Włosomaniaczki :D - część III - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-02, 00:01   #1381
Jolie2601
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Specjalnie dla Virtual zdjęcia włosów i Brata
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moto_0231.jpg (67,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moto_0176.jpg (104,5 KB, 33 załadowań)
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 00:13   #1382
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Jakie długasne prawie takie jak moje
Gratuluje wytrwałosci, no i widac ze siostra włosomaniaczka, bardzo ładne włosy jak na faceta
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 00:15   #1383
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Oo, ładne, ładne

Teraz już wypadałoby mi iść spać - zamierzam się przestawić na wstawanie nieco wcześniej, bo niedługo będę wstawać kiedy robi się już ciemno (Jedna z moich koleżanek tak wstawała - w ferie co prawda, ale i tak 15, 16 to nie skoro świt )
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 00:28   #1384
DECAPITATED
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Jakie długasne prawie takie jak moje
Gratuluje wytrwałosci, no i widac ze siostra włosomaniaczka, bardzo ładne włosy jak na faceta
Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Oo, ładne, ładne
Hehe, dzięki No ale cóż, ma sie siostrzyczke w temacie Tylko po 5 latach mogły by byc troszke dłuższe I tak nie narzekam
DECAPITATED jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 06:53   #1385
tigresska
Zakorzenienie

Pobuuuudka!

miłego dnia!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 10:31   #1386
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne włosy Mój brat cioteczny miał podobne, tylko bardziej kręcone i oczywiście ściął

Cześć wszystkim Niewyspana jestem, mysz mnie obudziła

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 10:51   #1387
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
To chyba na początek zacznę od tych najtańszych typu acne-derm
Eee...może innym razem Mam duże opory przed pokazywaniem swoich zdjęc
Jak najbardziej polecam acne-derm

E to my Cię tu tych oporów pozbawimy Włosomaniaczki to jak Twoja rodzina, rodzinie się nie pokażesz

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
o nie! przy waszych włosach moje trzy na krzyż są po prostu śmieszne
Nie uwierze jak nie zobacze

Cytat:
Offtopicowo sie poskarze :| Własnie zostałam nazwana dziwką MOj ex napisal mi własnie ze woli 200zł (za spotkanie na ktore w zyciu sie nie zgodze) dac mnie niz panience przy drodze. Wymiękłam
No tak... czasem naprawdę trudno uwierzyć, że osoba, która dla nas kiedyś dużo znaczyła może być aż tak okrutna

Cytat:
Milka19 - Włosy przepiękne a i zdjęcia udane bardzo
Dziękuje

Cytat:
Co do włosomaniakow...
Jechałam sobie dzisiaj pociągiem i przysiadło sie dwóch kolesi, z wyglądu bardzo zadbani, w zachowaniu odrobinke ekhm damscy (jaka jest liczba mnoga od kobiecy? ) Rozmawiali o pielęgnacji włosów Jeden drugiemu pokazywał tabletki na wzmocnienie włosów, okazało sie ze własciciel ma jeszcze inne pigułki do tego celu i specjalne preparaty w sprayu Normalnie byłam pod wrazeniem, biorąc pod uwage obaj mieli włosy raczej króciutkie, wyglądające zwyczajnie (ani nie zniszczone ani nie super piękne), tak czy siek uśmiałam sie, juz miałam ochote zaprosic ich na forum

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
"Ty jesteś fajna, jak sie Ciebie pozna, a wyglądasz na sukę"

Tak w ogóle to nienawidzę lata z jednego powodu. Skóra się poci, a ja mam uczulenie na metal i tam gdzie mam zapięcia od stanika, tam gdzie pasek od spodni dotyka mi brzucha jak siedzę, to wyskakuje mi okropna pokrzywa i strasznie swędzi ;(. Nie wiem jak opanować to swędzenie, zaraz zwariuje :/.
Oj koleżanka niebywale szczera No cóż - niestety czesto tak jest, że pierwsze wrażenie (czyt. wygląd zewnętrzny) sprawia, że ludzie nas nijako kategoryzują i przypisują nam cechy, które nie zawsze posiadamy No i czasem może to być bardzo krzywdzące.

Ja również nienawidzę lata, ale z powodu tych niemiłosiernych upałów Nie znoszę słońca, opalania się, tej niemiłosiernej duchoty w środkach komunikacji miejskiej. Tak szczerze to już wolę zamarzać niż się rozpuszczać

Cytat:
Robiłam właśnie porządki w kosmetykach do włosów, część wyrzuciłam, został sam niezbędnik i to co "może użyję" - na tyłach Spójrzcie proszę:
Robi wrażenie Też muszę swoje zapasy uzupełnić, bo powoli to i owo mi się kończy. Zaraz sobie pozamawiam przez apteke internetową co trzeba

Cytat:
Śliczne włosy I brat też niczego sobie

No tak - nie przywitałam się Witaj bracie Jolie

Tigressko co tak wcześnie porabiasz Czyżby poranny jogging?

Narek mysz
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 11:05   #1388
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Robiłam właśnie porządki w kosmetykach do włosów, część wyrzuciłam, został sam niezbędnik i to co "może użyję" - na tyłach Spójrzcie proszę:
Nieźle Widze że dorwałaś w końcu ten balsam nivea, tylko piszesz że zabardzo nie chroni tak?

Cytat:
Świetne

Milka dobra, dobra Wstawie niedługo
A co do zamówien z apteki to wczoraj złozyłam zamówienie na jedyne 54zł Prawie wszystko do włosów
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 11:08   #1389
atsenka
Zadomowienie

Witam

Po całym dniu poza domem wczoraj jak zobaczyłam ile mam do nadrabiania to mi szczęka opadła
Dlatego wybaczcie że nie będę cytować.

Przede wszystkim witam brata Jolie (za nic nie zapamiętałam nicku) i odrazu muszę powiedzieć jedno: super włosy takie długaśne. Też takie chce! No i kolejne pytanie, gdzie w Londynie znalazłeś fajny sklep z olejkami? Też mieszkam w LOndynie Albo olej kokosowy?

Milka19 --> cudne włosy

Oleczka --> Gratuluję wytrwałości w diecie. Niezła z Ciebie laska A jak TŻ zareagował na twoją nową sukienkę?

Eyna --> super zbiorek Ja nawet połowy nie mam Do mojego zbioru obecnie zalicza się:
-szampon Bebi Barwy i Farmony Radical wzmacniający Blask koloru
-odżywka Kallosa mleczna i Wax polski
-olejek Alfaparfu i CeraKare
I to wszystko Zarządziłam odwyk kosmetyczny po tym jak w ciągu 2 miesięcy kupiłam 7 buteleczek perfum i mnóstwo kolorówki Więc teraz odwyk także z pielęgnacji.

virtual_reality --> Właściwie użyłam go tylko kilka razy ale wrażenia pozytywne. Zapach cudowny , jak spsikałam całe włosy nad wodą, to mimo leżenia na słońcu i kąpieli w wodzie po przyjeździe i wyschnięciu włosy były naprawdę w dobrym stanie. Nie zjaśniały za bardzo ani nie były takie suche. Ogólnie polecam. Nabłyszcza, chroni, pięknie pachnie i optycznie pogrubia włosy Ale na temat składu się nie wypowiem, bo są tak maleńkie literki że musaiałabym z lupą odczytać

Jolie --> jakie wrażenia po umyciu włosów odżywką?

Wczoraj przypadkiem wylądowałam na dyskotece, ale muszę Wam powiedzieć że już mnie to nie kręci... Nie byłam pół roku i jak poszłam- nic szczególnego... Szkoda czasu i pieniędzy.
No i mój facet mnie wqrzył wczoraj Nie odp mi na ważnego smsa. Domyślam się że pewnie usnął ale dzisiaj mógłby się pofatygować i napisać mi te parę zdań. (wiem marudzę- miesiączka).

Zdjęć włosków niestety nie mam jak wrzucić bo nie mam aparatu w Polsce Ale jak wroće do Londynu to poproszę siostrę żeby mi cyknęła fotkę i Wam pokażę. Ja jestem bardzo zadowolona, chociaż grzywka nie jest taka jaką początkowo chciałam. No i kolor włosów ładniutki, taki jasny Nie mogę się przyzwyczaić... Rok temu o tej porze miałam czarne

A u lekarza dowiedziałam się że mam problemy z kręgosłupem I muszę ograniczyć siedzenie przed komputerem do minimum, także po powrocie do Londynu będę do Was zaglądać bardzo rzadko, ale mam nadzieję że o mnie nie zapomnicie

Buziaki i miłego dnia życzę

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 11:10   #1390
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Tigressko a może również się nam ujawnisz

Oj czekamy, czekamy

Jednak idę dziś na impreze
Jak tam po imprezie?

No i Karla i Iza - przyłączam się do apelu o fotki

Cytat:
Eee...może innym razem Mam duże opory przed pokazywaniem swoich zdjęc
Ja też miałam ogromne opory, ale przełamałam się i żyję

Cytat:
Żel polecam- tonik jeszcze bardziej (w ogóle jestem zauroczona tą serią).
W takim razie jak tylko będę w drogerii, to kupuję

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
o nie! przy waszych włosach moje trzy na krzyż są po prostu śmieszne
Ja ostatnio powiedziałam TŻ, że mi tak włosy wypadają, że niedługo będę miała trzy na krzyż.. A on na to: "Trzy to jeszcze nie tak źle, będziesz mogła nawet warkocz zrobić"

Cytat:
Napisane przez DECAPITATED Pokaż wiadomość
No cóż... To po kolei żeby nie zamotac
1) Na imię to chyba Irek mam...
2) ...wiek dokladnie pomiedzy Tobą i Kaśką...
3) ...nick... kapela do której mam sentyment i w której miałem znajomego... 4) ...zainteresowania... Gra na skorupach (tudzież perkusji ), muzyka, muzyka no i... narzekanie na monotonie życia w Londonie
5) zwierzak - szynszylę mam imieniem Fluffy ale chyba kontaky rodzicielskie z tym zwierzem sie urwały kilka lat temu
A o wpisowym już mi cos wspomniano
Witam brata Kasi

Cytat:

Offtopicowo sie poskarze :| Własnie zostałam nazwana dziwką MOj ex napisal mi własnie ze woli 200zł (za spotkanie na ktore w zyciu sie nie zgodze) dac mnie niz panience przy drodze. Wymiękłam

Cytat:
O, ładny zbiór Dobrze, że Ty już przetestowałaś szampony Wax, bo się przymierzałam a już wiem, że nie warto
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 11:27   #1391
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Milka dobra, dobra Wstawie niedługo
A co do zamówien z apteki to wczoraj złozyłam zamówienie na jedyne 54zł Prawie wszystko do włosów
To czekamy

A co konkretnie zamówiłaś?

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Milka19 --> cudne włosy

Wczoraj przypadkiem wylądowałam na dyskotece, ale muszę Wam powiedzieć że już mnie to nie kręci... Nie byłam pół roku i jak poszłam- nic szczególnego... Szkoda czasu i pieniędzy.
No i mój facet mnie wqrzył wczoraj Nie odp mi na ważnego smsa. Domyślam się że pewnie usnął ale dzisiaj mógłby się pofatygować i napisać mi te parę zdań. (wiem marudzę- miesiączka).
Dziękuje

Zależy co to za dyskoteka i jakie towarzystwo Typowe dyskoteki, gdzie dużo małolatów i alkohol leje się strumieniami też mnie nie kręcą Starzeje się

Czasem lepiej zadzownić i pogadać niż pisać smsy - zwłaszcza jak to co było w smsie było takie ważne

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Jak tam po imprezie?
W sumie to posiedziałyśmy i poplotkowałyśmy A jak znajomi dowiedzieli się, że chce wracać w nocy na nogach do domu to myślałam, że mnie oskalpują Dowiedziałam się, że jestem egoistyczna, samolubna, lekkomyślna, nieodpowiedzialna itd. Wydaje mi się, że przesadzają. Na jakim świecie my żyjemy - przecież na każdym kroku nie czają się psychole, którzy tylko czekają, aby zrobić mi coś złego

Twój TŻ ma wyjątkowo specyficzne poczucie humoru
Stary 2008-08-02, 11:32   #1392
Jolie2601
Zakorzenienie

Bry
Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim Niewyspana jestem, mysz mnie obudziła
mycha? Skąd, na co, po co? Chesz Zuze?
Cytat:
Przede wszystkim witam brata Jolie (za nic nie zapamiętałam nicku) i odrazu muszę powiedzieć jedno: super włosy takie długaśne. Też takie chce! No i kolejne pytanie, gdzie w Londynie znalazłeś fajny sklep z olejkami? Też mieszkam w LOndynie Albo olej kokosowy?
Z racji faktu, że Młody dzisiaj ostro pracuje to będziesz musiała chwilę poczekać na odpowiedź. Od siebie dodam, że wczoraj był w jednym takim (nieco gorzej wyposażonym) i znalazł m.in. olejek Dabur Amla dokładnie taki sam jak na stronie helfy http://helfy.pl/amla-olejek-do-wlosow za całe 2,49. W tym drugim, w którym jest więcej olejków (m.in palmowy, kokosowy, z siemienia lnianego, musztardowy ale i amle etc) widział litrowego kokosa za coś kole funta. Musi tam jeszcze wszystko obczaić dokładnie (za 2 miechy wraca więc trzeba będzie zakupy zrobić)
Cytat:
Jolie --> jakie wrażenia po umyciu włosów odżywką?
Zawodowo włosy czyste, sprężyste, ładnie się błyszczą (nie aplikowałam odżywki po myciu), są nawilżone po same końce ale i dobrze umyte. Chyba zostanę przy tym sposobie na dłużej (jak nie na stałe) Polecam
Cytat:

W takim razie jak tylko będę w drogerii, to kupuję
Oj w drogerii raczej nie uświadczysz. Serie Therapy są do nabycia w aptekach
Cytat:
Ja ostatnio powiedziałam TŻ, że mi tak włosy wypadają, że niedługo będę miała trzy na krzyż.. A on na to: "Trzy to jeszcze nie tak źle, będziesz mogła nawet warkocz zrobić"
Padłam fajny facet- grunt to nie przejmować się niczym i mieć poczucie humoru
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-02, 11:45   #1393
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

WItam

Cytat:
Nieźle Widze że dorwałaś w końcu ten balsam nivea, tylko piszesz że zabardzo nie chroni tak?
Napisałam, że chroni nawet dobrze - ale wydaje mi się, że masz jaśniejsze włosy? Chyba, że coś pokręciłam. W każdym razie byłam pewna że opakowanie jest brązowe - a w rzeczywistości ono jest przeźroczyste, a to odżywka ma kolor brązowy i nieco brudzi, tak więc może być ją widać na jaśniejszych.

Cytat:
Taak, albo czesać jeden na prawo, drugi na lewo, trzeci na tył
Nie martw się, na pewno szybko nie powypadają, teraz też wcale ich nie jest mało
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 12:08   #1394
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

E to my Cię tu tych oporów pozbawimy Włosomaniaczki to jak Twoja rodzina, rodzinie się nie pokażesz
no proste, że jak rodzina- jak już nawet moje młodsze, męskie wcielenie się ujawniło to Karla też musi. Nie ma przebacz
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-02, 12:20   #1395
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

W sumie to posiedziałyśmy i poplotkowałyśmy A jak znajomi dowiedzieli się, że chce wracać w nocy na nogach do domu to myślałam, że mnie oskalpują Dowiedziałam się, że jestem egoistyczna, samolubna, lekkomyślna, nieodpowiedzialna itd. Wydaje mi się, że przesadzają. Na jakim świecie my żyjemy - przecież na każdym kroku nie czają się psychole, którzy tylko czekają, aby zrobić mi coś złego

Twój TŻ ma wyjątkowo specyficzne poczucie humoru
Ja, dopóki nie miałam TŻ, często chodziłam sama po nocy i nic mi się nie stało. Teraz on albo odprowadza mnie do domu, albo wsadza do taksówki i nie mam nic do gadania Lubię nocne spacery, ale jednak wolę z psem, czuję się jakoś bezpieczniej Zależy gdzie się chodzi, ale nie warto się bez sensu narażać

Co do poczucia humoru TŻ - czasem mnie rozwala. Ja jestem nerwus a on reprezentuje stoicki spokój, więc jak czasem w chwilach mojego kryzysu dowali mi takim tekstem, to mam ochotę go zabić

Cytat:

Oj w drogerii raczej nie uświadczysz. Serie Therapy są do nabycia w aptekach

Padłam fajny facet- grunt to nie przejmować się niczym i mieć poczucie humoru
Dobrze wiedzieć To wybiorę się do apteki

On się nie przejmuje, ja przejmuje się za nas oboje

Cytat:
Nie martw się, na pewno szybko nie powypadają, teraz też wcale ich nie jest mało
O, też ciekawa fryzura
Stary 2008-08-02, 12:25   #1396
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Narek mysz
Cytat:
mycha? Skąd, na co, po co? Chesz Zuze?
Ze strychu przylazła- kot uwielbia tam wchodzić i musiała jakoś przemknąć obok nóg (przyłażą z pól, pomiędzy dachem a ścianą zewnętrzną na strychu jest dziura ok. 30 cm). Obudziła mnie małpa, bo po papierach jakichś łaziła i chyba je gryzła czy cuś takiego
Chcę Zuzę Mój Patison przynajmniej miałby towarzystwo

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-08-02, 12:39   #1397
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Co do poczucia humoru TŻ - czasem mnie rozwala. Ja jestem nerwus a on reprezentuje stoicki spokój, więc jak czasem w chwilach mojego kryzysu dowali mi takim tekstem, to mam ochotę go zabić
To musisz brać z niego przykład. W życiu nie można zawsze tak całkiem serio. Trzeba wrzucić na luz, żyć chwilą i nie martwić się o rzecz, które tak na prawdę nie są istotne
Cytat:
Z
Chcę Zuzę Mój Patison przynajmniej miałby towarzystwo
Ehhhh ale Kuba bez niej to chyba nie przeżyje
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-02, 12:40   #1398
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
A u lekarza dowiedziałam się że mam problemy z kręgosłupem I muszę ograniczyć siedzenie przed komputerem do minimum, także po powrocie do Londynu będę do Was zaglądać bardzo rzadko, ale mam nadzieję że o mnie nie zapomnicie
Wiem coś o tym A o co chodzi dokładniej z tym siedzeniem przed kompem? Są takie specjalne krzesełka odciążające kręgosłu dla takich jak my Lekarz nic nie wspominał?

Cytat:
To czekamy

A co konkretnie zamówiłaś?
Do włosów: nizoral (23zł za malutką butelkę ), zioła (pokrzywa, skrzyp, brzoza), nasiona lnu, olejek rycynowy. A reszta to żel do twarzy który polecała Jolie (po ocenach w KWC nie mogłam się oprzeć), zieloną glinkę i 2 opakowania bratka do picia Chciałam żeby wyszło taniej wieć wzięłam taki sypany za 1,30zł, tylko że zapomniałam usnunąć poprzedniego w torebkach
Jednak nie jest ze mną tak źle, bo w końcu nie wszystko do włosów

Cytat:
Napisałam, że chroni nawet dobrze - ale wydaje mi się, że masz jaśniejsze włosy? Chyba, że coś pokręciłam. W każdym razie byłam pewna że opakowanie jest brązowe - a w rzeczywistości ono jest przeźroczyste, a to odżywka ma kolor brązowy i nieco brudzi, tak więc może być ją widać na jaśniejszych.
Jaśniejsze To jak coś kupie ten do jasnych tylko ciekawe gdzie go znajdę

Cytat:
Napisane przez Eyna
To jeszcze lepsze

Cytat:
No i Karla i Iza - przyłączam się do apelu o fotki
Cytat:
no proste, że jak rodzina- jak już nawet moje młodsze, męskie wcielenie się ujawniło to Karla też musi. Nie ma przebacz
Marudzicie

Chyba się jeszcze nie przywitałam, więc dzień dobry
Stary 2008-08-02, 12:45   #1399
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Ehhhh ale Kuba bez niej to chyba nie przeżyje
Kubę też zapraszam do siebie, miejsce na pewno się znajdzie

Edit.
Marudzę razem z Gosią i Kasią- Karla, prosimy o zdjęcia
Swoją drogą, sama też zrobiłam album

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-08-02, 12:45   #1400
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
To musisz brać z niego przykład. W życiu nie można zawsze tak całkiem serio. Trzeba wrzucić na luz, żyć chwilą i nie martwić się o rzecz, które tak na prawdę nie są istotne
Absolutnie nie traktuje życia całkiem serio Tylko właśnie czasem strasznie denerwuje się rzeczami mało istotnymi Walczę z tym, ale łatwo nie jest
Stary 2008-08-02, 12:52   #1401
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Absolutnie nie traktuje życia całkiem serio Tylko właśnie czasem strasznie denerwuje się rzeczami mało istotnymi Walczę z tym, ale łatwo nie jest
boś 100% baba. Taka już nasza uroda. Za bardzo przejmujemy się "pierdołami". A jak się człowiek nie przejmuje czymś to nagle problem znika sam

Olu- Ty nikczemna TWARZYCZKO uwielbiam te Twoje minki
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-02, 12:54   #1402
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Edit.
Marudzę razem z Gosią i Kasią- Karla, prosimy o zdjęcia
Swoją drogą, sama też zrobiłam album
Następna

A album świetny Pierwsze zdjęcie najlepsze A jaki masz tam śliczny kolor włosów To naturalny czy sprawka światła?
Stary 2008-08-02, 12:55   #1403
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Oj zgadza się

Cytat:
Ja, dopóki nie miałam TŻ, często chodziłam sama po nocy i nic mi się nie stało. Teraz on albo odprowadza mnie do domu, albo wsadza do taksówki i nie mam nic do gadania Lubię nocne spacery, ale jednak wolę z psem, czuję się jakoś bezpieczniej Zależy gdzie się chodzi, ale nie warto się bez sensu narażać

No w końcu przeciwieństwa się przyciągją

Ja nie myślę w kategoriach narażam się, nie narażam - poprostu spokojnie sobie spaceruje nikomu nie przeszkadzając

Cytat:
Do włosów: nizoral (23zł za malutką butelkę ), zioła (pokrzywa, skrzyp, brzoza), nasiona lnu, olejek rycynowy. A reszta to żel do twarzy który polecała Jolie (po ocenach w KWC nie mogłam się oprzeć), zieloną glinkę i 2 opakowania bratka do picia Chciałam żeby wyszło taniej wieć wzięłam taki sypany za 1,30zł, tylko że zapomniałam usnunąć poprzedniego w torebkach
Jednak nie jest ze mną tak źle, bo w końcu nie wszystko do włosów

A zamawiałaś w tej aptece dbam o zdrowie Ja właśnie sobie KWC i stronkę tej apteki przeglądam i niestety dużo produktów tam nie jest dostępnych

Cytat:
Ja również denerwuje się takimi szczegółami. Czasem jak mi się perfekcjonizm włączy to mi nawet krzywo poukładane filiżanki przeszkadzają A najgorsze jest to, że czasem godzinami potrafie rozmyślać nad jakąś zaistniałą sytuacją i doszukiwać się nie wiadomo czego

Oglądałam pogodę i ... z utęsknieniem czekam na burze Mam nadzieje, że jutro będzie chłodno, bo mam zaplanowaną całodniową wycieczkę hen daleko

Oj Narku tytuł albumu wymiata Masz takie niewinne oczęta - przypominają mi oczka tego kota ze Shreka
Stary 2008-08-02, 12:59   #1404
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Olu- Ty nikczemna TWARZYCZKO uwielbiam te Twoje minki
Dziękuje Postaram się w najbliższym czasie wrzucić jeszcze jakieś zdjęcia z moich wygłupów

Cytat:
Następna
Ty się tutaj "Następnymi" nie wymiguj

Cytat:
Napisane przez karla_92
A album świetny Pierwsze zdjęcie najlepsze A jaki masz tam śliczny kolor włosów To naturalny czy sprawka światła?
Po części naturalny, ale niestety, to raczej sprawka światła, na dodatek sztucznego(zdjęcie z wycieczki, ok. 12 w nocy) Aczkolwiek niedługo wrzucę zdjęcie swoich włosów do "Pochwalmy się swoimi włosami", więc będziesz miała porównanie

Milko, dziękuje bardzo Jeszcze nie słyszałam takiego komplementu na swój temat

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-08-02, 13:02   #1405
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

Po części naturalny, ale niestety, to raczej sprawka światła, na dodatek sztucznego(zdjęcie z wycieczki, ok. 12 w nocy) Aczkolwiek niedługo wrzucę zdjęcie swoich włosów do "Pochwalmy się swoimi włosami", więc będziesz miała porównanie
no to czekam niecierpliwie zrób tam burzę swoimi włosami bo K zdaje się zakładać tam monopol [ale ja złośliwa jestem sasaasasa]

Dziewczyny macie pozdrowienia od Agi (Finlory). Jej Czarna ma kolejne rodzeństwo. Puśka urodziła jednego, małego, ślicznego kociaczka
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-02, 13:04   #1406
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
no to czekam niecierpliwie
Muszę się zmobilizować, umyć skalp, żeby to jako-tako wyglądało No problem, ale swoją drogą, ma naprawdę fajne włosy

Cytat:
Napisane przez Jolie2601
Dziewczyny macie pozdrowienia od Agi (Finlory). Jej Czarna ma kolejne rodzeństwo. Puśka urodziła jednego, małego, ślicznego kociaczka
Zaraz jej wyślę smsa z gratulacjami

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-08-02, 13:09   #1407
xyoko
Zakorzenienie

Ola - super album Masz talent zdjęciowy

Cytat:
boś 100% baba. Taka już nasza uroda. Za bardzo przejmujemy się "pierdołami". A jak się człowiek nie przejmuje czymś to nagle problem znika sam
Niestety masz rację

Cytat:
Ja również denerwuje się takimi szczegółami. Czasem jak mi się perfekcjonizm włączy to mi nawet krzywo poukładane filiżanki przeszkadzają A najgorsze jest to, że czasem godzinami potrafie rozmyślać nad jakąś zaistniałą sytuacją i doszukiwać się nie wiadomo czego

Oglądałam pogodę i ... z utęsknieniem czekam na burze Mam nadzieje, że jutro będzie chłodno, bo mam zaplanowaną całodniową wycieczkę hen daleko

Hehe, skądś to znam Wnikliwa analiza sytuacji i dopatrywanie się w niej tego, czego tam absolutnie nie ma, to też taka typowo babska cecha Zauważyłam, że rozmowa na ten temat z bliskim facetem pomaga Jak czasem powiem TŻ, co wyczytałam między jego słowami albo w jego spojrzeniu, uśmiechu itp. to robi taką minę
Albo czasem wbiję sobie coś do głowy, jestem przez to poddenerwowana, cały dzień kłócę się ze wszystkimi a potem się okazuje, że to kompletna bzdura

A gdzie się wybierasz na wycieczkę?
Stary 2008-08-02, 13:15   #1408
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę się zmobilizować, umyć skalp, żeby to jako-tako wyglądało No problem, ale swoją drogą, ma naprawdę fajne włosy
nie przeczę- ale to coś w tylu Ilonki z MM- i jak znam życie kiedyś "urodzi" się z tego burza na fryzjerskim
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-02, 13:18   #1409
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
no to czekam niecierpliwie zrób tam burzę swoimi włosami bo K zdaje się zakładać tam monopol [ale ja złośliwa jestem sasaasasa]

Hehe - widzę, że Aga nie tylko ze mną smsuje

Cytat:

Milko, dziękuje bardzo Jeszcze nie słyszałam takiego komplementu na swój temat

Cytat:
Albo czasem wbiję sobie coś do głowy, jestem przez to poddenerwowana, cały dzień kłócę się ze wszystkimi a potem się okazuje, że to kompletna bzdura
Wypisz, wymaluje - milka

A jeszcze nie wiem gdzie jade Z wycieczki ze śpiworami do nie wiadomo gdzie zrobiła się jednodniowa wycieczka bez śpiworów, ale nadal nie wiadmo gdzie
Stary 2008-08-02, 13:19   #1410
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Ola - super album Masz talent zdjęciowy
Dzięki wielkie

Cytat:
nie przeczę- ale to coś w tylu Ilonki z MM- i jak znam życie kiedyś "urodzi" się z tego burza na fryzjerskim
Hah, widzę, że nie tylko ja czytałam tamten wątek Cóż, póki co starajmy się nie wchodzić sobie w drogę, może jakoś wytrwamy w tym stanie
Edit. Specjalnie dla Ciebie, Kasiu, wrzuciłam jeszcze kilka fotek

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości