|
|
#1831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
cześć
![]() też wpadłam tylko się zameldować podczytuję Was, ale nie mam czasu pisać pozdrawiam i życzę miłego wieczoru ![]() paaaaaa!!!!!!!!!!!!!
|
#1832 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1833 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja głodna strasznie teraz jestem, juz sie nie moge doczekać aż pójde coś do jedzenia kupić
![]() Kto późno przychodzi sam sobie szkodzi Kode ![]() Cytat:
![]() No no zazdroszcze
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
oj jakoś cichutko...
jakoś mi dzis smutno i taka samotna... ![]()
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
A mi przez Ciebie niedobrze ![]() Ja już zmykam, więc do jutra może ![]() Cytat:
Tzn. niedobrze, że Cię z nami nie będzie, ale jednak to wyjątkowa sytuacja, więc jesteś usprawiedliwiona Yovi, może obejrzyj coś z tv, pogadaj z siostrą, albo z EP (GG?) ![]() Dobranoc Kozice
|
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam jakis głupkowaty film na Polsacie...
problemy siostry jeszcze bardziej mnie przytłaczają ...z EP jasne ![]() a bo wszyscy od mojego przyjazdu mnie ignoruja... moje twie kumoele mają wyłaczone komórki... nie wiem co sie dzieje a nie mam sie jak inaczej z nimi skontaktowac ![]() i tak samotnie i smutno jakos... przytulic tez nie ma kto
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Koziołki
![]() Melduję się na moment na dobranoc ![]() caaaaaaaaały dzień byłam u rodziny 20km od Wro było super![]() mają cudowny ogród spędziłam cały dzień na powietrzu, narwałam z 5 kilo wiśni i padam ![]() Dobranoc Koziołki
|
|
|
|
#1839 | ||
|
Konto usunięte
|
m0niu, gdyby ktoś pytał rwący jest.
![]() Właśnie. ![]() A Ty kiedy wracasz do domu? ![]() Cytat:
![]() W jaki sposób? ![]() Nie. Cytat:
madziaczku, podzielisz się ze mną? Dobranoc Koziołki!
|
||
|
|
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
Cześć !!
Wszystkie KOiozłki jeszcze śpią a ja mam wkońcu pierwszy wolny weekend ![]() Zamierzam leżeć cały dzień i totalnie nic nie robić Pozwolę obudzić się zwierzęciu drzemiącemu we mnie : l e n i w c o w i udanej soboty dla wszystkich KOziołków 1 miesiąc i 11 dni ale jakoś zbytnio nie przezywam, za bardzo się skupiam na to robię w ciągu dnia i nie myślę o ślubie ![]() ![]() ![]() ![]() może później będzie gorze j, choć mam nadzieję że nie
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Przed chwilą sie obudziłam i witam się bo ciągu dnia nie będę miała czasu ![]() udanej soboty koziołki
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Koziołki!
Moja mama dzisiaj leci do siebie... A ja się z tego cieszę,bo ona wcale nie przyjechała do mnie... Napsuła mi tylko krwi... Mogła wcale nie przyjeżdżać... Rodzeństwo jeszcze zostaje. Oni przyjechali do mnie...tzn. r4aczej tylko siostra do mnie przyjechała ![]() Jestem zła,smutna, wściekła i nie wiem co jeszcze
|
|
|
|
#1843 |
|
Zadomowienie
|
Madziaczek nie przejmuj się, wszystko się ułoży
długo się nie widziałyście i pewnie przez to nie możecie się dogadać
|
#1844 |
|
Konto usunięte
|
Jestem czwarta.
Udało mi się cudownie wyspać i ogólnie nastrój swój oceniam jako Czyli nic nowego. ![]() Miłego dnia dla wszystkich rozleniwionych, zajętych oraz smutnych, czy wściekłych Kozic! |
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kozołki
dzień dobry Miłego dnia, i leniuchowania co niektórym ![]() Buziaczki
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
blush my nigdy nie potrafiłyśmy się dogadać...
Nigdy nie powiedziałyśmy sobie nawet,że się kochamy. A ona jak zwykle miała mi pomóc i ma mnie głęboko gdzieś...TŻ mnie ostrzegał,żebym za bardzo się nie cieszyła na to, co ona mówi...no i miał rację. ![]() Tylko się kłóciłyśmy i nie pomogła mi tylko swojej siostrzyczce,która z niej ciągnie ile tylko może ![]() Mi nawet złamanego grosza w ciągu ostatniego roku nie przysłała... a ciotce przysyłała...ciotka ma dużo lepsza sytuacje niz ja pracuje, ma normalne mieszkanie, dostaje alimenty na dziecko... ja mam mieszkanie,które się sypie i wymaga generalnego remontu, a na dodatek mogą mnie z niego wyrzucić...nie mam pracy...nic nie mam.. a ona ciągle obiecuje,że mi pomoże i na obietnicach się kończy
|
|
|
|
#1847 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się witam z koziołkami, jako któraś z kolei
![]() Nie chce mi się tutaj siedzieć [ w pracy oczywiście ]Miłego dnia Kozły ![]() Szkoda, że mnie już nie było ![]() Ale ten czas zleciał ![]() Kurcze fajne to musi być uczucie ![]() Cytat:
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() madzik jej takie to smutne co piszesz bardzo mi przykro.Ja sobie nie wyobrażam jak rodzice mogą tak traktować swoje dzieci, dla mnie to nie do pomyślenia ;/ Ale jesteś dzielna i silna dziewczyna, poradzisz sobie doskonale i nie potrzebujesz niczyjej pomocy ![]()
|
|
|
|
#1849 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolejny dzień ciszy na Koziołkowym się zapowiada
![]() <Mega foch>
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem
na chwilkę.czekam na pizze już się piecze ![]() kupiłam dziś sobie spódnicę zieloną przecenioną z 79zł na 29zł i szorty jeansowe przecenione z 99zł na 39zł
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Rower dla skrzata prawie pomalowany jak już będzie całkiem gotowy to wkleję zdjęcie na chwilę obecną - jest czerwony w białe jakbcy jabłka ma zółte błotniki i zielony koszyk z przodu tata jeszcze chce sprychy pomalować
|
|
|
|
#1852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie potrafię sobie wyobrazić jak się czujesz bo nie nigdy nie byłam w takiej sytuacji ![]() Nie wiem co moge poradzić, mamę ma się tylko jedną ![]() Pozostaje Ci nie załamywać się! Madziu powtórzę to po raz setny - jesteś mądra, wartościowa i piękna kobieta Cytat:
biiibiii koniecznie wklej zdjęcie składaka bo ten najsłynniejszy pojazd na koziołkowym...tyle się o nim mówi a tylko ty jedna wiesz jak naprawdę wygląda
|
||
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
kode wjakim sklepie takie fajne zakupy?
pokaz
|
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
kode robisz mi smaka na zakupy
tlyko już nie mam zczym szaleć.portfel mam wyczyszczony bardzo dokładnie... heh. zdjęcia składaka wkleję jak tylk zrobię. narazie stoi w garażu a tam brzydkie światło, na dwór teraz nie wyjdę bo pada u mnie. no i generalnie chce już pokazać efekt końcowy ![]() Podziwiam mojego tatę za to wsyztsko wspomniałam mu że można by przemalowac ten rower, wczoraj pojechałam nad jezioro i potem do tżta na cały dzień, wracam w nocy i tata mówi że zaczął robić rower. Biegne do garażu a tam takie cudo Dziś dokańcza swoje dzieło, siedzi w garażu nie chce żeby mu przeszkadzano ![]() Jedyny słaby punkt tej sprawy jest taki, że będę teraz zmuszona jezdzić z nim codziennie na przejażdzki bo nie będę miała przcież serca odmówić skoro mi tak pięknie przyszykował rower.
|
|
|
|
#1856 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie dziś paskudnie ale musze sie zebrac i byc w formie. Jade za 3 godzinki po Mk i ani dziś ani jutro nie będe na wizażu
![]() Madzik ja Cie rozumiem Kode bardzo bym chciała nosic spodenki ale nie moge a bardzo mi sie podobają na dziewczynach farciarooooBiiibiii czekam na fotki
|
|
|
|
#1857 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
całe życie muszę sobie radzić sama i mam tego naprawdę dosyć nie mogę liczyć na nikogo,bo wszyscy wiedzą,że Magda to sobie sama poradzi![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Koziołki
Taka dziś burza u mnie była, że szok :O kilka razy piorun taki walnął że myślałam że na zawał padnę i jeszcze sama w pracy byłam ale Tż przyszedł mi dotrzymac towarzystwa (tylko, że jak się burza skończyła) i na pocieszenie przyniosł mi pączka (którego sam zjadł ) Mój Kochany Tżecik Pustki tu dziś nie miłosierne gdzie sie wszystkie Kozły podziały?
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny Będzie im miło za odwiedziny Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-08-02 o 19:13 |
|
|
|
#1859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię wiśnie Są takie kwaaaaaaśne ![]() Za tydzień w sobotę ![]() Cytat:
A czy Ty próbowałaś z mamą rozmawiać o tej całej sytuacji? Może ona nie zdaje sobie sprawy, że Ty masz gorzej niż ta ciocia, może tego nie widzi? A jeśli widzi, to jest naprawdę dziwną matką Ale to nie oznacza, że Ty będziesz złą! Wręcz przeciwnie, skoro dostrzegasz takie rzeczy, to nie powinnaś mieć z tym problemów w przyszłości ![]() Cytat:
biiibiii, zdjęcia są konieczne! ![]() A my jutro jedziemy do Krakowa Może uda nam się zrobić takie fajne fotki jak kode, ale nie wiem czy zwierzaki na to pójdą, bo te czeskie to jakieś pijane były czy coś
|
|||
|
|
|
#1860 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za to w spódnicach śmigach całeeee lato - uwielbiam spódnice latem nie wyobrażam sobie lata bez nich ![]() Cytat:
![]() madziu co ty mówisz??Będzisz mieć cudowną rodzinę i będziesz cudowną mamą...bo wiesz jak nie postępować aby nie krzywdzić dzieci. Cytat:
a fotki będą lepsze niż moje - jestem tego pewna ![]() obiecane zdjęcia zdobyczy przecenionych
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

Czyli jutro Cię nie będzie na wizażu
Ja nic nie wiem 

A mi już niedobrze z przejedzenia 

A mi przez Ciebie niedobrze 

Kozic!
[ w pracy oczywiście
]