Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-31, 21:50   #751
agness51
Zakorzenienie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

Werka - nie martw się,ja również nie wyjeżdżam .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 21:55   #752
juliaaa161190
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Och! Dlaczego ja tak nie mogę - ale wybieram się tam na stałe do pracy - mamie w dosyć ciekawy sposób to powiedziałam, bo na 9 semestrze w OI będziemy mieli ważne lekcje - Koniunktiw I - to znaczy mowa zależna - do zawodu dziennikarskiego (np. do relajconowania) bardzo potrzebne. Już mam to w głowe - ja jako dziennikarka w Reistagu - cud po prostu.
Teraz moje marzenia są dwa:
- wielki komplet kredek + papier (mam wizję pięknych rysunków)
- własny laptop z netem (bo czasem mnie tata podsiada i dlatego nie mogę być stale na wizażu).
Trzymam kciuki, żeby Ci się udało z tym dziennikarstwem i za marzenia też

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
A ja musze zacząć się pakować a tobie życzę udanego wyjazdu
Dziękuję ;* Pakuj się, pakuj

Cytat:
To kto tu zostanie - nie chce być sama
Na pewno nie bd sama ;* W tym wątku to niemożliwe A ja jak wrócę to bd miała ciekawą lekturę do nadrobienia

Cytat:
Napisane przez kika171 Pokaż wiadomość
ojj na zakupach zawsze dzień szybko mija gust masz na pewno świetny, u mnie w domu też o wystroju decyduję ja z mamą, raz nam tylko nie wyszło ale to była nawet zabawna historiakiedy rodzice wrócą będą się nareszcie mogli Tobą nacieszyć więc nawet nie powiedzą słowa na temat zakupów ale widzę że szalejemy szalejemy, gdybyśmysię miały już "nie spotkać" to życzę udanego wyjazdu masz tęsknić za Wizażem
Dzięki ;* Jasne, że bd tęsknić. Jeszcze jutro wieczorem lub w nocy Was odwiedzę Moim rodzicom zwykle podobają się rzeczy jakie kupuję (jakoś nie potrafię robić zakupów z nimi, jeśli chodzi o ciuchy - albo oni ze mną prędzej hmm) aczkolwiek trochę się na mnie wściekają, że ciągle coś kupuję i że mi się szafy nie domykają ... a tak wcale nie jest bo skrupulatnie, z uporem maniaka oddaję rzeczy w których już nie chodzę

Pozdrawiam. ;*

^Nothing suprises me any more.
juliaaa161190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 21:56   #753
kika171
Zadomowienie

GG do kika171

Cytat:
Toć, wiem, taką piękną naturę zmiennej, delikatnej, wrażliwej róży (taki mój ulubiony kwiat) posiadam.
Ooo jaka reklama własnej osoby a co do kwiatów lubię róże i tulipany i stokrotki
widzisz Weroniczko już jesteśmy we trzy

Julia i bardzo dobrze robisz ja moje ubrania oddaję młodszej kuzynce, zawsze ma radochę jak do mnie przyjeżdża i grzebie w moich ciuchach z nadzieją, że coś dostanie 3maj się więc cieplutko

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 22:04   #754
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Och! Dlaczego ja tak nie mogę - ale wybieram się tam na stałe do pracy - mamie w dosyć ciekawy sposób to powiedziałam, bo na 9 semestrze w OI będziemy mieli ważne lekcje - Koniunktiw I - to znaczy mowa zależna - do zawodu dziennikarskiego (np. do relajconowania) bardzo potrzebne. Już mam to w głowe - ja jako dziennikarka w Reistagu - cud po prostu.
Teraz moje marzenia są dwa:
- wielki komplet kredek + papier (mam wizję pięknych rysunków)
- własny laptop z netem (bo czasem mnie tata podsiada i dlatego nie mogę być stale na wizażu).

Ale to pierwsze marzenie chyba juz mozesz spełnić Chyba, że kredki jakies bardzo specjalistyczne.

A tak z ciekawości, czemu jednak powrót na stare?
201705250937 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 22:16   #755
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez juliaaa161190 Pokaż wiadomość

Dziękuję ;* Pakuj się, pakuj tylko mi się nie chce

Na pewno nie bd sama ;* W tym wątku to niemożliwe A ja jak wrócę to bd miała ciekawą lekturę do nadrobienia oj ja też ale dopiero za troche wyjeżdżam

Dzięki ;* Jasne, że bd tęsknić. Jeszcze jutro wieczorem lub w nocy Was odwiedzę Moim rodzicom zwykle podobają się rzeczy jakie kupuję (jakoś nie potrafię robić zakupów z nimi, jeśli chodzi o ciuchy - albo oni ze mną prędzej hmm) aczkolwiek trochę się na mnie wściekają, że ciągle coś kupuję i że mi się szafy nie domykają ... a tak wcale nie jest bo skrupulatnie, z uporem maniaka oddaję rzeczy w których już nie chodzę

Pozdrawiam. ;*
hmm a ja chce oddać ale moja mama nigdy nie ma czasu żeby to zrobić a sama miałąbym troche daleko a gdzie najczęściej oddajesz?

A ja teraz zadam bardzo głopie pytanie bo zjadłam jabłko "nadprogramowo" i korci mnie żeby się zapytać czy od tego przytyje tak tak wime
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 22:19   #756
monochrome
Rozeznanie

Cytat:
Ja też zostaję. ;] Póki co. A we wrześniu jadę na dwa tygodnie do Monachium.

Cytat:
mam nadzieję, że motywacja będzie jeszcze wzrastała powodzenia na pewno będzie co raz lepiej

ojj na zakupach zawsze dzień szybko mija gust masz na pewno świetny, u mnie w domu też o wystroju decyduję ja z mamą, raz nam tylko nie wyszło ale to była nawet zabawna historiakiedy rodzice wrócą będą się nareszcie mogli Tobą nacieszyć więc nawet nie powiedzą słowa na temat zakupów ale widzę że szalejemy szalejemy, gdybyśmysię miały już "nie spotkać" to życzę udanego wyjazdu masz tęsknić za Wizażem

Monochrome ja tez się cieszę, że tutaj trafiłam i że Was poznałam, choć dla większości jestem jeszcze "obca" to mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu

Weronika kobieta zmienną jest nie jesteś sama
Też się czuję taka obcawa i nie wiem jak jestem odbierana, ale chyba jakoś się integrujemy. ;D

Cytat:
Napisane przez juliaaa161190 Pokaż wiadomość

Dziękuję ;* Pakuj się, pakuj

Na pewno nie bd sama ;* W tym wątku to niemożliwe A ja jak wrócę to bd miała ciekawą lekturę do nadrobienia

Pozdrawiam. ;*
Udanego wyjazdu!

Cytat:
A ja musze zacząć się pakować a tobie życzę udanego wyjazdu
I Tobie takoż życzę dobrej zabawy. ^^
Stary 2008-07-31, 22:20   #757
agness51
Zakorzenienie

Krytuś - chudzinko Ty nasza!!!!! NIE PRZYTYJESZ!!!!

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 22:21   #758
monochrome
Rozeznanie

Pewnie że nie, czymże jest jedno jabłko? Nie przejmuj się, miałaś ochotę, zjadłaś i bardzo dobrze! ;]
Stary 2008-07-31, 22:28   #759
noname12345TPa
Gość

Kredki takie e specjal - coś z tych dla plastyków. Tak samo z papierem. Nie wiem czy kupi mi siostra Drewent, Koh-I-Nohr, czy inne, ale to z takich - takie duże pudełko - chyba z 36, 40 sztuk - dodatkowo to mój prezent urodzinowy (25 wrzesień).
Dobrze, że mnie pocieszyłyście
Toffiee - to efekt sentymentu (tyle tu już postów narobiłam).
Monochrome - następna co mi smaka na Niemcy robi - kurde ja chce w przyszłym roku jechać - wybory do Bundestagu.
Stary 2008-07-31, 22:30   #760
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Kredki takie e specjal - coś z tych dla plastyków. Tak samo z papierem. Nie wiem czy kupi mi siostra Drewent, Koh-I-Nohr, czy inne, ale to z takich - takie duże pudełko - chyba z 36, 40 sztuk.
A tzn. , że masz jakieś ku temu predyspozycje, prawda? Ja tez bardzo lubie rysować, czasem jako tako mi to wychodzi, ale rysuje wszstko po swojemu i tylko to, na co mam ochote. Inne rzeczy mi nie wychodza po prostu.
Stary 2008-07-31, 22:36   #761
noname12345TPa
Gość

Mam tak dryg od dziecka. Siostra artystka, pozatym mam to wszystko ułożone w głowie. Tyle kredek przez moje łapki przeszło, że teraz to byle jakich nie chce. A dobrymi to ładnie narysuje. I książek mam tyle do nauki rysunku.
Stary 2008-07-31, 22:38   #762
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
Ja też zostaję. ;] Póki co. A we wrześniu jadę na dwa tygodnie do Monachium.

Też się czuję taka obcawa i nie wiem jak jestem odbierana, ale chyba jakoś się integrujemy. ;D

Udanego wyjazdu!

I Tobie takoż życzę dobrej zabawy. ^^
Monochrome gdzie czujesz się obcawa? tylko mi nie mów że tutaj
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Krytuś - chudzinko Ty nasza!!!!! NIE PRZYTYJESZ!!!!

Ok chyba masz racje ale wiesz nawet jak podjadam to nie tak późno a po tym o jeszcze na targu było to jeszcze troche mnie dostroiło do głupich myśli
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-07-31, 23:04   #763
noname12345TPa
Gość

DobranocDo jutra
Stary 2008-08-01, 07:30   #764
starlight
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
No bo Mango podała swwoje wymiary-ale nie napiszę jakie zeby mi tu następna nie zeswirowałai powiedział ze jej brzuch zgrubnął i Iza-tak się przejeła tymi wymiarami ze sie stało jak się stało..
dziewczyny, mała prośba przecież podawanie wymiarów tylko nakręca do odchudzania może darujmy sobie podawanie???

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy to prawda że anorektyczką jest się do końca życia??
podobno.. to tak samo, jak z alkoholizmem.

Cytat:
ehh Dziewczyny tak się zastanawiałam jak tutaj trafiłyście? tzn na Wizaż? na to forum? bo np ja całkiem przez przypadek...zaczęło się od...włosów:ehe m:
przez recenzje KWC

Cytat:
ja zostaję do niedzieli.
Cytat:
DobranocDo jutra
DZIEŃ DOBRY

starlight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 07:46   #765
noname12345TPa
Gość

To ja też dzień dobry
Coś dziś mama z komórką kombinuje (ocho będą zdjęcia w weekend)
Stary 2008-08-01, 07:47   #766
Annie1441
Wtajemniczenie

Witam moje dziewczyny, po obozie! Nie dam rady nadrobić tyle, bo od dzisiaj zaczynam pracę, ale za to opowiem co u mnie. Po pierwsze nie przytyłam mimo jedzenia... sporo i późno. Waga 62 kg, więc sądzę, że metabolizm jest na dobrym poziomie. Od dzisiaj wskakuję na 1900-2000 kcal+ ruch, ale z nim może być ciężko z braku czasu. Po drugie... na obozie poznałam wspaniałego TŻ. Mieszka niestety 4h drogi pociągiem ode mnie, ale to nic. ZAKOCHAŁAM SIĘ. Po trzecie dostałam laptopa!
Pozdrawiam
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 08:03   #767
starlight
Raczkowanie

Annie
więc widzę że wszystko dobrze Niechaj nadal tak będzie!!!

_________

a ja nie mam się czym pochwalić od rana. Śniadanie: cała paczka biszkoptów 120g, serek bakuś i pół litra soku marchwiowego + kilka krakersów. finał wiadomy taaa, "aparat to będzie koniec z TYM".. jasne.. czułam się taka przepełniona.. idiotka. :/

Stary 2008-08-01, 08:16   #768
noname12345TPa
Gość

Starlight - dlaczego to zrobiłaś, przecież nie możesz się staczać - Baciki za głupotę
Annie - to dobrze, że jest ładnie
Ja szukam w necie "Wie war ich Doris?" - serialu (parodiującego!) Gerdiego.
Byłabym wdzięczna za pomoc w znalezieniu choć jednego z pięciu odcinków.
Stary 2008-08-01, 08:23   #769
starlight
Raczkowanie

Cytat:
Starlight - dlaczego to zrobiłaś, przecież nie możesz się staczać - Baciki za głupotę
zrobiłam to dlatego, bo jestem głupia, to chyba proste? :|

Werka, nie mogę doczekać się Twoich fotek jak będziesz już miała to ślij na pw lub na maila!!!

Stary 2008-08-01, 08:28   #770
noname12345TPa
Gość

Spoxik, ale za głupotę się płaci u mnie bacikami.
Stary 2008-08-01, 08:31   #771
starlight
Raczkowanie

w takim razie codziennie 500 batów dla mnie xD

Stary 2008-08-01, 08:35   #772
monochrome
Rozeznanie

Cytat:
Kredki takie e specjal - coś z tych dla plastyków. Tak samo z papierem. Nie wiem czy kupi mi siostra Drewent, Koh-I-Nohr, czy inne, ale to z takich - takie duże pudełko - chyba z 36, 40 sztuk - dodatkowo to mój prezent urodzinowy (25 wrzesień).
Toffiee - to efekt sentymentu (tyle tu już postów narobiłam).
Monochrome - następna co mi smaka na Niemcy robi - kurde ja chce w przyszłym roku jechać - wybory do Bundestagu.
Kiedyś miałam takie Koh-i-Nory - super kredki. Ja do Monachium jadę, coby tam chodzić do szkoły językowej, ale mam nadzieję, że poznam fajnych ludzi i zarazem będzie zabawowo. ;D A kiedyś byłam na wymianie w Kolonii - piękne miasto. Też lubię Niemcy, ot co. ;]

Cytat:
Monochrome gdzie czujesz się obcawa? tylko mi nie mów że tutaj

Ok chyba masz racje ale wiesz nawet jak podjadam to nie tak późno a po tym o jeszcze na targu było to jeszcze troche mnie dostroiło do głupich myśli
Bo ja taka nieśmiała jestem. ;D I z początku nie mogłam jakoś się zebrać w sobie, żeby tutaj pisać dużo, ale w sumie nie jest to takie trudne. Tylko że pozostaje myśl - ojej, tak się wbiłam do towarzystwa, każdej coś odpisuję, co one sobie myślą, czy nie przeszkadzam? :O
Takie tam schizy. ;D

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
Witam moje dziewczyny, po obozie! Nie dam rady nadrobić tyle, bo od dzisiaj zaczynam pracę, ale za to opowiem co u mnie. Po pierwsze nie przytyłam mimo jedzenia... sporo i późno. Waga 62 kg, więc sądzę, że metabolizm jest na dobrym poziomie. Od dzisiaj wskakuję na 1900-2000 kcal+ ruch, ale z nim może być ciężko z braku czasu. Po drugie... na obozie poznałam wspaniałego TŻ. Mieszka niestety 4h drogi pociągiem ode mnie, ale to nic. ZAKOCHAŁAM SIĘ. Po trzecie dostałam laptopa!
Pozdrawiam
Witaj! Gratulacje! Jaki owocny wyjazd. ;D Nowa miłość, świetnie. 4h to nie aż tak długo, moja przyjaciółka znalazła sobie TŻ ze Szczecina (my jesteśmy ze Śląska ) i jakoś to idzie. I metabolizm masz super. I laptop. Pozytywnie!

Chciałam dłużej pospać, ale ostatnio coś mi bezsennie i wstałam o 7. ;] Zajadam owsiankę prawie tak bogatą jak owsianka Werki i czekam aż się siostra obudzi i jadę do Silesii poszukać jakichś butów, torebki, może bluzeczek.
Wczoraj mama biadoliła nade mną strasznie, że mizernie wyglądam. Tak bym chciała mieć prawidłową wagę i zdrowo wyglądać, żeby się nie martwiła i w ogóle. Dziś na wadze co prawda troszkę więcej, ale jak to zobaczyłam, to sobie przypomniałam, że to chyba nie wczorajsze orzechy i winogrona spożyte przed północą przed TV, tylko okres nadciągający, bom opuchnięta taka, ech, zobaczymy. ;p
Stary 2008-08-01, 08:43   #773
starlight
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
Wczoraj mama biadoliła nade mną strasznie, że mizernie wyglądam. Tak bym chciała mieć prawidłową wagę i zdrowo wyglądać, żeby się nie martwiła i w ogóle.
kiedyś (już nie pamiętam do kogo) powiedziałam niemal identyczny tekst. Odp: To po coś się tak odchudzała?!
ale to tak w ramach wstępu
nie wiem, czy ktoś to przeczyta i się tym zainteresuje, tak jak Monochrome czuję się tu tak no..
Przyjechałam do siostry, w poniedziałek jedziemy nad jezioro. Pluskanie w wodzie, leżenie na, zwał jak zwał, plaży .. a co się z tym wiąże? BIKINI. Tak. B-I-K-I-N-I. B jak brzuch, I jak Inteligencja , K jak Kalorie, I jak Inteligencja again, N jak nieśmiałość , I jak.. Intensywne Myślenie Tak więc martwię się jak ja się pokażę. Tyle dobrze, że nie będzie tam znajomych, bo wyobrażam sobie co pomyśleliby: "Była taka chudziutka, a tak się roztyła". Czasem tak sobie myślę- eh, złośliwość losu. Gdy byłam chuda to mało kto mnie taką widział, jedynie w kościele i w szkole, no i czasem gdy się jakimś cudem wynurzyłam z domu. Nie słyszałam żadnych komplementów. A gdy przybrałam trochę ciała- "X., naprawdę teraz fajnie wyglądasz". Najlepszy tekst był mojej babci :"Ale X teraz ładnie wygląda! A nie jak była w listopadzie, taka mizerniutka i malutka" , Wujek: To znaczy że przedtem była brzydka? A babcia zrobiła taki uśmiech.. myślałam, że glebę zaliczę

i tak z tematu zeszłam na OT. Bywa ; )

Stary 2008-08-01, 09:02   #774
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
Pozdrawiam
O jak super straszniew się ciesze
Cytat:
Napisane przez starlight Pokaż wiadomość
kiedyś (już nie pamiętam do kogo) powiedziałam niemal identyczny tekst. Odp: To po coś się tak odchudzała?!
ale to tak w ramach wstępu
nie wiem, czy ktoś to przeczyta i się tym zainteresuje, tak jak Monochrome czuję się tu tak no..
Przyjechałam do siostry, w poniedziałek jedziemy nad jezioro. Pluskanie w wodzie, leżenie na, zwał jak zwał, plaży .. a co się z tym wiąże? BIKINI. Tak. B-I-K-I-N-I. B jak brzuch, I jak Inteligencja , K jak Kalorie, I jak Inteligencja again, N jak nieśmiałość , I jak.. Intensywne Myślenie Tak więc martwię się jak ja się pokażę. Tyle dobrze, że nie będzie tam znajomych, bo wyobrażam sobie co pomyśleliby: "Była taka chudziutka, a tak się roztyła". Czasem tak sobie myślę- eh, złośliwość losu. Gdy byłam chuda to mało kto mnie taką widział, jedynie w kościele i w szkole, no i czasem gdy się jakimś cudem wynurzyłam z domu. Nie słyszałam żadnych komplementów. A gdy przybrałam trochę ciała- "X., naprawdę teraz fajnie wyglądasz". Najlepszy tekst był mojej babci :"Ale X teraz ładnie wygląda! A nie jak była w listopadzie, taka mizerniutka i malutka" , Wujek: To znaczy że przedtem była brzydka? A babcia zrobiła taki uśmiech.. myślałam, że glebę zaliczę

i tak z tematu zeszłam na OT. Bywa ; )
E tam wskakuj w bikini i niczym się nie przejmuj
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-08-01, 09:09   #775
starlight
Raczkowanie

Cytat:
E tam wskakuj w bikini i niczym się nie przejmuj
ewentualnie strój nurka ależ wzbudziłabym zainteresowanie

Stary 2008-08-01, 09:18   #776
Annie1441
Wtajemniczenie

Ja się rozebrałam do bikini i nawet zostałam sfilmowana- nie jest tak źle, tylko mały biust i garb. Wymiary w miejscu, biust +2 cm
Ja jestem z Łodzi, on z Poznania. Ułoży się
Co do ciuchów to ja też muszę porobić zakupy, ale jak na razie trochę się spłukałam, bo do tego laptopa musiałam dołożyć 800zł. Także teraz praca. Jak starczy czasu to porozdaję tez ulotki. Muszę mieć na PKP Na szczęście, o dziwo moi rodzice nie protestują! Jak będę miała fotki z wyjazdu to wrzucę Cieszę się jak małe dziecko
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 09:22   #777
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
ewentualnie strój nurka ależ wzbudziłabym zainteresowanie
żadsen strój nurka bo będą baty piękne bikini trza ubrać
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-08-01, 09:28   #778
starlight
Raczkowanie

Annie
cudownie, że u Ciebie wszystko dobrze! Mam nadzieję że będzie tak dalej <kopniak na szczęście>

Krytia
chyba nie wiesz co mówisz ; ) ja czuję że będzie masa ślicznych, wysokich dziewczyn z płaskimi brzuszkami; ładnymi włosami, które nawet po zamoczeniu w wodzie będą się fajnie układać, a nie jak moje, loki-a o grzywce to nie wspomnę to porównywanie z innymi jest okropne

Stary 2008-08-01, 09:29   #779
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Annie
więc widzę że wszystko dobrze Niechaj nadal tak będzie!!!

_________

a ja nie mam się czym pochwalić od rana. Śniadanie: cała paczka biszkoptów 120g, serek bakuś i pół litra soku marchwiowego + kilka krakersów. finał wiadomy taaa, "aparat to będzie koniec z TYM".. jasne.. czułam się taka przepełniona.. idiotka. :/
Starlight starlight, nie jestes głupia, to po rpostu choroba. Przykre , ale moze by tak kontynuowac leczenie? Kurcze, naprawde to bardzo xle, że wymiotujesz u mnie tez to sie tak zaczęło, a skończyło dramatycznie, więc martwie się..
Stary 2008-08-01, 09:37   #780
noname12345TPa
Gość

Ja zawsze marzę o czarnym seksownym bikini - tylko na basen nie mogę chodzić przez te infekcje (mam zakaz lekarski) - kurcze już z 2 lata będzie jak nad morzem nie byłam.
Monochorme - Ach Niemcy - moja wielka miłość od dziecka - w podpisie jest moje motto życiowe:
"Niemcy i Polska to najlepsi przyjaciele i moja miłość na zawsze" - naturalnie po niemiecku - bo zawsze zależy mi na poprawie stosunków polsko-niemieckich, bo pamiętać o wojnie należy, ale nie wszyscy Niemcy w tym udział brali - np. mój Misiek, co ojca nie zobaczył, bo na froncie zginął.
Gdyby założyć wątek o miłośniczkach Niemiec, ach co to by było. Łezka mi się w oku kręci, bo z 5 lat temu w Niemczech byłam - w Berlinie - cudowne miasto.
Teraz to za rok chce jechać - na wybory, razem z całą moją ferajną z studiów (gdyby to Kurt Beck (szef SPD) załatwił spotkanie z Miśkiem, ach co to by było). - miałam o Nim nie wspominać, a jakoś nie mogę, bo tak bardzo w sercu Go mam.
Koh-I-Nohr to czeskie dobre profesjonalne kredki. Ja marzę o takich mocno kolorowych, z 36,40 sztuk. Wrazie co to w Empiku są pojedyńcze, to takie ciekawe sobie dokupie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości