Panny Młode 2008 cz. III - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-30, 13:49   #4051
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
ostatnio spotkałam koleżanką która ślubowała w na początku lipca i fotograf namówił ją na sesję po ślubie-i się skomplikowało-brak pogody, przesunięcia terminów itp. sesja odbyła się w poniedziałek. Koleżanka mówiła, że jest zła bo mogła zrobić w czasie wesela a tak trzeba było bukiet, fryzjera i makijer robić od nowa i nie "czuła" już tej atmosfery z dnia ślubu.

a jak będzie u Was?
U mnie było we wtorek po ślubie. Miałam już rozpuszczone włosy i malowałam się sama ale zdjęcia wyszły cudo i nie to ze nie jestem skromna, zazwyczaj bardzo krytycznie podchodzę do swojej osoby, ale tym razem nawet ja muszę bez zadnego ale pochwalic i powiedzieć ze mi sie podoba.
Co do pogody to nasz fotograf pokazywał nam zdjęcia pewnej pary, zdjęcia, które były robione w deszczu a były tak obrobione, że wcale nie było tej brzydkiej pogody widać. Wszystko kwestia tego jak fotograf do tego podejdzie i ile czasu zechce poświęcić na przygotowanie zdjęć.

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Nas fotomen namawia na sesję przed ślubem.
Bo ja chcę coś naturalnego... na drodze, przy drzewku itp.
Ale mnie cały czas kusi, żeby zrobić tę sesję jak wrócimy tacy opaleni z Egiptu
Też taka miałam: w zbożu, w lesie, przy drodze nic ustawianego - wyszło fajnie.

Tak po powrocie z Egiptu - super
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 13:53   #4052
wiiniii
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
U mnie było we wtorek po ślubie. Miałam już rozpuszczone włosy i malowałam się sama ale zdjęcia wyszły cudo i nie to ze nie jestem skromna, zazwyczaj bardzo krytycznie podchodzę do swojej osoby, ale tym razem nawet ja muszę bez zadnego ale pochwalic i powiedzieć ze mi sie podoba.
Co do pogody to nasz fotograf pokazywał nam zdjęcia pewnej pary, zdjęcia, które były robione w deszczu a były tak obrobione, że wcale nie było tej brzydkiej pogody widać. Wszystko kwestia tego jak fotograf do tego podejdzie i ile czasu zechce poświęcić na przygotowanie zdjęć.

pokaż jakies fotencje swoje prosze
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 13:53   #4053
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Nas też nasz fotomen odciągał od pomysłu sesji po ślubie...
Ale mnie cały czas kusi, żeby zrobić tę sesję jak wrócimy tacy opaleni z Egiptu

************* Lilosz! Cóżeś Ty narobiła dobrego na naszej klasie???
Dałaś sobie profil fikcyjny i nawet komenciora dać Ci nie mogę, bo blokuję wszystkie te ułomne profile typu: "Piaskownica Misia Gogo"
No nieładnie nieładnie
będziesz jeszcze bardziej Boska Latino

*************musiałam dać fikcyjne, ale zawsze możesz mi napisać tutaj
Stary 2008-07-30, 14:03   #4054
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:

Najlepiej wychodzą fotki w takich zupełnie naturalnych miejscach!
I coraz bardziej skłaniam się do tego pomysłu z tym plenerem po Egipcie..
Tylko trzeba będzie wydać dodatkowo jakieś 500 zł...
Się pomyśli...

Cytat:
będziesz jeszcze bardziej Boska Latino

*************musiałam dać fikcyjne, ale zawsze możesz mi napisać tutaj
Noooo... jakoś to przeżyję

Uciekam do domku!
Do juterka !
Buziaki słonka

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 14:06   #4055
LilStar
Wtajemniczenie

Kasieńka miłego popołudnia i wieczorka
Stary 2008-07-30, 14:10   #4056
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
pokaż jakies fotencje swoje prosze
Są na stronie 50 post 1478, wklejałam jeszcze dalej ale juz teraz nie zdaze poszukać, bo do domku uciekam

Cytat:
Najlepiej wychodzą fotki w takich zupełnie naturalnych miejscach!
I coraz bardziej skłaniam się do tego pomysłu z tym plenerem po Egipcie..
Tylko trzeba będzie wydać dodatkowo jakieś 500 zł...
Się pomyśli...
Czasami warto zaszaleć...
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 14:11   #4057
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Agatko a moze panieński zrób w piątek

uczesz sobie jakąs lekka fryzurke
żeby świeżo i młodo wygladac
koki juz sa beeeeeee feeeeeee
panienski na bank w sobote... nie ja organizuje wiec wiesz... chociaz tyle ze na panienski bede miala makijaz probny

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Agata nie wiedziałam że na Allegro można kupić takie gotowe kosze dla rodziców Duża pomoc dla zabieganych PM, ale tak my zrobimy sami....
duuuuza pomoc tez chcielismy zrobic sami ale musielibysmy dac nasze "polskie"produkty a tam sa wloskie i inne i tak mi sie wydaje ze wlasnie fajnie
ale jak szukalismy to byly takie z makaronem i oliwa

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dzięn dobry słoneczka moje

już ściskam bardzo, bardzo mocno
dzieki za kciukacze obraczki wyszly boskie ale... nie bylo grawera i na obraczce TŻa skaza juz mi brak sil...
jubiler na to (chyba myslac ze nie zauwazymy) : w takim razie prosze po odbior obraczek przyjechac we wtorek to juz bedzie 4 raz

Cytat:
Napisane przez katathea Pokaż wiadomość
Wow piękne te kosze!!! prześlicznuchne!! ale Wasi rodzice się rozpłyną ze wzruszenia
mam taka nadzieje do tego robimy jeszcze pokazj slajdow z naszymi nagranymi podziekowaniami

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
hejka
Agata ja też mam próbny fryz w środku tygodnia i bardzo fajne te kosze
ja tam sie ciesze ze wogole sie tego mojego fryzjera dodzwonilam... ufff
fryzj jak fryz makijaz wazniejszy nie???

Cytat:
Helooooł kumaczki moje!

ja bym porządnie tego śmiesznego Pana jubilera nabiła!
nabila a na co ????

Cytat:
Hej Kochane

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków i wysyłanie dobrych myśli w Naszą stronę.
powoli się układa, wypędzilismy trola (swoją drogą chyba sama go-ją wywołałam-) i wszystko idzie ku dobremu
dużo nerów i siły mnie to kosztowało i nie tylko mnie ale jesteśmy na prostej
jeszcze raz dziękuję

będę powoli wracać do Was-przyjmiecie mnie mam nadzieję
ściskam Was mocno

***do wieczorka
wracaj jak najszybciej z samymi dobrymi wiesciami

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Oj mam Żałuje nawet czasem, że mam urlop bo pracujac nie miałabym tyle czasu na stres przedślubny i przedweselny
juz macie stresa??? eeee... u mnie zostaly /3 tyg i 3 dni/

Cytat:
aha
ja tylko chce fotografa
mysle za 500 wezmie co?
to juz maks
yyy... ja sie z taka cena nie spotkalam... ja place 1400 za full wypas

Cytat:

pochwal sie fotkami a nie tak na sucho
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 14:25   #4058
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość

dzieki za kciukacze obraczki wyszly boskie ale... nie bylo grawera i na obraczce TŻa skaza juz mi brak sil...
jubiler na to (chyba myslac ze nie zauwazymy) : w takim razie prosze po odbior obraczek przyjechac we wtorek to juz bedzie 4 raz
Raaaany, ten jubiler to porażka totalna (wiem, wiem, powtarzam się, ale to tragedia jak dla mnie). Ja już bym chyba dawno na niego porządnie nawrzeszczała

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 14:34   #4059
LilStar
Wtajemniczenie

Agatka we wtorek pożyczę Ci mój sprzęcior na pana jubilera
a poważnie to mam nadzieję, że to już będzie ostatni raz i odbierzecie Wasze cudeńka

fajne te Twoje kosze, ja nie zamawiam tej księgi gości-przyjaciółka mi coś wymyśliła-dobrze że się przyznała
Stary 2008-07-30, 14:48   #4060
maugosia
Raczkowanie

Cytat:
kobietki ile płacicie za fotografa?

ja chce na lewo jakiegos zamówic z studia fotograficzngo - ciekawe ile skasuje
np 100 w sumie fotek z relacji śłubnej, przed slubnej, w trakcie przyjecia
i jakies pozowane w plenerze

podajcie swoje ceny prosze( jakie płacicie wy)
Cytat:
Ja daję za samego fotografa 2000 niecałe!
I za kamerzystę drugie tyle.
Wszystko zależy od tego czy chcesz mieć porządnego fotografa czy partacza?
Czy profesjonalistę czy żółtodzioba?
Może znajdziesz za 500 zł kogoś odpowiedniego i oby Ci on odpowiadał.
Powodzenia życzę, bo się przyda.
no wlaśnie - święte słowa !!

My będziemy mieli tylko fotografa. Nie chcieliśmy kamery. Z resztą mój Lukasz ma fioła na punkcie dobrych zdjęć (ostatnio okropnie się tym zainteresował i przeradza się to juz w pację ). Dla tego na dobrego fotografa nie sczędziliśmy. Będziemy mieli plener, zdjęcia z przygotowania, Kościół i impreza do zakończenia zabaw odczepinowych. Za wszystko ok 3400. Zdjecia jakie widzieliśmy na stronie www tego fotografa ogromnir nam się podobają, więc mamy nadzieję, ze i nasze wyjda fajnie i też chciałabym plener gdzieś w zborzu, lesie, przy drodze, ale tez kilka gdzieś w mieście, między starymi kamienicami. Jesli dobrze pamiętam będziemy mieli 120 zdjęć w albumie i płytę oczywiście z 500 kolejnych.
maugosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 15:05   #4061
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Raaaany, ten jubiler to porażka totalna (wiem, wiem, powtarzam się, ale to tragedia jak dla mnie). Ja już bym chyba dawno na niego porządnie nawrzeszczała
Cytat:
Agatka we wtorek pożyczę Ci mój sprzęcior na pana jubilera
a poważnie to mam nadzieję, że to już będzie ostatni raz i odbierzecie Wasze cudeńka

fajne te Twoje kosze, ja nie zamawiam tej księgi gości-przyjaciółka mi coś wymyśliła-dobrze że się przyznała
no a ja o dziwo nic cicho jak myszka siedzialam... a w srodku sie gotowalo... chyba uspokajal mnie ich widok
martwilam sie jesze o rozmiar... moja jest ciut mniejsza od zareczynowego (czyli moglaby byc ciasniejsza) ale nie jest zle. TŻowi przez kostke ciezko whodzi ale dalej lata czyli idealnie... bo ma sie trzymac na kostce
tez mialam ta ksiege zamaiwac ale stwierdzilismy z Kuba ze szkoda kasy chociaz na sali naszej jesk taka fajna miejscowka z fotelami i stolikiem gdzie goscie ogliby sie powpisywac... trudno postawia tam kwiaty
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 16:00   #4062
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
no a ja o dziwo nic cicho jak myszka siedzialam... a w srodku sie gotowalo... chyba uspokajal mnie ich widok
martwilam sie jesze o rozmiar... moja jest ciut mniejsza od zareczynowego (czyli moglaby byc ciasniejsza) ale nie jest zle. TŻowi przez kostke ciezko whodzi ale dalej lata czyli idealnie... bo ma sie trzymac na kostce
tez mialam ta ksiege zamaiwac ale stwierdzilismy z Kuba ze szkoda kasy chociaz na sali naszej jesk taka fajna miejscowka z fotelami i stolikiem gdzie goscie ogliby sie powpisywac... trudno postawia tam kwiaty
Och Agatko te wasze obraczki, a juz myslalm ze bedzie dobrze... ... ja czekam na nasza Ksiege Gosci i juz ledwo daje rade, w poniedzialek mieli sie za nia wziasc wiec mam nadzieje ze do piatku dojdzie....
Wlasnie wzielam sie za sprzatanie- a raczej doprowadzenie mojego mieszkania do mozliwosci przyjecia weselnikow. Wlasnie wyrzucilam wszystkie suszki, gromadzone od 3 lat... Piekne zakurzone bukiety roz Zostala tylko jedna, moja pierwsza roza, ktora dostalam kurierem od mojego nawet jeszcze nie chlopaka... Ech... ja to jestem sentymentalna...
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 18:47   #4063
agas
Raczkowanie

GG do agas

Sledze ten watek i sledze i jakos nie chce mi sie uciekac z PM2008 i natknelam sie ze narzekacie na zamezne juz PM2008 wiec postanowilam zdac relacje. Slubowalam z TZ 14 czerwca 2008. Uwierzcie nie wiem jak bardzoi bedziecie planowac i tak cos w ostatniej chwili wyskoczy. My mielismy caly czas pod gorke. 3miesiace przed slubem okazalo sie ze jakims sposobem nasza umowa z fotografem i kamerzysta zostala anulowana nieporozumienie ale kosztowalo nas wiele zachodu i zdrowia. Obraczki podobnie jak ktoras z wizazanek odbieralam chyba z 4 razy zawsze cos albo krzywo grawer albo rysa na mojej itp. Sukienka zamias 3 przymiarek mialam 5 zawsze cos nie tak uszyli. Pare dni przd slubem juz bylo w miare spokojnie nagle okazalo sie ze proboszcz ktory mial nam udzielac slubu tak poprostu sobie wyjechal 5 dni przed naszym slubem i nie wypelnil dokumentow w efekcie slubu udzielam nieulubiony ksiadz ktory dal nam tylko slub koscielny a papiery podpisalismy ze swiadkami w poniedzialek po slubie. 4 dni przed slubem przyszlam moja mala 10letnia kuzynka zatrudniona do niesienia obraczek poinformowac mnie ze zlamala 2 palce u reki a 2 dni przed slubem zadzwonil moj kuzyn cioteczny ze zlamal noge.Dzie slubu byl rownie atrakcyjny przypomnielismy sobie z TZ ze istnieje cos takiego jak poerwszy taniec i choc mielismy zaaranzowany nie mielismy czasu na cwiczenie w efekcie byla tylko proba generalna. O 16nastej byl umowiony fotograf i kamerzysta a ja o 15:50 sie obudzilam ze wypada sie ubrac. Poploch mama krzyczy zakladamy sukienke, sukienka zalozona ale ja nie mialam ani ponczoch ani butow ani podwiazki w efekcie ubieral mi je brat.Wchodzi kamerzysta z fotografem a ja w ostatnim momencie sobie przypomnialam o bizuterii ktora z takim zaangazowaniem kupilam X czasu przed slubem. Tragedia.Ale od momentu jak przyszedl mojTZ swiat przestal istniec. Pojechalismy do Kosicola a tam ochy i achy tyle znajomych twarzy caly stres zszedl ze mnie. Od tego momentu wszystko przestalo sie liczyc jak wygladamy jak makijaz jak fryzura byly tylko emocje, piekne emocje.Slub i wesele bez wpadek no oprocz przysiegi gdzie weszlam ksiedzu w pol slowa ale to bez znaczenia.Bylo pieknie a trwalo jak chwila.Jak rozchodzili sie goscie nie wierzylam ze juz koniec. Mimo przeciwnosci i trudow przed, sam slub i wesele byly cudowne.
Acha z malych rad upewnijcie sie ze nie macie za dlugiej sukienki bo ja mialam i musialm podszywac w trakcie wesela bo nie dalo sie swobodnie tanczyc. Na pierwszy taniec wybralismy piosenke Kayah i Kiljanski - Procz Ciebie, Nic. Do dzis mi ciarki przechodza jak ja slysze, ze wzruszenia oczywiscie. Plener mielismy po slubie we wtorek i bylo super nie mialam fryzury ani makijazu z wesela a zdjecia wyszly fajnie a ile frajdy mielismy! Ach moglabym tak pisac i psac ale nie bede juz przynudzac. Przepraszam za taki dlugi post. Zycze wszystkim PM2008 duzo milosci i szczescia.

Izka
agas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 19:44   #4064
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

AGAS - moge tylko napisać WIELKIE WOW!!
I WIELKIE BRAWA ZA OPANOWANIE ))

SERDECZNE GRATULACJE!
Stary 2008-07-30, 19:45   #4065
agunia82
Zakorzenienie

Ehhh dziewczynki, co to się dzieje, dzisiaj i w najbliższym czasie ja potrzebuje Waszej pozytywnej energii, bo u nas tym razem się namieszało Mam dość, boli mnie głowa i czuję się fatalnie. Nie wiem jak i co będzie dalej, ryczeć mi się chce okropnie... Wyszły na wierzch stare, nie rozwiązane sprawy, koszmarki dręczące i zatruwające wszystko naokoło, ehhh szkoda słów

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 19:51   #4066
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez agas Pokaż wiadomość
Przepraszam za taki dlugi post. Zycze wszystkim PM2008 duzo milosci i szczescia.
Nie masz za co przepraszac.... Piekny opis ... I to jest najwazniejsze... zakonczenie pomyslne

Cytat:
Ehhh dziewczynki, co to się dzieje, dzisiaj i w najbliższym czasie ja potrzebuje Waszej pozytywnej energii, bo u nas tym razem się namieszało Mam dość, boli mnie głowa i czuję się fatalnie. Nie wiem jak i co będzie dalej, ryczeć mi się chce okropnie... Wyszły na wierzch stare, nie rozwiązane sprawy, koszmarki dręczące i zatruwające wszystko naokoło, ehhh szkoda słów
Oj Agunia dacie rade... Trzymam kciuki i pomysle o Tobie. Takie nie rozwiazane sprawy potrafia zatruc zycie. Znam to z autopsji.... Prawie rok walczylam z widmem mojego bylego faceta wciaz obecnego w mym zyciu w psychice mojego Skarba i czasami mojej. Podstawa jest zakonczenie wszelkich nie zakonczonych spraw. Inaczej beda one powracac i to zawsze niepostrzezenie. Wysylam Ci troszke pozytywnej energii. Dacie rade w imie Milosci !!!!
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 20:29   #4067
biedronka19876
Rozeznanie

Witam

Gosiunia22 niech fasolka zdrowo rośnie

Daget śliczne dyplomy dla świadków

Agata R super prezent dla rodziców

Agas śliczna relacja

A teraz cos z moich przygotowań

Wkoncu odebraliśmy z parafii TZ zaswiadczenie o wygloszonych zapowiedziach i jutro idziemy je zaniesc do mojej parafii.

U mnie goscie tez nie chca potwierdzac przybycia. Trzeba samemu wszystkich obddzwaniac. A co najlepsze, ze niektorzy nie odbieraja wogole telefonów.
Jeden moj kuzyn (cwaniaczek) jak dawalismy zaproszenia powiedział, ze przyjdzie na bank, a jak sie okazalo wyjechał sobie do Holandi i wroci...w pazdzierniku
Jak dla mnie ludzie troche nie fer postepuja, mogli by dawac znac czy przyjda czy nie, wszystko mozna zrozumiec, i przy okazji nie narazali by nas na dodatkowe koszta
Nam jak narazie odmowilo 25 osób na 81, a nie mamy jeszcze wszystkich potwierdzen,a dalismy je do 1.08. W gosci jest juz wliczona orkiestra, delegacja, i kamerzysta.

A teraz sprawa tortu, co mnie bardzo wkurzylo. Postanowilismy isc dzisiaj zamówic tort do cukierni, gdzie zostalismy zapisani na rezerwacje stojaka ( kazała przyjsc pod koniec lipca). Okazuje się, ze cukiernia splajtowała i jutro zostanie zamknieta !! Totalny szok. Pierwsze kroki jakie zrobiliśmy, to odrazu do innej cukierni, zapytac czy przyjmuja zamowienia. Uff na szczescie tak, i babka kazała przyjsc w przyszłym tygodniu , gdyz bedzie poszerzac ofertę

W sumie nie ma tego złego co by na dobre wyszło
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 20:32   #4068
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Słoneczko moje kochanebardzo mi przykro. trzymam piąstki mocno za Was- dacie radę- wysyłam Ci mnóstwo pozytywnych wibracji
do przepędzenia trolla

Widgecik ma rację

agas super, że wszystko się udało
Stary 2008-07-30, 20:41   #4069
malutka_24
Wtajemniczenie

Nie było mnie 2 dni, a Wy jak zwykle tyle naskrobałyście

Pepitka katathea
przykro mi bardzo, że w tak ważnym dla Was dniu nie będzie Waszych bliskich

kasienka1985
a to i to za Twoje grube dupsko. Tylko jakoś ja jego nie widzę nigdzie

Pepitka
sukienkę masz

kina2807
spóźnione, ale szczere gratulacje za zdane prawko

gosiunia22
cieszę się, że z fasolką wszystko jest w porządku

monai

a to dla brata, że zdał prawko

daget
fajniusie te dyplomy dla świadków

Milibili
najważniejsze, że te 6 osób, które będą na Waszym ślubie i obiadku to będą te osoby, które chcą być z Wami w tym dniu i dla nich jesteście najważniejsi

asiuk
trzymam mocno na pracę

LilStar
zobaczysz, że wszystko się ułoży i będzie dobrze

agas
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i gratuluję nerwów ze stali

agunia22

to na pocieszenie może choć troszeńkę pomoże

Byłam dzisiaj na próbnej fryzurce i makijażu. I powiem Wam, że jestem mile zaskoczona Jutro postaram się Wam wkleić zdjęcia, bo jak tylko zrobiłam zdjęcia to mi baterie się rozładowały w aparacie

Wczoraj kupiliśmy kilka potrzebnych pierdołek na wesele:
- księgę gości
- zawieszki na alkohol
- karteczki z podziękowaniem dla gości
- tablice rejestracyjne

A dzisiaj jak byłam u na próbnej to moi mężczyźni ( tato i Tz) poszli kupić wódkę i napoje gazowane

I udało nam się zanieść nasze albumy dla rodziców do introligatorni, żeby to oprawili
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 20:54   #4070
ava80
Rozeznanie

Cytat:
hej lala!!
haloo!
co się dzieje? trzymac tylko kciuki czy może da sie jakos pomóc? może chcesz poklikac? wyżalić sie? skrobnac tu do nas? gg (5784995)? prv?

jeśli tylko kciuki to trzymam oba i dodatkowo duże palce u stop
Stary 2008-07-30, 20:58   #4071
agulla.@
Raczkowanie

agunia82 - strasznie mi przykro... Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko trzymac za Was kciuki Wysyłam moc pozytywnej energii! Oby wszystko szybko sie wyjaśniło kochana

agas - ile to człowiek stresu sie musi najeść przed tym ślubem Fajnie, że ostatecznie wszystko sie udało. Wszystkiego najlepszego!

biedronka19876 - dobrze ze udalo Wam sie szybko załatwic nowy tort!

malutka_24 - koniecznie wklej zdjecie fryzurki

A ja dzis skonczyłam robić spiewniki ślubne

Pozdrawiam wszystkie PM
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 21:22   #4072
soffera
Zadomowienie

Agulla co Ty tam masz w tych śpiewnikach?

Agunia normalnie jakies fatum jedna za drugą

Malutka chcemy zdjecia! Ja dalej nie wiem co bede miec na glowie, co do makijazu mam jakas wizje ale bukiet i fryz nic

Fotograf ja już przezylam dolka z powodu fotografa, dlugo sie zastanawialam czy dobry czy nie, ale minelo Mamy tylko sesję ( plener plus studio ( o ile się na studio zdecydujemy)) i za 15 zdjęc plus album i te zdjęcia na CD płacimy 380 zł więc tanio to nie jest, liczymy że zostawimy u fotografa 1000zł. Mamy w rodzinie 2 fotografów więc ślub i wesele będą pstrykać nam oni
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 21:26   #4073
agas
Raczkowanie

GG do agas

Ava80, Daget, Biedronka19876, LilStar, Malutka_24, Agulla.@ dziekuje za mile slowa i zyczenia! Ja chce jeszcze raz!!!
Agunia82 trzymaj sie cieplutko na pewno wszystko bedzie dobrze.

Izka
agas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 21:31   #4074
Integra
Zakorzenienie

agunia82 na pewno wszystko się ułoży. Czasem w życiu trafiają się złe chwile, ale po nich nadejdą lepsze dni. Przesyłam Ci mnóstwo pozytywnej energii. Słoneczko głowa do góry.

agas prosimy jeszcze o zdjęcia

Integra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 21:32   #4075
Milibili
Zadomowienie

Dziewczyny... Padam... Wyjechaliśmy o 9 i dopero teraz wróciliśmy, cały dzien w aucie i załatwianie tysiaca spraw

Liluś
nawet nie wiesz kochana jak się cieszę, że jest już ok Jesteście teraz silniejsi... A co do tej kobiety, to nie skomentuje tego bo przychodza mi same niecenzuralne słowa na myśl...

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Mili specjalnie dla Ciebie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...06#post8268306 post 2694 zdjecie po wykonaniu i zdjecie biuz na mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...68#post8366368 post 3739
Dziękuje Ci bardzo! Śliczna... Ciekawa jestem jak moja bedzie wyglądać

Cytat:
Kochana trzymaj się To chyba jakaś plaga... ale spójrz na to z innej strony, dziewczyny przeszły coś podobnego i udało im się to przezwyciężyć. Tobie... WAM też się uda Takie sytuacje paradoksalnie zbliżają... Zobaczysz, jeszcze zaświeci słońce

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 21:44   #4076
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Agunia jakis zbieg okolicznosci ale mniej wiecej przechodze teraz to samo Bez wdawania sie w szczegoly, ale jakos strach i przygnebienie jest teraz silniejsze
O bolu glowy ktory mnie trapi od rana juz nie wspomne.....
Agas - podziwiam, musisz miec stalowe nerwy! Dziekujemy za skrot przedslubny
Doczytalam ze rozmawialyscie o sesji. Ja mam slub o 14 wlasnie dlatego, zeby sesje zdjeciowa miec w Dniu Slubu. Chce miec i fryzure i makijaz ale rowniez czuc te emocje, ten stresik....
Nie mam sil juz, zaliczylam dzis zabiegi w Krzeszowicach, potem prosto do Katowic po co? Ot tak, zeby potowarzyszyc TZtowi powrot z pracy, a potem odrazu do kuzynki TZta zaprosic na wesele. Do tego dla towarzystwa - dudniaca z bolu glowa
Dobranoc Dziewczynki

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 21:47   #4077
katey
Rozeznanie

GG do katey

oj dziewczynki piszecie jak oszalale i nawet nie skonczylam czytac bo gdzies kilka stron wstecz utknelam,ale taka padnieta juz jestem ze wybaczcie ja na krotko napisze co u mnie i zmykam spac a zaleglosci postaram sie nadrobic jutro <jak nie dodacie jeszcze nastu stron>

zamowilismy juz kiwatki wyjdzie nas niecale 300zl za:
moj bukiet
2 bukiety dla druhen
3 butonierki
dekoracje na samochod
wiec mysle ze calkiem ladna sumka i baaaardzo okazyjna co i jak bedziemy mieli pochwale sie moze jutro to i fotki wkleje

bylismy tez ustalic ciasta na wesele i co do tortu nie wiem jaki wybrac... napewno smietanowy ale z jakimi owocami????? bo z brzoskiwniami to juz byl u brata TZ i dlatego nie chcialam takiego samego a wszyscy mi mowia ze i tak nikt nie pamieta co bylo we wrzesniu zeszlego roku! ale co ja poradze ze chcialam inaczej a nie to samo co u nich...a cukiernia ta sama...ciocia TZ i jej maz maja swoja wiec ciasta beda podobne...

z zespolem umowilismy sie na poniedzialek-bedziemy ustalac zabawy na oczepiny, pierwsza piosenke mamy im nagrac (bo to taki mix bedzie,ale juz skomponowany wiec tylko z CD puszcza)

kiecke na drugi dzien szyje juz u krawcowej tak mnie lubi ze udalo jej sie wcisnac w napiety grafik mysle ze bedzie ok...jak skonczy to wkleje fotki:

znalazlam sliczna ksiege gosci
http://www.decorisus.pl/index.php?p=...id=32&pid=1062
TZ zaakceptowal to jutro zamawiam

no to chyba tyle ode mnie..
przykra sprawa te wczesniejsze posty-rodzinne problemy albo raczej problemy z rodzina,mam nadzieje ze wszsytko sie ulozy i bedzie dobrze zauwazylam ze Lil wrocila ciesze sie ze juz jest w porzadku-teraz to moze byc tylko lepiej

wiecej grzechow nie pamietam,ale obiecuje poprawe i nadrobie w wolnej chwili

zmykam spac slodkich snow dziewczyki

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 22:05   #4078
ava80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
z zespolem umowilismy sie na poniedzialek-bedziemy ustalac zabawy na oczepiny, pierwsza piosenke mamy im nagrac (bo to taki mix bedzie,ale juz skomponowany wiec tylko z CD puszcza)

ufff..ale mi ulżyło )))
myślałam, że tylko ja jedna tak wydziwiam ze składanką
U nas tez będzie mix - 3 utwory w sumie ale dwoch pierwszych tylko po ok. 1 min. a ostatni niecałe 3 min juz w całości. Zaczynamy walcem ang na spokojnie, później cos szybciutkiego i kończymy piosenką, której słowa nas zafascynowaly i szalenie sie podobają
a te dwie pierwsze to klasyki o miłości - więc wszyscy będa nucić

księga Gości - śliczna!!

Edytowane przez ava80
Czas edycji: 2008-07-30 o 22:07 Powód: bo mi żeżarło literki wrrr :P
ava80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 22:13   #4079
dzasta110
Wtajemniczenie

agunia bidulka moja kochana i oczywiście kciukasy no i wibracje i zaklęcia odstraszające złe moce
normlanie powybijać wszystkie trolle

agas powiem jedno: szok tyle "schodów" i "górek" do tego dnia no ale najważniejsze, że później wszystko potoczyło się tak jak powinno

nasz fotograf bierze coś koło 500 zł (jednak jest to osoba dla której fotografia to pasja i on nie pracuje w żadnym zakładzie ani nie ma własnej firmy, ale ciiii... ) i w tym jest tyle zdjęć ile zdoła "nacykać", plener przedślubny, oczywiście wszystkie na płytce, a samemu już trzeba sobie wywołać
a kamerzysta coś koło 1000 zł i u nas to są normalne ceny.

katey cena za kwiatki rzeczywiści atrakcyjna a masz zdjęcie wybranego bukietu, pokażesz

liluś

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2008-07-30 o 22:36
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 22:15   #4080
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
śliczna

Zapomniałam napisać, że byliśmy u księdziorka dzisiaj Za ślub daliśmy 400 zł, 50 zł dla organisty i 50 zł dla kościelnego za rozłożenie dywanu i ubranie krzeseł dla nas i świadków

Jeżeli chodzi o fotografa to my za pakiet 200 zdjęć płacimy 700 zł i będziemy mieć tzw. reportaż, a za kamerzystę 1300 zł

Zmykam powolutku spać, bo jakoś dzisiaj mnie głowa po tych atrakcjach boli Więc do juterka i dobrej nocki wszystkim życzę
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości