GANG spod topiku dla starajacych sie - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-01, 14:00   #2191
Kathi75
Zakorzenienie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie

Gabi to sie wziela fasolka za ciebie mam nadzieje ze ci przejdzie i bedziesz mogla dalej w pelni cieszyc sie bezobjawowa ciaza
Ja zmykam tez trzeba cos stworzyc i z malym poszalec
Wracam potem

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 14:03   #2192
olivka_7
Zakorzenienie

Gabi jakie by nie były będę się cieszyć, byleby tylko się pojawiły, a tylko tego się obawiam że kolejny test wyjdzie nie tak jak oczekuje.

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 14:08   #2193
tola3804
Zakorzenienie

Kurde dziewczyny! Ja zaraz zwariuję!!!!!!!!!

Opierdzielam się od dobrych kilku tygodni w robocie, nie mam totalnie nic do roboty! A tu nagle dzwoni mój szef i mi dowala taką robotę, że mogłabym ze 3 dni nad tym siedzieć. Poza tym przychodzi dziewczyna z innego działu z 5-ma teczkami (każda po tysiąc dokumentów) do podpisu! I mój szef jeszcze z takim tekstem, że jak mu już to wyślę na maila, to on wieczorem przeczyta i jak będzie miał jakieś uwagi, to mam w poniedziałek przyjść do pracy. Jednym słowem cofa mi urlop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Czaicie?!?!?!?!?!

Chciałam urlop w czerwcu - nie dostałam. Powiedziałam w takim razie, że nie chcę go wcale, bo zostawię sobie na po macierzyńskim, żeby siedzieć dłużej z Mikusiem. Zgodził się. Potem przylazł do mnie i KAZAŁ mi iść na 2 tygodnie urlopu!!!!!!!!! Zmusił mnie wręcz!!!!!! Ok, miałam iść od poniedziałku, mówię trudno. Mimo, że mój mąż nie ma teraz urlopu i będę siedziała w domu. Ale już się nastawiłam, że dziś ostatni dzień w pracy. Wiadomo. No i teraz takie coś... Nie no, normalnie ręce i majtki opadają...
Stary 2008-08-01, 14:16   #2194
olivka_7
Zakorzenienie

To faktycznie dał czadu:/ Co on sobie myśli, jeszcze ty w ciąży jesteś. Postaraj się nie denerwować.Jaka cholera z niego

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-08-01, 14:45   #2195
domi7ks
Zakorzenienie

Tola ten Twój szef jakiś cham bez serca, przewredny

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 14:46   #2196
olivka_7
Zakorzenienie

Tacy się niestety też zdarzają:/

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-08-01, 14:48   #2197
domi7ks
Zakorzenienie

Ja oglądam filmiki na youtube z Powstania Warszawskiego...matko, jakie to były straszne czasy...jak się wszytsko teraz zmieniło

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 14:50   #2198
olivka_7
Zakorzenienie

A ja już spadam Postaram się jutro napisać jak najszybciej co i jak.Buziaczki

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-08-01, 14:57   #2199
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

juz jestem bylam w sklepie, placki juz zrobione zaraz bede jesc jeszcze tylko pranie rozwiesze i wolne
Tola ja jak mialam praktyki mialam tak samo jak bylo 30 min do wyjscia to szefowa papiery znosila i zawsze siedzialam dluzej.Wspolczuje takiego szefa.
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 15:06   #2200
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny! Ja zaraz zwariuję!!!!!!!!!

Opierdzielam się od dobrych kilku tygodni w robocie, nie mam totalnie nic do roboty! A tu nagle dzwoni mój szef i mi dowala taką robotę, że mogłabym ze 3 dni nad tym siedzieć. Poza tym przychodzi dziewczyna z innego działu z 5-ma teczkami (każda po tysiąc dokumentów) do podpisu! I mój szef jeszcze z takim tekstem, że jak mu już to wyślę na maila, to on wieczorem przeczyta i jak będzie miał jakieś uwagi, to mam w poniedziałek przyjść do pracy. Jednym słowem cofa mi urlop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Czaicie?!?!?!?!?!

Chciałam urlop w czerwcu - nie dostałam. Powiedziałam w takim razie, że nie chcę go wcale, bo zostawię sobie na po macierzyńskim, żeby siedzieć dłużej z Mikusiem. Zgodził się. Potem przylazł do mnie i KAZAŁ mi iść na 2 tygodnie urlopu!!!!!!!!! Zmusił mnie wręcz!!!!!! Ok, miałam iść od poniedziałku, mówię trudno. Mimo, że mój mąż nie ma teraz urlopu i będę siedziała w domu. Ale już się nastawiłam, że dziś ostatni dzień w pracy. Wiadomo. No i teraz takie coś... Nie no, normalnie ręce i majtki opadają...
Nie no dla mnie to szczyt chamstwa jak mozna tak traktowac czlowieka jak swoja wlasnosc przeciez ty moglabys miec wczasy zarezerwowane i wtedy co??? zwrocilby ci za nie ???
Moze tak zadzwon do szefa i powiedz co o tym sadzisz?? Moze troche szczerosci idiocie nie zaszkodzi bo dla mnie to jest niewolnictwo

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-08-01, 15:13   #2201
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Nie no dla mnie to szczyt chamstwa jak mozna tak traktowac czlowieka jak swoja wlasnosc przeciez ty moglabys miec wczasy zarezerwowane i wtedy co??? zwrocilby ci za nie ???
Moze tak zadzwon do szefa i powiedz co o tym sadzisz?? Moze troche szczerosci idiocie nie zaszkodzi bo dla mnie to jest niewolnictwo
Najpierw się mnie zapytał, czy mam jakieś plany wyjazdowe. Powiedziałam, że nie i że będę siedziała w domu. Dopiero wtedy wypalił...
Stary 2008-08-01, 15:21   #2202
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Tola
jeszcze troche i bedziesz na macierzynskim i sobie odpoczniesz psychicznie od tego wrednego szefa a planujesz isc na wychowawczy?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 15:35   #2203
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Tola
jeszcze troche i bedziesz na macierzynskim i sobie odpoczniesz psychicznie od tego wrednego szefa a planujesz isc na wychowawczy?
Na razie planuję od 2 września iść na zwolnienie, a potem na macierzyński. Widzę, że różnie się życie układa... więc odnośnie wychowawczego nie podjęłam jeszcze decyzji.
Stary 2008-08-01, 16:31   #2204
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Kathi jestem jestem tylko że ja nawet nie mam siły na kompa wejsc i poczytac wizaż... wczoraj o 19 poszłam spac obudziałam wsie w makijazu i ciuchach ok 0.30 wstałam zmyłam makijaż i umyłam się ubrałam pizamke męzowi kanapacze do pracy i kurna dalej spac do 9 poszłam!!!!
Więc u mnie nic sie nie dzieje pozatym ze w pracy nic mi sie nei chce i tez bym spała na towrze chociażby, a w domu tylko spie i jem obiad po 18. Mam od wczoraj mdłości na szczęście nie wymiotuje ale muli mnie cały dzien na cokolwiek nie spojrze a człowiek jeśc musi

Olivka bez względu na wynik masz powiedziec i jak juz pisałąm nie chce ani jednej łzy widzieć w gangu!!!
Tola ale debil z niego!! No chamstwo!!!

Gabi ja robiłam testa w 38 dniu cylku a nie 34
Kathi ten avatarek jest przesodki

Dziewczyny która umie i wie jak zrobic taki link do dzidziusia do płodu jak ma aliszcze??? bo jak ja robie to za długi wychodzi i nie chce sie wkleić?

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 16:53   #2205
madziwnia
Zakorzenienie

jak sie człowiek zaprze to wszystko zrobi!!! I prosze mam juz piękny suwaczek

BEZ WASZEJ POMOCY ....

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-08-01, 17:00   #2206
Kathi75
Zakorzenienie

Madzia to macie z Gabi ta sama fazke ale co sie dziwic jak wy w tym samym tygodniu jestescie
Niunia sliczna i ta w suwaczku i ta w avatarku juz wiem do kogo sie zglosze jak swoj bede robic
Ja wlasnie sie dowiedzialam ze jutro jestem sama w domku Tata do pracy maly do babci a mama hihi a mama posciagala firanki i okna bedzie myc
oczywiscie na jakies miasto sie wyskoczy dziure w lodowce zalatac i zaproszenia na urodziny MAxia kupic ech laski mi powyjezdzaly z Austrii i jednak impra w domku bedzie lub gdzies nad woda jak bedzie cieplo bo nie oplaca mi sie dla 4 dzieci sale rezerwowac no coz moze za roczek

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-08-01, 17:05   #2207
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Ale machacie tych wiadomosci! Kurcze chyba musze nadgonic z pisaniem, bo gdzies w polowie listy jestem

od poniedizlaku bede wiecej z Wami, dzisiaj wracam do domu, TZ wyjezdza znow w poneidzialek rano a ja bede siedzien przy kompie i tesknic

MISCHOKO - wszystkiego NAJ... w Twoim wielkim dniu!

Pozmienialyscie avatarki i nie wiem z kim gadam

ZUZIA pojdz od gina wczesniej! Ja bym chyba nie czekala Ty bierzesz duphaston? Jesli tyak , to poczytaj ulotke, moze jest cos o plamieniu. A jelsi to nei Ty, to przepraszam za pomylke

OLIVKA - kiedy testujesz? Chce fluidki

TOLA - masz jakiegos baraniastego szefa! Chamstwo po prostu, ale wtedy wezmiesz moze po porodzie i bedziesz dluzej z Niuniem

KASIENKO - ales sie nasiedziala nad strona ze zdjeciami, jak wroce do domku to obejrze wszystkie A corcia idealna

co macie dobrgo na obiad? Ja z niemocy tworczej zrobilam dzisiaj tarte. Mam nadzieje, ze bedzie dobra, bo jestem u TZta rodziny. troszke mam stres, czy sie uda

fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 17:14   #2208
madziwnia
Zakorzenienie

Fruzienka jesli chodzi o obiady to ja wracam z parcuy jakos o 18.30 jestem juz w domu i mam gotowy obiadek mamuska dba o mnie jak trzeba!!! Zalezy na co mam ochote ale wszystko co kwasne to dla mnie ja zawsze kwasne lubiłam!!
Wczoraj miałam szczwiowa a dzis hmmm zaraz zadzwonie poczekajcie.....
no więc mam wczorajszą szczawiowa i pulpeciki w sosie i ziemniaczki i surówka...

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-08-01, 17:19   #2209
Kathi75
Zakorzenienie

U mnie na obiad
Maxi zupka z kurek z ryzem
Tata steki z sosem grzybowym ziemniaki z koperkiem i surowka z paryki ogorka grodzku i pomidora
Ja ryz z frutti di mare w pomidorach hihih
Kazdy jje teraz co innego no w przyszlosci Maxi bedzie jadl to co ja ale dla taty musze gotowac oddzielnie bo on na dietke nie przejdzie
Zmykam dziewczeta piszcie mi ladnie zebym jutro rano miala co czytac

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009

Edytowane przez Kathi75
Czas edycji: 2008-08-01 o 18:07
Stary 2008-08-01, 18:13   #2210
tola3804
Zakorzenienie

Na poprawę humoru i w związku z jutrzejszym weselem poszłam dziś umalować pazurki u rąk i nóg. Pani strasznie się spieszyła (jak się później okazało na jakiegoś busa) i zrobiła mi trochę niedbale, ale ja się pewnie za bardzo czepiam. Generalnie nie jest źle i na pewno nikt nie zauważy tego, co ja. Ależ mi się nie chce iść na to wesele... A tu jeszcze oprócz tego 2 później...
Stary 2008-08-01, 18:15   #2211
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Na poprawę humoru i w związku z jutrzejszym weselem poszłam dziś umalować pazurki u rąk i nóg. Pani strasznie się spieszyła (jak się później okazało na jakiegoś busa) i zrobiła mi trochę niedbale, ale ja się pewnie za bardzo czepiam. Generalnie nie jest źle i na pewno nikt nie zauważy tego, co ja. Ależ mi się nie chce iść na to wesele... A tu jeszcze oprócz tego 2 później...
Dawaj focie obejrzymy

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-08-01, 18:19   #2212
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Zuziu! No i co myślisz robić? Chcesz się skonsultować z ginem? - kurcza, a nie możesz do jakiegoś zadzwonić, jak Kathi? Może by Cię fachowo pocieszył!
Ale ja myślę, że to serio upał mógł wpłynąć, no i może tą pracą się trochę też denerwowałaś, co?
A jak będziesz chciała być spokojniejsza na zaś, to serio zrób sobie te badanka, o których pisałam - nie zaszkodzi, a jak coś to będziesz wiedzieć, że to tylko te kwestie hormonków trochę, a wszystko inne już w porządeczku! No nie?
Ej - no, chyba że to ... fasolka? no nie wiem, ale już tyle dziwnych historii się słyszy - może dlatego to tak dziwnie u Ciebie wygląda??? a temp. masz jaką???
Na pewno ten dłużąca sie @ to przez leki, ale bóle w podbrzuszu to nie mam pojęcia czemu, powinny po lekach przejść, a tu znowu mnie boli, nie mocno jak m-c temu ale jednak zamula.
Tempke chyba jutro zmierzę. W sumie to nigdy nie mierzyłam.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Zuzia

Cytat:
Napisane przez fruzienka Pokaż wiadomość
ZUZIA pojdz od gina wczesniej! Ja bym chyba nie czekala Ty bierzesz duphaston? Jesli tyak , to poczytaj ulotke, moze jest cos o plamieniu. A jelsi to nei Ty, to przepraszam za pomylke
Plamienie może być międzymiesiączkowe, a mi sie tak @ ciągnie i to nie przez upał bo u mnie dopiero zaczyna być naprawdę ciepło a tak było tylko cos ponad 20 stopni, stresów żadnych nie było ostatnio.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 18:33   #2213
tola3804
Zakorzenienie

No dobra, moje pazurki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP9071.jpg (31,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP9078.jpg (45,7 KB, 22 załadowań)
Stary 2008-08-01, 18:36   #2214
Kathi75
Zakorzenienie

E no nie jest zle lapki bardzo ladnie jak skorki ogasna bedzie gicior na nogach troche krzywo ale kto ci bedzie na nogi patrzyl tzn na paznokcie bo na nogi napewno
Dobrze jest jak na malowane w pospiechu to babka specjalistka jest

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-08-01, 18:43   #2215
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
No dobra, moje pazurki.
Kochana a ile zapłaciłaś?
Stary 2008-08-01, 19:23   #2216
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

Dziewczyny która umie i wie jak zrobic taki link do dzidziusia do płodu jak ma aliszcze??? bo jak ja robie to za długi wychodzi i nie chce sie wkleić?
Chciałabym mieć już takiego linka w swoim podpisie ale niestety to inna gangowa Alicja ma takiego

Kathi, ja niestety w pracy a nie na słoneczku byłam, dlatego nic nie byłam na forum dziś a po pracy miałam randkę z mężem poszliśmy wpierw na obiad do knajpki a potem do innej, gdzie wypiłam przepyszny koktajl truskawkowy było super ale padam na twarz od tego gorąca. To Twój Maxiu jest zodiakalnym Lwem?

Olivka, przez Ciebie skuszę się na przefarbowanie się na brunetkę bo coś mnie korci

Zuzia, te plamienia to pewnie od tabletek. Ja już tyle różnych tabletek na moje hormony nabrałam, duphaston też i miewałam plamienia, zwłaszcza, gdy od niedawna brałam te tabletki. Nie pamiętam teraz, czy po duphastonie też miałam plamienia, ale wydaję mi się to możliwe.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 20:37   #2217
Zuziunia
BAN stały

Pije piwko sama i siedzę na balkonie bo humor coś marny mam zdrówka!!!

Stary 2008-08-01, 21:02   #2218
gabriellao0
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki
mnie męczyło mulenie po krawcowej ale za radą Kasi pojadłam poleżałam i minęło
A co do jedzonka to też najchętniej wyraźne smaki Tłuste, ostre, kwaśne, czyli musztardy np, zupki pomidorowe, pasty z ostrymi przyprawami, majonez. Absolutnie nic słodkiego, nic nijakiego.

Tola pazurki nie takie złe, rączki ok, ale stópki mogłaś ciut wyraźniej, bo takie blade ciut są.
Aliszcze zazdroszcze randki, mój mnie zabrać nie chce, nawet pierwszą rocznicę ślubu mi schrzanił!!! Ale cóż, facet!
Olivka dawaj rano jak najszybciej wyniki bo ja rano nad jezioro jadę więc chce być na bieżąco a kto mnie potem poinformuje??? Prosimy do 8.00 wieści podać najnowsze
A teraz dobranoc, pchły na noc
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 21:11   #2219
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Kochana a ile zapłaciłaś?
Sorki dziewczynki, że tak zniknęłam nagle, ale miałam koleżankę. Wprosiła się... Kurde, jak ja nie lubię takich niezapowiedzianych wizyt. Mieszkanie wygląda jakby tajfun po nim przeszedł, bo oczywiście zostawiłam sobie do sprzątania na urlop... bo skoro nigdzie nie jadę... A tu nagle... niespodzianka... No cóż. Ja tak nie potrafię.

Zapłaciłam tylko 30 zł (15 za rączki i 15 za nóżki), bo to było tylko malowanie, a nie pełny manicure i pedicure. Nie chce mi się nigdy tyle siedzieć, nudzi mi się. A jeszcze tyle trzeba później siedzieć i czekać, aż wyschnie.

Gabi! Chciałam pazurki jedne i drugie w tym samym tonie. Inne nie pasowałyby mi zresztą do całości.

Gabi i Madziwnia! Będą chłopy jak nic. Ja też wolę ogórki kiszone niż ciasto.

Zaraz mężuś wraca z pracy. Jak dobrze!

Zuzia! A co Ty tak sama pijesz? Gdzie masz małża?
Stary 2008-08-01, 21:33   #2220
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia! A co Ty tak sama pijesz? Gdzie masz małża?
Na polowaniu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości