|
|
#451 | |
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Gdyby chciał zostać - rozmawiałby. Gdyby rozmawiał, mogłoby się okazać, że nie uda mu się odejść tak komfortowo. Więc nie rozmawiał tylko odwrócił kota ogonem i teraz to nie on jest winien.
|
|
#452 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam sie podpisać pod słowami Madzi, ale podpiszę sie pod słowami Sabbath i Madzi
Współczuję Vesneko I masz rację, lepiej, że teraz to zrobił a nie za kilka lat... Chociaż, wiem marne to pocieszenie ![]() |
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta wersja jest wielce prawdopodobna
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
On na razie tylko oświadczył,że się wyprowadza, jeszcze tego nie zrobił. Poczekamy-zobaczymy... Ja sobie zdaję sprawę,że mam charakterek, ale bez przesady...Mi właściwie nie przeszkadza,że mieszkamy razem, to dobry przyjaciel jest, tylko jako para jesteśmy jak się okazuje do niczego. To jest jego wina w tym samym stopniu co moja, też mi się wydawało,że coś nie gra i też nie rozmawiałam...I to mi wpadł w oko ktoś inny, co prawda na nic się to wpadanie nie przełożyło i TŻ o tym nie wie, ale nie zmienia to faktu,że nie czuję się całkiem w porządku...
|
#455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Możesz też rozważyc kuwetkę krytą tam nie będzie miała jak pupki wystawic
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
|
|
|
|
#456 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Yoono, w sprawie kociej - jakiej wielkości jest ta kuwetka? Kryta czy otwarta? Może to kwestia wielkości, może kot ubrdał sobie, że za mała albo cuś innego? Współczuję problemu - moje też czasem wygrzebują i próbują potem sprzątać albo coś się do nich przykleja, łeeee... zwłaszcza do najbardziej puchatego mojego kota ![]() Oho, widzę, że Falka mnie uprzedziła, powinnam się była tego spodziewać |
||
|
|
|
#457 |
|
Wtajemniczenie
|
Vesenko - współczuję. Jedną z rzeczy, których bardziej nie cierpię, jest takie zaskakiwanie. Jeśli nie ma przemocy (fizycznej lub psychicznej) to nigdy nie jest tak źle, żeby nie można było porozmawiać. Cała reszta to wykręt.
Pytanie, czy Tobie zależy na nim na tyle, żeby próbować coś robić. Jeśli nie, to może rzeczywiscie lepiej zakończyć szybko...? Mam prośbę - potrzymajcie jutro za mnie kciuki - organizuję konferencję prasową we Wrocku i modlę się, żeby mnie dziennikarze nie wystawili... Marzę, żeby był już jutrzejszy wieczór.
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pełna nowych sił stawię się jutro w pracy ![]() Madziczko- bądź dzielna, trzymam kciuki. Po kuracji antybiotykowej na pewno będzie się goić błyskawicznie. |
|
|
|
|
#459 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z krytej mysle ze nie chcalaby korzystac:/ najgorsze ze chce jechac nad morze i zostawic kociami pod opieka wspollokatorow, ktorzy delkatnie mowiac za nimi nie przepadaja, ale w tej sytuacji...pewnie nie pojade
|
||
|
|
|
#461 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Mendosito - ja też mam taką nadzieję, ale do lekarzw wybiorę się nawert jak już będzie ok, zaraz po weekendzie
![]() Annmarie - trzymam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#463 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Ja nie choruję. Ja jestem podejrzanie wesoła i chodzę tanecznym krokiem przez trzy dni Cytat:
Nie ma tego złego, zobaczysz... Tak w ogóle, to uważam, że takie "wpadanie w oko" o jakim pisałaś nie zdarza się bez przyczyny - jeśli jesteś w związku i tak się dzieje - coś musi być nie tak, czegoś szukasz gdzie indziej...yes, yes, yes Może jeszcze ja moją wkleję? Szczególnie odjechany najnowszy nabytek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Koniecznie!!! ![]() Cytat:
Dziś wróciłam z Wrocka, zostawiłam trochę pozytywnych fluidów
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O żesz Ty :P |
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo smutno zaczął mi się dziś dzeń. Umarł jeden z kotów, które dokarmiałyśmy z mamą na podwórku. Już od tygodnia było z nim źle, mama podawała mu antybiotyk, ale się nie wylizał...
|
|
|
#466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Spożywanie Tequilli bezpośrednio z ciała drugiej osoby (tak kojarzę z pewnego filmu, świetnego zresztą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ............... |
|
|
|
|
#467 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Wiedźma
|
To zlizywanie soli (bądź cynamonu, jeśli tequila jest złota) z ciała współpijaka. Z różnych części ciała...
![]() Uwierz mi - ja też. ![]() Cytat:
Ja zamiast spać, spędziłam noc na wrzucaniu recenzji na bloga. A właściwie na szukaniu w sieci zdjęcia chłopca jedzącego ciasto.
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Trzy ostatnie dni to już była agonia, chociaż kociak przychodził raz dziennie na jedzenie, wczoraj mama zaniosła go do magazynku piwinicznego, żeby miał chłodniej i chyba uznał, że to najwłaściwsze miejsce do odejścia, bo tam go mama dziś rano znalazła
|
|
|
#470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wątpię J Cytat:
Ja ostatnio wymysliłam,że nie będę już grzebać w sieci i szukać zdjęć - tylko nakręcę Ciachulca, żeby robił foty (ma smykałkę - tylko sprzętu brak - ale ..... ) no i będę rysować ... O! Madzik |
||
|
|
|
#471 |
|
BAN stały
|
Madziu
Mnie boli brzuch chyba znowu jest konieczna wizyta u gina, ech... co mi jest
|
|
|
|
#472 |
|
BAN stały
|
witajcie niedawno się zarejestrowałam dopiero się ucze "chodzić" po necie
mam nadzieję że nie zrobie żadnych błędów. Cieszę się, ze wreszcie mogę pogadać z kimś o moim fiole czyli ogólnie kosmetykach a szczególnie o perfumach. |
|
|
|
#473 |
|
Zadomowienie
|
Madziczko bardzo mi przykro
![]() Wiecie wczoraj naprawde był kiepski dzień Cały dzien działałam jak mały robot, roznosiła mnie energia, dom wysprzątałam na błysk, nawet ciasto upiekłam (a to w moim przypadku nie jest zbyt częste Po czym wieczorem jak zaczeliśmy się z TŻ kłócić, tak kłóciliśmy się do 2giej w nocy. Prawdopodobnie skończyliśmy o 2giej tylko dlatego, że mnie już rozbolała głowa, oświadczyłam, że w doopie to mam i ide spać.Niby już jesteśmy pogodzeni, ale jakoś mi tak nieswojo, bo kłótnie w naszym związku zdarzają się raz na ruski rok
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak pogoda w Kołobrzegu? Miszkałam tam 4 lata Za tydzień przybywam
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
biedny kotecek
![]() a moj dzisiaj po zmianie kuwety wreszcie trafil |
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja młodsza kotka zawsze się wypinała i robiła strumieniem na ścianę - ale tylko w jedenej kuwecie. W końcu znalazłam przyczynę - w tej jednej była taka ramka nałożona i ona się chyba na niej nie umiała utrzymać, jak ją zdjęłam problem się skończył
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Madziczko
![]() Wczoraj wieczorem przyszedł kurier z moją wyczekiwaną paczką z Victoria'S Secret(pozwalam sobie jej zawartość przedstawić w formie fotograficznej ).Jestem zachwycona leżą po prostu idealnie,wydaje mi sie,ze lepszych bym nie wybrała nawet mierząc.Bardzo mi się podobają i mimo że w jednym przypadku źle domyśliłam się koloru(tj. myślałam że kolor na zdjęciu z modelką nazywa się właśnie tak i ten wybrałam i w rezultacie okazał się być inny) i tak jest śliczny.Góra od kostiumu jeszcze fajniejsza niż na zdjęciach tylko szorty od kostiumu trochę nie wygodne(ale znalazły dziś rano nową właścicielkę )Niesmak pozostawia tylko fakt,że dowalili mi 129zł cła a do tego jeszcze musiałam płacić 17zł za cholerne upoważnienie do rozpoczęcia czynności cennych.No ale nic,przebolałam już śliczna bielizna była warta takich finansowych poświęceń.Na pewno nie się to moje ostatnie zakupy na VS ![]() A tak już z innej beczki dostałam wczoraj list z uczelni,że w trakcie studiów będę poddana działaniu: stężonych kwasów i zasad,fenoli,innych związków organicznych oraz materiałom biologicznym i w związku z tym muszę udać sie na badania lekarskie |
|
|
|
#478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
|
|
|
|
#479 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#480 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Maja, ten środkowy przepiękny
Ale tymi kwasami i innymi świństwami nie będa Cię chyba bezpośrednio traktowali, co?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

albo coś się do nich przykleja, łeeee... zwłaszcza do najbardziej puchatego mojego kota 

kochana, będzie wszystko dobrze!!!

mam nadzieję że nie zrobie żadnych błędów. Cieszę się, ze wreszcie mogę pogadać z kimś o moim fiole czyli ogólnie kosmetykach a szczególnie o perfumach.
śliczna bielizna była warta takich finansowych poświęceń.