|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() na 1 zdjęciu makijer wygląda super, a na zbliżeniu kreska na dole zmniejsza Ci oczko i wydajesz się być rozgniewana-ale myślę, że to na Tatę się złościłaś ![]() może podpytaj makijarzystki? ogólnie bardzo ładną PM będziesz ![]() nigdy w to nie wątpiłam ![]() |
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyneczki
widze ze nie tylko ja wczoraj mialam spiecie z Tz-tem u nas jak zwykle poszlo o *******e tylko nie zdazylismy sie pogodzic bo z nerwow usnelam a poniewaz mam dzis wolne to bede siedziec w domu i myslec jak to zrobic zeby przeprosic(a to nie byla moja wina...jak tylko krzyczalam )za fotografa placimy 850 zl i w tym mamy 100 zdjec w albumie i 500 a za kamerzyste 1100 dyplomy dla swiadkow mamy juz zrobione ale zastanawiamy sie jak i kiedy je wreczyc i czy dokupic jeszcze cos do tych dyplomow??a Wy jak robicie?? z weselszych spraw...w koncu kupilam Tz-towi prezent slubny a to nie bylo latwe zadanie bo po sklepach zawsze lazi ze mna i musialam uzyc podstepu hihihi ale za to nie mam nic na noc poslubna i nie wiem czy wogole cos kupie buuuu
|
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tam makijer się podoba, jest taki delikatny... fajowski! Tylko za tą złą minę powinno być czepańsko futra!Gorzej jak dla mnie z fryzikiem właśnie, bo ja tam nic na tej fotce nie widzę. Jakoś tak upięte włosiska! nijako! A nie masz kochana fotki z boku i z przodu?? Bo ciężko mi cokolwiek określić widząc tylko kłębowisko włosków! ![]() Buziaczek
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Agus wielki przytulas... Najwazniejsze, zebys sie uspokoila i wyrzucila z siebie wszystko.... A nastepnie wziela sie w garsc i zaczela pomalu ukladac
Cytat:
. Przejme mikrofon i troszke pogadam sobie .... A pozniej zawolamy ich na srodek i w jakis fajny sposob wreczymy im podziekowania .... A czy cos jeszcze Sądzę, ze nie... Malutka faktycznie oczka sliczne... tylko bez tej kreseczki ![]() Oj Kasiu nie wiedzialam, ze Ty taka zolza jestes. Biedny ten Uki... |
|
|
|
|
#4116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiele widac - może to wina zdjęcia, ale tak nie wiem co się tam w ogóle gra Jest jakieś upięcie, ale trochę chaotyczne.Polecam kwiat we włosy - nadaje takiego romantyzmu i polotu, ale nie można też z ilościakwiatków przesadzić.!! Makijaż - yyyy delikatny to prawda, ale profesjonalna makijażystka powinna ukryć niedoskonałości twarzy (bo nie ma doskonałych ) - masz jakby opadające na oko powieki, takie zapuchnięte - trzeba chyba by to trochę skorygować. Oczko przez to wydaje się malutkie.
|
|
|
|
|
#4117 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobietki moje kochane!
Dziękować bardzo za wasze opinie Zastanawiam się tylko czy nie lepszy byłby zwykły kok albo coś prostszego Jeżeli chodzi o oczka to z daleka to rzeczywiście fajnie wygląda, a wiem, ze krótkowidzom kreski na dole pomniejszają oczka. Muszę kilka uwag dać mojej makijażystce Najlepsze w tym wszystkim jest to, że mój Tz powiedział, ze ładnie wyglądam, a z reguły mówi, że może być Poniżej wklejam linki do tych fryzurek, które mi sie podobają http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura23505.htm http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura30776.htm |
|
|
|
#4118 |
|
Wtajemniczenie
|
Malutka
![]() mi się bardziej podoba wariant 1 przez te świecidełka-sroka jestem![]() ale do Ciebie pasuje upięcie z kwiatem ![]() |
|
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie na żywo wygląda to lepiej, ale czy nie za słaby na ślub? Chociaż z drugiej strony nie każdy lubi moce oczka. Jeżeli malowała Cię profesjonalistka, to dlaczego nie pomalowała Ci ust??? To bardzo ważne dopełnienie makijażu. Linki do fryzurek super, bardzo podobają mi się takie delikatne koki. |
|
|
|
|
#4120 | |||
|
Rozeznanie
|
witam
![]() agas hehe to u mnie z tymi obraczkami mam nadzieje ze 4 raz to bedzie ostatni i ze bedzie wszystko ok juz... ja jakos dziwnie spokojnie do tego podchodze... tym bardziej ze wczoraj dostalam okrezu i z TŻ przejechalismy na rowerach 32km ![]() Cytat:
![]() u nas tez troche osob odmowilo ale nawet nie licze ile bo szkoda mi na to czasu. Dla mnie najwazniejsze jest to ze z bliskich mi osob niekt nie odmowil a z tortem w sumie wyszlo dobrze tylko niepotrzebnie zamotke zrobili Wam... jakby to bylo sredniowiecze i nie byli telefonow ![]() Cytat:
![]() dokladnie Ci co organizowali to potwierdzaja a Ci co nie organizowali udaja kretynow... brak my tez obdzwanialismy ![]() agunia82 badz silna... tez mielismy takie okresy i dzieki nim teraz nasz zwiazek jest duzo lepszy... takie doswiadczenia ucza i Ciebie i jego... tez nasluchalam sie wielu przykrych slow od niego i jego familii a on ode mnie i od mojej... i kazdy wyciagnal z tego cos dobrego... wszyscy juz wiedza ze klocimy sie miedzy soba i ze maja w to nie wlazic... bylo naprawde ciezko ale jakos sie udalo... nikt do konca nie wierzyl ze do slubu dojdzie a jednak zostalo nam 23 dni i jest wspaniale ![]() nie ma ludzi idealnych, wszyscy popelniaja bledy wazne jest zeby wyciagali z bledow wnioski glowa do gory kochana ![]() Cytat:
![]() pochal sie co kupilas??? ja mam biala ladna bielizne (ktora dostalam od TŻa ale nigdy mnie w niej nie widzial-czeka na specjalna okazje )i pizamke ktora czeka na cieplejsze noce - a z TŻetm powinny byc cieplejsze ![]() wczoraj zadzwonilismy do pana ktory mial nam wynajmowac mieszkanie od sierpnia... i on mowi ze i owczem ale od wrzesnia bo narazie sam tu mieszka bo u siebie ma remont i sie troche przedluzy... wiec po slubie tydzien czeka nas mieszkanie u babci TŻa... i nici z nocy poslubnej
|
|
|
#4121 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my po przyjeciu wynajelismy sobie apartament w hotelu w miescie bo w naszym mieszkanku mieszkamy juz 17 lat hehe wiec Wy tez mozecie tak zrobic a co do cieplejszych nocy- u nas sa cieplutkie noce - a u Wasz zimno jest? |
|
|
|
|
#4122 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze kurcze ale sie rozpedzilyscie z tymi probnymi makijazami i fryzurami.....
Agunia dziewczyny już chyba wszystko napisały.... Ja śle moc ![]() ![]() ![]() i Jeśli oboje będziecie się starać to dojdziecie do równowagi ![]() Kasieńka Ty chyba lubisz
|
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie ![]() czasem takie trzepanie może być całkiem miłe, więc może pora nabroić??
|
|
#4124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jestem zmarzluch dlatego tej pizamki nigdy nie zalozylam a z TŻ pewnie bedzie mi cieplej i ja zaloze... w koncu jego zadanie to mnie ogrzewac
|
|
|
#4125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny czy przypadkiem m.a.r.t.a nie mała mieć wciraj przymiarki sukni? ![]() łapcie buziaka idę coś upichcić, dziś papryka faszerowana kuskusem i warzywami i zapieczona w piakarniku
|
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko, Soffera, buziaczki ogromne i dla Was
ja idę powyżywać się przy sprzątaniu, muszę ten nadmiar energii gdzieś z siebie wyrzucić bo inaczej znowu będę jak wulkan. Ale będę zaglądać co chwilka, obiecuję
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aguniu Kochana przytulam Cię mocno i wysyłam baaaardzo dużo pozytywnej energii |
|
|
|
|
#4128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zdradź mi ( bo ja ciekawska jestem) w czym ty spisz? |
|
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OOO to coś dla nas, zdradź mi przepis... |
|
|
|
|
#4130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wpraszam się na obiad![]() ja papryczkę faszeruję nadzieniem jak do gołąbków, albo w wersji bezmięsnej ryżem z warzywami-marchewką, pietruszką, kukurydzką, pieczarkami w zależności co tam mam pod łapkąi do tego obowiązkowo sosik-pomidoraskowy albo pieczarkowy
|
|
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam do domku kochane żarłoczki!
Ja papryki nie lubię więc się nie napalam na wasze szaleństwa! Miłego dzionka Wam życzę i do juterka, bo dziś najprawdopodobniej nie będę miała dla Was czasu! ![]() Ciumaki
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczynki!
Ja dziś tylko na chwilę. Z pracą na razie nic nie wiem, więc proszę o dalsze trzymanie kciuków (o ile dacie radę ).Kupiłam sobie wczoraj buty ślubne w Ryłko. Najwyżej potem wkleję kilka fotek. Dziś załatwilismy formalności w USC. Musieliśmy jechać z TŻ do innego miasta po odpisy aktu urodzenia. A więc klamka zapadła, po ślubie będę panią U. Trochę mi smutno z tego powodu, bo ta decyzja jest nie do końca po mojej myśli. Nie chcę sobie jednak życia utrudniać. Aguniu, przykro mi strasznie. Trzymam kciuki mocno, żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej. Nie podoba mi się trochę postawa Twojego narzeczonego - przez odwracanie kota ogonem w rozmowach z Twoją teściową naraża Cię na dodatkowy stres. Wyjaśniajcie sobie wszystko do oporu, najlepiej na bieżąco. Głęboko wierzę, że wszystko będzie dobrze |
|
|
|
#4133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obiad już w piekarniku Ja mam szybkę wersję, przecinam na poł, wywalam pesteczki, układam na blaszcze, i tu dwie mozliwosci, 1: wkladam pomidorki bez skory poprzecinane na cwiartki i na to mam sosik (mase) z serka twarrogowego - kanapkowego, 2: wkladam starty ser zolty, kuskus przyprawiony oliwa, ziolami i pieprzem, pomidorki bez skorki w kostke wymieszane z z czescia sosu (tego co powyzej) a potem jeszcze kleks samego sosu. Wszystko dobrze doprawiam ziolami,pieprzem czasem gałką, skrapiam papryki oliwa, pol godziny w piekarniku i ready ![]() Możecie wpadać na papryczkę
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja prezent dla TŻ już dawno kupowałam, na szczęście aguniu to wszystko dla Ciebie -----> i oczywiście kciukasy ![]() kasienka o kurcze, niezłe te Wasze związkowe spięcia ![]() liluś prosiłaś o kciuki, proszę bardzo ![]() a ja na obiad wszamałam dziś kebaba muszę troszkę przystopować, bo po weekendzie jakoś chyba żołądek mi się "rozszerzył" ![]() oczywiście kiecki sobie żadnej nie kupiłam ale za to pocieszyłam się bluzką i normalnie kupiłabym kilka par butów w CCC, bo jest wyprzedaż 70% no i za 3 dyszki super butki były, ale za wielkie wszystkie, mimo że rozmiar 37 za to moja siostra sobie kupiła białe klapeczki edit: chciałam jeszcze się troszkę pożalić, bo sporo dziewuch odmówiło i nie przyjdą na mój panieński
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-07-31 o 15:54 Powód: no bo nikt nic nie pisze |
|
|
|
|
#4135 |
|
Rozeznanie
|
mmm az wstyd sie przyznac... koszula dlugi rekaw, i dlugie gaciochy (bawelenka) i w nocy w upaly takie jak dzis wystawiam lapki i nozki
ewentualnie pupe
|
|
#4136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem co jest grane z tymi ludziskami Ja moim zapowiedziałam 2 miesiące przed że będzie koiec sierpnia i mają czekać na dokłądny termin Jak na razie żadna się nei wyłamała... Wiesz co Dzastuś niech spadają na bambus i tyle... Będzie Was mniej, ale to nei znaczy że zabawa będzie gorsza. U mnie bedzie 6-7 osob ze mna włącznie.Ja dziś kupiłam sobie piżamke |
|
|
|
|
#4138 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Makijaż ładny, taki delikatny ![]() Cytat:
|
|
#4139 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze że ten wielki dzień jeszcze przed wami.. u nas niespełna tydzień i już pierwszaa małżeńska kłótnia za nami... nie jest łatwo zmienić wieloletnie złe nawyki... Mój K. wie że mam obsesję na temat jego kom. - lubi popisać sobie z panienkami a mnie to do szału doprowadza, oczywiście się nie przyznaje ale jakieś 3 lata temu nakryłam go na takim smsowym romansie - tylko smsowym więc wybaczyłam..., ale do tej pory to zostało jak już więcej piszeto mam obawy... wiem wiem zaufanie itd... A więc wczoraj mieliśmy sesje zdjęciową, wyczerpującą... przyjechaliśmy do domu a on całkiem nie w humorze, więc zagaduje go z każdej strony, a on tylko ogdaniał się jak od natrętnej muchy wycedził coś przez zęby (coś co mnie ścieło z nóg i zrobiło rane w samo serducho...) i cykał tak oscentacyjnie na tej kom. że mnie szlag trafiał... poszarpaliśmy się, popłakałam się i poszłam spać. Miałam koszmary, wsaje 00.30 a on siedzi w fotelu w pokoju i dalej cyka na tej kom. w wmawia mi że mam jakąś paranoje. Zagoniłam go do łóżka, przy czym znowu się poszarpaliśmy, on mi pow. ze może sobie wyjść z mojego mieszkania (bo mieszkanie będzie na mnie zapisane po tym jak sobie zawalił sprawe ze spłata kredytu i jest w BIKu i on kredytu nie umiał dostać) Psychika mi siada... Miało być tak pięknie, razem tydzień wolnego a on albo robi z autem, albo poleciał do mamuśki kończyć remont dzisiaj (nie będe się tu rozpisywać jak go olali i załatwili nas z kasą bo szkoda słów) Nie umiemy sie jakoś dogadać myślałam że to stres przedślubny, ale teraz? ehhhhhhhhh Więc rozumicie że nawet nie chce mi się pisać sprawozdania z wesela... ![]() relacja jak przejdzie mi podły humor... Chciałam załączyć zdjęcia ale si ę nie załadowały buuuuuuuuuuu ![]() Pozdrawiam
|
#4140 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie jak dobrze pójdzie to będzie z 7 osób na 15 zaproszonych no ale trudno ich strata ![]() Cytat:
no nie mogę, co się dzieje, znów jakieś złe fatum nawiedziło wątek wiesz kejtuś nawet nie wiem co Ci powiedzieć, bo ja jestem uczulona straszliwie na smsy ponieważ kiedyś mieliśmy "przygodę" smsową, na szczęście mój Skarbek wykazał wtedy, że to JA jestem ta jedyna uczepliwemu trollowi no a Twój mąż bynajmniej dziwnie się zachowuje jak dla mnie to jest sytuacja nie do pojęcia, mam nadzieję, że nie będzie Ci jeszcze bardziej przykro, że tak piszę. Weź Ty tego swojego mężulka potrząśnij i niech się obudzi z "nastolatkowego snu", on ma już rodzinę, wziął na siebie odpowiedzialność no ale dosyć o nim, a Ty moja droga koleżanko głowa do góry i się nie zamartwiaj
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

Na żywo to wszystko zdecydowanie inaczej wyglądało, prawdopodobnie z boku będę miała doczepione 3 różyczki, ale jeszcze muszę się nad tym zastanowić
Czekam na komentarze 

u nas jak zwykle poszlo o *******e tylko nie zdazylismy sie pogodzic bo z nerwow usnelam
)
i nie wiem czy wogole cos kupie buuuu
czepańsko futra!
Sądzę, ze nie...
hand-made: urodzinowo na 40tkę

bo narazie sam tu mieszka bo u siebie ma remont i sie troche przedluzy... wiec po slubie tydzien czeka nas mieszkanie u babci TŻa... i nici z nocy poslubnej 

muszę troszkę przystopować, bo po weekendzie jakoś chyba żołądek mi się "rozszerzył"