|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2019
Anuszka miło Cie tu widziec
![]() My tez mozemy bez przeszkod korzystac z seksu jesli sie nic nie dzieje to nie ma przeciwskazańMalaja ja biore lacibios femina Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#812 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
Cytat:
No ale jak ciaza jest zagrozona to jasne ze wskazana jest wstrzemiezliwosc Cytat:
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
No my mamy zakaz póki co, mam nadzieję tylko że wszystko będzie oki nic złego się nie wydarzy.
Dziś już 11 tydzień 3 dzień ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#814 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ale mam ochotę na zimnego Redbulla... wiem, że nie powinno się w ciąży, ale zastanawiam się, ze 3 łyczki chyba aż takiej krzywdy nie zrobią, ciśnienie mam w normie, najwyżej kawę dziś odpuszczę. Cytat:
Cytat:
ale chyba po piątkowej wizycie jeśli wszystko będzie w porządku to spróbujemy
|
||
|
|
|
#815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I wypłukuje wapno Ale każda mama sama decyduje o używkach. A córa leciała mi dziś po puszkę coca coli a tego też powinno się unikać |
|
|
|
|
#816 |
|
Wolę prosto!
|
Pomyłka
Wysłane z mojego SM-T311 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez asiaasia58 Czas edycji: 2018-06-20 o 11:04 Powód: Pomyłka - nie ten wątek |
|
|
|
#817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niedługo powinno nam wzrosnąć libido i samopoczucie w koncu konczy sie powoli I tymestr Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dostalam skierowanie do szpitala zakazanego w zwiazku z dodatnim antygenem hbs pojade zobaczymy czy cos zrobia dzis Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#820 |
|
Rozeznanie
|
Faa no to czekamy na wieści. Ciekawa jestem jaka jest procedura w takim wypadku.
Rolnikowa a dziś zostało coś z tego wcześniactwa? Tzn rehabilitujecie się , wzrok, wizyty u neurologa itp. Czy wszystko jest zupełnie normalnie? |
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
we wtorek ide do ginekologa na wizyte i zobaczymy co on powie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale się dziś zdenerwowałam, aż się boję czy fasolce nie zaszkodziłam, bo tak płakałam, że nie mogłam się uspokoić
![]() byłam w 2015 roku na szkoleniu firmowym w Niemczech, jako że byłam tam ponad pół roku rozliczaliśmy się z urzędem skarbowym w Polsce i tam. w Polsce dostałam zwrot, natomiast tam wiedziałam, że będzie coś do zapłaty. prognozowali mi kwotę do zapłaty 97 euro, czyli około 400 zł. tam mają na rozliczenia 5 lat więc czekaliśmy, dziś dzwoniła do mnie kadrowa, że dostała informację, że do 4 lipca mamy do zapłaty podatek niemiecki i żebym przyjechała do firmy po wszystkie dokumenty. jadę i co się okazuje? wyszło mi do zapłaty 706 euro... prawie 3000 zł. nie mogę się uspokoić, tak bardzo potrzebujemy pieniążków bo odkładamy na wesele (chociaż nie było jeszcze zaręczyn) plus wiadomo na dzidziusia. a tu takie coś
|
|
|
|
#824 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dołączam i ja do Was
Jestem w 11tyg i 4dniu. Za tydzień mam prenatalne. Niestety moje samopoczucie jest rożne , strasznie mnie mdli i kreci mi sie w głowie, nie wspomnę o migrenach... jak sobie radzicie z bólami głowy/migrenami? Biorę Apap w ostateczności ale to mało co pomaga..
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
Justysia 3 łyczki to na pewno nie zaszkodzą
ale popijac redbulla tak ogolnie to bym sie nie zdecydowała cale szczescie, ze ja nie lubie nic z tych rzeczy, moglabym pic non stop kompoty ![]() Z tymi pieniedzmi to wspolczuje, takie nagłe wydatki są najgorsze :/ ale dacie rade, nawyzej odlożenie sie troche przeciągnie w czasie Mam pytanie do dziewczyn, ktore robily juz te rozne badania ciązowe (hiv, rozyczka, toksoplazmoza itp.). Ile czekałyscie na wyniki?? Ja potrzebuje je na przyszly piątek i jeszcze nie zrobiłam, bo chcialam zeby byly jak nabardziej swieże- bo jeszcze mocz i morfologia- a teraz sobie myśle czy czasem się jakoś dlużej nie czeka na niektore :/ jutro już się chce wybrac... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Robiłam badania o 9 rano, a do odbioru były juz koło 18 - czyli tego samego dnia. Grupa krwi 3 dni
|
|
#827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie denerwuj się trochę dłużej będziecie odkładać ale juz bedziesz miala spokoj z tym podatkiem, a fasolka pojawi sie za pol roku takze trochę czasu jeszcze jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety nie mam migren to nie pomogę ![]() Cytat:
A wizyte mam we wtorek przyszly i tak właśnie stwierdziłam ze tydzień przed na wszelki wypadek gdyby cos soe przedłużyło, pytalam pielęgniarki i mówiła ze najdłużej to określenie grupy krwii trwa ale u mnie to bylo 2 dni w sumie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja staram się nie brać przeciwbólowych gdy boli mnie głowa.Ale się zestresowalam. Tak mnie mocno ukulo czekam teraz na prenatalne Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
|
|
#829 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale zostaje tu, zobaczymy. Cytat:
A ja dzisiaj miałam nawet dzień pełen energii, dużo ogarnęłam rzeczy. i usg genetyczne przesunelam parę dni wcześniej, bo stwierdziłam że jeśli ma być potem jakiś problem czy że wynik będzie niewiarygodny bo będzie już 14+0 to wolę sobie zaoszczędzić stresu. Także mam za tydzień we wtorek. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#830 |
|
Rozeznanie
|
Comablack ja również cierpię na straszne bóle głowy. Dzień z takim bólem "wyrywa" mnie z życia. To moja trzecia ciąża ale nie miałam tak dotychczas. Nie biorę na razie nic. Boję się jeszcze, odczekam jeszcze te 10 dni bo wtedy zaczynam 4 miesiąc.
Tylko spanie i leżenie to łagodzi i nic więcej. |
|
|
|
#831 |
|
Zadomowienie
|
Mi pomaga ciepły ale nie gorący prysznic no i okłady ale to jak już wytrzymać nie mogę
|
|
|
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
Oliwia34lll jeździliśmy kontrolować wzrok i słuch co miesiąc przez 4 miesiące ale wszystko było w porządku
tak to wszystko jest ok, co prawda ma już 14 miesięcy a dopiero się do chodzenia zabiera, no ale teoretycznie ma czas.Mnie też często boli głowa, naklejam apap ice na czoło i do spania, niewiele pomaga ale choć na chwilę niweluje ten straszny ból głowy, okropieństwo |
|
|
|
#833 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za miłe przyjęcie
Mnie głowa nie boli z objawów to mam tylkodlosci z głodu i jak cos mi śmierdzi jestem wrazliwa ma zapachy , czasem mnie boli brzuch lekarz przepisali magnez i jest lepiej , z moim libido to słabo mąż sie juz złości ale mysle ze w II trymestrze bedzie lepiej . Na infekcje w pierwszej ciąży mialam przepisane globulki przez lekarza a tak przed wizytą kupiłam w aptece żel przeciwko infekcia co można stosowac w ciąży. Witam nową koleżankę Nie umie cytowac z telefonu wybaczcie
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po usg prenetalnym
wszystko w normie i chyba będziemy mieli córeczkę A termin 31.12 🤣 Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
|
#835 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie styczniowe 2019
Ja po usg i przez chwilę było widać CHYBA siuraka ale to takie jak to dr mówi nic pewnego bo się zasłania i cieżko coś uchwycić
![]() Dziewczyny robiłyście testy pappa albo nifty? U mnie niby wszystko Ok ale dr mówiła, ze można zrobić. Mam rocznikowo tyle co w nicku wiec nie jestem w grupie ryzyka ale niby ludzie robią w razie W. Jest moze któraś z Was z Wrocławia?
|
#836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na wszystkie wyniki czekałam 2dni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
|
|
#838 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale super ❤️❤️❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
Ja będę robić test Pappa ten z krwi, nie mam wskazań ale w moim województwie badania prenatalne sponsoruje UE wiec robię cały pakiet. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z om to kiedy by Ci wypadł termin ? Cytat:
Aczkolwiek mam termin na rowno 14 tydzień i nie wiem czy to nie za pozno spytam swojego ginekologa czy tak moze byc czy bede musiała przyspieszyć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#840 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja mialam moze ze 2 razy bol glowy, nic nie bralam tylko poszlam spac i potem juz bylo ok Cytat:
w poprzedniej ciazy rodzilam w kwietniu i bylam ostatnia Wszystkie dziewczyny cieszyly sie juz swoimi maluszkami tylko ja zostalam i im zazdroscilam A moje dziecie dodatkowo postanowilo siedziec w brzuchu 2 dni dluzej .....![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

jesli sie nic nie dzieje to nie ma przeciwskazań

co do objawów to mam podobnie ,piersi nie bolą .W podbrzuszu czasami zakluje i to jest wszystko. Żadnych mdłości,zmian nastroju nic a nic. 
ale chyba po piątkowej wizycie jeśli wszystko będzie w porządku to spróbujemy 

ja staram się nie brać przeciwbólowych gdy boli mnie głowa.
czekam teraz na prenatalne
ale zostaje tu, zobaczymy.
w poprzedniej ciazy rodzilam w kwietniu i bylam ostatnia Wszystkie dziewczyny cieszyly sie juz swoimi maluszkami tylko ja zostalam i im zazdroscilam A moje dziecie dodatkowo postanowilo siedziec w brzuchu 2 dni dluzej .....