|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
http://www.video-artstudio.pl/
|
|
#2612 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widze ze nikt nie pisze ani o kamerzyscie Wera-Mix ani zespole Awers Jednak caly czas mam nadzieje tzn jestem tego pewna ze dokonalismy slusznego wyboru
|
|
|
|
|
#2613 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś będę mieć namiary na kamerzystę, który kamerował na weselu u moich przyjaciół. Nie wiem czy pan jest pojedynczy czy występuje jako firma natomiast film z wesela i całe dvd z oprawą muzyczna robi wrażenie.
|
|
|
|
#2614 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja caly czas mysle nad tym promixem...chce te firme, ale 1200 zł - 2500 zł to troszke duzo jak dla mnie...
|
|
|
#2615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do kamerzysty mamy pana Starszka Pliszko. ( http://www.thorg-studio.info/ ). Oglądaliśmy filmy które robił i nam się podobały nie ma mowy o żadnych latających gołąbkach, serduszkach itp co było naszym głównym założeniem.
|
|
#2617 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w poniedziałek na drugiej przymiarce,koronki są tylko lekko przypięte szpilkami,więc odstają w niektórych miejscach
Tren na końcach również będzie miał tą samą koronkę co na całej sukni,a ramiączka-motylki będą opadać na ramiona,a nie tak jak teraz i będą dodane fiszbiny,aby talię wymodelować A oto zdjęcia mojej sukienki,troche mało na nich widać,ale cóz takie zdjęcia mi zrobili Koronki w rzeczywistości są bardzo efektowne,błyszczące.Jeśl i chodzi o zdjęcia welonów,to ja będę miała taki jak na zdjęciu 2,tyle że z takimi kamieniami svarowskiego jak na zdjęciu 3 Wszelkie uwagi będą mile widziane,no te krytyczne też
|
|
#2618 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a w jakim salonie ją zamawiałaś?
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
Oj chciałam pokazać,ale współlokatorka,która jest na prawie, mnie nastraszyła,więc postanowiłam się zamazać,zresztą podobnie jak i inne osoby widoczne na zdjęciach
a suknie zamawiałam w Bride na Fabrycznej,ale szyta była według mojego projektu
|
|
#2620 |
|
Zadomowienie
|
AgaOp mi się twoja suknia bardzo podoba
jeszcze nie skończona a już piękna
|
#2621 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak duza zaliczke biora? czy mozna samemu dobrac muzyke? (bardzo nam na tym zalezy)jesli mozesz to powiedz wszystko, co przyda sie w podjeciu decyzji
|
|
|
#2622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak wiec jak widać krązy dużo "przesądów" i jakby chcieć wszystkie spełnić to trzebaby było miec albo kilka pierścionków albo codziennie nosic na innym palc i ręce Cytat:
![]() Cytat:
Przecież zdjęcia ze ślubów zawsze każdy pokazuje z buziami i nic sie nie dzieje
|
|
#2623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do trenu,to jest podwiązywany na sznureczki pod spodem,więc bedzie mi tylko towarzyszył podczas ślubu i piewszego tańca-ale wtedy to będe miała go na ręce A i jeszzce jedno mam pytanie,jaki bukiet powinnam do niej wybrać.Wiem tylko,że wiszący,zeby mnie nie poszerzyło za górze,bo i tak jest szeroko i wogóle
|
|
|
#2624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
A ja jeśli chodzi o kamerzystów to my będziemy mieli emka film (www.emkafilm.pl). To właściwie jest Pani kamerzystka
My płacimy 1400 ale mamy pełny pakiet ale wiem, że jak ktoś chce krótszy film z wesela (taki ja wiem 2 godzinny to ona brała przynajmniej rok temu 800 zł za taki). Bardzo profesjonalne podejście, byłam na jednym weselu, na którym ona była i w ogóle nie było jej widać za to film był bardzo fajny.
|
|
#2626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ile będzie kosztowała?
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki serdeczne.Ładnie tuszuje zbyt wypukłą górę
A kosztować ma 3400-3500,ale nie wiem ile welon,mam nadzieje,żę nie więcej niż 200zł...
|
|
#2628 |
|
Przyczajenie
|
U mnie będzie pan z promixu, już miałam przyjemność korzystania z ich usług i byłam bardzo zadowolona, na ten rok usługa u nich - 1600 zł
|
|
#2629 |
|
Raczkowanie
|
to chyba zalezy jaka dokladnie chcesz usluge, bo mi powiedzial, ze od 1200 do 2500 zł
|
|
#2630 |
|
Rozeznanie
|
My mieliśmy zespół A-dax i placilismy 1600 zl, kamerzysta od pana Serafina. Zespół był świetny, demo mają takie sobie.
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś idę na kolejną przymiarkę - suknia właściwie ma być już prawie gotowa tylko muszę dobrać welon
![]() Chyba podświadomie się zaczynam denerwować - w nocy mało co spałam i męczy mnie jakiś dziwny ból w okolicach klatki piersiowej Dziś idę do lekarza
|
#2632 |
|
Zadomowienie
|
miss.hot rozumiem Twój stres
Mi zostało troche więcej czasu,ale też czasem nachodzi mnie moment,że serce zaczyna mi mocniej bići tak jakby cisnienie rosło Czasem też łapie mnie jakas lekka panika,że już niewiele czas zostało,a ja jeszcze tyle spraw do załatwienia mam ![]() Poza tym fajnie,że przymiarki sukni mają się już ku końcowi-ja swoją pierwszą mam dopiero 20 sierpnia
|
#2633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mamy już zaklepany termin ślubu. Moja Mama rozmawiała wczoraj z księdzem i zarezerwowała dla nas godz. 17.00, 25.07.2009, aż przeszedł mnie przyjemny dreszczyk - mamy termin, już niecały rok został i staniemy przed ołtarzem. Ksiądz przekazał mojej Mamie, że nauki maja być zrobione minimum 3 miesiące przed ślubem i ie mogą być to nauki weekendowe. Nie planowałam weekendowych, ale dziwi mnie to ograniczenie. We wrześniu pewnie sami pójdziemy do księdza i dowiemy sie więcej. |
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w jakiej parafii będzie Twój slub??Wiem,że w kilku kościołach są takie ograniczenia z tymi naukami.Na pewno jest tak w kościele na węglinie,w mojej parafii chyba też
|
|
#2635 |
|
Zadomowienie
|
Amira_2007 gratuluje zarezerwowanego terminu
akurat w moje urodziny, sama myślałam o tej dacie ale nie chciałam czekać skoro trafił nam się termin wcześniej
|
#2636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuje Aniago Kościół to Św. Józef na LSMie. Słyszałam, że od kogoś tam jest bardzo drogo, natomiast od innej osoby, że wprost przeciwnie więc nie wiem na jaką kwote mam sie szykować. Za 2 tygodnie jadę do koleżanki na wesele i jestem ciekawa co tam zobaczę. Oczywiście oprócz pięknej PMej, przystojnego PMgo i wzruszającej atmosfery. Nie ukrywam, że liczę na jakieś drobiazgi z wystroju lub zabawy czy tez inne ciekawostki, które mogłabym potem wcielić w życie na moim weselu. Zastanawiam się czy koleżanka przewidziała noclegi, nic nie pisała na ten temat (mamy kontakt internetowy). Musze sie delikatnie jej podpytać czy mam już negocjować z TŻtem kto będzie driverować Wesele jest dość daleko więc mam nadzieję, że znajdzie sie jakiś kącik do spania.
|
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zadomowienie
|
super
![]() Cytat:
To będzie (to jest mocno prawdopodobne) ostatnie wesele przed naszym na które idziemy więc będę się lampić na wszystko dookoła i mieć aparat ciągle w ręku hehe
|
|
#2638 |
|
Przyczajenie
|
Ja byłam na swoim weselu bez rajstop. W rajstopach bym się chyba ugotowała. I tez miałam buty z odkrytymi palcami, typu peep toe, wiec stopa i odkryte palce wyglądały bardzo fajnie.
|
|
|
|
#2639 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co z włosami, teraz je intensywnie zapuszczam i zaprzestałam terroryzowania ich suszarką, nie lakieruję (ale nigdy tego nie robię), nakładam na nie maski i odżywki i stronie od fryzjera aby pod pozorem obcięcia końcówek zdradzieckim cięciem nie pozbawił mnie mnie wywalczonych rezultatów. Plan fitnessowania sie na razie odpłynął w niebyt - nie chce mi sie i już. |
|
|
|
|
#2640 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam pytanko: jak sie maja sprawy formalnosci koscielnych (zapowiedzi, dostarczanych dokumnetów) kiedy miejsce zameldowania jest inne niz miejsce zamieszkania?? I dla "ułatwienia" dodam ze nigdy nie mieszkalam w miejscu zameldowania i nawet nie znam tamtejszej parafii..
![]() i u mnie w Kosciele nie akceptowane sa nauki weekendowe ani nauki prowadzone przez malzenstwa. Ksiadz i tylko Ksiadz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

jestem baaaaardzo zadowolona ze spotkania
Jednak caly czas mam nadzieje tzn jestem tego pewna ze dokonalismy slusznego wyboru

za 4 dni 
Przecież zdjęcia ze ślubów zawsze każdy pokazuje z buziami i nic sie nie dzieje
05.07.2008
Czasem też łapie mnie jakas lekka panika,że już niewiele czas zostało,a ja jeszcze tyle spraw do załatwienia mam
Wesele jest dość daleko więc mam nadzieję, że znajdzie sie jakiś kącik do spania.