|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Funky - o ile dobrze przeczytałam na poprzedniej stronie,to chcesz się redukować?
jejj,przecież jesteś taka szczupła zupełnie Ci to niepotrzebne ... proszę,zastanów się nad tym kochana...Werka - wybacz,ale ... moim zdaniem to Tobie się wydaje,że kochasz tego Gerdiego,czy jak mu tam. Facet o 45 lat starszy,nie jesteś z nim,nigdy nie widziałaś go na żywo... więc ... trochę to dziwne trzeba przyznać...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#632 |
|
Gość
|
Wiem, że wszsytkim to trudno zrozumieć Aga, ale tak jest. On dla mnie jest ideałem, każdego mężczyznę oceniam według kryteriów, które zauważyłam w Nim. Jest w Nim wszystko czego potrzebuje mój TŻ. Wiem, że dla was to chore, bo powinnam (według was) się kochać w facecie w moim wieku, ale tak jest z kobietą. Dla mnie mężczyźni w moim wieku to gnojki, może znajdę kogoś na studiach z starszego rocznika.
A co do Niego - to człowiek, który dla mnie jest wszystkim, ideał i zawsze (nawet jak będę mężatką) w sercu będę miała cząstkę dla Niego. P.S. Odpowiedziałam na pyt Mercy - jak sama mówię Aga - nie mówmy o Odczuciach W Stosunku Do Niego - przepraszam, że piszę z dużych liter, ale to dla mnie wartościowa sprawa. Po prostu obowiązuje mnie dyskrecja. Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-07-30 o 14:02 |
|
|
|
#633 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zmień zmień, na pewno to jakoś też wpłynie na Twój nastrój ehh mi rodzice nie pozwoliliby na kolczyk![]() a ile miałaś lat jak go sobie zrobiłaś? aha a co do ćwiczń to dzięki nim można też "wypocić" złe myśli![]() Cytat:
Muffinki widziałam wyglądają ślicznie i pewnie bosko smakują, Ooo czyli szykuja się zmiany w pracy powodzenia![]() Cytat:
![]() nie możesz przytyć załóżmy po jednym posiłku w udach, ja wiem jak się czujesz bo często miałam tak samo..zjadłam głupie jabłko i wydawało mi się, że ważę po nim z tonę![]() Kochana STOP!!!! chyba nie chcesz zrobić czegoś głupiego?! niezdrowo? chcesz zapędzić się w to bagno?? przechodzić przez to wszystko enty raz? przecież w ten sposób nigdy z tego nie wyjdziesz...pomyśl sama...a tego kg na pewno nie widać i nkt iprócz Ciebie nawet go nie zauważył, jestem pewna, że gdyby nie przymiarka spodni to sama byś o nim nie wiedziala, a poza tym rozmiar rozmiarowi nie równy, ja mam spodnie jedne 34 a drugie o dziwo 38![]() Cytat:
oby tak dalej a co do schudnięcia to może dzięki temu, że przestałaś zaprzątać sobie głowe kaloriamii? nie myślisz o tym co jesz tylko to na co masz ochotę, nie analizujesz tego, nie ciągnie Cię do papusia![]() ehh a u mnie? jakoś leci chyba, mam nadzieję, że w domu wszytko się ułoży...Mama dziś przygotowała mi śniadanie po raz pierwszy od nawet nie wiem kiedy, i znowu umówiłyśmy się na babski dzień, dziś po kawiarni mamy iść na zakupy ![]() ![]() może wybadam jak tam z Tatą...
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||||
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że jest coraz lepiej tak się cieszę, bo wiem, jakie to musiało być dla Ciebie straszne... babski dzień ![]() wiecie, tak sobie pomyślałam... że życie nie jest takie złe bo nawet po szeregu dni z serii "do dupy", zawsze podtrzymuje mnie na duchu myśl, że któregoś następnego dnia, kiedy znów wstanę z łóżka zdołowana, dzień mimo moich najgorszych przeczuć będzie całkiem fajny, a wszystko dzięki tym "małym rzeczom, które czynią życie wyjątkowym". nawet najgorszy kryzys zawsze minie, no zawsze, nie ma innego wyjścia! tylko trzeba się trochę przeprogramować, zmienić nastawienie - to podstawa (sic!) i trochę powalczyć, bo nic się samo za nas nie zrobi, a to my jesteśmy panami własnego losu ![]() odkrywcze, wiem... ![]() fajnie, że jesteście
|
|
|
#635 |
|
Gość
|
P.S. dla ciekawskich odsyłam tu - http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...4&postcount=84 - najpierw zawsze warto to przeczytać
|
|
|
|
#636 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Współczuje Ci bardzo i mam nadzieje ze ci się wszystko poukłada
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też uwielbiam i dziś się chyba taki szykuje mam w sunmie dobry kontakt z mamą, a Wy??
|
|
|
#638 |
|
Gość
|
Iza - mój kontakt z matką?....dobry do lat 13 - potem popsuł się całkowicie. Wcześniej ufałam jej, teraz nie. Bo zniszczyła mi resztę dzieciństwa, zabiła w mnie dziecko. Nie wybaczę jej tego nigdy i teraz czuję się jak bym jej nie miała wcale. Przez nią muszę się kryć. Mam twarz przykrytą maską, muszę udawać, dopiero po chwili pokazuje się to co mam na serio na twarzy. Wiecznie ma niespełnione ambicje w stosunku do mnie. Udaje taką ciepłą, a na serio jest tylko wymagająca.
Dla niej najlepiej bym była ubezwałasnowolniona, mieszkająca pod jej dachem. Mercy - ja spokój zaznam dopiero gdy będę na swoim. Gdy odejdę i będę mieszkać sama. Już teraz nawet jak dostanę mieszkanie (a wiem, że tak będzie) będę nie tak jak siostra czy brat przyjeżdżać co weekend, ale raz na miesiąc, by wiedzieli, że żyję. Pogwałcono moje prawa. Dopiero gdy wyjdadę poza moje miasto, będę miała swoje mieszkanie, wtedy zaznam spokój. Bo nawet boję się po mieście chodzić, bo z pana W. rośnie kolejny bandzior. A mnie pierwszą zniszczy, bo wie, że na chorej psychicznie najłatwiej się wyżyć. Taka jest smutna prawda. Bo ludzi się boję i ta maska gadulińskiej, panny do towarzystwa kryje kruchą, bojaźliwą, wrażliwą dziewczynę o artystycznej duszy. Tak na serio marzę na urodziny o wielkim komplecie kredek i papierze, chcę narysować i w necie opublikować (na nowym blogu) świat bajkowych postaci - kobiet aniołów - walczących i mieszkających w lesie, wyglądających na piękne królowe. Pozdrawiam Werka |
|
|
|
#639 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#641 |
|
Raczkowanie
|
OMG, Werka, gdzie do jasnej cholery byli nauczyciele, gdzie reszta klasy? Na szczęście nie wiem jak to jest doświadczyć czegoś takiego, ale pewnie nie każdy facet ma wypaczony charakter
przy okazji- ja, 17latka prawie NIGDY nie miałam chłopaka. (ochh, to brzmi jak list do Bravo Girl ^^ ). I jakoś nie mogę sobie wyobrazić że łączyłoby mnie z kimś coś więcej niż przyjaźń
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś tak wyszło.
|
|
#643 |
|
Gość
|
Ludziu nie jestem - błony nie mam - nie jestem dziewicą.
Wiem, że nie wiem jaki jest, ale wiesz....czasem męskie oczy potrafią zdziałać cuda ...u mnie poszłam wtedy za sercem, a nie za rozumem. Przeżyłam wiele, teraz tak na serio przed wami zdjełam maskę...i pokazałam kim na serio jestem.Starlight - wszyscy byli przeciwko mnie - nikt mi nie pomógł....wiem, że mogłam skończyć jak ta Ania z gdańska (tylko, że wtedy byłoby to parę lat wcześniej). Do dziś nie lubię chodzić w tamte tereny. Ta szkoła przypomina mi o wszystkim, i w tym wszystkim śpiewam "Mutter" R+ - bo jestem sama jak to dziecko w piosence. I wiem, że niestety jestem bez nikogo, sama. Może....kogoś poznam, ale będę strasznie ostrożna, bo nie chcę się przejechać drugi raz. A i nigdy nie spotkacie mnie na Intymnym, ani na plotkowym (poza kilkoma społecznościami - tam wzrosłam w ziemię i nie odejdę). Zastanawiam się czy sobie nie zrobić drugiego konta - Werka89 - wtedy nie będzie nikt do mnie się zwracał per Weronika, a tego nie znoszę, choć to piękne imię. I w podpisie zrobię to co Mercy - to ja WeronikaWargulak. Jak sądzicie - zmienić nick na taki czy zostać....tyle, że nowi będą do mnie gadać Weronika. |
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj Werka...a kilka postów wyżej napisałaś, że wszystkich mężczyzn będziesz oceniać surowo... .Btw. - ile ciebie będzie dzieliło od domu kiedy będziesz na studiach? Akademik czy prywatne mieszkanie masz w planie ? Bo pisałaś, że chcesz jak najdalej i w ogóle.
|
|
#645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak się będziesz lepiej czuła jako Werka89 to sobie zrob nowego nicka-chociaz ja się juz przyzwyczaiłam ze jest WeronikaWargulak no ale zawsze sięmozna tez przyzwyczaić do Werki89
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczynki
![]() wpadlam tu wyjasnic swa nieobecnosc na wizazu- otoz mam zepsuta klawiature, teraz pisze z ekranowej. czytam Was regularnie, wracam w pon. z nowa klawiaturka buzka |
|
|
|
#647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hello Star-pisałam do Ciebie maila ostatnio bo byłam w desperacji Ale juz nie aktualne
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#649 |
|
Rozeznanie
|
Nic się nie stało
|
#650 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko nurtuje mnie jedno pytanie pisałaś kiedyś z tym mężczyzną?Cytat:
![]() Cytat:
) A ja miałam babski dzień dzisiaj byłam u fryzjera , chociaż humor u niego było okropny Cytat:
|
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
Star
jak będziesz to masz się odezwać no!!!! ![]() Werka (Werka, nie Weronika )mogłaś. Ale samobójstwo to tchórzostwo ![]() Ludowa how old are you?
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Krytia - nie były by jakie fotoski w nowej fryzurze
?Tarantulek - co to za dziadowstwo masz na avatarze ?Z mojej strony ogłaszam, że dziś wygląda na pierwszy dzień na plus, jeszcze tylko ćwiczenia i będzie bosko...mam nadzieję, mam nadzieję, mam nadzieję... ...
|
#653 | |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj w końcu jakiś krok w przód, tzn bez obżarstwa, regularne posiłki, coś czego od daaawna już nie było, czuję się lekko i w ogóle MIMO, że dzisiaj miałam kilka stresowych sytuacji. Ale wyładowałam to ćwiczeniami. I tak po raz pierwszy skakałam na skakance, po raz pierwszy byłam na basenie, teraz czuję się taka odprężona. I znowu mam taką małą nadzieję, że może mi się uda
Byle wytrzymać do piątku, kiedy wyjeżdżam do TŻ. Toż to tylko jutro! No i dzisiaj wieczór ![]() Cytat:
enex - wygląda na to, że dziś jakiś pozytywny dzień
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Ludowa is y... 17? tak? ile się ma jak się idzie do II LO?
|
|
#655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam nowej fryzury, tylko podcięłam grzywke
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
graty, Enex
![]() ja się zdołowałam wymiarami Mango. kurde, korci mnie, żeby zrzucić 2 kg. ale żałosne... nienawidzę siebie i czuję, że zaczyna się seria dni bardzo do dupy.
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zooosia - widzisz ty jutro do tż a mój wczorej wyjechał . Trzymam paluchy, żeby reszta wieczoru też tak śpiewająco poszła !
|
|
#658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już było dobrze co ci da dupne 2 kilo? Iza uwierz że masz świetną figure al;e co ja ci będę pisać jeśli nie chcesz to nie uwierzysz .
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, dziewczyny, to trochę irracjonalne, ale po prostu fatalnie czuję się w swoim ciele, jeszcze teksty mango pt. 'jestem na lekkiej r' i potem podaje wymiary... normalnie by mnie to aż tak nie zdołowało, ale wiecie jak to jest, gdy ma się zły dzień, a raczej serię takich dni.
dupa
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, bo każdy ma gorsze dni. Ale iza, tak objektywnie - jeśli ty musisz się redukować to co ja mam mówić. Jestem w porównaniu z tobą słoniem a z mango mega słoniem, w dodatku mam problem jeść w ogóle utrzymanie. 3/4 dziewczyn tutej ma uda po 45cm, rozmiary S, XS, czy nawet XXS, ja mam we wszystkich obwodach po 10cm więcej od was, rozmiarówka 38/40, według panującej tu "tradycji"robienia z igły wideł to bym się już powinna ze 100razy wieszać z powodu wyglądu... Iza sama wiesz, że waga to zuo, obwody to samo, nie wpędzaj się w coś o czym dobrze wiesz że to bagno i zbytecznie popsuty humor...
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

jejj,przecież jesteś taka szczupła
zupełnie Ci to niepotrzebne 

ehh mi rodzice nie pozwoliliby na kolczyk
nie ważę się,ale tak jakbym miała mniejsze ramiona,bardziej płaski brzuch... może to mylne,ale póki co nie patrzę na siebie jak na potwora,choć dalej ciężko z tą samoakceptacją.
może wybadam jak tam z Tatą...

?