|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
xoxo
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
moja slina coraz częściej ma smak papierosów. bo do kawy najlepiej pasuje papieros spalam stres a w torebce drogie papierosy TYLKO TYLE MI PRZYCHODZI DO GŁOWY
|
|
#3542 |
|
Zadomowienie
|
.
|
|
|
|
#3543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe to dla kogos innego opisy nie dla mnie
|
|
#3544 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chłopca, którego kochała, lecz miłości tej się bardzo bała, Bała się, i słusznie, bo on nie kochał jej. Udawał, a ona błądziła we mgle. / wymyśliłam to kiedyś jak było mi ciężko . denne, przepraszam, nie jestem poetką. Cytat:
Co doprowadza do tego, że nasza paczka się rozpada? przecież nie jest z kartonu i nie stoi na deszczu.. Chyba zabraknie kleju aby posklejać te dziury . kocham was, nie chce aby paczka rozleciała się na dobre. Nie mogę uwierzyć, że to już koniec. Cholera, jesteście mi potrzebni ! ajm sori . nie potrafie wymyślać opisów na 'zamówienie'. ty albo ja.
|
|
#3545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pi*rdol Paranoje! Tez sie boje... Zmęczona tym wszystkim ![]() Dookoła ludzie których zachowanie sprawia że chce ucieć! I myślisz że to fajne? Gdy Twoja postawa doprowadza mnie do szału? Wk*rwiasz mnie,wiesz? Cały świat to Paranoja! Away!!! "Burdel na kółkach" O, tak! Tak wygląda teraz mój świat... Nienormalne sytuacje stwarzane przez nie*oje.banych ludzi:/ Ehh... słabe opisy w porownaniu do Twoich ale może choć troszku pomogłam
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak się rozpadło to nie był wart Ciebie ; ** a co do opisów, no to myslę że Ci wybaczę...chociaż nie wiem... )jak żyć mam?.
|
|
|
#3547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
* Ja tylko myślałam, że będzie mi łatwiej. ![]() * Sama teraz zadaję sobie pytanie...czy to wogóle pomogło? czy było warto? * A zaczęło się tak niewinnie... * Wiem, że źle robie ale..inaczej nie potrafię. ![]() * Skończę z tym! Silna wola to podstawa! * Stres..to wszystko właśnie przez stres.. ![]() * Dam radę? Nie wiem..ale spróbuję. * Miałam nadzieję, że sobie poradzę. Myliłam się. Nie dałam rady. Musiałam.. ![]() * Nie chciałam i nie chcę.! Cholernie żałuję.. * Czasu nie cofnę..ale nie jest jeszcze za późno. * Teraz tylko trzeba się od tego uwolnić. Paskudztwo! :/ * Nie chcę..ja naprawdę nie chcę ale inaczej nie potrafię. ![]() Może coś się pzyda. Jeśli nie chcesz tego robić to postaraj się od tego uwolnić. Wiesz, że paląc tylko się trujesz a napewno tego nie chcesz. Prawda? Najlepiej wypisz sobie na kartce wszystkie pozytywne strony palenia i niepalenia..zobaczysz, których będzie więcej (oczywiście tych drugich) i chyba dobrze o tym wiesz ale tak się zmotywujesz. Tak samo jest z piciem czy narkotykami. Wielu ludzi z nałogami tłumaczy się: "nie chciałem, ale zacząłem pić/brać przez problemy/stres" Właśnie..ale tak naprawdę sami dobrze wiedzą, że to w niczym im nie pomogło. Problemy/stres jeśli jest to będzie dotąd dopuki sami sobie z nim jakoś nie poradzimy..a zapewniam Cię, że alkochol, narkotyki czy w Twoim przypadku papierosy nam w tym nie pomogą. Wystarczy silna wola a jestem pewna, że dasz radę. Wierzę w Ciebie i trzymam kciuki Kochan. ;* |
|
|
|
|
#3548 |
|
Wtajemniczenie
|
a macie opisy taki trudne do zrozumienia? takie nijakie?
|
#3549 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3551 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziekuje ;*** napewno się przydadzą ;*** |
||
|
|
|
#3552 | |
|
xoxo
|
Cytat:
Różowy kradę i ustawiam. Dziękuję ;**** _______________________ Bądź producentem endorfiny i rozdawaj ją całemu światu Chce tylko żebyś mnie inspirował i szczęście dał
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaram się Tobą jak palacze Holandią. W Twoim sercu skradam się (; Bo dobrze gdy jesteś koło mnie - ja obok Ciebie. I ślubujesz mi uśmiech przy kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę? Ten arbuzowy zapach, którym pachnie Twoja bluza. I'm just a simple girl who is hooked to youre sweet charm. / Jestem właśnie prostą dziewczyną, która jest oczarowana Twoim wdziękiem. I'm not selfish, I just want you for my own./ Nie jestem samolubna, po prostu chcę Cię mieć tylko dla siebie. Nikt nawet nie zauważył, że na świecie jest o dwoje szczęśliwych ludzi więcej.. Strzelajmy do siebie z serc, uśmiechajmy się <3. Bo Ty jesteś tym, co powoduje, że świat się kręci. Mam na Twoim punkcie bzika, mam bzika. A oni przytuleni jakoś niezwykle tak, jakby miał się utlenić nagle świat. I wish you'd hold me in your arms.. /chcę abyś trzymał mnie w ramionach swych. Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłam. Z wizażu. |
|
|
|
|
#3554 |
|
Raczkowanie
|
Kochane mozecie mi pomoc? potrzebuj eopisow o tym, ze podoba mi sie chlopak, ale myslala ze tak nie jest i ze jest moim kolega, ale wczoraj jak zobaczylam jego zdjecia z K. to mi serce sie scislo z zalu, ze to nie ja.. kiedys ze soba krecilismy ale to tak jakos, nie widzialismy sie nigdy, ale to wszystko bylo skomplikowane i chcialabym o tym opis? pomozecie? prosze ;******
chcialam jeszcze dodac, ze ona zawsze do mnie sie zwraca jak ma jakis problem, chce pogadac i ze zawsze wraca, gdy mu zle, choc to tylko net...
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
|
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
kochać miłością która nie boli
za bardzo wrażliwa, za mało twarda, dziecinnie naiwna, głupio uparta .! bo ja w krainie czarów bywam częściej niż Ci się wydaje śliczny, obcy pan w mym serduszku tkwi może kiedyś znajdziesz czas, by zatęsknić milczenie, którego nigdy miało nie być Tobie wszystko jestem w stanie wybaczyć .! pewności jakby mniej, że warto żyć dla kogoś jeśli sprawisz, że dla Ciebie będę malować serduszka...będę Twoja jesteś jedyny...jeśli Ci na to pozwolę czasami wydaje mi się, że słyszę jak On zamyka oczy wybacz ale nie będę kolejną z serii [łatwa.głupia.i.przyjemna.] -kochasz .? -nie... -to pokochaj... -kogo.? -mnie chyba przyszedł czas żeby zrozumieć, że już nigdy nie będę Cię mieć nie jestem tą, której łamie się serce pogubiłam dni życie może być proste, jeśli on będzie wiedzieć, że ją kochasz potrzeba wiele serca, aby tylko trochę kochać jestem taka urocza, że sama ze sobą wytrzymać nie mogę xD dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać jak być tą z Twoich snów .? przepraszam jeśli któreś się powtórzyły
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
No to widzę że ode mnie 3martyna3się nie spodobały
może następnym razem pomogę.Opisy: 'łzy zmywają smutek z twarzy nie zostało z Ciebie nic.!' 'Unieść skrzydła wzbić się hen.. w tęczy suknię ubrać się.' 'Za dużo dziś myśli jak chmur kłębi się.' 'Dziś znowu łzy podobne do gwiazd na skórze mam.!' 'I papieros gaśnie tak jak gasnę.. ja co dnia.' pzdr. ;] |
|
|
|
#3557 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
;*Jeszcze raz bardzo Cię przepraszam. ;* Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-08-01 o 13:57 |
|
|
|
|
#3560 |
|
Raczkowanie
|
Kochane mam wielką prosbe... moze chociaz raz mnie zauwazycie
![]() ![]() ![]() ![]() potrzebuje opisów o tym ze..... na moim podwurku mieszka chłopak o którym nigdy bym nie pomyslała ze cos miedzy nami moze byc... a ty nagle... przez impreze zaiskrzyło miedzy nami... od tamtej pory cały czas pisał mi smski spottykalismy sie chodzilismy na spacerki... z nikim tak dobrze mi sie nie rozmawiało jak znim... nawet doszło do pocałunku..przytulał... cały czas mowił do mnie "skarbie słoneczko itp" nie było dnia zeby do mnie nie zadzwonił itp... tlyko ze on jest teraz w wojsku ( pracuje tam.. nie jest..) i w domu jest tylko na weekendy.. nie mogłam juz wytrzymac i napisałam sms ze cos do niego poczułam itp.. i od tego smsa wszystkoo sie popsuło... on powiedział ze niechce mnie zranic a w ranieniu jest ostatnio dobry.. niechciał by starcic za***istej kumpeli i ze niechce zeby cos miedzy nami było bo to dla niego nie m sensu ze ja tu on tam.. ze zadna dziewczyna by nie wytrzymala tak.. itp... i juz wszystkoooo sie zepsuło.. juz nie pisze tak smsków i wogole ![]() ![]() ![]() chciała bym opisy ze ja naprawde sie w nim zakochałam ( ale nie takie odsadne) i wogole cos z tą sytuacja.. sama niewiem co myslec nie moge sie odnależć w tym.. ale nie ma chwili zebym o nim nie myslała ![]() błagam pomózcie.. wymyslcie dla mnie jakies opisy... zadko prosze o pomoc.. ale to naprawde dla mnie ważne ![]() :
|
#3561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "Serce nie sługa" znasz ten tekst? Nie moja wina ze moje serce wybrało Ciebie Dałeś tak dużo nadzieji... ![]() Odległość? To nie jest wytłumaczenie! "Z****ista kumpela" zapomniałeś dodać "która dobrze całuje?" Nigdy nie myślałam ze z Toba bedzie mi tak dobrze... ![]() Spacery,rozmowy,smsy,poca łunki... Kazda kolezanke tak traktujesz? Przestań! Nie Kłam! Przyznaj Że Było Miedzy Nami Coś Wiecej Niz Przyjażń ![]() Dopisałeś mnie juz do swojej listy zranionych dziewczyn? Nie? To Dopisz!!! Przeciez Nie Tak Miało Być... ![]() Ehh może coś sie przyda
|
|
#3562 |
|
Raczkowanie
|
Mówię Ci, kocham Cię, a zadaję tyle bólu.
czuję, że umieram, gdy płaczesz. Bez Ciebie, moj miły, nie dożyję rana, Jesteś moją nadzieją, ratunkiem, gdy w ogień spadam. Nie poradzę sobie… Ty odejdziesz, ja przegram Na naszą miłość nie ma mocnych. tylko Ty potrafisz dodać mi skrzydeł, Tylko Ty umiesz zabrać mnie do nieba, Tylko dzięki Tobie zasmarkana się uśmiecham. Tylko Ty masz taki dotyk delikatny tylko Tobie oczka świecą się, jak gwiazdy. Przy Tobie każdy problem traci poprzeczkę, Przy Tobie kolor szary zmienia się w czerwień. Dj Decibel - wyznanie -> ale na opisy moze być
|
#3563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ah Dziekue ci bardzo kochana... trafiłąś w sedno opisy boskiejestem ci bardzooo wdzieczna dziekuje jeszcze raz *![]() ![]()
|
|
#3564 |
|
Raczkowanie
|
Gyyrfunia - prosze
ciesze sie ze pomogłam i trzymam kciuki zeby Ci sie ułozyło wszystko![]() 3martyna3 -nic sie nie stało ![]() ![]() Plotkaraaa - prosze miło mi ze sie spodobal![]()
|
#3565 |
|
Zadomowienie
|
Poprostu być.. Urzeczywistniać sny..
W szczesciu i niedoli mam Twe serce ![]() Byśmy posród pokus nigdy się nie postradali.. Bądz spokojna wykulismy naszą miłość w stali.. Miłość daje skrzydła nie po to by chmury gonić Miłość daje skrzydła po to bym mógł Cie ochronić...
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
|
#3566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tu mi się tylko jeden tekst na myśl nasuwa: Nie pozwól by czas i odległość, zrodziły słowo 'zapomnij'...
|
|
#3567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nom... fajny tylko ze szkoda ze nie jest tak łatwo "zapomniec" (thx **
|
|
#3568 |
|
Raczkowanie
|
potrzebne mi jakieś takie pozdrowienia czy coś.
co można napisać na kartce z wakacji ^^ help
|
#3569 | ||
|
Zakorzenienie
|
cieszę się, że Ci się podobają.
Cytat:
- Podaj mi. - Co? - Receptę... na Ciebie. a niemiłosne: - jest w ogole jakas miara szczescia? - tak, promile... - Pomoże ktoś? - Niestety, Mazowsze. - Trzymaj się. - Ok, obiecuję, że się nie puszczę ![]() Cytat:
Że pozdrowienia - to tak że z daleka - to fakt, że dla Ciebie - to też, a od kogo - to wiesz. Z lekkim wietrzykiem... Z nadmorskim echem... śle pozdrowienia ... z uśmiechem... Szybkim lotem... Leśnym echem.... Moc pozdrowień wraz z uśmiechem śle... proponuję wejśc na stronę http://zyczeniasms.friko.pl/pozdrowienia.htm może wybierzesz sobie coś lepszego (; pozdrawiam
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj przecież nic nie szkodzi nie zawsze wszystkim musi się wszystko podobać ![]() Gyyrfuniasłońce 'nie skreślaj Nas. zostań bo bez Ciebie jest źle.!' 'Nie odwracaj wzroku - spójrz na moje łzy. odrobiny szczęścia nie odbieraj mi.' 'Z Tobą chcę oddychać z Tobą dzielić każdy dzień. wiem nie będzie lekko ale proszę Cię.!' 'Nie pozwolę byś zwiał jak złodziej. skradłeś moje serce, skradłeś mnie.!' 'Zabrałeś mapę marzeń mych ze sobą. gubię się' 'Nie oddalaj się teraz.. trzymasz w dłoniach mój świat.!' 'przetrwam każdą burzę. diabłu sprzedam duszę. tylko bądź.’ 'mój sen jak kruche szkło w ułamku chwili prysnął razem z nim.' '.. a Ty zabierz z serca samotność.. cień co tam legł.' 'moje sny są pełne ciebie i w sobie Twoje serce czuje..' 'Trudno kochać. Lecz trudniej jest nie kochać wcale cię.!' 'Bez ciebie wschody i zachody odmierzają szare, puste dni.' 'Zamiast szeptów, Twoich słów.. Słyszę tylko ciszy krzyk.' może coś się przyda. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

hehe to dla kogos innego opisy nie dla mnie
czekam na 15 ale chciałabym wiecej. 

trafiłąś w sedno opisy boskie