|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
metamorfoza ekstrawagancjii
Dziewczyny! jestem troszke podłamana ;( bo zdałam sobie sprawe, że od jakiś 2 lat nie zmienilam w sobie nic takiego szczególnego! czuje sie z tym żle, mam 15 lat i nie chce zmieniac koloru włosów, bo niedość że sa cienkie to nie cche sobie ich bardziej zniszczyć.
jak myslicie co (oprócz koloru wlosów) mogłabym zrobic? żeby poczuc sie lepiej? bo ja poporstu sie sobie nie podobam... moje zdjecia (przepraszm ze nie kolorowe, ale juz aparatem zrobiłam czarno białe) |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: metamorfoza ekstrawagancjii
Ja jednak poproszę o kolorowe zdjęcia, wtedy można by cokolwiek doradzić, jeśli chodzi o np. makijaże. Co konkretnie chcesz zmienić? Najlepiej zrób zdjęcie całej sylwetki w kolorze i zdjęcie portretowe w kolorze, a pomożemy Ci zrobić metamorfozę. Może warto odświeżyć szafę?
I na pewno nie prostuj swoich ślicznych loczków ! |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
dodam ze
kolor włosów- brąz oczy- braz lekkie piegi ![]() chcialabym moze zminić jakoś fryzurkę, moze macie jakies fryzury wlosów kreconych ? zdjęcia jak zgram z aparatu to wstaiwe. |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie to kwestia minimalnego skrócenia. Reszta - to paluszki i dobry kosmetyk modelujący.
http://************/fryzury_z_kreconych_wlosow.html http://ikf.com.pl/fryzury-krecone/ |
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
nawet nie wiesz co ja bym dala zeby miec takie wlosy! na pierwszym zdjeciu widac piegi - absolutnie nie ukrywaj ich pod zadnym podkladem! wygladaja slodko
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
A poza tym, jesteś naprawdę śliczną dziewczyną, nie wiem, skąd te kompleksy.
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Tak, tak dodaj kolorowe. Poza tym jesteś prześliczna
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
dodam z wesela ;p i dziękuje za komplementy
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
oo rany jesteś przesliiczna!!!
![]() ![]() ![]() ale chciałabym tak wyglądać
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam strasznie okragła twarz, dlatego msuze miec włosy na twarzy, zeby ją tak "przyslonic" czymś
latego na prawie kazdej fotce sa jakies loczki na twarzy ;pdzieki za komplemty
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Idziesz teraz do I liceum? Widzę, że z malowania to rzęsy - tyle tylko moge dostrzec z czarno-białego- i że masz trochę piegów. Jaki masz kolor oczu? Jak się opalasz? Itp.
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
ide do 3 gimnazjum.
oczy brąz i włosy ;p opalam sie odrazu na delikatny brąz. |
|
|
|
#13 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czego dokładnie oczekujesz? Fryzura, makijaż dzienny ? ; >
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Proszę o zdjęcie kolorowe
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
WOW! śliczne włoski.Nic nie zmieniaj, poczekaj niech urosną dłuższe będzie jeszcze piękniej
) ale fryzurka jest śliczna więc nie ma tu co zmieniać.
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Włosy rewelka! Moze dla odmiany mozesz j wyprostowac okazjonalnie?
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcesz to możesz delikatnie wycieniować, tak żeby z tyłu układały się w taki "dziubek" widziałam to na wielu zdjęciach z kręconymi włosami i wygląda ładnie
![]() A tak to bym nic nie zmieniała, jesteś ładna więc nie ma co na siłę zmieniać ![]() Jak masz dość takiej samej fryzurki to możesz pokombinować z różnymi upięciami, zmienić przedziałek itp... jest tutaj dużo wątków, na pewno znajdziesz coś dla siebie ![]() Gdybym miała tak kręcone włoski a co najważniejsze ładnie układające się loczki nigdy bym nie katowała ich prostownicą. NEVER ![]() Co do makijażu, moim zdaniem nie musisz się bardzo malować. Na zdjęciach wygląda, ze nie masz większych problemów z cerą, więc wystarczy tusz, ewentualnie kredka czy eyeliner i jakiś błyszczyk na usta. Tak to widzę ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
prostowac nie chce, bo jak waidomo i tak loki zazwyczaj sa suche a prostownica strasznie wysusza moje włosy, raz czy dwa wyporostowałam i ... szczerze nie czułam sie z tym najlepiej.
własnie, uzywam czarnej kredki, ale nie wiem czy jejnie zastapic jakims cieniem do powiek, żeby przyciemnic oko ale nie kredka, bo juz od dawna tylko ta kredka.. ;p zdjęcia kolorowe jak tylko bede mogła to odrazu wstawie
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
ta kredka to chyba tez nie zbyt potrzebna, poza tym pomiejsza oko
nie wiem czy jest cos co mozna by doradzic, skoro pewnie nie chcesz skracac wlosow (no bo wygladasz ladnie i pewnie wszystkim sie taka podobasz) makijaz tez odpada bo jestes za mloda i makijaz nie to ze nie jest stosowny do wieku, co w ogole mlodej osobie zbedny. Moze sproboj jakos spinac wlosy? Albo np na wakacje zrobic sobie warkoczyki a'la Alicia Keys... Mysle ze ciekawie bys wygladala
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
a jaki byscie mi radziły kształ brwi? bo strasznie mi sie podobaja brwi Cassie takie jak ma na okładce płyty, tylko niewiem czy by mi pasowały?
takie - http://media.marketwire.com/attachme...verhighres.jpg ? |
|
|
|
#21 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
wlaśnie unosza mi się, i rozmaiałamnawet z kosmetyczka, którapwoiedziała, że po zapuszczeniu (ajj. ;p) udało by sie. tlyko nie wiem czy pasowały by mi .
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
ojej.... o takich loczkach zawsze marzylam
no ale tak to juz jest jak sie niedocenia tego co bozia dała jak sie ma proste to chce sie miec loczki i na odwrot z wloskami nic nie roob bo sa przecudowne w piegach ci slicznie wiele dziewczyn o nich marzy ja mam je w lecie jak sie opalam zima znikaja ale ja je uwielbiam i tobie sicznie w nich wg mnie oczka najladniej wygladaja kiedy sa podkreslone czarna konturowka nie kazdemu to pasuje ale tobie tak ;] jestes naprawde sliczna ;] jesli chcesz cos zminic to moze pokombinuj cos z ubraniami ? nie wiem jaki masz styl bo nie ma fotek ale wiesz.. nie wiem totalnie skad te kompleksy... zaakceptuj siebie bo jestes piekna pozdrawiam
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
ojoj ;/ ale nawalilam tych usmieszkow ;p pseprasam
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny powracam z porośbą o pomoc, dodaje akualne zdjęcia i mam pytanie w jakim kolorku byłoby mi dobrze? ciemny brąz, czerń, blond?
musze cos ze soba zrobić bo zwariuje.. aha no i jakie brwi zadziłybyscie mi? chodzi mi głownie o to żeby wydłużyc okrągłą twarz... czekam na porady ![]() PS. Włoski zapuszczam!
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Moze tylko troche kosmetyku do wlosow i super bedzie bo sliczniutka jestes, cudo!
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
O kurczę, ale ślicznotka z Ciebie!
ogólnie strasznie przypominasz mi Weronikę Rosatti myślę, że mogłabyś inspirować się jej makijażem o ile oczywiście już się malujesz:P włoski zostawiłabym takie jakie są, no, ew. uczyniłabym je minimalnie ciemniejszymi a brwi? spróbowałabym nadać im ładniejszy kształt taki o: http://www.gobart.pl/tutoriale/image...zenie-brwi.jpg
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Również bardzo przypominasz mi Weronię Rosati.. też ma takie słodkie piegi jak ty. Ale muszę Ci przyznać że włosy masz anielskie
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
poprostu piekna dziewczyna wg mnie nic nie trzeba zmieniac...
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

Czego dokładnie oczekujesz? Fryzura, makijaż dzienny ? ; >
) ale fryzurka jest śliczna więc nie ma tu co zmieniać.

ogólnie strasznie przypominasz mi Weronikę Rosatti