Panny Młode 2008 cz. III - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-31, 12:04   #4111
LilStar
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

I wklejam wam obiecane fotki z próbnej fryzury i makijażu. Od razu zaznaczam, że zdjęcia nie są najlepszej jakości, bo robił je mój tato - kompletny laik Na żywo to wszystko zdecydowanie inaczej wyglądało, prawdopodobnie z boku będę miała doczepione 3 różyczki, ale jeszcze muszę się nad tym zastanowić Czekam na komentarze
Malutka fryzurka jak najbardziej
na 1 zdjęciu makijer wygląda super, a na zbliżeniu kreska na dole zmniejsza Ci oczko i wydajesz się być rozgniewana-ale myślę, że to na Tatę się złościłaś
może podpytaj makijarzystki?
ogólnie bardzo ładną PM będziesz

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Postaram się
Widzę, że mamy ze sobą coś wspólnego
Lof
nigdy w to nie wątpiłam

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Nom chyba jest dokładnie tak jak piszesz
nie ma innej opcji-poradzicie sobie
Stary 2008-07-31, 12:07   #4112
kotekk81
Zakorzenienie

hej dziewczyneczki

widze ze nie tylko ja wczoraj mialam spiecie z Tz-tem u nas jak zwykle poszlo o *******e tylko nie zdazylismy sie pogodzic bo z nerwow usnelam a poniewaz mam dzis wolne to bede siedziec w domu i myslec jak to zrobic zeby przeprosic(a to nie byla moja wina...jak tylko krzyczalam)

za fotografa placimy 850 zl i w tym mamy 100 zdjec w albumie i 500 a za kamerzyste 1100

dyplomy dla swiadkow mamy juz zrobione ale zastanawiamy sie jak i kiedy je wreczyc i czy dokupic jeszcze cos do tych dyplomow??a Wy jak robicie??

z weselszych spraw...w koncu kupilam Tz-towi prezent slubny a to nie bylo latwe zadanie bo po sklepach zawsze lazi ze mna i musialam uzyc podstepu hihihi ale za to nie mam nic na noc poslubna i nie wiem czy wogole cos kupie buuuu

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 12:19   #4113
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
I wklejam wam obiecane fotki z próbnej fryzury i makijażu. Od razu zaznaczam, że zdjęcia nie są najlepszej jakości, bo robił je mój tato - kompletny laik Na żywo to wszystko zdecydowanie inaczej wyglądało, prawdopodobnie z boku będę miała doczepione 3 różyczki, ale jeszcze muszę się nad tym zastanowić Czekam na komentarze
Hmm...
mnie tam makijer się podoba, jest taki delikatny...
fajowski!
Tylko za tą złą minę powinno być czepańsko futra!
Gorzej jak dla mnie z fryzikiem właśnie, bo ja tam nic na tej fotce nie widzę.
Jakoś tak upięte włosiska! nijako!
A nie masz kochana fotki z boku i z przodu??
Bo ciężko mi cokolwiek określić widząc tylko kłębowisko włosków!
Buziaczek

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 12:21   #4114
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Agus wielki przytulas... Najwazniejsze, zebys sie uspokoila i wyrzucila z siebie wszystko.... A nastepnie wziela sie w garsc i zaczela pomalu ukladac . Bedzie dobrze wierze.... Tez tak mam jestem zalamana, nie widze nadzieii a pozniej wszystko sie odwraca i bol jak reka odjal... Moja mama zawsze wyczuje kiedy sie poklocimy, nie wtraca sie ale chce wiedziec o co poszlo, bo rozmowa oczyszcza.

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
dyplomy dla swiadkow mamy juz zrobione ale zastanawiamy sie jak i kiedy je wreczyc i czy dokupic jeszcze cos do tych dyplomow??a Wy jak robicie??
My wreczymy dyplomy przed podziekowaniami dla rodzicow . Przejme mikrofon i troszke pogadam sobie .... A pozniej zawolamy ich na srodek i w jakis fajny sposob wreczymy im podziekowania .... A czy cos jeszcze Sądzę, ze nie...

Malutka faktycznie oczka sliczne... tylko bez tej kreseczki

Oj Kasiu nie wiedzialam, ze Ty taka zolza jestes. Biedny ten Uki...
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 12:30   #4115
kotekk81
Zakorzenienie

daget dzieki slonko za odpowiedz ja to raczej mikrofonu nie przejme za to podstawie Tz-towi

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 12:40   #4116
maugosia
Raczkowanie

Cytat:
Może wyjdę na jędzę, ale wiesz nie bardzo wiem o co chodzi w tym upięciu wlosków Nie wiele widac - może to wina zdjęcia, ale tak nie wiem co się tam w ogóle gra Jest jakieś upięcie, ale trochę chaotyczne.

Polecam kwiat we włosy - nadaje takiego romantyzmu i polotu, ale nie można też z ilościakwiatków przesadzić.!!

Makijaż - yyyy delikatny to prawda, ale profesjonalna makijażystka powinna ukryć niedoskonałości twarzy (bo nie ma doskonałych ) - masz jakby opadające na oko powieki, takie zapuchnięte - trzeba chyba by to trochę skorygować. Oczko przez to wydaje się malutkie.
maugosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 12:48   #4117
malutka_24
Wtajemniczenie

Kobietki moje kochane!
Dziękować bardzo za wasze opinie Jesteście niezastąpione. Innej fotki fryzury niestety nie mam - tata Zastanawiam się tylko czy nie lepszy byłby zwykły kok albo coś prostszego Jeżeli chodzi o oczka to z daleka to rzeczywiście fajnie wygląda, a wiem, ze krótkowidzom kreski na dole pomniejszają oczka. Muszę kilka uwag dać mojej makijażystce
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że mój Tz powiedział, ze ładnie wyglądam, a z reguły mówi, że może być
Poniżej wklejam linki do tych fryzurek, które mi sie podobają
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura23505.htm
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura30776.htm
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 12:57   #4118
LilStar
Wtajemniczenie

Malutka

mi się bardziej podoba wariant 1przez te świecidełka-sroka jestem
ale do Ciebie pasuje upięcie z kwiatem
Stary 2008-07-31, 13:07   #4119
Integra
Zakorzenienie

Cytat:
I wklejam wam obiecane fotki z próbnej fryzury i makijażu. Od razu zaznaczam, że zdjęcia nie są najlepszej jakości, bo robił je mój tato - kompletny laik Na żywo to wszystko zdecydowanie inaczej wyglądało, prawdopodobnie z boku będę miała doczepione 3 różyczki, ale jeszcze muszę się nad tym zastanowić Czekam na komentarze [...]
Ja to chyba ostatnio ślepne od tego siedzenia przy komputerze, bo makijażu na pierwszym zdjęciu tez nie moge sie zbytnio dopatrzeć Pewnie na żywo wygląda to lepiej, ale czy nie za słaby na ślub? Chociaż z drugiej strony nie każdy lubi moce oczka. Jeżeli malowała Cię profesjonalistka, to dlaczego nie pomalowała Ci ust??? To bardzo ważne dopełnienie makijażu.
Linki do fryzurek super, bardzo podobają mi się takie delikatne koki.

Integra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 13:11   #4120
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

witam

agas

hehe to u mnie z tymi obraczkami mam nadzieje ze 4 raz to bedzie ostatni i ze bedzie wszystko ok juz... ja jakos dziwnie spokojnie do tego podchodze... tym bardziej ze wczoraj dostalam okrezu i z TŻ przejechalismy na rowerach 32km poranne leniuchowanie i czas dla siebie to jest to czego potrzebowalam

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Witam
Agata R super prezent dla rodziców

U mnie goscie tez nie chca potwierdzac przybycia. Trzeba samemu wszystkich obddzwaniac. A co najlepsze, ze niektorzy nie odbieraja wogole telefonów.
Jeden moj kuzyn (cwaniaczek) jak dawalismy zaproszenia powiedział, ze przyjdzie na bank, a jak sie okazalo wyjechał sobie do Holandi i wroci...w pazdzierniku
Jak dla mnie ludzie troche nie fer postepuja, mogli by dawac znac czy przyjda czy nie, wszystko mozna zrozumiec, i przy okazji nie narazali by nas na dodatkowe koszta
Nam jak narazie odmowilo 25 osób na 81, a nie mamy jeszcze wszystkich potwierdzen,a dalismy je do 1.08. W gosci jest juz wliczona orkiestra, delegacja, i kamerzysta.

A teraz sprawa tortu, co mnie bardzo wkurzylo. Postanowilismy isc dzisiaj zamówic tort do cukierni, gdzie zostalismy zapisani na rezerwacje stojaka ( kazała przyjsc pod koniec lipca). Okazuje się, ze cukiernia splajtowała i jutro zostanie zamknieta !! Totalny szok. Pierwsze kroki jakie zrobiliśmy, to odrazu do innej cukierni, zapytac czy przyjmuja zamowienia. Uff na szczescie tak, i babka kazała przyjsc w przyszłym tygodniu , gdyz bedzie poszerzac ofertę

W sumie nie ma tego złego co by na dobre wyszło
dziekowac
u nas tez troche osob odmowilo ale nawet nie licze ile bo szkoda mi na to czasu. Dla mnie najwazniejsze jest to ze z bliskich mi osob niekt nie odmowil a rodzina... coz sa rozne przez duze R i male r...
a z tortem w sumie wyszlo dobrze tylko niepotrzebnie zamotke zrobili Wam... jakby to bylo sredniowiecze i nie byli telefonow

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek

wklejałam fotki, kilka postów wyżej napisałam nawet gdzie są dwie z nich, reszta też gdzieś jest (nie za dużo no ale są)

Kurcze ludzie są normalnie okropni! Chyba dopiero Ci, którzy sami organizowali wesele wiedzą jak ważne są potwierdzenia. Nie wiem czy to tak ciężko zrozumieć, że dzisiejsze wesele to nie jest impreza w remizie, gdzie było bez róznicy czy 10 osób w tą stronę czy w tamtą dzisiaj za każdego trzeba zapłacić i to nie mało. U mnie też kilka osób nie potwierdziło a z męża strony była taka sytuacja, że najpierw nam powiedzieli, że nie przyjdą bo mają inne wesele a później teściowa jakoś po coś tam do nich dzwoniła a oni mówią, że się wybierają... normalnie brak słów.
juz widzialam
dokladnie Ci co organizowali to potwierdzaja a Ci co nie organizowali udaja kretynow... brak my tez obdzwanialismy

agunia82
badz silna... tez mielismy takie okresy i dzieki nim teraz nasz zwiazek jest duzo lepszy... takie doswiadczenia ucza i Ciebie i jego... tez nasluchalam sie wielu przykrych slow od niego i jego familii a on ode mnie i od mojej... i kazdy wyciagnal z tego cos dobrego... wszyscy juz wiedza ze klocimy sie miedzy soba i ze maja w to nie wlazic... bylo naprawde ciezko ale jakos sie udalo... nikt do konca nie wierzyl ze do slubu dojdzie a jednak zostalo nam 23 dni i jest wspaniale
buziaka sle coby sie lepiej na serduszku Tobie zrobilo
nie ma ludzi idealnych, wszyscy popelniaja bledy wazne jest zeby wyciagali z bledow wnioski
glowa do gory kochana

Cytat:
hej dziewczyneczki

widze ze nie tylko ja wczoraj mialam spiecie z Tz-tem u nas jak zwykle poszlo o *******e tylko nie zdazylismy sie pogodzic bo z nerwow usnelam a poniewaz mam dzis wolne to bede siedziec w domu i myslec jak to zrobic zeby przeprosic(a to nie byla moja wina...jak tylko krzyczalam)

z weselszych spraw...w koncu kupilam Tz-towi prezent slubny a to nie bylo latwe zadanie bo po sklepach zawsze lazi ze mna i musialam uzyc podstepu hihihi ale za to nie mam nic na noc poslubna i nie wiem czy wogole cos kupie buuuu
hehe ja tez z regoly krzycze ale wina nigdy nie jest moja
pochal sie co kupilas???
ja mam biala ladna bielizne (ktora dostalam od TŻa ale nigdy mnie w niej nie widzial-czeka na specjalna okazje )
i pizamke ktora czeka na cieplejsze noce - a z TŻetm powinny byc cieplejsze

wczoraj zadzwonilismy do pana ktory mial nam wynajmowac mieszkanie od sierpnia... i on mowi ze i owczem ale od wrzesnia bo narazie sam tu mieszka bo u siebie ma remont i sie troche przedluzy... wiec po slubie tydzien czeka nas mieszkanie u babci TŻa... i nici z nocy poslubnej
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 13:15   #4121
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
witam

agas
hehe to u mnie z tymi obraczkami mam nadzieje ze 4 raz to bedzie ostatni i ze bedzie wszystko ok juz... ja jakos dziwnie spokojnie do tego podchodze... tym bardziej ze wczoraj dostalam okrezu i z TŻ przejechalismy na rowerach 32km poranne leniuchowanie i czas dla siebie to jest to czego potrzebowalam

dziekowac
u nas tez troche osob odmowilo ale nawet nie licze ile bo szkoda mi na to czasu. Dla mnie najwazniejsze jest to ze z bliskich mi osob niekt nie odmowil a rodzina... coz sa rozne przez duze R i male r...
a z tortem w sumie wyszlo dobrze tylko niepotrzebnie zamotke zrobili Wam... jakby to bylo sredniowiecze i nie byli telefonow

juz widzialam
dokladnie Ci co organizowali to potwierdzaja a Ci co nie organizowali udaja kretynow... brak my tez obdzwanialismy

agunia82
badz silna... tez mielismy takie okresy i dzieki nim teraz nasz zwiazek jest duzo lepszy... takie doswiadczenia ucza i Ciebie i jego... tez nasluchalam sie wielu przykrych slow od niego i jego familii a on ode mnie i od mojej... i kazdy wyciagnal z tego cos dobrego... wszyscy juz wiedza ze klocimy sie miedzy soba i ze maja w to nie wlazic... bylo naprawde ciezko ale jakos sie udalo... nikt do konca nie wierzyl ze do slubu dojdzie a jednak zostalo nam 23 dni i jest wspaniale
buziaka sle coby sie lepiej na serduszku Tobie zrobilo
nie ma ludzi idealnych, wszyscy popelniaja bledy wazne jest zeby wyciagali z bledow wnioski
glowa do gory kochana

hehe ja tez z regoly krzycze ale wina nigdy nie jest moja
pochal sie co kupilas???
ja mam biala ladna bielizne (ktora dostalam od TŻa ale nigdy mnie w niej nie widzial-czeka na specjalna okazje )
i pizamke ktora czeka na cieplejsze noce - a z TŻetm powinny byc cieplejsze

wczoraj zadzwonilismy do pana ktory mial nam wynajmowac mieszkanie od sierpnia... i on mowi ze i owczem ale od wrzesnia bo narazie sam tu mieszka bo u siebie ma remont i sie troche przedluzy... wiec po slubie tydzien czeka nas mieszkanie u babci TŻa... i nici z nocy poslubnej

my po przyjeciu wynajelismy sobie apartament w hotelu w miescie
bo w naszym mieszkanku mieszkamy juz 17 lat hehe
wiec Wy tez mozecie tak zrobic

a co do cieplejszych nocy- u nas sa cieplutkie noce - a u Wasz zimno jest?
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 13:16   #4122
soffera
Zadomowienie

Kurcze kurcze ale sie rozpedzilyscie z tymi probnymi makijazami i fryzurami.....

Agunia dziewczyny już chyba wszystko napisały.... Ja śle moc i Jeśli oboje będziecie się starać to dojdziecie do równowagi

Kasieńka Ty chyba lubisz Co chwile tu grozisz trzepaniem futerka Uff dobrze że ja jestem taka grzeczna
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 13:23   #4123
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Kasieńka Ty chyba lubisz Co chwile tu grozisz trzepaniem futerka Uff dobrze że ja jestem taka grzeczna
hahahhahahha
dokładnie

czasem takie trzepanie może być całkiem miłe, więc może pora nabroić??

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-07-31, 13:30   #4124
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
my po przyjeciu wynajelismy sobie apartament w hotelu w miescie
bo w naszym mieszkanku mieszkamy juz 17 lat hehe
wiec Wy tez mozecie tak zrobic

a co do cieplejszych nocy- u nas sa cieplutkie noce - a u Wasz zimno jest?
apartament najwyzej sie przelozy...
ja jestem zmarzluch dlatego tej pizamki nigdy nie zalozylam a z TŻ pewnie bedzie mi cieplej i ja zaloze... w koncu jego zadanie to mnie ogrzewac
Stary 2008-07-31, 13:37   #4125
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
hahahhahahha
dokładnie

czasem takie trzepanie może być całkiem miłe, więc może pora nabroić??
haha Kusicielka...

Dziewczyny czy przypadkiem m.a.r.t.a nie mała mieć wciraj przymiarki sukni?

łapcie buziaka idę coś upichcić, dziś papryka faszerowana kuskusem i warzywami i zapieczona w piakarniku
Stary 2008-07-31, 13:40   #4126
agunia82
Zakorzenienie

Agatko, Soffera, buziaczki ogromne i dla Was

ja idę powyżywać się przy sprzątaniu, muszę ten nadmiar energii gdzieś z siebie wyrzucić bo inaczej znowu będę jak wulkan. Ale będę zaglądać co chwilka, obiecuję

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 13:58   #4127
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
makijażyk super,a fryzurka, tak jak już Kasieńka pisała, trochę chaotyczna

Aguniu Kochana przytulam Cię mocno i wysyłam baaaardzo dużo pozytywnej energii, po prostu musi być dobrze i tak należy myśleć i do tego dążyć, myślami jestem z Tobą

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 14:15   #4128
wiiniii
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
apartament najwyzej sie przelozy...
ja jestem zmarzluch dlatego tej pizamki nigdy nie zalozylam a z TŻ pewnie bedzie mi cieplej i ja zaloze... w koncu jego zadanie to mnie ogrzewac

zdradź mi ( bo ja ciekawska jestem) w czym ty spisz?
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 14:23   #4129
Integra
Zakorzenienie

Cytat:
łapcie buziaka idę coś upichcić, dziś papryka faszerowana kuskusem i warzywami i zapieczona w piakarniku
OOO to coś dla nas, zdradź mi przepis...

Integra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 14:34   #4130
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
haha Kusicielka...

Dziewczyny czy przypadkiem m.a.r.t.a nie mała mieć wciraj przymiarki sukni?

i znówwpraszam się na obiad

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
ja papryczkę faszeruję nadzieniem jak do gołąbków, albo w wersji bezmięsnej ryżem z warzywami-marchewką, pietruszką, kukurydzką, pieczarkamiw zależności co tam mam pod łapką
i do tego obowiązkowo sosik-pomidoraskowy albo pieczarkowy
Stary 2008-07-31, 14:53   #4131
kasienka1985
Zakorzenienie

Uciekam do domku kochane żarłoczki!
Ja papryki nie lubię więc się nie napalam na wasze szaleństwa!

Miłego dzionka Wam życzę i do juterka, bo dziś najprawdopodobniej nie będę miała dla Was czasu!
Ciumaki

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-07-31, 14:58   #4132
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, dziewczynki!

Ja dziś tylko na chwilę. Z pracą na razie nic nie wiem, więc proszę o dalsze trzymanie kciuków (o ile dacie radę ).
Kupiłam sobie wczoraj buty ślubne w Ryłko. Najwyżej potem wkleję kilka fotek.

Dziś załatwilismy formalności w USC. Musieliśmy jechać z TŻ do innego miasta po odpisy aktu urodzenia. A więc klamka zapadła, po ślubie będę panią U. Trochę mi smutno z tego powodu, bo ta decyzja jest nie do końca po mojej myśli. Nie chcę sobie jednak życia utrudniać.

Aguniu, przykro mi strasznie. Trzymam kciuki mocno, żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej. Nie podoba mi się trochę postawa Twojego narzeczonego - przez odwracanie kota ogonem w rozmowach z Twoją teściową naraża Cię na dodatkowy stres. Wyjaśniajcie sobie wszystko do oporu, najlepiej na bieżąco. Głęboko wierzę, że wszystko będzie dobrze

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 15:02   #4133
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
i znówwpraszam się na obiad

ja papryczkę faszeruję nadzieniem jak do gołąbków, albo w wersji bezmięsnej ryżem z warzywami-marchewką, pietruszką, kukurydzką, pieczarkamiw zależności co tam mam pod łapką
i do tego obowiązkowo sosik-pomidoraskowy albo pieczarkowy

Obiad już w piekarniku Ja mam szybkę wersję, przecinam na poł, wywalam pesteczki, układam na blaszcze, i tu dwie mozliwosci, 1: wkladam pomidorki bez skory poprzecinane na cwiartki i na to mam sosik (mase) z serka twarrogowego - kanapkowego, 2: wkladam starty ser zolty, kuskus przyprawiony oliwa, ziolami i pieprzem, pomidorki bez skorki w kostke wymieszane z z czescia sosu (tego co powyzej) a potem jeszcze kleks samego sosu. Wszystko dobrze doprawiam ziolami,pieprzem czasem gałką, skrapiam papryki oliwa, pol godziny w piekarniku i ready

Możecie wpadać na papryczkę
Stary 2008-07-31, 15:13   #4134
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:

no właśnie kiedy i w jaki spodób te dyplomy wręczyć??

ja prezent dla TŻ już dawno kupowałam, na szczęście

aguniu to wszystko dla Ciebie -----> i oczywiście kciukasy

kasienka o kurcze, niezłe te Wasze związkowe spięcia

liluś prosiłaś o kciuki, proszę bardzo

a ja na obiad wszamałam dziś kebaba muszę troszkę przystopować, bo po weekendzie jakoś chyba żołądek mi się "rozszerzył"

oczywiście kiecki sobie żadnej nie kupiłam ale za to pocieszyłam się bluzką i normalnie kupiłabym kilka par butów w CCC, bo jest wyprzedaż 70% no i za 3 dyszki super butki były, ale za wielkie wszystkie, mimo że rozmiar 37 za to moja siostra sobie kupiła białe klapeczki

edit:
chciałam jeszcze się troszkę pożalić, bo sporo dziewuch odmówiło i nie przyjdą na mój panieński

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2008-07-31 o 15:54 Powód: no bo nikt nic nie pisze
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 15:56   #4135
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
zdradź mi ( bo ja ciekawska jestem) w czym ty spisz?
mmm az wstyd sie przyznac... koszula dlugi rekaw, i dlugie gaciochy (bawelenka) i w nocy w upaly takie jak dzis wystawiam lapki i nozki ewentualnie pupe
Stary 2008-07-31, 16:06   #4136
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
mmm az wstyd sie przyznac... koszula dlugi rekaw, i dlugie gaciochy (bawelenka) i w nocy w upaly takie jak dzis wystawiam lapki i nozki ewentualnie pupe

Stary 2008-07-31, 16:12   #4137
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
edit:
chciałam jeszcze się troszkę pożalić, bo sporo dziewuch odmówiło i nie przyjdą na mój panieński
nie wiem co jest grane z tymi ludziskami Ja moim zapowiedziałam 2 miesiące przed że będzie koiec sierpnia i mają czekać na dokłądny termin Jak na razie żadna się nei wyłamała... Wiesz co Dzastuś niech spadają na bambus i tyle... Będzie Was mniej, ale to nei znaczy że zabawa będzie gorsza. U mnie bedzie 6-7 osob ze mna włącznie.

Ja dziś kupiłam sobie piżamke
Stary 2008-07-31, 16:34   #4138
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Aguniu przykro mi bardzo
mam nadzieje, że jakoś uda wam się to wszystko poukładać do kupy. Musicie porozmawiać ze sobą szczerze i wyjaśnić wszystko, bo to wam później nie będzie dawało spokoju i będzie wracało co chwila . Trzymam kciuki, żeby wam się udało

Makijaż ładny, taki delikatny

Cytat:
Kobietki moje kochane!
Obie fryzurki mi się podobają
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 16:36   #4139
kejti85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Edit: KEJTI WIDZE CIE MĘŻATKO!!! Prosze nam tu pisać jak było
Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Kejti pewnie nadrabia zaleglosci na watku albo taaak dlugi post pisze

Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze że ten wielki dzień jeszcze przed wami.. u nas niespełna tydzień i już pierwszaa małżeńska kłótnia za nami... nie jest łatwo zmienić wieloletnie złe nawyki...
Mój K. wie że mam obsesję na temat jego kom. - lubi popisać sobie z panienkami a mnie to do szału doprowadza, oczywiście się nie przyznaje ale jakieś 3 lata temu nakryłam go na takim smsowym romansie - tylko smsowym więc wybaczyłam..., ale do tej pory to zostało jak już więcej piszeto mam obawy... wiem wiem zaufanie itd...
A więc wczoraj mieliśmy sesje zdjęciową, wyczerpującą... przyjechaliśmy do domu a on całkiem nie w humorze, więc zagaduje go z każdej strony, a on tylko ogdaniał się jak od natrętnej muchy wycedził coś przez zęby (coś co mnie ścieło z nóg i zrobiło rane w samo serducho...) i cykał tak oscentacyjnie na tej kom. że mnie szlag trafiał... poszarpaliśmy się, popłakałam się i poszłam spać. Miałam koszmary, wsaje 00.30 a on siedzi w fotelu w pokoju i dalej cyka na tej kom. w wmawia mi że mam jakąś paranoje. Zagoniłam go do łóżka, przy czym znowu się poszarpaliśmy, on mi pow. ze może sobie wyjść z mojego mieszkania (bo mieszkanie będzie na mnie zapisane po tym jak sobie zawalił sprawe ze spłata kredytu i jest w BIKu i on kredytu nie umiał dostać) Psychika mi siada...
Miało być tak pięknie, razem tydzień wolnego a on albo robi z autem, albo poleciał do mamuśki kończyć remont dzisiaj (nie będe się tu rozpisywać jak go olali i załatwili nas z kasą bo szkoda słów)
Nie umiemy sie jakoś dogadać
myślałam że to stres przedślubny, ale teraz? ehhhhhhhhh
Więc rozumicie że nawet nie chce mi się pisać sprawozdania z wesela...
relacja jak przejdzie mi podły humor...
Chciałam załączyć zdjęcia ale si ę nie załadowały buuuuuuuuuuu
Pozdrawiam
Stary 2008-07-31, 17:05   #4140
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem co jest grane z tymi ludziskami Ja moim zapowiedziałam 2 miesiące przed że będzie koiec sierpnia i mają czekać na dokłądny termin Jak na razie żadna się nei wyłamała... Wiesz co Dzastuś niech spadają na bambus i tyle... Będzie Was mniej, ale to nei znaczy że zabawa będzie gorsza. U mnie bedzie 6-7 osob ze mna włącznie.

Ja dziś kupiłam sobie piżamke
pochwalisz się piżamką

u mnie jak dobrze pójdzie to będzie z 7 osób na 15 zaproszonych no ale trudno ich strata

Cytat:
Napisane przez kejti85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze że ten wielki dzień jeszcze przed wami.. u nas niespełna tydzień i już pierwszaa małżeńska kłótnia za nami... nie jest łatwo zmienić wieloletnie złe nawyki...
o kurczę no nie mogę, co się dzieje, znów jakieś złe fatum nawiedziło wątek
wiesz kejtuś nawet nie wiem co Ci powiedzieć, bo ja jestem uczulona straszliwie na smsy ponieważ kiedyś mieliśmy "przygodę" smsową, na szczęście mój Skarbek wykazał wtedy, że to JA jestem ta jedyna uczepliwemu trollowi no a Twój mąż bynajmniej dziwnie się zachowuje jak dla mnie to jest sytuacja nie do pojęcia, mam nadzieję, że nie będzie Ci jeszcze bardziej przykro, że tak piszę. Weź Ty tego swojego mężulka potrząśnij i niech się obudzi z "nastolatkowego snu", on ma już rodzinę, wziął na siebie odpowiedzialność no ale dosyć o nim, a Ty moja droga koleżanko głowa do góry i się nie zamartwiaj

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości