|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 6! :)
A czy mnie też wpiszecie do starających się?
23 lata (jutro ), Starania o drugie dziecko od 07.2018, o pierwsze staraliśmy się 1,5 roku
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w nowej części
![]() Nem, fajne masz zwierzaki
|
#63 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#64 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#65 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
codzienne wymioty, albo takie.do poludnia, albo takie jak dzis np calodniowe po wszystkim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Haha ![]() Fajnie ze Wam sie podobaja ale czasem sa nieznosne. Ten maly lobuz, tesc go nazywa Kajtek a ja Babel albo Farfocel dzis mi przyniosl w prezencie na kolana stara glowe po szczupaku bo dostal do jedzenia/zabawy po skrobaniu szczupaczka a lezy juz pare dni w cieple wiec wiecie jak ona "pachnie" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
Wrzosova - w sumie to było wszystko wporządku, zaczęłam chodzić do ginekologa po ok roku starań, miałam nieregularne cykle i ginekolog mi przepisał coś na poprawę, brałam również kwas foliowy cały czas, ale chyba to też jest trochę mojej winy, że tak długo, za bardzo chciałam być w ciąży, wiesz, sres, płacz też był, że nigdy nie zajdę w ciążę, teraz wiem, że źle się za to zabieraliśmy i tym razem nie będę naciskała aż tak, jak się nie uda za pierwszym, czy za 2,3 razem, to nie będę płakać, bo to nie pomoże, tylko zaszkodzi
|
|
|
|
#67 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak sobie myślę ze może mnie też już zapisz na pierwsza stronę - 32 lata , 1 dziecko starania od grudnia 2017r.
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się i ja w nowym wątku!
Nem, ale masz tam wesoła ferajnę! kocham zwierzaki! ![]() Mnie póki co zostawmy w przyszłych staraczkach.. Mam nadzieję, że szybko awansuję do aktywnych! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bylas u gina? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Nem- niestety wszystkich. A najbardziej tych czarnych- wron/ gawronow. Najmniej bocianów
![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#71 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Już żeście nadziergały 4 strony! Idę czytać
![]() Pierwsza strona podoba mi się coraz bardziej - ciążówek przybywa jak się jeszcze wszystkie dziewczyny z wysypu dopiszą.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#74 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bocki fajne sa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejście przez rynek to abstrakcja. Spacer czy pogawedki w parku zazwyczaj tez. Ktoregos razu wpadl nam Wróbel do biura w pracy- w ciągu sekudny siedzialam pod biurkiem z krzykiem Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Też witam się w nowym wątku.
Tylko mam dwie aktualizacje- obie do kitu- rok więcej na liczniku czyli 31 i Ultra- fajnie, że jesteś moją parą Mam nadzieję, że obie przeniesiemy się na marcowy wątek. Trzymam kciuki.Pisałyście o zwierzakach- moja najmłodsza suczka zawsze ale to naprawdę zawsze opiera się łapkami i łebkiem o łóżko i patrzy jak się kochamy. I jeszcze przekrzywia łepetynę przy co dziwniejszych akcjach i dźwiękach
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zamawiacie testy z allegro albo jakichs innych stron ? Musze coś poszukac a kompletnie nie wiem ktore warto kupic
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiem ze to uciazliwe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Ja ogolnie nie mam zadnej fobi. Chyba ze przed moja wyobraznia ![]() kazde wyjscie do lazienki noca konczy sie szalenczym biegiem po korytarzu bo albo mi sie wydaje ze mnie ktos goni albo ze mnie zlapie za noge. O i nigdy, NIGDY nie zasne jak nie mam koldry zawinietej pod nogi bo jeszcze cos mnie dotknie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi mrozi krew w żyłach Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#81 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Uff już. Nasrobilam. Widzę że nie tylko mnie cieszy rosnącą liczba mamuś
![]() Cytat:
Przecież temperatura nie spadła poniżej lini podstawowej, a jak nie spadła poniżej lini to nie ma powodów żeby twierdzić że ciąży nie ma. To nie jest tak że temperatura w udanym cyklu skoczy i będzie się sztywno trzymała góry. Ona ma tylko nie spaść poniżej określonego punktu. Przy implantacji opada nisko czasem prawie do granicy. Kelpie dawaj wykres jak wygląda dziś Ty masz 25lat? Nie wiem dlaczego ale myślałam że 30![]() Cytat:
imponujące! Cytat:
Z relacji wynika że w domu w spokoju i swoim otoczeniu jest o niebo lepiej. Wiecie... poród to fizjologia, podobnie jak załatwienie swoich potrzeb - głupio robić to przy publiczności znacznie lepiej wychodzi to w domowym zaciszu, gdy nikt nie patrzy. Ja, wiadomo z pierwszym dzieckiem - nie wiedząc co mnie czeka - bała bym się rodzić w domu. Teraz może bym i chciała, ale po cc (mimo że robią to dziewczyny) to ja ze względu na większe ryzyko nie zrobiłbym tego, no chyba że szpital byłby po sąsiedzku ![]() Cytat:
Cytat:
przypomniało mi się dzieciństwo u babci ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1239016Cytat:
zdziwiłam się - nie wiem czemu. Wydawało mi się że z Wawy jesteś![]() Cytat:
![]() Cytat:
Straszne! Nie słyszałam o takiej przypadłości jeszcze. 🦅![]() ![]() ![]() ![]() 🦆🦉I jak? ![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Niemniej jednak współczuję Ci bo każda fobia jest okropna dla nosiciela - ja się boję pająków, i znajdę kazdego w moim otoczeniu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez UltraMarryna Czas edycji: 2018-06-26 o 23:19 |
||||||||||||
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, ja też nie wiem.
![]()
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w nowym wątku
. Nadrobić to co piszecie, graniczy z cudem!Uśmiałam się czytając o zwierzakach przeszkadzających w seksach, mimo że mamy to samo . Pies siedzi i gapi się jak byśmy niewiadomo co robili, a kot potrafi na plecy wskoczyć nawet. I jak tu się ze zwierzyńcem w domu starać o potomstwo .Co do fobii, to też pierwszy raz słyszałam żeby aż tak bać się ptaków, ale mimo wszystko rozumiem, bo ja tak reaguje na pająki, a nawet gorzej . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak wy cytujecie parę osób na raz? Takie pytanie mnie nurtuje
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#85 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#86 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
Po prostu dotykasz te wypowiedzi, które chcesz zacytować i po prawej stronie masz takie dwa dymki i klikasz i tworzy ci się nowy post z cytatami
|
#88 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Was przed owulacja/w trakcie tak okrutnie piersi bolą? Ja wcześniej brałam anty i teraz nagle dosłownie CZUJE ze żyje ![]() Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#89 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tworzą się nam jakieś wyobrażenia o sobie nawzajem i potem człowiek się tego trzyma aż do momentu uzyskania kolejnej informacji. Tak jak teraz.Dodaj swoje zdjęcie do klubu Ciastko ty tez wlep jakąś fotę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam, ale umieram ze zmęczenia. z nowości-jakieś ogromne żyły na piersiach i co widzę pierwszy raz - na sutkach.
Dobranoc
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

), Starania o drugie dziecko od 07.2018, o pierwsze staraliśmy się 1,5 roku

JAK ŻYĆ 

codzienne wymioty, albo takie.do poludnia, albo takie jak dzis np calodniowe po wszystkim 

ale czasem sa nieznosne.
bo dostal do jedzenia/zabawy po skrobaniu szczupaczka 

2017 ->
2017 ->
2018

Z relacji wynika że w domu w spokoju i swoim otoczeniu jest o niebo lepiej. Wiecie... poród to fizjologia, podobnie jak załatwienie swoich potrzeb - głupio robić to przy publiczności
no coś, najwyżej będzie oryginalnie 
boję się że wrócę i będzie już otwarta cz. 7
Straszne! Nie słyszałam o takiej przypadłości jeszcze.
🦅

🦆🦉