|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plaże nudystów/naturystów
|
|
|
|
|
#152 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlaczego mamy zasłaniać swoje piersi , kiedy panowie chodzą z gołą klatą? W końcu moje cycki nie świeciły w nocy jak białe latarnie ?).Chyba to nie o to chodzi ..?Było kilku którzy co jakiś czas łazili w krzaki i ewidentnie się masturbowali. Za takich "naturystów" to ja dziękuję, tacy faktycznie nie powinni pojawiać się. I psują cały zamysł "naturyzmu". Takich bym nie chciała oglądać....---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Jednak u nas pokutuje mit "zboczonego golasa". Tylko czy czasem sami nie jesteśmy sobie winni?
|
||
|
|
|
|
#153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie rozebranie się na plaży było aktem odwagi
Ale zawsze chciałam spróbować.Niestety dopiero pod koniec wyjazdu, więc mam ślady po bikini. Nie spotkałam się na tamtejszych plażach z żadnymi dziwnymi zachowaniami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak wyżej pisałam, Gran Canaria, Maspalomas dokładniej
) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"] aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc pomyślałam, że czemu by nie zadebiutować tam? I faktycznie dużo ludzi opalało się nago, plaże się przenikały. Topless to była normalka wszędzie. W Polsce jeszcze nie wiem jak to wygląda. Muszę poczekać do lata ![]() Mieszkam w Warszawie i wiem, że tu też można się nago poopalać. Ale już pewnie nie tak swobodnie i trzeba się liczyć z podglądaczami z aparatem :/ Spróbuję nad Bałtykiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ateris Czas edycji: 2017-09-19 o 22:36 |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie wybrałabym się na taką plażę, bo lubię opalać się i pływać nago. Ale co do ma do seksu?
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
No to gdzie, na plotkowym?
Wg mnie tutaj pasuje ten temat, jest kameralniej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
W Warszawie nie wiem, nad Bałtykiem pewnie bywa różnie. Chociaż w wielu miejscach jest fajnie, bywałam jeszcze z rodzicami od dziecka - ale może teraz się zmieniło? Może czasy dla naturyzmu gorsze nastały?
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
A co w tym takiego ciekawego? Zresztą już o tym wielokrotnie pisałam (może na innych wątkach)
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście?
http://lodz.wyborcza.pl/lodz/7,35136...-nudystow.html |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Pan senator zaczął sezon
http://www.se.pl/wiadomosci/polityka...s_1052069.html |
|
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
Nic z tego, nie było otwarcia sezonu.... Pan Senator nie był nago, zasłaniał go immunitet.....
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednak jak mało który polityk miał odwagę cywilną by się tak do końca przed wyborcami obnażyć .
|
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
W internecie jest dużo filmów kręconych ukradkiem przez debili na plażach nudystów.
Można być w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie i się załapać na "rolę" w takim filmiku. Później można się oglądać w internetach. |
|
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
Jeżeli ktoś jest prawdziwym naturystom to ma wliczone takie fotki w koszta własnej przyjemnośći
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Myśląc w ten sposób można zacząć powoli rezygnować też z prysznica po basenie, sauny, nie przebierać się po siłowni, a nawet nie korzystać z publicznych toalet. Kamerki mogą być wszędzie
![]() Jasne, że za ludźmi publicznie znanymi jak Pan Senator mogą łazić paparazzi. No ale akurat kąpiel nago w Bałtyku ujmy nikomu nie przynosi. Za to robienie z tego sensacji na pierwszą stronę SE świadczy tylko o tej gazecie. |
|
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
No może mnie, zdeklarowanemu erotomanowi kąpiel nago w morzu ujmy nie przynosi jak i innym zwykłym ludziom ale Pan Senator który jest ? no właśnie jak publicznie przed kamerami ma się jedne poglądy a na pustkowiu lata nago po plaży to chyba trochę śmieszne. Nie mam nic przeciwko temu aby Pan Senator lub inna publiczna osoba uprawiała naturyzm bądź tylko kąpała się nago w morzu ale nich nie krytykują tych co to robią na co dzień.
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Nie słyszałam, aby Pan Senator krytykował naturyzm. Zresztą, nie pierwszy to konserwatysta, który zażywa nagich kąpieli w naturze. Poza tym zadeklarował, że jest morsem - może to asceta?
|
|
|
|
|
#173 |
|
Rozeznanie
|
A co ma do rzeczy siedzenie na golasa, na pustkowiu z poglądami politycznymi. Jedyną przewiną senatora, to nie przewidzenie, że jakiś cymbał zrobi mu fotę z za krzaka, a inne cymbały ją kupią i dadzą na okładkę w gazecie.
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Jak rzadko się zgodzę. O ile dobrze pamiętam Angela Merkel i Günter Verheugen też byli fotografowani nago na plaży z ukrycia, a zdjęcia trafiły potem do brukowców. Jedyna różnica chyba, że nie odgrażali się gazetom procesem.
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Kto już zaczął sezon plażowy?
|
|
|
|
|
#176 |
|
Rozeznanie
|
Jestem Jako że jesteśmy z Małą posiadaczami przydomowego ogródka raczej dość znacznie osłoniętego, przywitaliśmy sezon tak ok. 30. 04 wspólnym negliżem i nie tylko
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
My będziemy w Rowach od 29.czerwca 3 dni . zapraszamy to będzie nas więcej. Nie lubimy jak na nagiej plaży jest zbyt mało osób
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

?).Chyba to nie o to chodzi ..?Było kilku którzy co jakiś czas łazili w krzaki i ewidentnie się masturbowali. Za takich "naturystów" to ja dziękuję, tacy faktycznie nie powinni pojawiać się. I psują cały zamysł "naturyzmu". Takich bym nie chciała oglądać....
Ale zawsze chciałam spróbować.

I faktycznie dużo ludzi opalało się nago, plaże się przenikały. Topless to była normalka wszędzie.