|
|
#512 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Ale te zakupy to dopiero pod koniec miesiąca, jak z wakacji wrócę Pomnyśleć że pare lat temu nie lubiłam kupować bielizny, miałam dwa biustonosze na krzyż, koniecznie gładkie i więcej mi do szczęścia nie było potrzebne
|
|
|
|
|
#513 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
|
|
#514 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Bycie matką jednak szkodzi na rozum. Cytat:
Mam nadzieję, że sie u nas zadomowisz. A jeśli się zadomowisz, to przygotuj się na to, że Ci zaszkodzi. ![]() Cytat:
![]() Co zaś do kupowania bielizny na Allegro - skusiłam się tylko raz: kupiłam Triumpha - rozmiar i model, którego miałam już wcześniej (i mam obecnie częściowo) pięć sztuk. I co? I źle leżał, oddałam. Nigdy nie kupię biustonosza bez mierzenia. Bardzo niezwykłe. Cytat:
![]() Dostałam dziś cudną przesyłkę. Naprawdę, tyle ciepła w jednej paczuszce, że dzień mam od rana (od południa w sumie) uśmiechnięty, choć spałam ledwie godzinę. Ivanno - dziękuję! (napiszę jeszcze PW Jestem poruszona.
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath cała przyjemność po mojej stronie cieszę się, że poprawiłam Ci humor ![]() Pamiętałam co lubisz (i ja też uwielbiam)
|
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli już o zakupach , to postanowiłam poprawić sobie humor butami. sandałki
i dla równowagi treki
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-08-01 o 19:09 |
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę w poniedziałek do lekarza - do innego, bo mój ma urlop i zapomniał mi o tym poowiedzieć... Na weekend też się ze mną umawiał, a też go nie będzie. Facet nieprzytomny
bez komentarza. Rana lekko spuchnięta, mama choć stwierdziła, że się nie zna, nie zdziwiłaby się na pęknięty szew.Antybiotyk, jak to antybiotyk - daje mi czadu po żołądku, okresu nie widać.... Dobra, namarudziłam się, idę sobie pooglądac asortyment w perfumeriach internetowych.... bo przy 50 zł na koncie to sobie mogę tylko pooglądać. Chyba się wezmę za Diunę - mama bardzo się ucieszyła, ale jest nadal w trakcie czytania innej książki.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(przykro mi niezmiernie, ale u mnie nie jesteś na górze strony )Maju - bardzo piękne Twoje zakupy Cholera, dolar taki tani... koniecznie muszę w końcu z tego skorzystać...
|
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Papugo rozwaliłaś mnie
z tą ofertą![]() Tam jest jeszcze balsam Madness... Do kiedy ta darmowa przesyłka?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#522 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja bezskutecznie szukałam rozmiaru 65C i nie ma Papugo Odebrałam dzisiaj dyplom, kupiłam sobie spodenki za 30zł |
|
|
|
|
#523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Cytat:
![]() Nie wiem, po rozpoczęciu promocji pisali "przez tydzień", a było to ponad tydzień temu. Z mojej krótkiej obserwacji, oni dość często robią tę promocję z przesyłką free. Nijak nie zrozumiem, jak im się to opłaca. ![]() Paulinko
|
|
#524 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach chętnie bym sobie poszalała po warszawskich centrach handlowych,rok już w stolicy nie byłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiedz koniecznie jak do Ciebie dotrze bo do mnie też krzyczy i chciałabym wiedzieć czy jest tak fajna jak to by wynikało z foto ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję,że następnym razem zdecydujesz się przyłączyć
|
|||||||
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
W sierpniu w Canal+ lecą wszystkie części "Obcego". W poniedziałek moja ulubiona pierwsza część ( scena z wyskakującym kotem przyprawiła mnie niemal o zawał)
Blokuję TV
|
|
|
#527 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak okres nie w porę
Ja czekam, nabrałam wody- mam brzuch jak balon,bolą mnie piersi - i nie wiem czy dostanę jutro, czy za 2 tygodnie
|
|
|
#529 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#530 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja dziś średnio towarzyska
Podczytuję tylko od wczoraj i tak smutno...Przyszłam przytulić (Vesenko ; Tymeno - czemu ja takich nie widziałam? to musi być coś nowego, odjazd! niestety przypomniałaś mi, że chciałam jeszcze sandałki na obcasie z Irr; Blue - ładne nabytki A Ty, Mendosito, nie masz nad czym dumać, torba przepiękna Jestem sama w domu, jakoś się odzwyczaiłam przez ten długaśny urlop M. Oglądam A. i niech mnie ręka boska broni, bo kusiiii... A na kiepski humor zakupy są jak wiadomo niewskazane Aaaa, A. chyba wyłączę, za bardzo kusi. Za to pooglądam Irreulara Madziczko, Kagan - a ja się z Wami podrażnię, u mnie okres zawsze w porę
|
#532 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzięłam robotę do domu na weekend Ale przynajmniej pięknie pachnę ![]() Edit: O, i może jak się postaram to mi dziś jeszcze 2000 stuknie Trzeba szukać w życiu pozytywów. Czy tym samym stanę się Wtajemniczona?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#534 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zuziu, poproszę. Moze przestanie boleć mnie głowa. A ja właśnie wzięłam prysznic i pięknie pachnę żele, cedr z imbirem z Manufaktury |
|
|
|
|
#536 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#537 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam regularnyc- co do godziny, tylko teraz nie biorę pigułek
|
|
|
#539 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
deszcz!!!! pada deszcz!!!! czy ktos sie cieszy razem ze mną?
|
#540 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kurna myłam sie w lodowatej wodzie nie wiem ale chyba bojler nie grzeje włączyłam ponad godz temu a tu dalej zimna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

i pocieszyć 

mam nadzieję że nie zrobie żadnych błędów. Cieszę się, ze wreszcie mogę pogadać z kimś o moim fiole czyli ogólnie kosmetykach a szczególnie o perfumach.
Potrzebuję porady w sprawie push-up'u. Chodzi mi o najbardziej puszapowy z możliwych 
cieszę się, że poprawiłam Ci humor 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ostatnio 42 dni, teraz 30 cykl trwał...a i teraz 10 dni @ jedna
Ot durna baba