|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zara
Cytat:
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4113 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Napiszę tak: hahahahahhahahahahahaha
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezmiennie wolę siatkówkę.
|
|
#4116 |
|
Zadomowienie
|
No niestety
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4117 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Nie dość, ze najsłabsza grupa to jeszcze zajmiemy 4 miejsce. A 2 miesiące temu juz się zastanawiali czy będziemy grać z Belgią czy Anglią hahahahaha
|
|
|
#4118 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem jak to jest możliwe, że przeszliśmy te kwalifikacje...
Niech to się kończy bo jeszcze nam wbiją następnego gola. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po drugim golu przestałam oglądać, to nie na moje nerwy
Od tej pory oglądam tylko mecze w których gra mój faworyt od lat Hiszpania
|
#4121 |
|
IG => @madamerose1111
|
Jaka piękna katastrofa! Ciągle nie mogę wyjść z podziwu nad naiwnością polskich kibiców i mediów. W kiepskim stylu polska reprezentacja ukończyła cztery z pięciu ostatnich imprez mistrzowskich (MŚ 2002, 2006, ME 2008 2012). Naród szybko zapomniał i wybaczył mimo iż tak na prawdę nie wiele się zmieniło w mentalności tych piłkarzy. Bo to proste chłopaki są. Gdyby nie talent piłkarski wykładaliby Wam kafelki w łazienkach, zjeżdżali pod ziemie 'na szychtę', albo sprzedawali Wam colę na Orlenie. Sorry, ale większość z nich 'odleciała'. Lewandowski to nawet napisał o sobie samym licencjat. Jak trzeba być zakochanym w sobie, żeby popełnić takie wiekopomne dzieło? Niech wyjdzie, że 'hejtuję', ale o tych porażkach byłam przekonana od wielu tygodni.
Polska to nie Niemcy, ale w mediach panowała euforia jak gdyby w zespole było minimum pięciu gaczy na miarę Ronaldo i Messi. Potem histeria, że Glik ma kontuzję i całodobowa relacja z francuskiej kliniki oraz głośne wzdychanie 'co to będzie?'. A ponoć w piłkę gra się w jedenastu? Dziewczyny to się musiało tak skończyć! I dobrze, bo tak słabych drużyn na mundialu być nie powinno. Irańczycy grali pięknie, chociaż skazani na klęskę walczyli. Chorwacja gra popisowo z wicemistrzami świata, mieliśmy piękny mecz Porugalia Hiszpania 3;3. Można tak wyliczać dalej. Do czego zmierzam? Cieszmy się takim własnie sportem, a nad tą kadrą i całą chorą atmosferą spuśćmy zasłonę milczenia... |
|
|
|
#4122 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
|
|
|
|
#4123 | ||
|
szamanka
|
Cytat:
Dobrze napisane media ciagle podkręcały jaką to świetną drużynę posiadamy... a przecież prawda jest taka, że jesteśmy przeciętni.![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
Ja tam się cieszyłam jak strzelili w ostatnich minutach ![]()
|
|
|
#4124 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja uważam, że większość piłkarzy to są prości, zwykli faceci, nie tylko jeśli chodzi o Polaków. Dzisiaj widać było, że Kolumbia była poza naszym zasięgiem, ale szkoda że się tak utopiliśmy z Senegalem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4125 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj domowy expert juz po losowaniach do grup powiedzial, ze kolumbia i Senegal to trudni przeciwnicy dla nas. Edytowane przez iva78 Czas edycji: 2018-06-24 o 22:32 |
|
|
|
|
#4127 |
|
Zadomowienie
|
A która jest najslabsza?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4128 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez UNIKALNA1983 Czas edycji: 2018-06-24 o 22:36 |
|
|
|
|
#4129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4130 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4131 |
|
IG => @madamerose1111
|
A nawiązując do tego, że ogólnie Polacy zawsze życzą Niemcom jak najgorzej... Mnie cieszyło jak wygrywali ubiegły mundial i pojechaliśmy nawet z mężem na tę okoliczność do Berlina, żeby zobaczyć się się świętuje tytuł w stolicy.
To jest drużyna waleczna, stabilna, skoncentrowana na sukcesie i niepozwalająca sobie na jakąkolwiek fuszerkę Pełen profesjonalizm. Dla mnie to imponujące i budzące olbrzymi szacunek. To jest 'coś' wygrać mecz w '10', z nożem na gardle jak ostatnio ze Szwecją, chociaż ewidentnie im nie szło. Tak potrafią tylko najlepsi i najwięksi sportowcy. Mają szacunek do kibiców, do kolegów z drużyny i to się powinno doceniac, bić brawo, powinniśmy się na nich wzorować a nie ujadać, że 'znowu im się udało'. W piłce nie ma nic za darmo, wszystko jest okupione pracą i chwała tym którzy zamiast gadać i się lansować swoją potegę demonstrują na murawie. Bo to tam jest miejsce żeby błyszczeć! A nie w reklamach szamponow, garniturów, parówek, energetyków, dachówki i całej reszty... |
|
|
|
#4132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale to są Niemcy![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
|
#4133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie nie dziwi, że się dodatkowo zarabia na swojej popularności, występując w reklamach. Powiedzmy sobie szczerze, po mundialu nikt by im tych reklam nie zaproponował ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tylko ja kibicuje Niemcom
W tym roku stawiam na Belgię! I trzymam kciuki za Portugalię, bo mimo iż nie darze sympatia Ronaldo imponuje mi bardzo na tych mistrzostwach..pewnie wie, że to ostatni mundial dla niego i stąd ta postawa![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Można Niemców nie lubić, ale wczorajsza wygrana im się należała jak psu buda. Tak samo jak Nielotom Nawalki należał się taki wynik dziś.
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przy okazji, trafić teraz dobrego fachowca od remontu to jak wygrana w mundialu ![]() Mnie było przykro to oglądać jestem ambitna i jak widzę, że nasi piłkarze, jak zawsze, nie są waleczni i im nie zależy to mnie trzęsie tak wysoko jesteśmy w rankingu FIFA to chyba jakaś pomyłka jest no i pierwsi z Europy wracamy do domu. Wstyd straszny, zero walki w dwóch meczach to podawanie do naszego bramkarza tak mi działało na nerwy, że szok najgorsza drużyna mundialu
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2018-06-24 o 23:56 |
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu i u nas przecena więc załapałam się na jakieś resztki
ale udało mi się kupić sukienkę na podmiane więc muszę ta zapakować i odesłać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

mi ta mke zaraz anulowali..

media ciagle podkręcały jaką to świetną drużynę posiadamy... a przecież prawda jest taka, że jesteśmy przeciętni.

no ale to są Niemcy

I trzymam kciuki za Portugalię, bo mimo iż nie darze sympatia Ronaldo imponuje mi bardzo na tych mistrzostwach..pewnie wie, że to ostatni mundial dla niego i stąd ta postawa
ESPANA
PORTUGAL
Türkiye
jestem ambitna i jak widzę, że nasi piłkarze, jak zawsze, nie są waleczni i im nie zależy to mnie trzęsie