Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-30, 12:53   #631
agness51
Zakorzenienie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

Funky - o ile dobrze przeczytałam na poprzedniej stronie,to chcesz się redukować? jejj,przecież jesteś taka szczupła zupełnie Ci to niepotrzebne ... proszę,zastanów się nad tym kochana...

Werka - wybacz,ale ... moim zdaniem to Tobie się wydaje,że kochasz tego Gerdiego,czy jak mu tam. Facet o 45 lat starszy,nie jesteś z nim,nigdy nie widziałaś go na żywo... więc ... trochę to dziwne trzeba przyznać...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 13:02   #632
noname12345TPa
Gość

Wiem, że wszsytkim to trudno zrozumieć Aga, ale tak jest. On dla mnie jest ideałem, każdego mężczyznę oceniam według kryteriów, które zauważyłam w Nim. Jest w Nim wszystko czego potrzebuje mój TŻ. Wiem, że dla was to chore, bo powinnam (według was) się kochać w facecie w moim wieku, ale tak jest z kobietą. Dla mnie mężczyźni w moim wieku to gnojki, może znajdę kogoś na studiach z starszego rocznika. Lecz zawsze panów będę oceniać bardzo surowo. Nie mam nic przeciwko, jakiemuś przystojnemu dziennikarzowi, ale po dociekliwych obserwacjach.
A co do Niego - to człowiek, który dla mnie jest wszystkim, ideał i zawsze (nawet jak będę mężatką) w sercu będę miała cząstkę dla Niego. Bo był tym pierwszym i zawsze Nim będzie.
P.S. Odpowiedziałam na pyt Mercy - jak sama mówię Aga - nie mówmy o Odczuciach W Stosunku Do Niego - przepraszam, że piszę z dużych liter, ale to dla mnie wartościowa sprawa. Po prostu obowiązuje mnie dyskrecja.

Edytowane przez noname12345TPa
Czas edycji: 2008-07-30 o 14:02
Stary 2008-07-30, 14:03   #633
kika171
Zadomowienie

GG do kika171

Cytat:
Napisane przez Asilos Magdalena Pokaż wiadomość
Staram się ćwiczyć codziennie nawet jeśli był kompuls. Dzięki temu moje ciało wygląda lepiej. Brzuch jest ogromny, odstaje jak u ciężarnej, ale reszta jakoś się trzyma. Biegać zbyt często nie mogę, bo mam problemy z kolanem i biodrem, ale dziś zrobiłam sobie dzień dziecka

Dobrze zrobiłaś wyciągając mamę do kawiarni

Masz rację, kolor też chyba zmienię Jutro będę główkować na jaki. Już dziś trochę szperałam w internecie w poszukiwaniu inspiracji

A przebicia się nie bałam Nic nie bolało i bardzo szybko mi się wszystko zagoiło
też tak myślę, pogadałayśmy troszkę i było całkiem miło zmień zmień, na pewno to jakoś też wpłynie na Twój nastrój ehh mi rodzice nie pozwoliliby na kolczyk
a ile miałaś lat jak go sobie zrobiłaś? aha a co do ćwiczń to dzięki nim można też "wypocić" złe myśli

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
Świetnie, że z Mamą pogadałyście. Widzę, że coraz lepiej się układa, niebawem rodzinka wyjdzie na prostą na pewno, no i super.

No i nie wygrałam 37 mln w Totolotku. XD Ale i tak mam powody do radości: jutro wracają wreszcie rodzice i siostra. ^^ Upiekłam dla nich muffinki (wstawiłam fotkę w wątku o chrapce) i w ogóle już nie mogę się doczekać. ;] Jeszcze dwa dni w pracy i przenoszę się do innej kancelarii, mam nadzieję, że też będzie tak fajnie i ciekawie, jak w tej.
też myślę, że będzie lepiej, ciekawi mnie tylko przebieg tej rozmowy tel, Mama na razie nie spakowała rzeczy więc jest nadzieja, że zostanie w domu Muffinki widziałam wyglądają ślicznie i pewnie bosko smakują, Ooo czyli szykuja się zmiany w pracy powodzenia

