Scent Bar V - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-30, 23:36   #391
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
A gdzie to się wpisuje? Czy przelew pójdzie bez tego?
Przelew byl z konta internetowego?
Jakiego banku?

Nalezy wybrac opcje Przelew Zagraniczny.
Np. Pekao 24 niedawno wprowadzil opcje Przelew Walutowy i tam jest miejsce na IBAN i SWIFT.

Ja zawsze robilam przelewy w Euro z banku niemieckiego na konta w polskich bankach, wylacznie za pomoca Przelewu Zagranicznego i zawsze dochodzily....
Poza ostatnim razem kiedy Byly poslal 600e niewiadomo gdzie i od miesiaca sie nie znalazly... a mowi ze wszystko wpisal jak trzeba....

Ale Ty chyba przesylasz PLN, wiec nie wiem jak to pojdzie. Jak nie znajdzie w ten sposob odbiorcy to powinny wrocic na Twoje konto.

Chyba ze ja cos pomieszalam z Przelewem Zagranicznym i Walutowym. Lepiej niech wypowie sie ktos kto kupowal np na e-bayu, bo tam sie chyba w PLN wysyla.
Stary 2008-07-30, 23:39   #392
Fenris
Czekam na Ragnarok

Ja mam w mBanku konto i zaznaczyłam przelew zagraniczny, potem wpisałam dane, numer konta z DE na początku i tyle.
Przesyłałam Euro.
Na swift nie miałam miejsca. IBAN czyli nr konta wpisałam.

Przelew był z konta internetowego.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 23:44   #393
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam w mBanku konto i zaznaczyłam przelew zagraniczny, potem wpisałam dane, numer konta z DE na początku i tyle.
Przesyłałam Euro.

Widze, ze w MultiBanku tez sie nie pisze SWIFTU, powinno pojsc.
Widocznie w ta strone nie zawsze konieczny.
Bedzie dobrze
Stary 2008-07-30, 23:46   #394
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Przesyłałam Euro.

Nie trzeba swift, sprawdziłam u siebie i też nie ma gdzie wpisać myśle że będzie ok
Stary 2008-07-30, 23:53   #395
Fenris
Czekam na Ragnarok

OK, dzięki za odpowiedzi Mam nadzieję, że pójdzie.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 00:00   #396
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
Aleś wnoskiem rzuciła

(Dobrze niektórym co nie wiedzą co to PMS Jak mła
Ja nie przyznaję się nawet przed sobą.

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Ja nie mogę coś ostatnio w nocy czytać, bo zaraz zasypiam
A ja nie mogę zasypiać, bo zaraz czytam.

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Dmuchanie baby w trakcie jej PMS-u to czynność wysokiego ryzyka
Dmuchanie to w ogóle czynność wysokiego ryzyka. Tyle, że w dni niepłodne ryzyko jest... inne.

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
1. Sabbath to nie sa jakieś tam robaki a larwy muchy plujki.

Wrażliwi nie czytać:
Te robaczki to larwy muchy plujki. na potrzeby oczyszczania ran stosuje sie je wyhodowane w sterylnych warunkach. Larwa muchy plujki żywi sie rozkładajacą sie tkanka wiec wszelkie ciezko gojace się rany nawet z zmianami martwiczymi czy gangrenicznymi oczyszczaja szybko i skutecznie. W ich ślinie jest enzym rozpuszczajacy rozkładajace sie miesko ale tylko to ktore jest "zepsute a na zdrowe nie działa. Mechanizmu oczyszczania nie bede tu publicznie opisywać. Oczyszczanie ran przy pomocy larw muchy plujki jest w niektórych szpitalach normalnie stosowane. Tak samo jak stosuje sie pijawki i pszczoły.

A teraz dalej ide konsumować kolację bom strasznie głodna.
Czytałam kiedyś o współcześnie używanych sterylnych larwach, choć nie wiedziałam czego to larwy. Dziękuję. Fajnie wiedzieć konkretnie.

Ja zaś pisałam o kuracjach z książek fantasy - w mojej ostatniej lekturze to nie były larwy raczej, tylko, tak, jak wspomniałam, gotowe niejako robale, które po tygodniu czyszczenia rany miały wielkość kciuka dorosłego mężczyzny (a rana wielka była).

Smacznego.

Cytat:
Sama się zastanawiam od dłuższego czasu.

Nie chcę odchodzić. Mimo, że często nie jest dobrze, to ja nie chcę.
Może gdybym miała przyjaciółkę czy przyjaciela to nie musiałabym się trzymać jednej osoby.
Chcę mieć z kim pogadać na żywo czy przez telefon, do kogo się przytulić, z kim spać w jednym łóżku. Nie umiem być sama.

Fenris, ja te potrzeby rozumiem i chyba wszystkie zgodzimy się, że są najzupełniej naturalne i normalne. Tylko... czy to musi być właśnie ten konkretny "ktoś"?
Bo bycie razem na zasadzie "z baraku laku dobry kit" nie ma sensu. Jesli się nie uwolnisz, to nigdy nie będziesz miała możliwości znalezienia tej własciwej osoby...

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Nie trzeba swift, sprawdziłam u siebie i też nie ma gdzie wpisać myśle że będzie ok
U mnie tez nie ma miejsca na SWIFT.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 00:22   #397
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Poryczalam sie ze zlosci.

Jak zwykle - moj bank. Auta - haha - nie wezme poniewaz moje konto, na ktorym zawsze sa pieniadze, regularnie wplywaja kolejne niestety nie spelnilo wymagan.
Czemu nie spelnilo? bo na pytanie o adres ja podaje swoj, na pytanie - ile pod tym adresem - zgodnie z prawda podaje, ze tyle i tyle. Co sie okazuje...
moj jechany w dupe bank kiedys zmienil mi adres na jakis nie wiem jaki i tam wyslal karty.
Ja tego adresu nie znam, nie pamietam kiedy to bylo - wiem tylko o tym fakcie bom karty wtedy swoje wszystkie blokowala.

I od tej magicznej daty nie przejde zadnego credit checku - ba! nawet nie jestem w stanie wziac sobie telefonu na kontrakt z tego konta.

Wiec dzis miarka sie przebrala i dzwonie, nie dosc, ze pani mowila do mnie jak do ulomnej - powoooooli to jeszcze!!! twierdzi!!!!, ze z moim kontem wsio git majonez i w ogole super jest. Tlumacze - jak jest kurde super jak nie jest i chce wiedziec dlaczego albo zamykam to konto.
A ta mi - my pani mozemy dac pozyczke, ile pani chce.

Mowie - ze ja nie chce zadnej zasranej pozyczki od nich bo ich rata nie jest konkurencyjna w zadnym stopniu do zaproponowanej do dilera i ja nie po to dzwonie.

20 minut. Zeby sie NIC nie dowiedziec.

Na dniach otwieram nowe konto w innym banku bo niespodzianek jakie funduje mi World's local bank nie zniese.
To adres ktos mi zmienia, to karty sie blokuja, to moja debetowa przestaje dzialac w PL i te credit checki.
No to niezłe jaja.
Współczuję sytuacji.
Może musisz się tam do nich przejść i zrobić rozróbę?
Bo przez telefon to ciężko się z jakimkolwiek bankiem dogadać niestety.

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Fenris, ja te potrzeby rozumiem i chyba wszystkie zgodzimy się, że są najzupełniej naturalne i normalne. Tylko... czy to musi być właśnie ten konkretny "ktoś"?
Bo bycie razem na zasadzie "z baraku laku dobry kit" nie ma sensu. Jesli się nie uwolnisz, to nigdy nie będziesz miała możliwości znalezienia tej własciwej osoby...

To samo sobie pomyślałam. Szczególnie ostatnie zdanie..
Fenris nie trać czasu na związek w którym nie jesteś szczęśliwa (przynajmniej z tego co piszesz w barze tak wynika, bo to nie pierwszy już raz przecież).

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 08:53   #398
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Szlag - wczoraj się pochwaliłam gojącą się nogą i d... Boli coraz mocniej, lekarz każe przyjeżdżać do siebie ale teraz w ciągu dnia - a jechać nie mam czym, tata będzie dopiero w poniedziałek, znajomi i rodzinka w pracy, urwać się wiadomo, ze nie mogą. Kiepści się jak może, mama panikuje, mnie boli więc mnie denerwuje, że mama panikuje Nie zostało mi nic innego, jak odkażać, brać leki i trzymać kciuki.

No żesz....

Idę się czymś wypachnić

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 09:14   #399
homyk
Zakorzenienie

Cytat:
Można jeszcze nałożyć na ropiejącą ranę specjalne robaki, które wyjedzą ropę i zgniliznę, a potem, kiedy rana będzie czysta, a robalki tłuściutkie usunąć je, odchudzić i przekazać następnemu potrzebującemu.
Tak robią w książkach historycznych i fantasy.
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
1. Sabbath to nie sa jakieś tam robaki a larwy muchy plujki.

2. Madziczko o ile wycinanie jest (ten teges) powiedzmy ciut drastyczne tak druga proponowana kuracja jest OK.

Wrażliwi nie czytać:
Te robaczki to larwy muchy plujki. na potrzeby oczyszczania ran stosuje sie je wyhodowane w sterylnych warunkach. Larwa muchy plujki żywi sie rozkładajacą sie tkanka wiec wszelkie ciezko gojace się rany nawet z zmianami martwiczymi czy gangrenicznymi oczyszczaja szybko i skutecznie. W ich ślinie jest enzym rozpuszczajacy rozkładajace sie miesko ale tylko to ktore jest "zepsute a na zdrowe nie działa. Mechanizmu oczyszczania nie bede tu publicznie opisywać. Oczyszczanie ran przy pomocy larw muchy plujki jest w niektórych szpitalach normalnie stosowane. Tak samo jak stosuje sie pijawki i pszczoły.
Widziałam kiedyś reportaż o pewnym chłopcu. Szedł, czy jechał na rowerze - już nie pamiętam - poboczem polskiej drogi i zahaczył o niego samochód ciężarowy, porwał go i odcięło chłopcu nogę na wysokości biodra. Nie dało się tego zoperować, rana była na bardzo dużej powierzchni. Wdała się w to miejsce gangrena i życie chłopca wisiało na włosku. Juz prawie nie było dla chłopca ratunku I właśnie wtedy sprowadzono z zagranicy te larwy i one - tak jak pisze Eenax - zjadły te wszystkie martwe komórki i rana się zagoiła. Chłopiec przeżył

To niesamowite, że zwykłe robaki mogą uratować ludzkie życie

Madziczko, zdrowia życzę, aby się zagoiło jak najszybciej i to bez pomocy larw
homyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 09:23   #400
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, mam pytanie, moja mama jedzie do Norwegi (Tromso na północy norwegii) i mam pytanie czy w Norwegi dostane w perfumeriach Dzing! L'Artisan?? Albo na bezcłowym? Przepraszam za takie banalne pytanie ale nie wiem juz sama gdzie mam tego Dzinga złapac
W ostateczności można zakupić tu. Choć cena ... hmm, niezbyt zachęcająca

Cytat:
Szlag - wczoraj się pochwaliłam gojącą się nogą i d... Boli coraz mocniej, lekarz każe przyjeżdżać do siebie ale teraz w ciągu dnia - a jechać nie mam czym, tata będzie dopiero w poniedziałek, znajomi i rodzinka w pracy, urwać się wiadomo, ze nie mogą. Kiepści się jak może, mama panikuje, mnie boli więc mnie denerwuje, że mama panikuje Nie zostało mi nic innego, jak odkażać, brać leki i trzymać kciuki.

No żesz....

Idę się czymś wypachnić
Osz, nieładnie za rychłą poprawę.

Ja dziś lepiej, po prostu musiałam się pożalić światu
Kot już się pozbył folii parówkowej, a mi ulżyło.

Edit:
O, Homyku, oglądałam też to samo

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 09:40   #401
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

No żesz....

Idę się czymś wypachnić
Jedz Madziu jak najszybciej, ja mialam takie zakazenie po szpitalu i meczylam sie jakis tydzien w domu, a wystarczylo antybiotyk podac i od razu bylo lepiej.
Stary 2008-07-31, 09:40   #402
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:

No żesz....

Idę się czymś wypachnić
Madzik, Współczuję. Trzymam kciuki Łykaj antybiotyk, rób opatrunki i koniecznie idź jednak do lekarza.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 09:44   #403
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Madzik, nie daj się, dużo zdrówka życzę

Słuchajcie, przepraszam, ze się powtarzam, ale moze mi ktoś jednak podpowie, co z tym nieszczęsnym Power Pointem? chodzi o to, jak wkleić długaśną (3 str.) tabelę z Excela tak, żeby była czytelna, ręce mi juz opadają.....
Stary 2008-07-31, 09:45   #404
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Osz, nieładnie za rychłą poprawę.

Kot już się pozbył folii parówkowej, a mi ulżyło
Dziękuję Co do folii po parówkach - myślałam, że tylko moje koty takie szalone, bo też zdarzyło im się wciągnąć.Zresztą nie tylko od parówki.... Uwielbiają folię w każdej postaci i każdego rodzaju

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Jedz Madziu jak najszybciej, ja mialam takie zakazenie po szpitalu i meczylam sie jakis tydzien w domu, a wystarczylo antybiotyk podac i od razu bylo lepiej.
Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Madzik, Współczuję. Trzymam kciuki Łykaj antybiotyk, rób opatrunki i koniecznie idź jednak do lekarza.

Mam nadzieję brać już je dzisiaj

Frank Zappa

Stary 2008-07-31, 09:53   #405
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Żeby zacząć trzeba mieć maturę i przejść testy. Na etat oficerski wyższe wykształcenie. Najlepiej resocjalizacja, prawo albo coś pokrewnego.
Jeśli masz ochotę na taką pracę - powalcz. Pamiętaj tylko, że to trudne, szczególnie przy dzieciach.
Ja zrezygnowałam z oficerskiego niemundurowego i żałuję. Chyba.
Po przespaniu się z tym pomysłem - chyba odpuszczam. Za cienka jestem ale marzyć każdy może
A swoją drogą, to wnerwiam się na siebie - bom ostatnio niestabilna emocjonalnie i taka niezdecydowana .... normalnie jak dziecko - potrafię zmienić zdanie kilkanaście razy w ciagu godziny - szlag
Cytat:
Etat psychologa, czy wychowawcy na przykład są to jednak etaty nie zaliczane do służby mundurowej.
Tylko taki etat niemundurowy trudniej chyba załapać. Z tego co czytałam są poobsadzane.
Cytat:
hmm pije sama tequille ( w drinku tequilla sunrise) wpadnie ktoś? bo głupio tak samej...
Ja wolę Tequilę pić tradycyjnie - sól, grzdyl ( czy gżdyl ? - bo zgłupłam chwilowo ), cytrynka - a potem zawsze choruję, bo tequila tak ładnie wchodzi, że nie zauważam linii granicznej ( a ja mało mogę - w zasadzie to nawet bardzo mało )

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Poryczalam sie ze zlosci.

Cytat:

No żesz....

Idę się czymś wypachnić

Madzik - robaczki sobie skombinuj
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 10:01   #406
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość

Madzik - robaczki sobie skombinuj

Czekaj, zadzwonię do dealerki ( wszyscy wiemy, kogo mam na myśli). Na pewno ma spory zapasik, skoro taka z niej entuzjastka

Miałam wam jeszcze wkleić moje kolczyki z all, kiedyś tam, teraz już mogę

Frank Zappa

Stary 2008-07-31, 10:19   #407
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby pracować w policji musisz wstąpić do policji Inaczej się nie da.
Etat psychologa, czy wychowawcy na przykład są to jednak etaty nie zaliczane do służby mundurowej.
yy no to tak czy nie? bo nadal nie wiem:P

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 10:29   #408
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Madziczko- jedź jak najszybciej do lekarza, nie ma żartów. Trzymam kciuki za gojenie się nogi.

Jakaś zdekoncentrowana dziś jestem, siedzę rozmarzona/zamyślona i niechętnie wykonuję swe obowiązki. Chyba świadomość, że nie ma szefów (mojego bezpośredniego i głównego) tak na mnie działa Na dzień dobry wypiłam przy biurku pyszną kawę, a więc złamałam podstawowy zakaz obowiązaujący firmie- żadnych napojów na biurkach w nie zamykanych naczyniach.

Siedzę teraz i dość niemrawo usiłuję coś porobić pożytecznego.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 10:32   #409
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

kolczyki:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0403.jpg (84,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0405.jpg (84,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0406.jpg (86,3 KB, 5 załadowań)

Frank Zappa

Stary 2008-07-31, 10:32   #410
paolla
Zadomowienie

Yoono, mi się coś obiło o uszy, że można pracować jako pracownik cywilny (na 100% jest tak w przypadku zakładów karnych i wojska, co do policji nie mam pewności). Jednak to się zwyczajnie nie opłaca finansowo - jako mundurowy zarabia się znacznie więcej.
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 10:47   #411
falka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Madzik, nie daj się, dużo zdrówka życzę

Słuchajcie, przepraszam, ze się powtarzam, ale moze mi ktoś jednak podpowie, co z tym nieszczęsnym Power Pointem? chodzi o to, jak wkleić długaśną (3 str.) tabelę z Excela tak, żeby była czytelna, ręce mi juz opadają.....
Margot no tak żeby była czytelna to nie da rady za dużo danych jak na jeden slajd - możesz podzielić na części i pokazywać po kolei... Inaczej nie będzie nic widać, a jak coś będzie widać to będą małe literki i tak nikt nie przeczyta (slajdami się myga raczej szybko więc nikt nawet nie zdąży przeczytać)
A czy musisz koniecznie umieszczać takie duże ilości danych na slajdach? Może tylko parę wierszy i slajd podsumowywujący wyniki?
A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem?
http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png

falka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 10:48   #412
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Kot już się pozbył folii parówkowej, a mi ulżyło.
Pies mojej teściowej pozbywał się kiedyś siatki foliowej, którą zjadł Tyłem się pozbywał. To był bardzo przykry widok ja siedziałam w łazience i beczałam a mój mąż pomagał psiakowi.
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 10:52   #413
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez falka Pokaż wiadomość
A czy musisz koniecznie umieszczać takie duże ilości danych na slajdach? Może tylko parę wierszy i slajd podsumowywujący wyniki?
Obawiam się, ze muszę - szef sobie zażyczył mieć bilans i P&L w wersji do wyświetlania coś czuję, że wydrukuję mu to po prostu na folii i niech sobie wyswietla z projektora....

Na dodatek właśnie nam wyłączyli służbowe komórki i jesteśmy odcięci od kontaktu ze sobą nawzajem. Co, w przypadku, gdy ktoś jest na urlopie na drugim końcu świata, ma niejakie znaczenie
Stary 2008-07-31, 11:17   #414
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
W ostateczności można zakupić tu. Choć cena ... hmm, niezbyt zachęcająca
No trzeba będzie w ostateczności ahh ta miłość kosztuje... i ten WIZAŻ :P

Madziczko - może taksówka, nie warto czekać naprawde ewentualnie jakiś miły sąsiad...
Stary 2008-07-31, 11:38   #415
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
yy no to tak czy nie? bo nadal nie wiem:P
http://www.ksp.waw.pl/?page=Structure&id=232
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 12:41   #416
falka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Obawiam się, ze muszę - szef sobie zażyczył mieć bilans i P&L w wersji do wyświetlania coś czuję, że wydrukuję mu to po prostu na folii i niech sobie wyswietla z projektora....

Na dodatek właśnie nam wyłączyli służbowe komórki i jesteśmy odcięci od kontaktu ze sobą nawzajem. Co, w przypadku, gdy ktoś jest na urlopie na drugim końcu świata, ma niejakie znaczenie
to mu podziel na parę slajdów - niech se wyświetla jak taki mądry....
A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem?
http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png

falka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 12:59   #417
vesenka
Zakorzenienie

co za koszmarny dzień

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 13:23   #418
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez falka Pokaż wiadomość
to mu podziel na parę slajdów - niech se wyświetla jak taki mądry....
Łaskawie się zgodził dostać w Excelu (uffff!)

Vesenko, co się stało?
Stary 2008-07-31, 13:27   #419
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
co za koszmarny dzień
Coś ostatnio mamy tu wysyp złych dni
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 13:38   #420
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
co za koszmarny dzień
Zgadzam się. Koszmarny dzień. Wszystko mi dziś idzie nie tak jak powinno, głupie błędy robię, wysłałam samochód z towarem, który powinien był u nas zostać... Masakra się jakaś robi.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości