|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
A powiadają że sezon ...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4563 |
|
Rozeznanie
|
Boberek zakupiony, 12 zł za kg...
|
|
|
|
#4565 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Milenka ale zjem to jutro bo dziś mam dzień 500 kalorii a 100 gram tego specjału ma 88 kalorii i nie sądzę żebym zaprzestała po pół kg
![]() Byłam dziś na tej komendzie. Było ok , na szczęście trafiłam na normalnego policjanta. Raz dwa i było po sprawie |
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się na czytałam i nabrałam smaki no i wczoraj kupiłam pół kg bobu.Pożarłam z masełkiem i bułką Na wadze dziś bez zmian.
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się weekendowo znad szklaneczki ginu z tonikiem-po 8tygodniach abstynencji smakuje bosko
To z okazji urodzin małża dziś dzień rozpusty procentowej bo niedługo idziemy na działkę a potem do baru. Od dziś wprowadzam nasze ,ziarna itp-na śniadanie zjadlam 4kromki chrupkiego pieczywa razowego-ostatni raz-ochyda. Upiekłam chleb z kaszy gryczanej -chyba wyszedł zakalec. ...Ale i tak zjem![]() Poza % nie planuje grzeszyc. Miłego weekendu
|
#4568 |
|
Rozeznanie
|
Milenka pysznych procentów życzę... Tylko nie przesadzaj
|
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam z grilla.Zjadłam skrzydełko kiełbasę troszkę sałatki popiłam colą.Na wadze 2,5 kg więcej niż rano ręce opadają.A i zero %%Masakra jakaś
|
#4570 |
|
Rozeznanie
|
Rano będzie mniej
|
|
|
|
#4572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Weekendowo, ale ja w pracy. Nie mam co narzekać, bo miałam 2 dni wolne. Cytat:
![]() Kilka razy piekłam chlebek z kaszy gryczanej i zawsze wychodził zakalcowaty i ciężki, ale oczywiście zjadałam, bo takie lubię. Co się będzie marnowało dobro . Cytat:
Ja nie byłam lepsza. Miałam do końca czerwca podgonić wagę ale jednak się nie da. Przy nowym trybie życia, co prawda dużo się ruszam , ale też jadam grilla, pijam piwo...No nie dam rady. Wczoraj dodatkowo wieczorem podsmażonego kalafiora zjadłam (no żeby się nie zmarnował) I dziś, proszę, na własną prośbę waga wróciła do 68kg. A już dwa dni temu miałam 66,5..... Aaaa, no i zjadłam pierwsze w sezonie lody. W czwartek moja córa broniła się i po pięknie zdanej części praktycznej, w przerwie poszłyśmy uczcić to właśnie lodami.Na drugi dzień była powtórka...Cały pucharek kukułki od Koral. Uwielbiam! No i na razie mi wystarczy. I tak to u mnie się dzieje... Miłej niedzieli
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko ból głowy ? Beatko wiem że nie powinnam się ważyć,ale to uzależnienie ![]() Dzisiaj rano i tak mam więcej 1,1 kg.Szkoda mi bo już miałam mniej prawie 4 kg a nawet sobie nie pożarłam Teraz tylko trzeba grzecznym być.Dzisiaj będzie to trudne bo jedziemy w gości i bedzie tort urodzinowy ale tylko skubnę żeby się nie czepiali.
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko-no boli troche
![]() My też w gości dziś idziemy ale ja dziś grzecznie bez grzechów.
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na koncert Kasi Kowalskiej z okazji dni miasta, ktore współorganizuje moja firma. No bez piwa sienieda. Za to trzeba będzie rowerkami podjechać
Póki co siedzę w pracy i z okien mam widok właśnie na scenę i plac imprezowy
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam.Grzeczna byłam.Oczywiście się zważyłam po przyjeździe
i jutro rano już powinno być dobrze
|
#4577 |
|
Rozeznanie
|
No i bajka
|
|
|
|
#4578 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam się oj napisałam i wszystko mi wcięło.
W skrócie to: Piątek, ale tylko piątek waga wskazała 60,8 kg. Po drodze były chrzciny i wpadła masa pysznego jedzenia oraz tort wręcz genialny, smakowity, pyszny lekki i orzeźwiający najlepszy chyba jaki dotąd jadłam. Od poniedziałku powoli wracam na dobre tory
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w poniedziałek.
No i jak przypuszczałam, nie do końca wytrzymałam i piwa wpadły. Czyli dwa dni białkowe, potem wieczorem piwo. Świetna dieta, nie ma co. A dziś od rana jestem głodna Jednak najlepiej mi się trzyma na gotowanych podudziach z kurczaka przegryzanych na zmianę jajkami. 3 dni takiej diety i brzusio robi się płaski, ja chodzę najedzona i waga spada. Od jutra dwa takie dni przede mną. Koniec kropka. I zero alkoholu wieczorem. Dość tej rozpusty.
|
#4581 |
|
Przyczajenie
|
ja chcę spróbować w końcu Dukana. Dam znać za jakiś czas jak sprawa wygląda : )
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, gdy chcę popędzić wagę tnę ostro tłuszcze i eliminuję na jakiś czas węgle. I wtedy chudnę. ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Oczywiście daj znać. Wytrwałości i konsekwencji. Powodzenia
|
|
#4583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzenia, odzywaj się częściej, współpraca z grupą wsparcia przy odchudzaniu pomaga.
|
|
#4584 |
|
Zadomowienie
|
Czyæby wszystkie dziewczyny po dworze hasały i do komputera nawet nie zaglądały ?
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4586 |
|
Rozeznanie
|
Basia ja akurat nie ten typ, nie lubię oglądać meczu, wręcz mnie wkurza że na każdym kroku piłka. Nawet w marketach specjalne stoiska koszulki, piłki, skarpetki
przesada
|
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podobnie jak Stylowa-antymeczowa i na szczęście malż też więc wybieramy się do baru ale siadamy na zewnątrz żeby nie oglądać meczu
|
#4588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4589 |
|
Zadomowienie
|
Jak ten czas szybko umyka, dopiero byłyśmy na początku czerwca, a to już końcówka się kłania, a ja nadal nie widzę 5 z przodu. Dlaczego to takie trudne, nie mogłoby być łatwo i przyjemnie jak z nabieraniem masy ?
|
#4590 |
|
Zadomowienie
|
Hej babeczki
Dopiero byla majowka i potem kolejny dlugi weekend a tu jiz wakacje pukaja do drzwi Moja waga tez puka: wez sie babo ogarnij bo ci doopa rosnie i zamiast chudnac to nabierasz.... takze ten... mobilizuje sie zeby zaczac isc dobra droga...ciezko mi jak diabli ale jak tak dalej pojdzie to bede znowu 80wazyc.... Gratki wszystkom spadkow i spadeczkow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

dziś dzień rozpusty procentowej bo niedługo idziemy na działkę a potem do baru. Od dziś wprowadzam nasze ,ziarna itp-na śniadanie zjadlam 4kromki chrupkiego pieczywa razowego-ostatni raz-ochyda. Upiekłam chleb z kaszy gryczanej -chyba wyszedł zakalec. ...Ale i tak zjem

ręce opadają.A i zero %%

, ale też jadam grilla, pijam piwo...No nie dam rady. Wczoraj dodatkowo wieczorem podsmażonego kalafiora zjadłam (no żeby się nie zmarnował) I dziś, proszę, na własną prośbę waga wróciła do 68kg. A już dwa dni temu miałam 66,5..... Aaaa, no i zjadłam pierwsze w sezonie lody. W czwartek moja córa broniła się i po pięknie zdanej części praktycznej, w przerwie poszłyśmy uczcić to właśnie lodami.
Jednak najlepiej mi się trzyma na gotowanych podudziach z kurczaka przegryzanych na zmianę jajkami. 3 dni takiej diety i brzusio robi się płaski, ja chodzę najedzona i waga spada.