|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Matko dziewczyny jak mnie głowa boli!!!masakra jakaś!!Wogóle jakiś dziwny ten dzień....ale dzisiaj nie siedzę przynajmniej sama bo małżonek ma wolne i zresztą jutro też
![]() ![]()
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, jestem po pracy i jak zwykle padnięta, choć przestawiam się na nowy tryb pracy bo już nie jestem aż tak zmęczona.
Smutno mi jakoś, coraz częściej słyszę pytania, kiedy będziemy mieć dziecko. Wcześniej tak nie miałam, a ostatnio jakby wszyscy wokół się wściekli za to wczoraj byłam z 3 przyjaciółkami w knajpie meksykańskiej, i wstawiłam się lekko margaritą i jakimś drinkiem garibaldi, było wesoło
|
#2043 |
|
BAN stały
|
Właśnie sie dowiedziałam, że sąsiadka poroniła
tydz temu juz od 15 lat jest mężatką...strasznie jej współczuje...nie wiem co jest przyczyną że nie może mieć dzieci, na pewno leczyła się hormonalnie. Dlaczego jest taka niesprawiedliwość
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziunia wspolczucia dla sasiadki podle to zycie jest niestety
Co swietujecie z Misiem????? Aliszcze Gdzie wy sie wszystkie podziewacie o tej porze???? |
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się spać chcę. mąż właśnie ucina sobie drzemkę a ja mobilizuję się do nauki hiszpańskiego
a potem na rowerek, bo wypowiedziałam wojnę swoim biodrom![]() Zuzia, nawet nie mogę sobie wyobrazić, co czuję Twoja sąsiadka. To straszne, tak odebrana radość i szczęście ![]() a jak się czują nasze gangowe przyszłe mamy??
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Ja sobie ucięłam godzinną drzemkę jak wróciłam z pracy, głowa mi pękała, pomógł zimny okład. Idę teraz wypić troszkę zimnego piwka- myślę że w razie czego nie zaszkodzi choć i tak nie wierzę że sie udało, chciałabym ale jakoś mi się nie wydaje.Zuzia ja tez nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co ona musi czuć, nie wiem czy umiałabym się po czymś takim pozbierać
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
olivka, dobre piwko nigdy nie jest złe
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie niestety zimny okład nie chciał pomóc...ale w końcu trza twardym być a nie miętkim
|
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh cos za coś ![]() A ja sie czuje bez zmian z tymi objawami takie same a nic nowego ale mąz ponoć mówi mi że ja straszna jestem on i tak jest cierpliwy ale wide jak sie stara zeby na mnie nie krzyknąc czego nigdy nie robił i raczej nie powinien w moim stanie ;p;p;p dobra wymówka ale napawde robie sie zołzowata wszytsko mi przeszkadza!!! Dzis wchodze po 18 do domu po pracy patrze on przy kompie gra!! patrze a na stole stoi butelka do połowy z piwskiem oczywiscie nie dzisiejsza bo pił chyba ze dwa dni temu , butelka stoi nadal w w niej pet od fajki!!! no szlag mnie trfaił!!
|
|
|
#2050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na szczescie oduczylam zuczusia palic![]() U mni etroche zmian zywieniowych hihi jak kto chce mozna to nazwac dieta ale nie sadze by to dietka byla bo jjem wszystko tylko mniej no i po 18 nie jadam a jesli juz to tylki jogurcik zobaczymy jakie efekty beda tego jeszcze musze wygospodarowac czas na cwiczenia kurcze a z tym bedzie gorzej bo jedyny ruch jaki mam to bieganie za Maxiem ![]() Jak ja zazdroszcze laskom ktore jedza i nie tyja ech... ale wiecie moj TZ sie smieje jakwidzi ile twarogu jogurtow i innego nabialu jjem .Mowi ze teraz to napewno dziewczynka bedzie hihi bo niby jak bialka duuuzo to na dziewczynke hehehe oj biedny tan moj TZ biedny
|
||
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Dobry bo dziś temp znów troszeczkę wzrosła i mamy piękne 37 ![]() ![]() ![]() ![]() Ale licząc od najpóźniejszego terminu kiedy mogła być owu czyli najpóźniej w niedzielę tydzień temu to odliczając 14 dni to cieszyć się będzie można jak @ w sobotę nie przyjdzie
|
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka to trzymamy kciuki bo tempi ladnie rosnie oby tak dalej slonko
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Olivka!!! To to świetnie!!!Ja juz ci cos powiedziałam miejscówa czeka!!!
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Dziewczynki
Olivka to my wszystkie będziemy teraz dmuchać w stronę okolic Krakowa coby cieplusio Ci było i temperaturka urosła jeszcze 0,2-0,4 i tak została. Boli mnie tyłek, bolą ręce i nogi. NICNIEROBIENIE wyłazi mi już bokiem! Niby do pracy ochoty nie mam iść ale w domu dostaje kręcia powoli ;(. Idę przymierzyć suknię i pójdę pieszo, to się może zmęcze, bo to z kilometr albo dwa w jedną stronę. A ja np. wczoraj w ogóle z domu nie wyszłam!!! Trolnieje!!! Strasznie. ps. dobra wiadomość jest taka że choć trochę słonka dziś wyłazi, więc znowu będzie ciepło czytaj 30 lub więcej stopni
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
dmuchajcie, dmuchajcie. Mam nadzieję że będzie nadal rosła i nie spadnie, choć wydaje mi się to zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe. Na razie kolejny dzień wytrzymałam bez kupowania testu, dziś kolejna próba bo po drodze apteka![]() Gabi ale z ciebie to taki uroczy trolek ![]() Wiecie co takiej szkoły cierpliwości to nigdy nie miałam, kurcze zawsze byłam "w gorącej wodzie kąpana"a teraz muszę się wykazywać cierpliwością, niezły trening
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzizinia ty lobuzie wszystkiego dobrego z okazji rocznicy i fasolinki szybciutko mysle ze to najlepsze zyczenia
![]()
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia dołączam się do życzeń
szybciutko fasolki |
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra
dosyć trolowania. Idę się ubrać, umalować, zjem śniadanko i wyruszę do krawcowej, a tam wiadomo jak u księdza wszystkie grzechy trza wymienić, bo jak się coś zatai to sukienka leżeć dobrze nie będzie i tragedioza!!! Mam zapał, ale nie chce mi się, ale to nic trza się zmusić .
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam ze ja jakos zaczelam sobie olewac starania nawet folik zapominam brac
Dzisiaj musze nadrobic zalegloscie ze sprzatania a znowu nic mi sie nie chce ![]() Olivka czekamy i trzymamy ![]() Domi czemu cosik ost nas zaniedbujesz? za chwile wyjedziesz i wtedy dopiero beda nudy. Mischonko znowu nie ma Aga_1981 tez cosik umilkla
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Oj trza trza
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Pudero na twarzy jest, fryzura od bidy uczesana też. Zajadam właśnie jajecznice z cebulką na masełku (ehhhh) i chlebek Wasa z majonezem pomidorkiem i serkiem żółtym
![]() Kocham śniadanka .A po śniadanku w drogę, do krawcowej .
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
A ja dziś zaczęłam dzień w pracy od zniszczenia niszczarki... naprawiałam ją razem z sekretarką jakieś dobre 20 minut, a i tak facet musiał nam pomóc... ![]() Zuzia! Miłego świętowania i wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim dwóch kreseczek na teście w trybie pilnym! Gabi! Wrzuć jakieś zdjęcie z tego mierzenia! Olivka! Dmucham w Twoją stronę fluidki! Madziwnia! Ależ marnotrawstwo! U mojego TŻ pół piwa na pewno by się nie zmarnowało... ![]() Blondynka! I co z tym weekendem? Jedziesz czy zostajesz? A ja w weekend mam wesele. Tak mi sie nie chce iść, że szok... Zwłaszcza, że nie mogę tańczyć... I co ja będę robić całą noc?! A następnego dnia jeszcze poprawiny... Chyba się zanudzę na śmierć... ![]() Jeszcze tylko dziś i jutro i urlop! Buziaki!
|
#2063 |
|
Wtajemniczenie
|
Och dziewczyny, ale sie pozmienialo.
Bylam nad morzem, wchodze na internet w kawiarni internetowe i co? I nic, nikogo znajomego . Poczytalam i tyle. Jestem w domu w polsce, lece na internet do szwagierki i co? I nic, nikogo znajomego. Zastanawialam sie co jest grane az wreszcie znalazlam was tutaj po dwoch dniach poszukiwan i przeczytaniu niezliczonej ilosci postow.Przede wszystkim gratuluje swiezo zafasolkowanym. Jak dobrze doczytalam to Gabi, Madziwina i ewccik .No ale nic, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Przynajmniej porobilam i jestem w trakcie badan. Czy orientuje sie moze ktoras z was co oznacza to ze wyszedl mi pozytywny wynik cytomegalii?. U lekarza bede w poniedzialek wiec sie pewnie dowiem czegos konkretnego, ale do tego czasu milo by bylo juz cos wiedziec. Dziewczyny tragedia! przytylam 3 kg!!! Wygladam jak torpeda. Masakra. A tak poza tym to czy moglabym troszke u was posiedziec??? Co prawda jutro znowu wyjezdzam ale wracam za jakies poltora tygodnia i chcialabym popisac z kolezankami. Prawie bym zapomniala. Dziekuje Fruzience za mile slowa przed moim wyjazdem |
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Olivka ![]() Zuzia sto lat sto lat Syla39 witam po dlugiej przerwie
|
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kochana.Łykam wszystkie naraz
Teraz to już musi być dobrze
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka czekam pierwsza na fluidki jestem pewna ze tym razem sie Tobie udalo.
Nie wiem jeszcze czy jade ponoc w weekend ma padac a chcialam sie kapac w basenie i opalac czas pokaze.
|
|
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
No to poszłam do krawcowej a ona gały w słup!!! Miała Pani być jutro!!!
No to mam jutro rano wizytę koleżanki, krawcową i potem jeszcze gin. Katastrofa!!! Na nic siły nie mam a jeszcze mi się tłuką w klatce bo drzwi nam na nowe wymieniają! Kurzą, krzyczą, tłuką. Ehhhh idę poleżeć- to mi ostatnio najlepiej wychodzi .
|
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie właśnie szlag trafia, poksięgowałam już prawie cały miesiąc, a tu się okazuje że źle kontrahentom konta tworzyłam:/ Niech to jasna chol***.Muszę wszystko zacząć od nowa, ale straciłam już zapał do pracy, zajmę się czymś innym a to zacznę jutro z nowymi siłami
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi
do konca ciazy jeszcze duzo czasu a Ty juz masz takiego lenia ![]() ja mam tez podobny objaw a w ciazy z tego co wiem nie jestem.To chyba ta pogoda |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

tydz temu
a potem na rowerek, bo wypowiedziałam wojnę swoim biodrom