Cytat:
Napisane przez FilifionkaB Pokaż wiadomość
wiecie co, znow próbowałam kupic spodnie i znow nie weszłam w swój rozmiar.. nie powiem jak sie poczułam, bo szkoda słów.. ale koniec, koniec z tym, mam siebie i swojego wygladu dość, po każdym zjedzonym kęsie widzę jak rosną mi uda.. tak dłuzej byc nie może...nie wazne czy zdrowo czy nie zdrowo teraz schudne napewno, bez grzeszków, bo zawsze kończą się tak samo...przeciez mam silną wole...a czuje sie tak bezsilna
zaraz pewnie dostane punkty karne.. ale chce miec chude patykowate nogi, co ja moge na to poradzic, a po ostatnich wyskokach przytyłam kg...jestem mi bardzo źle
nie możesz przytyć załóżmy po jednym posiłku w udach, ja wiem jak się czujesz bo często miałam tak samo..zjadłam głupie jabłko i wydawało mi się, że ważę po nim z tonę Kochana STOP!!!! chyba nie chcesz zrobić czegoś głupiego?! niezdrowo? chcesz zapędzić się w to bagno?? przechodzić przez to wszystko enty raz? przecież w ten sposób nigdy z tego nie wyjdziesz...pomyśl sama...a tego kg na pewno nie widać i nkt iprócz Ciebie nawet go nie zauważył, jestem pewna, że gdyby nie przymiarka spodni to sama byś o nim nie wiedziala, a poza tym rozmiar rozmiarowi nie równy, ja mam spodnie jedne 34 a drugie o dziwo 38

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ostatnio jakoś mniej miałam czasu na pisanie tutaj i rozmyślanie o jedzeniu - całe szczęście.
Wydaje mi się,że ... schudłam nie ważę się,ale tak jakbym miała mniejsze ramiona,bardziej płaski brzuch... może to mylne,ale póki co nie patrzę na siebie jak na potwora,choć dalej ciężko z tą samoakceptacją.

Zaraz poczytam co tam u Was.
bardzo się cieszę, że u Ciebie lepiej, i z samoakceptacją do produ oby tak dalej a co do schudnięcia to może dzięki temu, że przestałaś zaprzątać sobie głowe kaloriamii? nie myślisz o tym co jesz tylko to na co masz ochotę, nie analizujesz tego, nie ciągnie Cię do papusia

ehh a u mnie? jakoś leci chyba, mam nadzieję, że w domu wszytko się ułoży...Mama dziś przygotowała mi śniadanie po raz pierwszy od nawet nie wiem kiedy, i znowu umówiłyśmy się na babski dzień, dziś po kawiarni mamy iść na zakupymoże wybadam jak tam z Tatą...

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 14:12   #634
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez kika171 Pokaż wiadomość

ehh a u mnie? jakoś leci chyba, mam nadzieję, że w domu wszytko się ułoży...Mama dziś przygotowała mi śniadanie po raz pierwszy od nawet nie wiem kiedy, i znowu umówiłyśmy się na babski dzień, dziś po kawiarni mamy iść na zakupymoże wybadam jak tam z Tatą...
to super widzę, że jest coraz lepiej tak się cieszę, bo wiem, jakie to musiało być dla Ciebie straszne... babski dzień uwielbiam

wiecie, tak sobie pomyślałam... że życie nie jest takie złe bo nawet po szeregu dni z serii "do dupy", zawsze podtrzymuje mnie na duchu myśl, że któregoś następnego dnia, kiedy znów wstanę z łóżka zdołowana, dzień mimo moich najgorszych przeczuć będzie całkiem fajny, a wszystko dzięki tym "małym rzeczom, które czynią życie wyjątkowym". nawet najgorszy kryzys zawsze minie, no zawsze, nie ma innego wyjścia! tylko trzeba się trochę przeprogramować, zmienić nastawienie - to podstawa (sic!) i trochę powalczyć, bo nic się samo za nas nie zrobi, a to my jesteśmy panami własnego losu

odkrywcze, wiem...

fajnie, że jesteście

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 14:23   #635
noname12345TPa
Gość

P.S. dla ciekawskich odsyłam tu - http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...4&postcount=84 - najpierw zawsze warto to przeczytać - tu wszystko się wyjaśnia - całe moje choroba jest tu opisana - pierwsza połowa posta
Stary 2008-07-30, 14:23   #636
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
to super widzę, że jest coraz lepiej tak się cieszę, bo wiem, jakie to musiało być dla Ciebie straszne... babski dzień uwielbiam

wiecie, tak sobie pomyślałam... że życie nie jest takie złe bo nawet po szeregu dni z serii "do dupy", zawsze podtrzymuje mnie na duchu myśl, że któregoś następnego dnia, kiedy znów wstanę z łóżka zdołowana, dzień mimo moich najgorszych przeczuć będzie całkiem fajny, a wszystko dzięki tym "małym rzeczom, które czynią życie wyjątkowym". nawet najgorszy kryzys zawsze minie, no zawsze, nie ma innego wyjścia! tylko trzeba się trochę przeprogramować, zmienić nastawienie - to podstawa (sic!) i trochę powalczyć, bo nic się samo za nas nie zrobi, a to my jesteśmy panami własnego losu

odkrywcze, wiem...

fajnie, że jesteście
Otóz to!Iza wreszcie gadasz jak Ty!

Cytat:
t

Babski dzien-uwielbiam babskie dni z mamą

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ostatnio jakoś mniej miałam czasu na pisanie tutaj i rozmyślanie o jedzeniu - całe szczęście.
Wydaje mi się,że ... schudłam nie ważę się,ale tak jakbym miała mniejsze ramiona,bardziej płaski brzuch... może to mylne,ale póki co nie patrzę na siebie jak na potwora,choć dalej ciężko z tą samoakceptacją.

Zaraz poczytam co tam u Was.
Jes!Jes!Jes!Agness nie mysli o jedzeniu!Ciesze się bardzo

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Mercy - gdzie byli inni - otóż, tak to było. Dyrektorka zwaliła na mnie winę, bo to laska od kasy. Gołębiewska zna przekłamaną wersję, no bo była pseudo wychowawczynią, dorabiającą, tylko kwity wypełniała. A rodzice dlaczego mnie obwiniają - bo znają nieprawdziwą wersję, a prawdy nie chcą poznać, jego do sądu (razem z dyrektorką i dwoma kumplami oraz wychowawczynią) pozwać im się nie chce, a proces ewidentny winien być. A zarzutów mają kilka - znęcanie się psychiczno - fizyczne nad osobą upośledzoną w stopniu miernym (bo tak można w skrócie to określić co mam), współudział, brak reakcji, zniszczenie dobrego imnienia osoby, narażenie na utratę zdrowia psychicznego, - łącznie tak po: 25 lub dożywocie (za szczególne okrucieństwo) dla pana W. dla pana M. i pana J. po 15, dla pani G. po 10, a dla pani S. po 15 - taki winnien być wyrok.
Ratowali mnie (pseudo ratunek) gdy było już za późno, przez tych kilku wariatów trafiłam na 2 miechy do szpitala psychiatrycznego.
Enex, Mercy - Ja niestety tylko dojrzałość u mężczyzn cenię. Ale wiem, że wariaci też i ci starsi chodzą po ziemi, ale na szczęście umiem zauważyć prawdziwe skarby.
Mercy - ja go kochałam już od 13 roku życia. Nie jestem z nim, ale bardzo dużo do niego czuję.

Współczuje Ci bardzo i mam nadzieje ze ci się wszystko poukłada

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 14:29   #637
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Otóz to!Iza wreszcie gadasz jak Ty!

Babski dzien-uwielbiam babskie dni z mamą

ja też uwielbiam i dziś się chyba taki szykuje mam w sunmie dobry kontakt z mamą, a Wy??

Stary 2008-07-30, 14:55   #638
noname12345TPa
Gość

Iza - mój kontakt z matką?....dobry do lat 13 - potem popsuł się całkowicie. Wcześniej ufałam jej, teraz nie. Bo zniszczyła mi resztę dzieciństwa, zabiła w mnie dziecko. Nie wybaczę jej tego nigdy i teraz czuję się jak bym jej nie miała wcale. Przez nią muszę się kryć. Mam twarz przykrytą maską, muszę udawać, dopiero po chwili pokazuje się to co mam na serio na twarzy. Wiecznie ma niespełnione ambicje w stosunku do mnie. Udaje taką ciepłą, a na serio jest tylko wymagająca.
Dla niej najlepiej bym była ubezwałasnowolniona, mieszkająca pod jej dachem.
Mercy - ja spokój zaznam dopiero gdy będę na swoim. Gdy odejdę i będę mieszkać sama. Już teraz nawet jak dostanę mieszkanie (a wiem, że tak będzie) będę nie tak jak siostra czy brat przyjeżdżać co weekend, ale raz na miesiąc, by wiedzieli, że żyję. Pogwałcono moje prawa. Dopiero gdy wyjdadę poza moje miasto, będę miała swoje mieszkanie, wtedy zaznam spokój. Bo nawet boję się po mieście chodzić, bo z pana W. rośnie kolejny bandzior. A mnie pierwszą zniszczy, bo wie, że na chorej psychicznie najłatwiej się wyżyć.
Taka jest smutna prawda. Bo ludzi się boję i ta maska gadulińskiej, panny do towarzystwa kryje kruchą, bojaźliwą, wrażliwą dziewczynę o artystycznej duszy.
Tak na serio marzę na urodziny o wielkim komplecie kredek i papierze, chcę narysować i w necie opublikować (na nowym blogu) świat bajkowych postaci - kobiet aniołów - walczących i mieszkających w lesie, wyglądających na piękne królowe.
Pozdrawiam Werka
Stary 2008-07-30, 15:34   #639
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:

ja też uwielbiam i dziś się chyba taki szykuje mam w sunmie dobry kontakt z mamą, a Wy??
Ja mam dobry-jasne ze czasem się troche przegadujemy ale jest fajnie

Cytat:
Iza - mój kontakt z matką?....dobry do lat 13 - potem popsuł się całkowicie. Wcześniej ufałam jej, teraz nie. Bo zniszczyła mi resztę dzieciństwa, zabiła w mnie dziecko. Nie wybaczę jej tego nigdy i teraz czuję się jak bym jej nie miała wcale. Przez nią muszę się kryć. Mam twarz przykrytą maską, muszę udawać, dopiero po chwili pokazuje się to co mam na serio na twarzy. Wiecznie ma niespełnione ambicje w stosunku do mnie. Udaje taką ciepłą, a na serio jest tylko wymagająca.
Dla niej najlepiej bym była ubezwałasnowolniona, mieszkająca pod jej dachem.
Mercy - ja spokój zaznam dopiero gdy będę na swoim. Gdy odejdę i będę mieszkać sama. Już teraz nawet jak dostanę mieszkanie (a wiem, że tak będzie) będę nie tak jak siostra czy brat przyjeżdżać co weekend, ale raz na miesiąc, by wiedzieli, że żyję. Pogwałcono moje prawa. Dopiero gdy wyjdadę poza moje miasto, będę miała swoje mieszkanie, wtedy zaznam spokój. Bo nawet boję się po mieście chodzić, bo z pana W. rośnie kolejny bandzior. A mnie pierwszą zniszczy, bo wie, że na chorej psychicznie najłatwiej się wyżyć.
Taka jest smutna prawda. Bo ludzi się boję i ta maska gadulińskiej, panny do towarzystwa kryje kruchą, bojaźliwą, wrażliwą dziewczynę o artystycznej duszy.
Tak na serio marzę na urodziny o wielkim komplecie kredek i papierze, chcę narysować i w necie opublikować (na nowym blogu) świat bajkowych postaci - kobiet aniołów - walczących i mieszkających w lesie, wyglądających na piękne królowe.
Pozdrawiam Werka
Oby Ci się te marzenia spełniły jak najszybciej Werko

To ja Mercy!
Stary 2008-07-30, 17:06   #640
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie enex nie mogę, to co mi zgotowano w młodości mnie do dziś boli.
Ja inaczej widzę przez to mężczyzn.Jak chcesz dam ci linka do posta gdzie opisałam to co mi zgotowano http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...7&postcount=87 - do dziś mnie za to wszystko serce boli. Znęcano się nad mną całkowicie. Dlatego mam takie, a nie inne podejście do ludzi. A kontaktów z panami w szczególności się boję. Bo boję się, że jeszcze raz zgotują mi taki sam los. Traumę mam do końca życia. Dziewictwo utraciłam w najgorszy z możliwych sposobów - nie z ukochanym, ale z cyrklem niej. Mam traumę, mężczyzn widzę inaczej, ludzi się boję tak na prawdę.
I ten link jest dla każdej z was, bo mnie to boli i nieco strachliwa to mówię.
Bardzo Ci współczuję, to straszne co przeszłaś. Ale Ty JESTEŚ dziewicą. Spałaś z mężczyzną? Nie. Masz tylko przebitą błonę, ale to nic nie znaczy.

Cytat:
Wiem, że wszsytkim to trudno zrozumieć Aga, ale tak jest. On dla mnie jest ideałem, każdego mężczyznę oceniam według kryteriów, które zauważyłam w Nim. Jest w Nim wszystko czego potrzebuje mój TŻ. Wiem, że dla was to chore, bo powinnam (według was) się kochać w facecie w moim wieku, ale tak jest z kobietą. Dla mnie mężczyźni w moim wieku to gnojki, może znajdę kogoś na studiach z starszego rocznika. Lecz zawsze panów będę oceniać bardzo surowo. Nie mam nic przeciwko, jakiemuś przystojnemu dziennikarzowi, ale po dociekliwych obserwacjach.
A co do Niego - to człowiek, który dla mnie jest wszystkim, ideał i zawsze (nawet jak będę mężatką) w sercu będę miała cząstkę dla Niego. Bo był tym pierwszym i zawsze Nim będzie.
Przecież Ty go nie znasz. Nie chodzi mi o to, że jest starszy, tylko że nie wiesz, jaki jest naprawdę.

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 17:15   #641
starlight
Raczkowanie

OMG, Werka, gdzie do jasnej cholery byli nauczyciele, gdzie reszta klasy? Na szczęście nie wiem jak to jest doświadczyć czegoś takiego, ale pewnie nie każdy facet ma wypaczony charakter
przy okazji- ja, 17latka prawie NIGDY nie miałam chłopaka. (ochh, to brzmi jak list do Bravo Girl ^^ ). I jakoś nie mogę sobie wyobrazić że łączyłoby mnie z kimś coś więcej niż przyjaźń

starlight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 17:18   #642
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlight Pokaż wiadomość
przy okazji- ja, 17latka prawie NIGDY nie miałam chłopaka. (ochh, to brzmi jak list do Bravo Girl ^^ ). I jakoś nie mogę sobie wyobrazić że łączyłoby mnie z kimś coś więcej niż przyjaźń
Ja też. Przy czym ja mogę to sobie wyobrazić ale jakoś tak wyszło.

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 17:31   #643
noname12345TPa
Gość

Ludziu nie jestem - błony nie mam - nie jestem dziewicą. Dla mnie dziewictwo = błona. Każdy to inaczej postrzega, ja akurat tak. Jak dla innych jestem, dziewica bo nie współżyłam - ok, choć dla mnie nią nie jestem.
Wiem, że nie wiem jaki jest, ale wiesz....czasem męskie oczy potrafią zdziałać cuda...u mnie poszłam wtedy za sercem, a nie za rozumem. Przeżyłam wiele, teraz tak na serio przed wami zdjełam maskę...i pokazałam kim na serio jestem.
Starlight - wszyscy byli przeciwko mnie - nikt mi nie pomógł....wiem, że mogłam skończyć jak ta Ania z gdańska (tylko, że wtedy byłoby to parę lat wcześniej). Do dziś nie lubię chodzić w tamte tereny. Ta szkoła przypomina mi o wszystkim, i w tym wszystkim śpiewam "Mutter" R+ - bo jestem sama jak to dziecko w piosence.
I wiem, że niestety jestem bez nikogo, sama.
Może....kogoś poznam, ale będę strasznie ostrożna, bo nie chcę się przejechać drugi raz.
A i nigdy nie spotkacie mnie na Intymnym, ani na plotkowym (poza kilkoma społecznościami - tam wzrosłam w ziemię i nie odejdę).
Zastanawiam się czy sobie nie zrobić drugiego konta - Werka89 - wtedy nie będzie nikt do mnie się zwracał per Weronika, a tego nie znoszę, choć to piękne imię. I w podpisie zrobię to co Mercy - to ja WeronikaWargulak. Jak sądzicie - zmienić nick na taki czy zostać....tyle, że nowi będą do mnie gadać Weronika.
Stary 2008-07-30, 17:57   #644
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Ludziu nie jestem - błony nie mam - nie jestem dziewicą. Dla mnie dziewictwo = błona. Każdy to inaczej postrzega, ja akurat tak. Jak dla innych jestem, dziewica bo nie współżyłam - ok, choć dla mnie nią nie jestem.
Wiem, że nie wiem jaki jest, ale wiesz....czasem męskie oczy potrafią zdziałać cuda...u mnie poszłam wtedy za sercem, a nie za rozumem. Przeżyłam wiele, teraz tak na serio przed wami zdjełam maskę...i pokazałam kim na serio jestem.
Starlight - wszyscy byli przeciwko mnie - nikt mi nie pomógł....wiem, że mogłam skończyć jak ta Ania z gdańska (tylko, że wtedy byłoby to parę lat wcześniej). Do dziś nie lubię chodzić w tamte tereny. Ta szkoła przypomina mi o wszystkim, i w tym wszystkim śpiewam "Mutter" R+ - bo jestem sama jak to dziecko w piosence.
Może....kogoś poznam, ale będę strasznie ostrożna, bo nie chcę się przejechać drugi raz.
A i nigdy nie spotkacie mnie na Intymnym, ani na plotkowym (poza kilkoma społecznościami - tam wzrosłam w ziemię i nie odejdę).
Zastanawiam się czy sobie nie zrobić drugiego konta - Werka89 - wtedy nie będzie nikt do mnie się zwracał per Weronika, a tego nie znoszę, choć to piękne imię. I w podpisie zrobię to co Mercy - to ja WeronikaWargulak. Jak sądzicie - zmienić nick na taki czy zostać....tyle, że nowi będą do mnie gadać Weronika.

Oj Werka...a kilka postów wyżej napisałaś, że wszystkich mężczyzn będziesz oceniać surowo....
Btw. - ile ciebie będzie dzieliło od domu kiedy będziesz na studiach? Akademik czy prywatne mieszkanie masz w planie? Bo pisałaś, że chcesz jak najdalej i w ogóle.
Stary 2008-07-30, 18:48   #645
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:

Jak się będziesz lepiej czuła jako Werka89 to sobie zrob nowego nicka-chociaz ja się juz przyzwyczaiłam ze jest WeronikaWargulak no ale zawsze sięmozna tez przyzwyczaić do Werki89

To ja Mercy!
Stary 2008-07-30, 18:50   #646
star15
Zakorzenienie

witajcie dziewczynki
wpadlam tu wyjasnic swa nieobecnosc na wizazu- otoz mam zepsuta klawiature, teraz pisze z ekranowej. czytam Was regularnie, wracam w pon. z nowa klawiaturka buzka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 18:52   #647
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczynki
wpadlam tu wyjasnic swa nieobecnosc na wizazu- otoz mam zepsuta klawiature, teraz pisze z ekranowej. czytam Was regularnie, wracam w pon. z nowa klawiaturka buzka

Hello Star-pisałam do Ciebie maila ostatnio bo byłam w desperacjiAle juz nie aktualne

To ja Mercy!
Stary 2008-07-30, 19:00   #648
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Hello Star-pisałam do Ciebie maila ostatnio bo byłam w desperacjiAle juz nie aktualne
oo.. wlasnie przeczytalam, przepraszam ze dopiero teraz..
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 19:01   #649
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
oo.. wlasnie przeczytalam, przepraszam ze dopiero teraz..

Nic się nie stało

To ja Mercy!
Stary 2008-07-30, 19:04   #650
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Mercy - gdzie byli inni - otóż, tak to było. Dyrektorka zwaliła na mnie winę, bo to laska od kasy. Gołębiewska zna przekłamaną wersję, no bo była pseudo wychowawczynią, dorabiającą, tylko kwity wypełniała. A rodzice dlaczego mnie obwiniają - bo znają nieprawdziwą wersję, a prawdy nie chcą poznać, jego do sądu (razem z dyrektorką i dwoma kumplami oraz wychowawczynią) pozwać im się nie chce, a proces ewidentny winien być. A zarzutów mają kilka - znęcanie się psychiczno - fizyczne nad osobą upośledzoną w stopniu miernym (bo tak można w skrócie to określić co mam), współudział, brak reakcji, zniszczenie dobrego imnienia osoby, narażenie na utratę zdrowia psychicznego, - łącznie tak po: 25 lub dożywocie (za szczególne okrucieństwo) dla pana W. dla pana M. i pana J. po 15, dla pani G. po 10, a dla pani S. po 15 - taki winnien być wyrok.
Ratowali mnie (pseudo ratunek) gdy było już za późno, przez tych kilku wariatów trafiłam na 2 miechy do szpitala psychiatrycznego.
Enex, Mercy - Ja niestety tylko dojrzałość u mężczyzn cenię. Ale wiem, że wariaci też i ci starsi chodzą po ziemi, ale na szczęście umiem zauważyć prawdziwe skarby.
Mercy - ja go kochałam już od 13 roku życia. Nie jestem z nim, ale bardzo dużo do niego czuję.
Cytat:
P.S. Odpowiedziałam na pyt Mercy - jak sama mówię Aga - nie mówmy o Odczuciach W Stosunku Do Niego - przepraszam, że piszę z dużych liter, ale to dla mnie wartościowa sprawa. Po prostu obowiązuje mnie dyskrecja.
Hmm Werka to bardzo przykre co ci zrobili Tylko nurtuje mnie jedno pytanie pisałaś kiedyś z tym mężczyzną?
Cytat:
też tak myślę, pogadałayśmy troszkę i było całkiem miło zmień zmień, na pewno to jakoś też wpłynie na Twój nastrój ehh mi rodzice nie pozwoliliby na kolczyk
a ile miałaś lat jak go sobie zrobiłaś? aha a co do ćwiczń to dzięki nim można też "wypocić" złe myśli

nie możesz przytyć załóżmy po jednym posiłku w udach, ja wiem jak się czujesz bo często miałam tak samo..zjadłam głupie jabłko i wydawało mi się, że ważę po nim z tonę Kochana STOP!!!! chyba nie chcesz zrobić czegoś głupiego?! niezdrowo? chcesz zapędzić się w to bagno?? przechodzić przez to wszystko enty raz? przecież w ten sposób nigdy z tego nie wyjdziesz...pomyśl sama...a tego kg na pewno nie widać i nkt iprócz Ciebie nawet go nie zauważył, jestem pewna, że gdyby nie przymiarka spodni to sama byś o nim nie wiedziala, a poza tym rozmiar rozmiarowi nie równy, ja mam spodnie jedne 34 a drugie o dziwo 38

O ciesze się że lepiej

Cytat:

odkrywcze, wiem...

fajnie, że jesteście
O nareszcie wróciła Iza(ta pogodna) A ja miałam babski dzień dzisiaj byłam u fryzjera, chociaż humor u niego było okropny

Cytat:

Ja też
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 19:06   #651
starlight
Raczkowanie

Star
jak będziesz to masz się odezwać no!!!!

Werka (Werka, nie Weronika )
mogłaś. Ale samobójstwo to tchórzostwo

Ludowa
how old are you?

starlight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 19:12   #652
enex
Zakorzenienie

Krytia - nie były by jakie fotoski w nowej fryzurze?

Tarantulek - co to za dziadowstwo masz na avatarze?

Z mojej strony ogłaszam, że dziś wygląda na pierwszy dzień na plus, jeszcze tylko ćwiczenia i będzie bosko...mam nadzieję, mam nadzieję, mam nadzieję......
Stary 2008-07-30, 19:13   #653
zooosia
Zadomowienie

Dzisiaj w końcu jakiś krok w przód, tzn bez obżarstwa, regularne posiłki, coś czego od daaawna już nie było, czuję się lekko i w ogóle MIMO, że dzisiaj miałam kilka stresowych sytuacji. Ale wyładowałam to ćwiczeniami. I tak po raz pierwszy skakałam na skakance, po raz pierwszy byłam na basenie, teraz czuję się taka odprężona. I znowu mam taką małą nadzieję, że może mi się uda Byle wytrzymać do piątku, kiedy wyjeżdżam do TŻ. Toż to tylko jutro! No i dzisiaj wieczór

Cytat:

ja w sumie chyba też. tzn jeśli coś się dzieje, to wiem że mogę na nią liczyć.

enex - wygląda na to, że dziś jakiś pozytywny dzień

zooosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 19:15   #654
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez starlight Pokaż wiadomość

Ludowa
how old are you?
Ludowa is y... 17? tak? ile się ma jak się idzie do II LO?

Stary 2008-07-30, 19:20   #655
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Krytia - nie były by jakie fotoski w nowej fryzurze?

Tarantulek - co to za dziadowstwo masz na avatarze?

Z mojej strony ogłaszam, że dziś wygląda na pierwszy dzień na plus, jeszcze tylko ćwiczenia i będzie bosko...mam nadzieję, mam nadzieję, mam nadzieję......
Dasz rade

Nie mam nowej fryzury, tylko podcięłam grzywke
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-07-30, 19:21   #656
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

graty, Enex

ja się zdołowałam wymiarami Mango. kurde, korci mnie, żeby zrzucić 2 kg. ale żałosne... nienawidzę siebie i czuję, że zaczyna się seria dni bardzo do dupy.

Stary 2008-07-30, 19:26   #657
enex
Zakorzenienie

Cytat:
graty, Enex

ja się zdołowałam wymiarami Mango. kurde, korci mnie, żeby zrzucić 2 kg. ale żałosne... nienawidzę siebie i czuję, że zaczyna się seria dni bardzo do dupy.
Ani mi się waż! Mango to ekstremalna kruszynka, w dodatku jest niższa, więc ewentualne kilka centymetrów w tę czy inną stronę trochu inaczej się na niej prezentują. Izka - masz świetną sylwetkę a to, że masz i centymetr czy dwa więcej w obwodach w pełni kompensujesz wytrenowaniem - masz świetnie zarysowane mięśnie, nie ma zbędnego tłuszczyku, wszystko gra i śpiewa!

Zooosia - widzisz ty jutro do tż a mój wczorej wyjechał. Też czuję się diametralnie inaczej kiedy udało się powsrzymać chętki i jeść regularnie i z głową. Trzymam paluchy, żeby reszta wieczoru też tak śpiewająco poszła!
Stary 2008-07-30, 19:28   #658
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
graty, Enex

Iza prosze cię już było dobrze co ci da dupne 2 kilo? Iza uwierz że masz świetną figure al;e co ja ci będę pisać jeśli nie chcesz to nie uwierzysz .
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-07-30, 19:31   #659
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

wiem, dziewczyny, to trochę irracjonalne, ale po prostu fatalnie czuję się w swoim ciele, jeszcze teksty mango pt. 'jestem na lekkiej r' i potem podaje wymiary... normalnie by mnie to aż tak nie zdołowało, ale wiecie jak to jest, gdy ma się zły dzień, a raczej serię takich dni.

dupa

Stary 2008-07-30, 19:43   #660
enex
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, dziewczyny, to trochę irracjonalne, ale po prostu fatalnie czuję się w swoim ciele, jeszcze teksty mango pt. 'jestem na lekkiej r' i potem podaje wymiary... normalnie by mnie to aż tak nie zdołowało, ale wiecie jak to jest, gdy ma się zły dzień, a raczej serię takich dni.

dupa

Rozumiem, bo każdy ma gorsze dni. Ale iza, tak objektywnie - jeśli ty musisz się redukować to co ja mam mówić. Jestem w porównaniu z tobą słoniem a z mango mega słoniem, w dodatku mam problem jeść w ogóle utrzymanie.
3/4 dziewczyn tutej ma uda po 45cm, rozmiary S, XS, czy nawet XXS, ja mam we wszystkich obwodach po 10cm więcej od was, rozmiarówka 38/40, według panującej tu "tradycji"robienia z igły wideł to bym się już powinna ze 100razy wieszać z powodu wyglądu...
Iza sama wiesz, że waga to zuo, obwody to samo, nie wpędzaj się w coś o czym dobrze wiesz że to bagno i zbytecznie popsuty humor...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości