|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. V - Prawie porodówka !
Cytat:
ale pyszności, uwielbiam ostre żarcie my może też się w weekend wybierzemy do hinduskiej knajpki na obiad ( też azjatyckie klimaty ) bo wreszcie jest pogoda aby się napchać ostrym |
|
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Summer brzmi apetycznie to udanej imprezę zycze!! Czajna leży w Azji 🤣🤣🤣. |
|
|
|
|
#3183 | |
|
Zadomowienie
|
aniama6 Jesteś specjalistą, którego szukałam!!! Potrzebuję koszulki, w której dziecko wygląda, jak pszczółka. Na koniec żłobka ciocie sobie zażyczyły, żeby dzieci były przebrane jest pszczółki właśnie, a tak sobie myślę, że cały kostium, to będzie przegięcie. Nie widziałaś gdzieś przypadkiem czegoś takiego? Rozmiar 98 najchętniej.
Cytat:
Emma Współczuję Ci tej sytuacji na Izbie przyjęć. Ale tak szczerze Ci powiem - jedyną osobą, która dała tu ciała, to Twój lekarz! Jak się nie czuł kompetentny decydować, to powinien Ci zasugerować konsultację z ginekologiem położnikiem, a nie zwalać na ip. Gdybym przyjechała na ip, bo np. nie czułabym ruchów dziecka i musiałabym czekać, bo jakaś inna ciężarna, której nic nie dolega przyszła, żeby lekarz jej zmierzył miednicę, to byłam wściekła. Izba to nie jest miejsce na takie dywagacje, tylko od reagowania, jak coś się dzieje nagłego. Kropeczko Gratuluję odejścia czopa!
|
|
|
|
|
#3184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o to Twoja mama też ma urodziny blisko TP, u mnie termin wypada na 12.07, a moja ma urodziny 13.07 chciałabym jej kupić jakąś ładną sukienkę
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedyne co to bym nie brała półśpiochów, wydaje mi się, że mogą uciskać pępuszek na początku |
|
|
|
|
#3186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nigdy w nocy czy z rana w największy tłum nie pchałabym się z moją "błahostką". Może się jakoś z lekarzem nie zrozumieliśmy, szkoda, że akurat ta polecona położna jest na urlopie, bo pewnie wtedy inaczej by się to wszystko potoczyło
|
|
|
|
|
#3187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zadomowienie
|
Nie
![]() Cytat:
Talentu nieco brakło do robienia kariery, a też nie jest to lekki kawałek chleba, więc postawiłam na studia i założenie rodziny ![]() Heh, to uważaj jutro dopiero, jak Ci jelita zaszaleją po ostrym, to to cc chyba szybciej będzie!
|
|
#3189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Różowość to nie moje klimaty...
|
|
#3191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A Japan a Czajna to też odrębność Ale wstyd.. Kalafior tutaj!!!
|
|
#3192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3193 |
|
Raczkowanie
|
![]() W sumie moje też nie ale hello kitty mi się podoba i kiedyś sobie zrobię tatuaż w tym stylu a dla Kluski aż tak dużo różu nie mamy więc chyba nie jest źle - nie będzie księżniczkowa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O masz, u mnie na "zacofanym wschodzie" takich rarytasów nie sprzedają A w którym sklepie?To samo chciałam napisać, haha Jak dobrze, że nie jestem sama! Od razu mi lepiej
|
|
#3195 |
|
Wtajemniczenie
|
Summer zazdraszczam Czajna food, ale uwazaj z ostrymi smakami, bo potem zgaga nie z tej ziemi
![]() Radenka dwie warstwy to tez dobry pomysł, ale pewnie z lenistwa wybiore borowki haha. Może jeszcze skonsultuje to z mężem i zrobie co wolu, w koncu to Jego święto ![]() Kurcze ja w środę do sadu ide a nie mam sie w co ubrać chyba jutro na sh rusze popatrzeć.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3196 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czekamy na wieści i zdjęcie maluszka <3Cytat:
nawet jak składa mi życzenia na święta to potrafi się popłakać jak to mówi 'ma oczy w mokrym miejscu' ![]() Cytat:
Mi ostre żarcie nie straszne, bo całą ciążę jem na ostro, a co! Uwielbiam takie żarełko! Cytat:
![]() Powoli, powoli zaczynam się szykować na wesele Przez całą imprezę będę tu do Was zaglądać i wyczekiwać wieści od Bursztynka Obawiam się tylko że przez ochłodzenie w nocy i otwarte okno - lekko się przeziębiłam Mam lekki katar póki co, ale w kościach już tak nieswojo się czuję. Piję herbatę z imbirem i cytryną - oby pomogła!
|
|||||
|
|
|
#3197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kocie, patrz co znalazłam dla Ciebie wczoraj
5 Sztuk Drewniane Koraliki Garland Kot/Królik Wiszące Dekoracje Ścienne Gry Namioty Łóżko Dekoracyjne Pokój dziecięcy Boże Narodzenie Prezenty Ornament http://s.aliexpress.com/3ai2EvyE?fromSns To jest cena za 5 sztuk (ale to trzeba się upewnić pisząc do sprzedawcy) i chyba jest możliwość personalizacji. ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
|
|
#3198 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zdrówka i miłej zabawy! Ja siedzę z Lidką w ogrodzie i nie mogę się od Was oderwać! Ale piękna pogoda dziś u mnie 21 st i słonecznie. Cieszę się, że Kajowi udała się pogoda na wycieczkę, bo ostatnio to po 17-19 st i często pochmurno było... Ale na szczęście trochę z tych Waszych upałów się tu udzieli, bo przyszły tydzień ma być słoneczny i cieplutki 25 st.
2006.03.28 ur. Maksymilian 2012.05.15 ur. Kajetan 2017.01.02 ur. Lidia 2018.07.05 ur. Beniamin Edytowane przez folinka Czas edycji: 2018-06-22 o 11:16 |
||
|
|
|
#3199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() rozum jeszcze walczy ale po wypłacie pewnie kupię - a co mi tam wogóle aliekspress to zuoooo tam jest tyle kociogadżetów że szok 🤯Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3200 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Karolina, co tak śmieszkujesz? Czyżby Chiny zmieniły położenie na mapie świata od kiedy zaszłam w ciążę? ![]() Cytat:
![]() Ja nie mam nic przeciwko, bardzo mi zależy, żeby cc nie było na zimno (choć powinno być w moim przypadku ), więc muszę rozbujać Kaziora do 03.07., bo jeśli opieszałość odziedziczył po ojcu, to czarno to widzę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zua, a to musisz być mega elegancka? Tj. Folinka pisała - zarzuć jakiś żakiet i już. Po pierwsze - jesteś w ciąży i sąd to zrozumie, po drugie - im biedniej będziesz wyglądać, tym większa racja po twojej stronie Cytat:
Ja już nawet sobie zaplanowałam dokładnie co zjem i co zamówi dla siebie tż, żeby wcisnąć jak najwięcej
|
|||||||
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ale się dzieje! Bursztynku trzymam mega mega mega kciuki! O boże,normalnie jakie emocje! Mnie tez coś znów zaczyna brać. Ciekawe na jak "długo"Przy mojej szyjce to ja już zwatpilam w te skurcze ![]() O 4 rano obudził mnie.... Ząb wypadła mi plomba... Oszaleje...w poniedziek muszę dzwonić do dentysty... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3202 |
|
Wtajemniczenie
|
Przysięgam że ja zaraz chyba też urodze
poszłam do apteki i na zakupy - pogoda idealna, zrobiłam 5 km jestem prawie przy domu patrzę a na drodze siedzi... JEŻ!! A ja się mega mega boję jezy złapał mnie taki skurcz że serio myślalam że zacznę rodzic Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3203 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy twój tz wie ze ma już ułożone menu na jutro? ![]() Na pewno przyjdziemy, nie odpuszczę takiej okazji! 😁 Cytat:
mi tak wypadła cześć plomby w 8 msc i chodziłam kilka razy do dentysty, bo nie mogła założyć mi nowej przez krwawiące dziąsła. Cytat:
Brawo za 5km
|
|||
|
|
|
#3204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie mów, a to takie słodziaki on bardziej się Ciebie boiczęsto na jesieni na osiedlu spotykamy jak spacerujemy, kręcą się koło żywopłotów między liśćmi
|
|
|
#3205 |
|
Wtajemniczenie
|
Camelku boisz sie jezy???
Przepraszam no ale one nawet agresywne nie są i nie zaczepiają jak np. Chrabąszcze majowe...Kurka bylam na chwile w paczkomatach i tyyyyle naskrobane. Wkurzylam sie- placilam karta podarunkowa i do doplaty mialam 9zl... i co? Czytnik kart w paczkomacie jest zepsuty na daremno jechalam...Teraz mocze stopy, zrobie sobie pedicure i czekam na wieści od Bursztynka. Ej chcialam sobie wczoraj liczyc te moje skurcze aplikacja, ale zanim znajde telefon i go wlacze to skurcz mija zreszta to takie delikatne straszaki... ale mimo wszystko... chyba nie ogarne tych skurczy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3206 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mam tylko ciazowe jeansy chcialabym wygladac mimo wszystko profesjonalnie, co by nie obrazic powagi sądu ciocia mi doradzila żeby sie ladnie ubrać.... kurde powinnam czekac na skurcze a nie zastanawiac sie co do sądu ubrać. Zaraz znowu beda łzy ![]() Cytat:
jeżyki są przeciez takie slodziutkie ![]() Narobilam tego gulaszu ze dzisiaj trzeci dzień bedziemy go jeść. A zrobilabym cos innego. Moze gulasz wytrzyma do jutra, a dzis zrobie makaron z szynką szwardzwaldzka w sosie z mascarpone.... hym. Tak. To jest plan. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3207 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
serio moja to samo przy składaniu życzeń i czasami bez powodu Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
od tego momentu panicznie się boję jezy nie umiem nad tym zapanować jak go widze to nagle mnie poty oblewaja i płakać mi się chce ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3208 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakby wiedział, to może by się nie pisał na taką imprezę Kropko, ja raz miałam tak silne i intensywne skurcze, że telefon mi się nie wygaszał, a ja już klikałam kolejny skurcz. Może właśnie masz tak delikatne i słabe, że nie ma sensu martwić się jakąś aplikacją )Rany, tu jest takie zatrzęsienie postów, że aż się boję iść na SR - jak wrócę, będzie milion postów i co najmniej pięcioro dzieciaczków urodzone Doczytałam o wpadkach z jeżem i nagle mnie tknęło... Mój tż też się boi jeży, a ja zupełnie o tym zapomniałam!!! Kiedyś znalazłam takiego przy drodze w lesie i niewiele myśląc chwyciłam na ręce i biegnę do tż-ta, podniecona jak mała dziewczynka, a on z takim przerażeniem - zabierz go, proszę, zabierz go
Edytowane przez summer_overture Czas edycji: 2018-06-22 o 11:47 |
|||
|
|
|
#3209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jaka macie ta aplikacje do mierzenia skurczy? ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3210 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam Preglife
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

ci podli górale ceny dowalają konkretne
Ja to mogę jechać gdziekolwiek w tym roku, byle były lasy i brak ludzi 
ale pyszności, uwielbiam ostre żarcie 

Talentu nieco brakło do robienia kariery, a też nie jest to lekki kawałek chleba, więc postawiłam na studia i założenie rodziny
A Japan a Czajna to też odrębność 

a dla Kluski aż tak dużo różu nie mamy więc chyba nie jest źle - nie będzie księżniczkowa 
chyba jutro na sh rusze popatrzeć.

), więc muszę rozbujać Kaziora do 03.07., bo jeśli opieszałość odziedziczył po ojcu, to czarno to widzę