|
|
#511 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2018 - cz. 3
Cytat:
Po narodzinach Antka jak była u mnie CDL to kazała też karmić z dwóch piersi na jedno karmienie. Teraz już karmie z jednej, ale Antek sam tak zadecydował, w pewnym momencie już po prostu nie pił nic z tej drugiej piersi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#512 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny...
Spotkała mnie taka sytuacja: Teściowa w piątek mówi że wpadła na pomysł jak bedzie miała wszystkie swoje dziewczyny przy sobie ( mnie, wnuczke i swoja córkę która przyjezdza na tydzien do niej z corką ) zafunduje nam pobyt w spa oczywiscie ja ze Stasiem ( co mnie mocno zszokowało, bo rozne mialam przejscia z tesciową to raz, a dwa że ona jest jest typem ludzi ktore lubią spa, nigdy w nim nie była, nie jezdzi nawet na urlopy ). Powiedziala ze pojedziemy moim samochodem bo tam mam baze i fotelik. Po kilku godzinach napisala do mnie jej corka ( a moja bratowa, 43 lata ) haloo jak tam czy wybieramy sie na lumpy, a ja odpisalam jej ze no cos slyszalam i hehehe i ona juz nic wiecej do mnie nie napisała Dzis tż pisze do mnie ze rozmawialm ze swoją siostrą że ja jakos nie chetnie z nią o tym pisałam i zapytal czy ze co nie mam ochoty jeschac czy co, wiec wyslalam mu Naszą rozmowę ( moja i jego siostry ) i napisałam że sama nie wiem, że lumpy z 4 miesiecznym dzieckiem to nie lumpy A po drugie ja nie wiem jak on bedzie sie zachowywal posrod mnostwem obcyhc ludzi i w obcym zupelnie miejscu, że jak sie urodzil postanowilismy ze razem pojedziemy na taka wyprawe pierwsza zeby zoabczyc jak on sie odnajduje w takim otoczeniu I że tak naprawde to nie bedzie odpoczynek tylko cały czas ja z małym bo do basenu bede bała sie z nim sama wejsc bo nie umiem pływac i cały czas ja z nim, bo teściowa bierze go na 3 minuty i oddaje bo boli ja kregoslup i tylko siedzi z nim a ja jej zwracałam z tż uwage ze on za mały jest zeby sadzać go sobie na kolana jak roczne dziecko ze to zle na kregoslup itd a ona ze tylko tak go moze trzymac, brata siostry ( chrzestnej ) słabo zna i nie zostanie z nią zbyt długo procz paru minut Jak tż jeszcze jest to młody posiedz z 1,5h-2h ale z teściowa kilka minut i płacz, że ja się umorduje z nim sama zupelnie. A tż do mnie z pretensjami ze zawsze co by jego matka nie zrobila to mam do niej ale, że co to za problem z nim jechać Ja uwielbiam spa, masaze, zabiegi, sauny i jacuzzi, plywac nie umiem ale lubie takie rozrywki, ale nie samemu z maluchem zabolało mnie to że tz nie powiedział sluchaj sama zdecyduj czy chcesz jechac czy nie bo to Ty sama z nim bedziesz tam i sama bedziesz sie nim opiekowac i zajmowac to jeszcze ma pretensje ze co to za problemto kurde niech jedzie z nami i siezi z młodym wtedy ja baaaaaardzo chetnie pojade i sie po relaksuje ![]() i jeszcze mlody teraz ze wszystkim na nie jazda samochodem w ogole na nie, na kolanach najlepiej i przy cycu, wozek słabo, rece słabo, nie wiadomo co by chciał, potrafi w ciagu dnia miec jedno drzemkę
Edytowane przez MadlenAdlen Czas edycji: 2018-06-25 o 13:56 |
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kiedy robiliście USG bioder drugi raz ? Miałam jechać jutro, ale nie wiem czy damy radę - zatrułam się. Pierwsze było okay, niby drugie w 4 miesiącu a coś się stanie jak zrobię w 5 ??
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#514 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Robiliśmy - wszystko było ok, tak jak na pierwszym
|
|
|
|
|
|
#515 |
|
Wtajemniczenie
|
Hadise, ja nie robiłam bo mi nikt nic nie mówił
![]() A ja mam pytanie innej natury tż włożył ugotowany makaron do lodówki...nie wiem kiedy..ale będzie z tydzień...pachnie normalnie, ale nie wiem czy jeśc ![]() Madlen, no głupia sytuacja. Ale rozumiem Cię, że się umordujesz a nie odpoczniesz. Może jednak warto jechać mimo wszystko i nawet zobaczysz jak się dziecko zachowuje w takich sytuacja ![]() Novakia, jestem z Toba bo mam to na codzień
Edytowane przez klaudetka Czas edycji: 2018-06-25 o 14:22 |
|
|
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Madlen ja bym nie pojechala do tego spa, to wiecej stresu niz to warte. Moj tez teraz marudny wiec to bylaby meka, nie warto. Ja dzis odmowilam dobrej kolezance wesela i juz foch bo czemu, naprawde?wszyscy im odmawiaja... To ja mam sie meczyc z dzieckiem w imie jej super imprezy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
novakia strasznie zle sie czuje ze tz tak mi nagadał teraz mam nie sprawic przykrosci jego mamie i jechac za wszelką cene i tylko się namorduje a nikt mi nie pomoże jak kiedys zostawilismy na 1h tesciom Stasia to jak wrocilismy to mowila gdzie Wy byliscie on sie tak darł on napewno jest chory ja juz wiecej go takiego nie chce ona chce tylko grzecznego wnuka a wiadomo ze takich dzieci nie ma nie pojmuje ze takie szkraby mają skoki, zeby i inne Edytowane przez MadlenAdlen Czas edycji: 2018-06-25 o 14:32 |
|
|
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#519 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie jem
tak coś czułam, wywalę bo tż gotowy zjeść ![]() Madlen, zrób jak Ci serce mówi ale wytłumacz facetowi chociaż pewnie ciężko...Novakia, myśmy poszli na wesele do 20-21 ale wtedy mała naprawde miała ok okres, teraz bym się bała
|
|
|
|
|
#520 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Mamusie, widzę że Was tu przybyło sporo
, jak ka wam zazdroszczę że macie czas pisać na forum.. też bym chętnie z Wami poplotkowala ale zwyczajnie nie mam czasu . Jestem w miarę na bieżąco z bo czytam Was ale dopiero dziś ogarnęłam że jest nowy wątek . Nie wiem jak wy ale ja mieszkam na wsi i ciągle nam robotę jak nie na polu to w domu.. A tęsknię za wizazem..![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa śpi już 2h
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#522 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Betsy
w bloku tak to jest, my mamy wszystko w jednym pokoju a aneksem więc i komputer i dziecko i gotowanie ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Hadise, idź spać! Moja mnei dziś tak rano wyrolowała. Walnęła kawę specjalnie na shopping w Lidlu a ta ponad 2h spała! Jakbym wiedziała to bym się sama walnęła i kawy nie piła |
|
|
|
|
#523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój spał 3 Oszalałam! ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#525 |
|
Raczkowanie
|
Moja Misia dziś kończy cztery miesiące i przez tą pogodę miała dziś już trzy drzemki w tym jedna 3,5h. To lubię
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#526 |
|
Rozeznanie
|
Boże, u nas od rana pierwsza drzemka (trwa pół godziny). Siedzę w bałaganie i boje się cokolwiek zrobić żeby jej nie obudzić.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Polozylam malemu mate na dywan zamiast na puzzle piankowe a on szaleje na niej jak nigdy, kreci sie, pelza, turla hmm dziwne
|
|
#528 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja próbuje wyciągnąć język z buzi o denerwuje się, że się nie da : brzydal: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- A puzzle już zaczęła rozkładać na czynniki pierwsze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#529 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny bierzecie jakieś probiotyki?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Oczywiście mówię o tych ginekologicznych Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#530 |
|
Zadomowienie
|
Madlen, ja nic nie biorę
|
|
|
|
#531 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Do wszelakich problemow doszedl wrzask w kapieli
|
|
#533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój gnom nie umie coś usnąć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój pol godziny temu obudził się z ostatniej dzisiaj drzemki (godzinkę spał) . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#535 | |
|
Zadomowienie
|
Moja usnęła już na noc. Ale pierwszy raz od dawna na rękach
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myśle, ze max 21. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#537 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój brzdąc już śpi, w końcu przestał padać deszcz więc zaraz idę biegać. Mam tak beznadziejny humor, że chyba walnę sobie piwko przed snem.
|
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
A mój już śpi i zasnął koło mnie nie na rękach. Czyżby koniec skoku ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Ja tylko lykam D3 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#540 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- A ja wracam na rurę. Na razie raz w tygodniu, ale dobre i to Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

zabolało mnie to że tz nie powiedział sluchaj sama zdecyduj czy chcesz jechac czy nie bo to Ty sama z nim bedziesz tam i sama bedziesz sie nim opiekowac i zajmowac to jeszcze ma pretensje ze co to za problem

tż włożył ugotowany makaron do lodówki...nie wiem kiedy..ale będzie z tydzień...pachnie normalnie, ale nie wiem czy jeśc 

chociaż pewnie ciężko...
, jak ka wam zazdroszczę że macie czas pisać na forum.. też bym chętnie z Wami poplotkowala ale zwyczajnie nie mam czasu
. Jestem w miarę na bieżąco z bo czytam Was ale dopiero dziś ogarnęłam że jest nowy wątek
. Nie wiem jak wy ale ja mieszkam na wsi i ciągle nam robotę jak nie na polu to w domu.. A tęsknię za wizazem..

Oszalałam! 

.