|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II
Dziewczyny pierwszy raz spotkałam się z chamstwem wśród ludzi. Byłam u lekarza do którego od zawsze w ciąży wchodzi się bez kolejki. Pielęgniarka do tej pory informowała lekarza że przyszła osoba uprawniona a lekarka wolała kokejnego pacjenta po nazwisku więc nie było dyskusji. Teraz nie wolno wołać więc są numerki ale pielęgniarka z rejestracji podchodzi z "uprzywilejowaną" pod drzwi lekarza i mówi - "następna będzie ta pani" i wraca do swohego gabinetu. Oooo jakie teksty leciały gdy Gdy wchodziłam do lekarza to babol prawie mnie popchnął próbując mnie wyprzedzić - bo teraz jej numerek. A po wyjściu usłyszałam wymownym tonem "bardzo nieładnie". Tak mnie to rozbawiło że zatrzymałam się i powiedziałam "tak bardzo nieładnie się pani zachowała." i poszlam. Wyobrazacie sobie na pewno teksty jakie mnie odprowadziły
brakowało tylko sisksy ale pewnie jestem po prostu już za stara na ten epitet ;PWysłane z aplikacji Forum Wizaz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#4683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Albo jak robilam krzywa i czekałam na kolejne pobranie to przyszla na badania krwi kobitka ale nie miala brzucha bo chyba robila dopiero ten pierwszy taki zestaw badań i cos tam rozmawiała z Panią z obsługi i padły słowa ze teraz juz nie pracuje bo jest w ciazy, a jak wyszła to taka starsza kobieta co koło mnie siedziala to wypaliła ze co to sie na tym świecie porobiło ze teraz kobieta jak tylko w ciaze zajdzie to już nie pracuje... Tak mi sie glupio zrobiło bo ja z brzuchem juz widocznym i tez w sumie nie pracuje od 7 tygodnia bo musiałam pierwszy trymestr leżeć i do teraz mi większości rzeczy nie wolno... I jej powiedziałam tylko ze czasem po prostu kobieta nie może pracowac w ciazy, ale chyba tego ta Pani nie rozumie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4684 |
|
Raczkowanie
|
My po wizycie. Wszystko pięknie, ładnie rośnie, ale klusek waży już 620g! Miesiąc temu 399g. I jednak przytylam 5kg a nie 4
I na krzywą jeszcze raz będę musiała iść, bo mówił, że jeszcze nie zapisujemy
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że więcej jest takich przypadków. W moim przypadku to był "pierwszy raz" kiedy spotkałam się z czymś takim. Najpierw mnie to ubawiło ale potem się trochę wkurzyłam prawdę mówiąc.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez królewna z drewna Czas edycji: 2018-06-14 o 17:22 |
|
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak coś możesz mi wpisać wizytę 27go czerwca.
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cisza jak makiem zasiał 3/4 starszych ludzi niektórzy z nich nawet po 2 latach nie odpowiadają dzień dobry tak jakby nie kojarzą człowieka w ogóle. Gdy wychodzę przed 21 kilka razy zrobił nam pobudkę np o 3-4 w nocy i domagał się spaceru Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4689 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czemu nie zapisał Ci wyników krzywej i musisz jeszcze raz? Za wcześnie? Cytat:
I to nie to, że mi się nie chce z nią wychodzić, tylko to ja ją muszę czasem siłą na spacer zaciągnąć, psi leń taki |
||
|
|
|
#4690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurvze no to szkoda bo to byłaby dobra opcja, po 3 miesiącu ja bym pakowała dziecko w nosidło na taki szybki spacer wieczorem bo innej opcji nie widzę ale wcześniej ? Nie mam pojęcia ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
My dokładnie tak samo wychodzimy. 8,15,20 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4691 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
ale już duża dzidzia !Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4693 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zamawiające balios s - czy będziecie kupować oryginalne dodatki? Ja myślę, że kupię tylko gondolę, spacerówkę i adaptery, a resztę kupię uniwersalne (śpiworek, folię przeciwdeszczową, torbę i ewentualnie moskitierę), bo ceny mają z kosmosu
Ciekawe czy taka uniwersalna folia przeciwdeszczowa będzie pasować???
|
|
|
|
#4694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak czy siak u mamy mielismy zamiar odmalować mój poprzedni pokój także będziemy myśleć niestety w mieście nikogo z rodziny nie ma znajoma wynajmuje ulice dalej ale nie spodobało im się miasto i wracają na wieś Cytat:
spowrotem książę idzie w pierzyny i nie próbuj mu przeszkadzać Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupuje tylko wózek. A dopiero jak się będę przesiadać na spacerówkę to dokupie folie i ew moskitierę ale nie oryginalna bo właśnie ceny z kosmosu torbę może doczepie jakaś swoją czarna- kupię tylko haczyki. Śpiworku nie kupuje na zimę do gondoli a do spacerówki będę się przesiadać raczej wiosna wiec nie trzeba będzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Wiesz ja mam chihuahuę to dopiero ma mały pęcherz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4697 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja chyba śpiworek kupię, ale na pewno nie cybexowy
|
||
|
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciągle głodny a wyglądem cały czas kura wyścigowa ![]() Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wazy mniej niż moja chihuahua !!!!! Nie spotkałam się jeszcze z takimi malusimi maltanczykami ❤️ ostatni z miotu ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
To macie malutkie psiaki!
Moja waży 12-13 kg (zależy ile zje ) i czasem jak pociągnie za gołębiem to....
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama ma właśnie sunie która wazy 13 kg jest niska ale długa i ubita to matko Boska , bez problemy by wózek pociągnęła ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4702 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4703 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może jeszcze za wcześnie, a przecież i tak trzeba zrobić. Za wcześnie to było za pierwszym razem tak w ogóle Najgorsze, że znów tyle siedzieć w tym szpitalu będzie trzeba. Ale nie ma tego złego - chociaż spróbuję glukozę cytrynową ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
na szczęście pęcherz pojemny, bo nie sika w domu i poczeka aż ktoś wstanie żeby z nią wyjść. Broń Boże powiedzieć przypadkiem "spacer"/"dwór", bo inaczej żyć nie da ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#4704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Damy radę Będziesz lepiej przebadana!
|
|
|
|
|
#4705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie jest mały głodomor i wulkan energii, na łapkach też jest raczej standardowy jeśli chodzi o wysokość musi mieć po prostu dobra przemianę materii bo przy niektórych karmach potrafił robić po 5-6kupek dziennie , w końcu udało się nam dobrać taka przy której ilość spadła do 3 to może zacznie teraz przybierać na wadze Cytat:
Ogólnie dla fanek truskawek w ciąży ponoć sezon powoli już dobiega końca przez te temperatury gotują się wręcz na polach, i ceny powoli idą w górę. Dla mnie może to i lepiej bo dopiero wczoraj wieczorem sobie uświadomiłam że dostaje pseudo zgagi właśnie po surowych truskawkach teraz w ciąży bo oczywiście babcia wczoraj zblendowała no to nie pogardziłam i cały wieczór się męczyłam. Połączyłam kilka faktów wstecz i to musi być od nich, a przed ciążą do tej pory ja nie wiedziałam co to zgaga Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#4708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie jest duża ale umięśniona bo to buldog francuski i też mnie już parę razy pociągła dlatego właśnie kupiliśmy w ciąży te szelki easy walk ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boje się, że przez te 2 h będę musiała z 5 razy iść siku, bo jak pije na czczo, to tak mam |
|
|
|
|
#4710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myślałam, że takie psy nie istnieją ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

brakowało tylko sisksy ale pewnie jestem po prostu już za stara na ten epitet ;P

cisza jak makiem zasiał 3/4 starszych ludzi niektórzy z nich nawet po 2 latach nie odpowiadają dzień dobry tak jakby nie kojarzą człowieka w ogóle. 
I to nie to, że mi się nie chce z nią wychodzić, tylko to ja ją muszę czasem siłą na spacer zaciągnąć, psi leń taki

️ ostatni z miotu ?
nie jest duża ale umięśniona bo to buldog francuski