze, to ja nie chcę. Może gdybym miała przyjaciółkę czy przyjaciela to nie musiałabym się trzymać jednej osoby. Chcę mieć z kim pogadać na żywo czy przez telefon, do kogo się przytulić, z kim spać w jednym łóżku. Nie umiem być sama. |
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Swift = bic code
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Poszlo PW.
|
|
|
|
#389 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A gdzie to się wpisuje? Czy przelew pójdzie bez tego?
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie, moja mama jedzie do Norwegi (Tromso na północy norwegii) i mam pytanie czy w Norwegi dostane w perfumeriach Dzing! L'Artisan?? Albo na bezcłowym? Przepraszam za takie banalne pytanie ale nie wiem juz sama gdzie mam tego Dzinga złapac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

A co czytałaś?

Cały sierpień będzie nieczynne, a co jak ja będę mieć nastrój akurat na coś, czego nie mam w domu? Jutro lecę się wymienić.

Dmuchanie baby w trakcie jej PMS-u to czynność wysokiego ryzyka