|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Już zaczynam
![]() ![]() Ja myślę ![]() Odrobisz mi w polu Klata jak klata... No widzisz, a mogłaś mieć wspaniały staropolski zlot czarownic Ale jak się ładnie uśmiechniesz....i zapodasz egzotyczne oleje...
|
|
#1232 | ||
|
Rozeznanie
|
ja też nie mam do takich małych, w ogóle nie lubię dzieci. Takie już powyżej lat 10 to lubię
. I wiem, ze to okropne, ale najbardziej nie lubię noworodków. Wszyscy się zachwycają nimi, robią pełno zdjęć, a ja nie widzę nic fajnego. NIC. e to ja byłam pierwszy raz jak miałam 18. Wszystko przed Tobą . Cytat:
Ja już tak mam, że wygląd jest dla mnie cholernie ważny. Pamiętam to jak dzisiaj, kiedy w 4 klasie podstawówki ubrałyśmy z moją koleżanką takie wystrzałowe bluzki, ale zima wtedy była. Ja jej mówie, że mi zimno, a ona "Dla urody trzeba cierpieć". CHyba tak mi to zapadło w pamięć, że siedzi do teraz. Od 17 miesięcy nie miałam w ustach chipsa, czekolady. Każdy mi mówi, że mi współczuje. Ja nie. Ja mam zdjęcie jak wyglądałam 16 kilogramów temu. Jak na nie patrzę to mi się odechciewa każdego jedzenia . Ja jakoś nigdy spódnicy nie ubieram, raczej dłuższą bluzkę. Cytat:
Właśnie dzisiaj kupiłam sobie pierwszy raz sukienkę przed kolano. Może się posmaruje samoopalaczem to te rozstępy będzie mniej widać. Bardzo mi się podobała i tylko 19 złotych dałam. Kupiłam też kurtkę (45 zł) i japonki za 15 zl (bo poprzednie się rozwaliły). Dołączam zdjęcia .
|
||
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Oleczka bardzo udane zakupy widzę
![]() Szkoda, że w sukience jeszcze się nie zaprezentowałaś , bo zapowiada się interesująco Kurteczka też super
|
|
#1234 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A książki już mi kiedyś nosił, wyniósł przed szkołę i biegałam za nim po błocie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Można wiedzieć, jak do tego doszłaś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
no ba
nie strasz ![]() wrzuć mi namiar na PW i jakieś dygresje (bo ja dzisiaj to głownie "przelotem") Cytat:
A co do naczynka ![]() tiaaaaa homonto na szyję, w pole i orać![]() no na szczeście pod pachami to mnie bozia nie uraczyła zbyt bujnym owłosiniem (zresztą ja tam już wolę nie myśleć o czym Ty myślisz myśląc o puszczy białowieskiej) Oleczko- udane zakupy- sukieneczka śliczna- no i kurteczka w "moim" stylu
|
|
|
#1236 |
|
Wtajemniczenie
|
no i mi sie cytowanie nie wlaczylo
![]() wszystkim dziekuje za gratulacje a co do specjalizacji u mnie wybiera sie od razu bo kazda ma inny plan zajec tj medyczna i kosmetyczna pierwszy semestr albo rok, nie pamietam, ma taki sam, ale tak to to sie niestety rozni... sama sie zdziwilam bo przewaznie tak nie ma
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Pocieszające, że nie tylko mnie "nie leżą"...
![]() A jak Ale odpuszczę Ci oranie...mam dobre serce Skosisz mi trawnik ![]() Cytat:
(może jakoś sobie choć pęsetki przemycimy za stanikiem
|
|
|
#1238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może będzie później możliwość się przenieść ![]() ponownie bóg Ci zapłać dobra kobieto Cytat:
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1240 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Staraj się, staraj, bo tu wszystkie z napięciem czekają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za to przedwczoraj chciałam elegancko wyglądać na randce Włożyłam nowe szpilki na gołe stopy i nie dość, że wracałam boso (na szczęście tylko z knajpy do taksówki i z taksówki do domu ), bo TŻ nie chciał mnie zanieść na rękach , to teraz żadnych butów z zakrytymi piętami nie mogę ubrać. Dawno tak nie poobcierałam sobie stóp
|
|||||
|
|
|
|
#1241 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Mi się też robią bąble między paluchami, ale po kilku dniach mija i już moge całe lato chodzić . To dla mnie najwygodniejsze buty pod slońcem. Mam świra na punkcie czerwonego, jak widać :P. Cytat:
.A doszłam bardzo prosto, nic nadzwyczajnego. Gorzej wykonać. Schudłam tyle dokładnie w jakieś 8 miesięcy. Najpierw 6 weidera, pozniej siłownia 4 razy w tygodniu przez 2 miesiące (ostry wycisk brzuszki plus orbitrek jakieś 40 minut na wysokim poziomie). Smarowanie się balsami wyszczuplającymi, żeby skóra nie wisiała (i nic nie wisi :P ) i do tego zmiana sposobu odżywiania. Jem jakieś 1700 kcalorii dziennie. 4 posiłki codziennie (co 3 - 4 godziny, bardzo regularnie, śniadanie obowiązkowe od razu jak wstane - kiedyś nie jadłam śniadań i to było złe), ostatni posiłek około 18.30. Jem razowe pieczywo, makaron razowy, dużo ryżu. Ryby(wędzone, z puszki, tuńczyk, paluszki rybne), jajka, mleko, serki wiejskie jogurty (codziennie jeden), mięsko (pod każdą postacią - kocham mięso, jestem totalnie miesożerna), pasztet drobiowy, musli, zamiast cukru słodzik, dużo wody, owoców, warzyw, rozcieńczonych soków, zielona herbata co rano do śniadania. Moimi grzeszkami są tylko big milki, kawa mrożona, kiełbacha z grilla i keczup . Cytat:
. Kurtka przeceniona w Reporterze. Teraz tam jest wszystko - 70 % .
|
|||
|
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
Oleczko, łał, jakie ciacho
Świetnie wyglądasz w tej sukience
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
ten wątek (a raczej autorka) mnie rozbraja- sama nie wiem co z nią zrobić ehhh
![]() ależ proszę ![]() Cytat:
ale laska
|
|
|
#1245 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
. Jaka tam laska, ja ciągle rozpaczam nad moimi nogami, nienawidzę ich, szczególnie ud :/.Ale sukienka mam nadzieje się spodoba MOJEMU . Przyjeżdza na weekend w końcu, a wiem, że on lubi czerwony i takie kroje :P. W ogóle zmieniłam avatar. Mam nadzieje, że nikomu się nie będzie myliło. Zmieniłam, bo jakoś miałam dość tamtego. A teraz na avatarze to ja, więc jakoś tak lepiej .
|
||
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ci dam tu depresje... Jeszcze jedną czy starczy? ![]() Oluś japonki miodzio Ale sexi w tej kiecce wyglądasz Zapewne faceci lądują na latarniach jak obok nich przechodzisz![]() Śliczny avek Ja też muszę się za jakimiś japonkami porozglądać, bo moje są już na wykończeniu W jednym sklepie widziałam wszystkie po 9,90 - nic tylko kupować Ale zapewne już mocno przebrane będzie
|
|
|
|
|
#1247 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ja mam tam swojego ukochanego i często nawet facetów na ulicy nie widzę . Koleżanki się za jakimś obracają i mówią widziałaś jakie "ciacho" (czy inny śmieszny epitet) a ja wtedy tylko "eee, gdzie ".Dziękuje, nad avkiem trochę pracowałam, ile roboty ze zmniejszaniem, żeby coś widać było .W ogóle na dwa tygodnie opiekuje się pieskiem mojego faceta, bo jego rodzice wyjechali, a jego nie ma. Patrzcie jaki cudowny . Znalazłam przed chwilką w domu 3 plastry z woskiem i mam myśl, żeby powyrywać sobie mikroskopowe włosy na udach, bo jutro nad wodę jadę
|
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem u kolezanki wiec zajrzałam na chwile - musze pisac jedna reka bo wlasnie pochlaniam truskawkowego rozka hmm...ciekawe jak to sie ma do planów odchudzania... Nadrabiac bede jutro kiedy mama zmieni mnie w opiece nad Julką Oleczka widziałam sukienkę - śliczna jest a Ty wyglądasz w niej zjawiskowo ![]() A piesek cudowny A ja Wam pokażę pieska mojej koleżanki - tzn pieska koleżanki mojej kolezanki Mieszkał razem z nimi w Łodzi dopóki nie wywędrował do rodziców koleżanki na wieś
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
A długo już jesteście razem z TŻ Jej jaki rozkoszny Znajomy miał i okropne z niego bydle było Wyjątkowo wredny charakterek miało i nawet potrafił mnie gryznąć![]() Finlora dieta będzie od jutra ---> można tak sobie codziennie powtarzać
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Zadomowienie
|
Oleczka87 (Widzę nowy Avatar, bardzo fajne zdjęcie
) Sukienka bardzo ładna, ja również czerwienie bardzo lubię - choć częściej noszę się w czerni ![]() Piesek kochany ![]() Co do tego współczucia, za nie spożywanie smacznych bomb kalorycznych Jak się dłużej jest na diecie to wszystko wydaje się takie (zwłaszcza chipsy, pizza, lody włoskie) tłuste, niezdrowe i już prędzej współczuje się nie sobie, a tym, co je jedzą ![]() A dieta od jutra od jutra ale u mnie rzeczywiście, zapisana jestem do dietetyka na 14 Natomiast teraz zjadłam grzanki z serem żółtym i popiłam pepsi...Finlora - uroczy
|
|
|
#1251 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. A lody nie są aż tak kaloryczne. Lepiej lody niż czekolada .Cytat:
. To jest właśnie dziwny jamnik, bo on w ogóle wredny nie jest i taki grzeczny. Jak z nim wychodzę to on czeka na mnie aż ja zejde po schodach, jak nakruszy to wszystko po sobie zje, śpi ze mną, a rano mnie budzi liząc po buzi .Ej wiecie co, ja naprawdę jestem zacofana jeśli chodzi o wizaż. Dopiero teraz się kapłam, że jakieś albumy można robić. Tam se dodałam fotkę włosów, postanowiłam aktualizować co jakiś czas, żeby było widać, czy urosły .EDIT: Cytat:
. Ehehe no jest tak, że kiedy jest się na diecie to coraz więcej rzeczy się ogranicza, bo wszystko się wydaje tuczące .Do dietetyka, wow. Aż jestem ciekawa co powie. Ja chciałam iść na studia na dietetykę .
|
|||
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1253 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na serio, to też bym nie wiedziała, co zrobić. Ciężki przypadek. Cytat:
Cytat:
Uwielbiam jamniki ![]() A z tymi plastrami, to mam niemiłe wspomnienia z nimi w roli głównej ![]() Cytat:
|
|
|
#1254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aż dziwne, że po tylu latach nadal masz klapki na oczach Żartuje oczywiścieW końcu to jamnik TŻ, więc nic dziwnego, że zachowuje się jak zachowuje ![]() Ciekawy sposób wykorzystania wizażowego albumu ![]() Edit: Ślepa jestem - dopiero teraz dojrzałam pieska Agnieszki koleżanki Ładniutki
|
||
|
|
|
|
#1255 |
|
Zadomowienie
|
Finlora - o, widze że fotek dorzuciłaś
![]() a co on robi na drugim zdjęciu przepraszam? ![]() Oleczka87 - lody, zwłaszcza sorbetowe, owocowe mają mało kalorii, ale za to takie włoskie, czy niektóre "tłuste" mają ich naprawdę sporo, takie magnum na przykład a i któreś z rożków, chyba korala, mimo że owocowe również są "tłuste", nie przepadam za nimi.
|
|
|
#1256 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
. Wszystkie małe psy są kochane :P. no może do albumu dodam kiedyś coś normalnego, ale to się zobaczy .a z TŻ nie zawsze było różowo. Dopiero od roku jest wspaniale, miłość od nowa .Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba będzie przecierpieć- coś mi mówi, że to tylko chwilowa "niedogodność"Olu, Ago śliczne piesaczki [chociaż przyznaję się bez bicia, że też za jamnikami nie przepadam ]Aguś- a ten piesek koleżanki to ma solidne łapy. Zapewne kawał psa z niego wyrośnie
|
|
|
#1258 |
|
Rozeznanie
|
Melduje, ze wrocilam
![]() zawsze strasznie glupio jakos sie czuje po powrocie do miasta z wypoczynku na lonie natury, taka wybita z rytmu miasta. tez takk macie? to ja zasiadam do nadrabiania...
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zajrzałam na chwilę, żeby się przywitać - korzystając z okazji, że Julka siedzi własnie na nocniku ![]() Kolejny dzień opieki nad tą małą diablicą - mam nadzieję, ze ostatni - przynajmniej przez długi czas ![]() Za jakies 2 godziny powinna przyjść moja mama więc wtedy będę mogła powizazować |
|
|
|
|
#1260 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Avek śliczny, bardzo ładne zdjęcie ![]() Starczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nigdy nie widziałam tak zazdrosnego psa. Jak zaczynaliśmy być ze sobą, to próbowała bronić mojego TŻ -ta przede mną Teraz też zawsze na łóżku stara się wbić między nas.. No nie powiem, utrudnia to pewne sprawy Cytat:
|
|||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

Ale jak się ładnie uśmiechniesz....i zapodasz egzotyczne oleje...

. I wiem, ze to okropne, ale najbardziej nie lubię noworodków. Wszyscy się zachwycają nimi, robią pełno zdjęć, a ja nie widzę nic fajnego. NIC. 
Ja tez tak chcę!! 
(na pupie) a to z tego względu, że mając lat 15 ważyłam 57kg a mając lat 17 już 50kg (i tyle waże po dziś dzień)

Nawet nie próbuj i nie błagaj

ale laska 
trzeba będzie przecierpieć- coś mi mówi, że to tylko chwilowa "niedogodność"