|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Specjalnie dla Virtual zdjęcia włosów i Brata
|
|
#1382 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Zadomowienie
|
Oo, ładne, ładne
![]() Teraz już wypadałoby mi iść spać - zamierzam się przestawić na wstawanie nieco wcześniej, bo niedługo będę wstawać kiedy robi się już ciemno (Jedna z moich koleżanek tak wstawała - w ferie co prawda, ale i tak 15, 16 to nie skoro świt )
|
|
|
#1384 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
No ale cóż, ma sie siostrzyczke w temacie Tylko po 5 latach mogły by byc troszke dłuższe I tak nie narzekam
|
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Pobuuuudka!
miłego dnia! |
|
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne włosy
![]() Cześć wszystkim
|
|
#1387 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E to my Cię tu tych oporów pozbawimy Włosomaniaczki to jak Twoja rodzina, rodzinie się nie pokażesz![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuje Cytat:
![]() Cytat:
No cóż - niestety czesto tak jest, że pierwsze wrażenie (czyt. wygląd zewnętrzny) sprawia, że ludzie nas nijako kategoryzują i przypisują nam cechy, które nie zawsze posiadamy No i czasem może to być bardzo krzywdzące.Ja również nienawidzę lata, ale z powodu tych niemiłosiernych upałów Nie znoszę słońca, opalania się, tej niemiłosiernej duchoty w środkach komunikacji miejskiej. Tak szczerze to już wolę zamarzać niż się rozpuszczać![]() Cytat:
Robi wrażenie Też muszę swoje zapasy uzupełnić, bo powoli to i owo mi się kończy. Zaraz sobie pozamawiam przez apteke internetową co trzeba![]() Śliczne włosy ![]() No tak - nie przywitałam się Witaj bracie JolieTigressko co tak wcześnie porabiasz Czyżby poranny jogging?![]() Narek mysz ![]()
|
||||||
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze że dorwałaś w końcu ten balsam nivea, tylko piszesz że zabardzo nie chroni tak?![]() Świetne Milka dobra, dobra Wstawie niedługo![]() A co do zamówien z apteki to wczoraj złozyłam zamówienie na jedyne 54zł Prawie wszystko do włosów
|
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Po całym dniu poza domem wczoraj jak zobaczyłam ile mam do nadrabiania to mi szczęka opadła ![]() Dlatego wybaczcie że nie będę cytować. Przede wszystkim witam brata Jolie (za nic nie zapamiętałam nicku ) i odrazu muszę powiedzieć jedno: super włosy takie długaśne. Też takie chce! No i kolejne pytanie, gdzie w Londynie znalazłeś fajny sklep z olejkami? Też mieszkam w LOndynie Albo olej kokosowy? Milka19 --> cudne włosy Oleczka --> Gratuluję wytrwałości w diecie. Niezła z Ciebie laska A jak TŻ zareagował na twoją nową sukienkę? Eyna --> super zbiorek Ja nawet połowy nie mam Do mojego zbioru obecnie zalicza się: -szampon Bebi Barwy i Farmony Radical wzmacniający Blask koloru -odżywka Kallosa mleczna i Wax polski -olejek Alfaparfu i CeraKare I to wszystko Zarządziłam odwyk kosmetyczny po tym jak w ciągu 2 miesięcy kupiłam 7 buteleczek perfum i mnóstwo kolorówki Więc teraz odwyk także z pielęgnacji.virtual_reality --> Właściwie użyłam go tylko kilka razy ale wrażenia pozytywne. Zapach cudowny Ale na temat składu się nie wypowiem, bo są tak maleńkie literki że musaiałabym z lupą odczytać![]() Jolie --> jakie wrażenia po umyciu włosów odżywką? Wczoraj przypadkiem wylądowałam na dyskotece, ale muszę Wam powiedzieć że już mnie to nie kręci... Nie byłam pół roku i jak poszłam- nic szczególnego... Szkoda czasu i pieniędzy. No i mój facet mnie wqrzył wczoraj Nie odp mi na ważnego smsa. Domyślam się że pewnie usnął ale dzisiaj mógłby się pofatygować i napisać mi te parę zdań. (wiem marudzę- miesiączka ). Zdjęć włosków niestety nie mam jak wrzucić bo nie mam aparatu w Polsce Ale jak wroće do Londynu to poproszę siostrę żeby mi cyknęła fotkę i Wam pokażę. Ja jestem bardzo zadowolona, chociaż grzywka nie jest taka jaką początkowo chciałam. No i kolor włosów ładniutki, taki jasny Nie mogę się przyzwyczaić... Rok temu o tej porze miałam czarne A u lekarza dowiedziałam się że mam problemy z kręgosłupem I muszę ograniczyć siedzenie przed komputerem do minimum, także po powrocie do Londynu będę do Was zaglądać bardzo rzadko, ale mam nadzieję że o mnie nie zapomnicie Buziaki i miłego dnia życzę
|
|
#1390 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() No i Karla i Iza - przyłączam się do apelu o fotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze, że Ty już przetestowałaś szampony Wax, bo się przymierzałam a już wiem, że nie warto
|
|||||||
|
|
|
|
#1391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co konkretnie zamówiłaś? Cytat:
Zależy co to za dyskoteka i jakie towarzystwo Typowe dyskoteki, gdzie dużo małolatów i alkohol leje się strumieniami też mnie nie kręcą![]() Czasem lepiej zadzownić i pogadać niż pisać smsy - zwłaszcza jak to co było w smsie było takie ważne ![]() W sumie to posiedziałyśmy i poplotkowałyśmy A jak znajomi dowiedzieli się, że chce wracać w nocy na nogach do domu to myślałam, że mnie oskalpują Dowiedziałam się, że jestem egoistyczna, samolubna, lekkomyślna, nieodpowiedzialna itd. Wydaje mi się, że przesadzają. Na jakim świecie my żyjemy - przecież na każdym kroku nie czają się psychole, którzy tylko czekają, aby zrobić mi coś złego![]() Twój TŻ ma wyjątkowo specyficzne poczucie humoru |
||
|
|
|
|
#1392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() mycha? Skąd, na co, po co? Chesz Zuze?Cytat:
. W tym drugim, w którym jest więcej olejków (m.in palmowy, kokosowy, z siemienia lnianego, musztardowy ale i amle etc) widział litrowego kokosa za coś kole funta. Musi tam jeszcze wszystko obczaić dokładnie (za 2 miechy wraca więc trzeba będzie zakupy zrobić)![]() Zawodowo włosy czyste, sprężyste, ładnie się błyszczą (nie aplikowałam odżywki po myciu), są nawilżone po same końce ale i dobrze umyte. Chyba zostanę przy tym sposobie na dłużej (jak nie na stałe) Polecam Oj w drogerii raczej nie uświadczysz. Serie Therapy są do nabycia w aptekach ![]() Cytat:
|
|
|
#1393 | ||
|
Zadomowienie
|
WItam
![]() Cytat:
Cytat:
Taak, albo czesać jeden na prawo, drugi na lewo, trzeci na tył ![]() Nie martw się, na pewno szybko nie powypadają, teraz też wcale ich nie jest mało
|
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię nocne spacery, ale jednak wolę z psem, czuję się jakoś bezpieczniej Zależy gdzie się chodzi, ale nie warto się bez sensu narażać![]() Co do poczucia humoru TŻ - czasem mnie rozwala. Ja jestem nerwus a on reprezentuje stoicki spokój, więc jak czasem w chwilach mojego kryzysu dowali mi takim tekstem, to mam ochotę go zabić ![]() Cytat:
To wybiorę się do apteki![]() On się nie przejmuje, ja przejmuje się za nas oboje ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Ze strychu przylazła- kot uwielbia tam wchodzić i musiała jakoś przemknąć obok nóg
(przyłażą z pól, pomiędzy dachem a ścianą zewnętrzną na strychu jest dziura ok. 30 cm). Obudziła mnie małpa, bo po papierach jakichś łaziła i chyba je gryzła czy cuś takiego ![]() Chcę Zuzę Mój Patison przynajmniej miałby towarzystwo
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehhhh ale Kuba bez niej to chyba nie przeżyje
|
|
|
#1398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o co chodzi dokładniej z tym siedzeniem przed kompem? Są takie specjalne krzesełka odciążające kręgosłu dla takich jak my Lekarz nic nie wspominał?Do włosów: nizoral (23zł za malutką butelkę , olejek rycynowy. A reszta to żel do twarzy który polecała Jolie (po ocenach w KWC nie mogłam się oprzeć ), zieloną glinkę i 2 opakowania bratka do picia Chciałam żeby wyszło taniej wieć wzięłam taki sypany za 1,30zł , tylko że zapomniałam usnunąć poprzedniego w torebkach![]() Jednak nie jest ze mną tak źle, bo w końcu nie wszystko do włosów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba się jeszcze nie przywitałam, więc dzień dobry
|
||||
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Kubę też zapraszam do siebie, miejsce na pewno się znajdzie
![]() Edit. Marudzę razem z Gosią i Kasią- Karla, prosimy o zdjęcia ![]() Swoją drogą, sama też zrobiłam album
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko właśnie czasem strasznie denerwuje się rzeczami mało istotnymi Walczę z tym, ale łatwo nie jest
|
|
|
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olu- Ty nikczemna TWARZYCZKO
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1403 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie myślę w kategoriach narażam się, nie narażam - poprostu spokojnie sobie spaceruje nikomu nie przeszkadzając ![]() Cytat:
A zamawiałaś w tej aptece dbam o zdrowie Ja właśnie sobie KWC i stronkę tej apteki przeglądam i niestety dużo produktów tam nie jest dostępnychCytat:
![]() Oglądałam pogodę i ... z utęsknieniem czekam na burze Mam nadzieje, że jutro będzie chłodno, bo mam zaplanowaną całodniową wycieczkę hen daleko![]() Oj Narku tytuł albumu wymiata
|
||||
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
Postaram się w najbliższym czasie wrzucić jeszcze jakieś zdjęcia z moich wygłupów ![]() Ty się tutaj "Następnymi" nie wymiguj Cytat:
Aczkolwiek niedługo wrzucę zdjęcie swoich włosów do "Pochwalmy się swoimi włosami", więc będziesz miała porównanie ![]() Milko, dziękuje bardzo Jeszcze nie słyszałam takiego komplementu na swój temat
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrób tam burzę swoimi włosami bo K zdaje się zakładać tam monopol [ale ja złośliwa jestem sasaasasa]Dziewczyny macie pozdrowienia od Agi (Finlory). Jej Czarna ma kolejne rodzeństwo . Puśka urodziła jednego, małego, ślicznego kociaczka
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się zmobilizować, umyć skalp, żeby to jako-tako wyglądało
No problem, ale swoją drogą, ma naprawdę fajne włosy Cytat:
|
|
|
#1407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ola - super album
Masz talent zdjęciowy![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hehe, skądś to znam Wnikliwa analiza sytuacji i dopatrywanie się w niej tego, czego tam absolutnie nie ma, to też taka typowo babska cecha Zauważyłam, że rozmowa na ten temat z bliskim facetem pomaga Jak czasem powiem TŻ, co wyczytałam między jego słowami albo w jego spojrzeniu, uśmiechu itp. to robi taką minę ![]() Albo czasem wbiję sobie coś do głowy, jestem przez to poddenerwowana, cały dzień kłócę się ze wszystkimi a potem się okazuje, że to kompletna bzdura ![]() A gdzie się wybierasz na wycieczkę?
|
||
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
nie przeczę- ale to coś w tylu Ilonki z MM- i jak znam życie kiedyś "urodzi" się z tego burza na fryzjerskim
|
|
#1409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A jeszcze nie wiem gdzie jade Z wycieczki ze śpiworami do nie wiadomo gdzie zrobiła się jednodniowa wycieczka bez śpiworów, ale nadal nie wiadmo gdzie
|
|||
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki wielkie
![]() Cytat:
Cóż, póki co starajmy się nie wchodzić sobie w drogę, może jakoś wytrwamy w tym stanie ![]() Edit. Specjalnie dla Ciebie, Kasiu, wrzuciłam jeszcze kilka fotek ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

prawie takie jak moje 

(Jedna z moich koleżanek tak wstawała - w ferie co prawda, ale i tak 15, 16 to nie skoro świt
I tak nie narzekam

Nie znoszę słońca, opalania się, tej niemiłosiernej duchoty w środkach komunikacji miejskiej. Tak szczerze to już wolę zamarzać niż się rozpuszczać
Witaj bracie Jolie

Nie odp mi na ważnego smsa. Domyślam się że pewnie usnął ale dzisiaj mógłby się pofatygować i napisać mi te parę zdań. (wiem marudzę- miesiączka

To naturalny czy sprawka światła?