|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Przelew byl z konta internetowego?
Jakiego banku? Nalezy wybrac opcje Przelew Zagraniczny. Np. Pekao 24 niedawno wprowadzil opcje Przelew Walutowy i tam jest miejsce na IBAN i SWIFT. Ja zawsze robilam przelewy w Euro z banku niemieckiego na konta w polskich bankach, wylacznie za pomoca Przelewu Zagranicznego i zawsze dochodzily.... Poza ostatnim razem kiedy Byly poslal 600e niewiadomo gdzie i od miesiaca sie nie znalazly... a mowi ze wszystko wpisal jak trzeba.... Ale Ty chyba przesylasz PLN, wiec nie wiem jak to pojdzie. Jak nie znajdzie w ten sposob odbiorcy to powinny wrocic na Twoje konto. Chyba ze ja cos pomieszalam z Przelewem Zagranicznym i Walutowym. Lepiej niech wypowie sie ktos kto kupowal np na e-bayu, bo tam sie chyba w PLN wysyla.
|
#392 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja mam w mBanku konto i zaznaczyłam przelew zagraniczny, potem wpisałam dane, numer konta z DE na początku i tyle.
Przesyłałam Euro. Na swift nie miałam miejsca. IBAN czyli nr konta wpisałam. Przelew był z konta internetowego. |
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widocznie w ta strone nie zawsze konieczny. Bedzie dobrze
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myśle że będzie ok
|
|
|
|
|
#395 |
|
Czekam na Ragnarok
|
OK, dzięki za odpowiedzi
Mam nadzieję, że pójdzie.
|
|
|
|
#396 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A ja nie mogę zasypiać, bo zaraz czytam. Dmuchanie to w ogóle czynność wysokiego ryzyka. Tyle, że w dni niepłodne ryzyko jest... inne. ![]() Cytat:
Ja zaś pisałam o kuracjach z książek fantasy - w mojej ostatniej lekturze to nie były larwy raczej, tylko, tak, jak wspomniałam, gotowe niejako robale, które po tygodniu czyszczenia rany miały wielkość kciuka dorosłego mężczyzny (a rana wielka była). Smacznego. ![]() Cytat:
Fenris, ja te potrzeby rozumiem i chyba wszystkie zgodzimy się, że są najzupełniej naturalne i normalne. Tylko... czy to musi być właśnie ten konkretny "ktoś"? Bo bycie razem na zasadzie "z baraku laku dobry kit" nie ma sensu. Jesli się nie uwolnisz, to nigdy nie będziesz miała możliwości znalezienia tej własciwej osoby... ![]() Cytat:
|
|
#397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję sytuacji. Może musisz się tam do nich przejść i zrobić rozróbę? Bo przez telefon to ciężko się z jakimkolwiek bankiem dogadać niestety. Cytat:
Fenris nie trać czasu na związek w którym nie jesteś szczęśliwa (przynajmniej z tego co piszesz w barze tak wynika, bo to nie pierwszy już raz przecież).
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Szlag - wczoraj się pochwaliłam gojącą się nogą i d... Boli coraz mocniej, lekarz każe przyjeżdżać do siebie ale teraz w ciągu dnia - a jechać nie mam czym, tata będzie dopiero w poniedziałek, znajomi i rodzinka w pracy, urwać się wiadomo, ze nie mogą. Kiepści się jak może, mama panikuje, mnie boli więc mnie denerwuje, że mama panikuje
Nie zostało mi nic innego, jak odkażać, brać leki i trzymać kciuki.No żesz.... Idę się czymś wypachnić
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I właśnie wtedy sprowadzono z zagranicy te larwy i one - tak jak pisze Eenax - zjadły te wszystkie martwe komórki i rana się zagoiła. Chłopiec przeżył To niesamowite, że zwykłe robaki mogą uratować ludzkie życie Madziczko, zdrowia życzę, aby się zagoiło jak najszybciej i to bez pomocy larw
|
||
|
|
|
#400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za rychłą poprawę.Ja dziś lepiej, po prostu musiałam się pożalić światu Kot już się pozbył folii parówkowej, a mi ulżyło. Edit: O, Homyku, oglądałam też to samo
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Łykaj antybiotyk, rób opatrunki i koniecznie idź jednak do lekarza.
|
|
|
|
|
#403 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Madzik, nie daj się, dużo zdrówka życzę
![]() Słuchajcie, przepraszam, ze się powtarzam, ale moze mi ktoś jednak podpowie, co z tym nieszczęsnym Power Pointem? chodzi o to, jak wkleić długaśną (3 str.) tabelę z Excela tak, żeby była czytelna, ręce mi juz opadają.....
|
#404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do folii po parówkach - myślałam, że tylko moje koty takie szalone, bo też zdarzyło im się wciągnąć.Zresztą nie tylko od parówki.... Uwielbiają folię w każdej postaci i każdego rodzaju![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję brać już je dzisiaj
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|||
|
|
|
#405 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą, to wnerwiam się na siebie - bom ostatnio niestabilna emocjonalnie i taka niezdecydowana .... normalnie jak dziecko - potrafię zmienić zdanie kilkanaście razy w ciagu godziny - szlag Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Madzik - robaczki sobie skombinuj
|
||||
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Czekaj, zadzwonię do dealerki ( wszyscy wiemy, kogo mam na myśli ). Na pewno ma spory zapasik, skoro taka z niej entuzjastka![]() Miałam wam jeszcze wkleić moje kolczyki z all, kiedyś tam, teraz już mogę
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
yy no to tak czy nie? bo nadal nie wiem:P
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Madziczko- jedź jak najszybciej do lekarza, nie ma żartów. Trzymam kciuki za gojenie się nogi.
Jakaś zdekoncentrowana dziś jestem, siedzę rozmarzona/zamyślona i niechętnie wykonuję swe obowiązki. Chyba świadomość, że nie ma szefów (mojego bezpośredniego i głównego) tak na mnie działa Na dzień dobry wypiłam przy biurku pyszną kawę, a więc złamałam podstawowy zakaz obowiązaujący firmie- żadnych napojów na biurkach w nie zamykanych naczyniach.Siedzę teraz i dość niemrawo usiłuję coś porobić pożytecznego. |
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
kolczyki:
|
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
Yoono, mi się coś obiło o uszy, że można pracować jako pracownik cywilny (na 100% jest tak w przypadku zakładów karnych i wojska, co do policji nie mam pewności). Jednak to się zwyczajnie nie opłaca finansowo - jako mundurowy zarabia się znacznie więcej.
|
|
|
|
#411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za dużo danych jak na jeden slajd - możesz podzielić na części i pokazywać po kolei... Inaczej nie będzie nic widać, a jak coś będzie widać to będą małe literki i tak nikt nie przeczyta (slajdami się myga raczej szybko więc nikt nawet nie zdąży przeczytać)A czy musisz koniecznie umieszczać takie duże ilości danych na slajdach? Może tylko parę wierszy i slajd podsumowywujący wyniki?
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
|
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyłem się pozbywał. To był bardzo przykry widok ja siedziałam w łazience i beczałam a mój mąż pomagał psiakowi.
|
|
|
|
|
#413 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
coś czuję, że wydrukuję mu to po prostu na folii i niech sobie wyswietla z projektora....Na dodatek właśnie nam wyłączyli służbowe komórki i jesteśmy odcięci od kontaktu ze sobą nawzajem. Co, w przypadku, gdy ktoś jest na urlopie na drugim końcu świata, ma niejakie znaczenie
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahh ta miłość kosztuje... i ten WIZAŻ :P Madziczko - może taksówka, nie warto czekać naprawde ewentualnie jakiś miły sąsiad...
|
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
co za koszmarny dzień
|
#418 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Łaskawie się zgodził dostać w Excelu (uffff!)
Vesenko, co się stało?
|
#419 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

Dmuchanie baby w trakcie jej PMS-u to czynność wysokiego ryzyka

i to bez pomocy larw 

chodzi o to, jak wkleić długaśną (3 str.) tabelę z Excela tak, żeby była czytelna, ręce mi juz opadają.....

coś czuję, że wydrukuję mu to po prostu na folii i niech sobie wyswietla z projektora....