|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Cytat:
mogę zrobi małą próbeczkę Style jeszcze (małą bo nie mam pojęcia ile tam jeszcze zostało - nieprzejrzysty flakonik) jak tylko mi się uda jakąś próbkę odpachnic ![]() Chętnie popróbuję: - Demeter, Cinnamon Bun - E. Ungaro, Desnuda - Givenchy, Hot Couture EDP - Stella McCartney, Stella in Two Peony
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
|
|
|
|
#4322 |
|
Wtajemniczenie
|
Osoby o słabych nerwach proszę nie czytać
Lista jest za długa, ale co ja na to poradzę. Może znajdzie się jakaś dobra duszyczka i poratuje.o-oryginalna r-robiona Mam Mam po 0,5 ml Lauren Hot, Mulled Cider, Contradiction, premier Jour oraz Image. MaxMara -o - około 1 ml cacharel Amor Amor - o - ok.1,0ml CK One - o -ok.1,0ml Acqua Di Gio - o - ok.1,0ml Miracle forever - o - ok 1ml Rumeur - o - ok 1,8ml Lacosta pour homme - o - ok 1,8ml Roma Uomo - o - ok 1,8ml Shiny Creation - r - ok 0,8ml Rush2 - r - ok 0,7ml Boss Pure purple – r – ok. 1,2ml Shalimar - o - ok 0,8ml Intimately Beckham - r - ok 0,8ml Bruno banani Not 4ever body - r - ok 0,8ml Dior DUNE – r – ok. 0,7ml Givenchy EXTRAVAGANCE D'AMARIGE – r – ok. 0,7 ml Givenchy AMARIGE-r- ok. 1,5ml Celine ORIENTAL SUMMER – r – ok. 0,8ml Emporio she – r – ok. 1ml Cacharel Noa – r – ok. 1ml Cacharel Noa perle – r – ok0,5ml Kenzo Jungle Elephant - r – ok. 0,5ml Smok ekstrakt – r – ok.0,5ml Armani Diamonds – o – 0,7ml Kenzo Le monde est beau-r- ok. 0,5ml Mira Bai- r - ok 1,2ml Trouble -r - ok 2ml Lalique Tendre kiss - r -ok 0,8ml Lalique Le parfum- r- ok. 0,7ml True star gold - r- ok 0,7ml Gres Caline - r - ok 0,5 ml N. Rodrigez edp - r- o,8ml Eau de Cristobal - r- 1ml mexx man - o- 2ml Theorema Esprit D`ete – r –ok1ml L`or Torrente – r – ok0,5 ml Histoire d`Eau Amethyste – r – ok. 0,5ml Less Belles Amour d`Amandier – r - ok 0,8ml Serge Lutens AMBRE SULTAN – r – ok. 0,8ml Hiver -r- ok 0,5ml Mogę zrobić : Euphoria Alien Code Pure poison Sexy212 Eternity Linstant Kenzo Amour Pure poison elixir Amarige Mariage La perla Charme Wish Armani Mania new Poszukuję: Mauboussin edp Safari CH 212 Venezia Aomasai Balenciaga Talisman Kenzo Kashaya Armani Emporio night Armani Emporio White Flora Bella Amarige D'Amour Attraction Absolu by Rochas Arpege by Lanvin White by CH Balmain for Women Black Pearls Infiniment Just Cavalli Her La perla : Eclix, Jaime,Shiny Creator Allure Betsey Johnson Versace Signature Frederic Malle Musc Ravaqeur Clinque Simply Hermes Elixir des Merveilles edp Prada Intense delux Indian Holi Hermes Kelly Calache French Lover Chacok edp Jose Eisenberg J`ose edp Theorema Legerro Worth Courtesan SEPHORA BROWN Hypnose elixir L'Instant de Guerlain Fleur de Mandarine EDT Keiko Mecheri LOUKHOUM L'Artisan Parfumeur, Mechant Loup L’Artisan Parfumeur, Dzing! –bardzo, bardzo L'Artisan Parfumeur, Navegar EDT l'Artisan Parfumeur Jour de Fete Serge Lutens, Bois Oriental EDP Serge Lutens, Louve EDP Serge Lutens, Miel De Bois Serge Lutens, Rahat Loukoum EDP Serge Lutens, Santal Blanc Serge Lutens, Un Bois Sepia EDP Black Cashmere Jaisalmer Avignon Kyoto Burnt Sugar EDP Encre Noir Tam Dao Wolę większe wymianki i przepraszam za długość listy
Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-08-18 o 23:57 |
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualny spis próbek do wymiany w linku z podpisu.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-08-19 o 11:00 |
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Posiadam następujące próbki:
Prada - Eau de parfum tendre ok. 1.4ml (z kartonikiem) Frederic Malle - En Passant ok. 1.2ml (z kartonikiem) Alyssa Ashley - Musk ok. 1.9ml (z kartonikiem) Kenzo - Flower by Kenzo ok. 0.5ml Carolina Herrera - Chic ok. 1.2ml J.del Pozo - In white ok. 0.5ml Hermes - Un Jardin En Mediterranen ok. 0.3-0.4ml Demeter - Holy smoke ok. 0.3-0.4ml Cacharel - Liberte 1,5ml - pozostało 2/3 Givenchy - Amarige Mariage 1ml - raz psiknięta Cartier - Delices de Cartier - raz wypróbowana Ellen Tracy - Perfume - raz wypróbowana Celine Dion - Celine Pour Femme - dwa razy wypróbowana Lolita Lempicka EDP ok. 1.6ml Lolita Lempicka - Midnight ok. 1.5ml Clarins - Par amour... ok. 0.4ml Estee Lauder - Intuition ok. 1.4ml Cerruti - Image Woman ok. 0.4ml Hermes -- Kelly Caleche, raz psiknięta Mogę zaproponować także odlewki z: Escada - Magnetism ok. 10-11/50ml (mogę oddać całą!) E.Arden - 5th Avenue Clinique - Happy to be Do końca tygodnia mogę zaproponować także rzeczy z mojego wątku (odsypki MAC, lakiery do poznokci itp.) W zamian chętnie przyjmę (kolejność nieprzypadkowa ):Bond no 9 - West side Chloe, Chloe Omnia Crystalline Rush 2 Lacroix - Tumulte Lacroix - Bazar Moschino - Funny! Armani - Diamond Black Cashmere Także jakiś świeży zapach Annick Gouthal (nie wiem czy dobrze napisałam ) oraz wszystko co mnie zainteresuje... ![]() Oczywiście preferuję większe wymianki. ![]()
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Interesują mnie te dwa zapachy, znajdziesz coś u mnie?
|
#4326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może tak? ![]() Cytat:
Czy możemy się tak wymienić?
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-07-31 o 10:05 Powód: Coś się to rozjechało... |
||
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Protko, to co mnie interesowało wzięła juz Agnyska
|
|
#4328 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję odlewki Prady - wystarczy 5ml. Mogę się podzielić odlewką Roses and More edt, In Black del Pozo, Amour de Cacao, Vanille Abricot Csp.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz napisać jakie masz pojemnosci Tumulte i Innocent?
Chętnie bym poznała Tumulte, a zapachy od agnyski bardzo lubię ale już je znam... A jakie masz pojemności tych zapachów? Z Clinique mam problem, bo mam tylko atoizerki 5ml, jeśli chcesz tylko 1-2 ml to nie bardzo by mi się opłacało stracić duży atomizerek, a za pojemność np. 2,5 czy więcej to musiałabym coś u Ciebie dobrać...
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jesli podeslesz mi jakis, to bez problemu przepsikam kilka ml |
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuje Dzing!
każdą ilość... oddam duszę i ciało Podziele się czym chata bogata: Prada - Prada, versace - Versace, Lolita - Midnight, Słonik - Kenzo, Shalimar... |
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Protko, to ja jednak zrezygnuję, bo chciałam tylko poznać Clinique. Zaproponowane przeze mnie to próbki, a ewentualnie więcej mogłoby być BC. No ale nie chcę brać większej ilości w ciemno
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kattarino- póki co będe miała odlewkę od ivanny. Ale jestem pewna, że będzie mi mało i czy wytedy mogę się uśmiechnąć z wymanką do ciebie? Może tak być? A atomiki jasne, że wtedy przyślę.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4335 |
|
BAN stały
|
a ja jeszcze raz szukam Tumulte, nawet kilka kropelek ale bardzo, bardzo szukam
|
|
|
|
#4336 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Te mogę oddać:
-Mintea Masaki Matsushima(nowość) -Etro Shaal Nur -Comme des Garcons Sequoja -Etro Raving rob -Malle L'eau d'hiver za: Ambre Russe parfum d'Empire Gaiac micallef un the au sahara A.Goutal Muguet i jutro rano jeszcze jednej popatrzę,bo dziś już muszę wychodzić. Za pozostałe niuestety nic.Możesz napisać jakie to są mniej więcej pojemności? |
|
|
|
#4339 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chodzi Ci o damskie, tak? jeśli tak to czekam na PW
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
A co byś u mnie chciała za Tumulte i Innocenta?
|
#4343 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
moze bys cos u mnie wyszperala? lista: hej oddam robione: [moga byc wieksze pojemnosci] demeter - white russian, pina colada, salt air pupa - love [niewielka probka] yves rocher - vanille bourbon yves rocher - kwiat pomaranczy yves rocher - kwiat bzu yves rocher - verveine [werbena] aquolina - owoce kandyzowane w polewie czekoladowej [niewielka probka] aquolina - toffi i jabłuszko aquolina - piżmo i jeżyna bruno banani - not for everybody dkny - be delicious zielone the healing garden - jasminesensation britney spears - curious [niewielka probka] ysl - baby doll [niewielka probka] avon - little black dress avon - celebre coty - vanilla fields [niewielka probka] hermes - ogrodek srodziemnomorski [niewielka probka] oddam oryginalne: esprit collection woman ok 2ml pure lightness adidas ok 1,5ml kate moss kate 2x chusteczki zapachowe yves rocher 2x chusteczki zapachowe c-thru emerald 2x0,5ml fendi palazzo psiknieta oddam robione: higher energy dior meski 2,5ml scent intense 1,5ml hugo boss woman 2,5ml demeter baby powder 0,7ml demeter wet garden 2,5ml lou lou 0,7ml w większych ilościach chętnie przyjmę: HAPPY in bloom, heart HERMES eau des merveilles CK in2U BRITNEY SPEARS [poza curious] CHOCOLOVERS BVLGARI - black, petits et mamas SALVADOR DALI - purplelips, purplelight, Sea&Sun in Cadaques, daliflor Amour de Cacao Vera Wang - princess NOA cacharel tea for two w mniejszych ilosciach [probki] bardzo chetnie przygarne: Musc Ravangeur Feminite du Bois 212 Sexy Black for her Kennetha Cole`a L L.a.m.b. Petite Cherie Annick Goutal Chopard Turquoise Wish Trussardi Bianco Innocent Thierry Mugler ogrodki hermesa poza srodziemnomorskim Young Sexy Lovely Yves Saint Laurent mechant loup chetnie wymienie wieksze odlewki, bo mam duze flakony. nie interesuja mnie zapachy kadzidlane i ciezkie. czekam na kontakt przez pw
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-07-31 o 20:55 |
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesiu, co bys powiedziała na wymianę Purplelips na Rain (mam flakoniki 5 i 9 ml)
|
|
|
|
#4345 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
nebrasko, rain mam jakies ponad 11ml w oryginalnym flakonie splashu 15ml. i reflektuje jak najbardziej na wymianke za purplelips
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4347 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny/chłopaki
- ma ktoś Pradę Intense? Choć 0,5ml, please... Szukam rozpaczliwie, a odwdzięczę się pięknię
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-08-04 o 08:47 |
|
|
|
|
#4349 |
|
Raczkowanie
|
Zielona30 - może byłabys zainteresowana Lanvin Oxygene 75ml, za troche ml jakiegoś swiezaka?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=268654 |
|
|
|
#4350 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Lista jest za długa, ale co ja na to poradzę. Może znajdzie się jakaś dobra duszyczka i poratuje.
):

każdą ilość... oddam duszę i ciało